FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2010, 19:07

Hvala ekipama za divnu predstavu. Jednostavno sam morao uključiti stream na poluvremenu i vidio čak
5 golova.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 19 dec 2010, 19:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Hvala ekipama za divnu predstavu. Jednostavno sam morao uključiti stream na poluvremenu i vidio čak
5 golova.
Bogami sto se tice nas drugo poluvrijeme je sramotno..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 19 dec 2010, 19:15

Ajde bitna je pobjeda , Bayern iznad svega!!
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2010, 19:21

bayern4ever je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Hvala ekipama za divnu predstavu. Jednostavno sam morao uključiti stream na poluvremenu i vidio čak
5 golova.
Bogami sto se tice nas drugo poluvrijeme je sramotno..
Drugo poluvrijeme je jedno od boljih u zadnje vrijeme koje sam gledao. Što će biti sramotno,
trka/frka na obje strane.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 dec 2010, 19:24

Nek se i ovo zavrsi. Na kraju zasluzena pobjeda. Poslije izlaska Gomeza malo smo stali. Pobjeda je upisana i sad mi je zao sto je polusezona. Igra je bila dobra, ali odbrana opet suplja. Ako ne dovedemo neka pojacanja, nezz kako cemo i grati u LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 dec 2010, 19:25

Bayern nije odigrao Bog zna kakvu utakmicu, i danas su pokazali svoje pravo lice tj. da znaju da kazne svaku gresku protivnika. Odbrana je katastrofa, ukoliko zele uspjesno zavrsiti sezonu trebali bi u Januaru vec dovesti jednog kvalitetnog stopera, ako cak ne i dva.

Zakljcak iz Bayernovog ugla: Pobjedu pisi igru brisi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2010, 19:27

Bolesno! :lol: :lol: :lol:

Opet se ispostavlja ona teza da padamo u drugom poluvremenu ako prvo odigramo na maestralan nacin. Ovo se ne smoje desavati i mora se popraviti sto je moguce prije.

Ne smijem ni da pomislim kakva ce situacija biti u srijedu? :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 dec 2010, 19:30

Nakon tekme:

LVG war gerade im Interview
über MVB
er sagte ob er bleibt hängt immer davon ab, was der Spieler will
und auf die Frage ob er ihn behalten will hat er gesagt, das bespricht er nur mit dem Vorstand

Da li MvB osteje ovisi o tome kaj oće igrač...A na pitanje d ali ga želi zadržati, odgovorio je da o tome samo sa upravom priča...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 dec 2010, 19:38

konacno smo pobijedili na strani, sve je djelovalo brilijantno i onda to opustanje...o tome van gaal mora ozbiljno s igracima porazgovarat...o tome sam dosta puta ovde pisao....ipak bitno je da smo pobijedili i sad su ipak pozicija 2. i pozicija 3. na dohvat ruke....dortmund je jos daleko, al bar je izgubio, bar se malo zaostatak smanjio i to je bitno ako bude nekog loma u njihovoj igri ima nade....oni ipak prvo kolo nastavka idu leverkusenu a dolaze i nama na alianz arenu.....

ovoj djecurliji poput portilla i vuvu-a kako god....jako ste kreativni, trudite se i znam da rado citate moje postove pa ima se tu sta naucit :D :D :D i nemoj te puno brljavit po temi ne zaboravite da je effe cheffe bio i ostao :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 19 dec 2010, 19:40

koja utakmica :shock: :lol:
mene samo zanima koliko godina treba da prodje da bi igraci/djubrad shvatili da se ne stoji i navija kada riberi uzme loptu nego se ide do njega i pomaze?!
koji su degenerici bomel i otl :evil: pa to je cudo :roll:
goni ih u pizdumaterinu, i njih, i galonju, i effenberga koji kaze da se bayern ne smije rijesiti bomelcine.
e moj effe, igracina si bio al´ trener neces biti nikada :roll:
galonja po ko zna koji put dokazuje da je dobar trener ali i katastrofalno los takticar.
izmjene su mu bile :roll: taktika :roll:
hvala stutgartu, prvenstveno onom nasem edhemu bicakcicu :roll:
cestitke gomezu, muleru i riberiju na evro golu 8-)
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2010, 19:53

Lahm (cijelu polusezonu) i Contento (veceras) :roll: Sreca pa VFB nema formu inace bi izjendacili lahko.

Nadam se da ce se realizovati transfer L.Gustava koji je skolovani lijevi bek,ali eto cesto igra zadnjeg veznog,mlad a i nije toliko skup.Igrac polusezone bar po meni Gomez,najvece razocarenje Lahm i Kroos,ovaj prvi kao da je premoren dok ovaj drugi stvarno nije za Bayern,svaka njemu cast za ono lani u Luzerkusenu ali Bayern je prevelik zalogaj za njega.Gomezu kapa do poda,nakon onakvih kritika i pritiska ovako mocno odgovoriti je za svaku pohvalu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 dec 2010, 19:55

Jao golova... :lol: sve neki odbijanci.. osim ovog od Riberya.. četri Stuttgartova braniča stoje 5m od njeg i nitko ni da krene na njega.. :lol: Gomez više sreće nego pameti. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 dec 2010, 19:57

Nikad si nisam mislio da ću nakon tekme u kojoj će Bayern zabiti 5 golova reči, ma glavna su samo 3 boda sve ostalo je nebitno...Eto takva je bila utakmica. Da znam, vodili smo opustili smo se, u srijedu protiv njih igramo ponovo, ali kriminal je kriminal.

Ma ima tu dečki izlika kolko oćeš koje fakat u ovom trenutku možemo koristiti, em nema Kroosa, em nema Schweinija, Ottl pak igra, Bommel se tek vratil, izmješana postava itd...Al opet čak i nakon ove pobjede ostaje gorak okus u ustima..Nije nam se dalo? Ne vjerujem, više vjerujem u to da su danas Bommel i Ottl bili skupa sa Tymom i Brenom truli...A da ne govorim o Stuttgartovim nabačajima. Ne znam koji ****, ali svaki njihov nabačaj mi skoro pripremo gol...

Jel je fakat moguće da se nama nije dalo? DA JE.

Ali isto tako, treba dečki tu na zimu mjenjati ako se može jer TYMO NIJE ŠTOPER i to sa njim NE MOŽE funkcionirati!!!! Treba isto tako imati na umu, da kada su u pitanju zadnji vezni ako dođe L Gustavo, da je danas u biti na tim pozicijama igrala "druga garda"...

Ako mi njih u srijedu ponovo dobijemo, ja sam čak i sa današnjim nastupom zadovoljan, no ako nedobijemo, ćut će oni svog Boga! :D

Ok, znam d ami navijači volimo nakon svake tekme pojedinačno donjet miljon novih zaključaka, danas je moj - MULLER mora igrati iza ŠPICE, jer tu je najbolji, ali naravno tek kad se Robben vrati :(
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Klare

Post Postao/la Klare » 19 dec 2010, 19:58

torrenteS je napisao/la:cestitke gomezu, muleru i riberiju na evro golu 8-)
Šta kažeš? :twisted:
Gomez ni kriv ni dužan upisa novi hat-trick. 8-) Završnica kod prvog gola je bila fenomenalna. Ribery nezaustavljiv, čak i za našeg zmaja Edhema Bičakčića. Bommel se gubio kao nikad prije. Nevjerovatno loše odigrana utakmica.
Ušla mu voda u uši, načuo da kuju plan :? kako ga otjerati iz Minhena. :?
U srijedu očekujem još bolju partiju, i naravno prolazak u četvrtfinale. Mislim da u Stuttgartu nisu toliko fizički, a ni psihički spremni da bi nešto više uradili za 3 dana.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 19 dec 2010, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 dec 2010, 19:59

bistrikboy je napisao/la: Nadam se da ce se realizovati transfer L.Gustava koji je skolovani lijevi bek,ali eto cesto igra zadnjeg veznog,mlad a i nije toliko skup.
Ko ti je ovo reko? On je ZADNJI VEZNI, a na silu igra beka i BRUTALNO JE SKUP ;) :mrgreen:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 dec 2010, 20:06

...što je više lome to je volim jače...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2010, 20:07

anton 1983 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Nadam se da ce se realizovati transfer L.Gustava koji je skolovani lijevi bek,ali eto cesto igra zadnjeg veznog,mlad a i nije toliko skup.
Ko ti je ovo reko? On je ZADNJI VEZNI, a na silu igra beka i BRUTALNO JE SKUP ;) :mrgreen:
Nije mi niko rekao vec procitao izjavu R.Rangnicka :mrgreen:

On ga je doveo kao beka međutim zbog povrede Vorsaha stavio ga na zadnjeg veznog i upalilo,a i u ovoj polusezoni je odigrao 4 utakmice na poziciji beka.15 miliona za njega nije mnogo,s tim da ima jos ugovor u Hoffenheimu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 dec 2010, 20:23

dobro je pobjedismo,,dobro je da smo primili tri gola i i u zadnjoj tekmi lige kiksa odbrana da se nerlingu dokaze da treba kupovati odbranu podhitno,,najdraza mi stvar sto riberi polagano ponovo pocinje da lici na sebe sve vise dobijeni duela a i golove postize, koliko samo znaci taj bastijan u igrai van bomel i ottl ama bas nista nevjerovatan tandem nidokle sa njima dvojicom,, :D
VOLIM BAYERN

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 dec 2010, 20:30

Utakmicu nisam gledao, ali ću kasnije pogledati sažetke. Uglavnom, pobjeda se piše i konačno smo pobijedili u Stuttgartu nakon 5 godina i donijeli smo pobjedu sa strane.
Gomez je postigao gol, 12. u sezoni i trenutno 3. na listi strijelaca, Gekas sa 14. je prvi.

Uglavnom, stanje na tabeli je donekle optimistično. Razlika između nas i Mainza je 5 bodova i to se da srediti do kraja prvenstva. Što se tiče BvB, da se sezona nastavlja bio bi siguran da bi skinuli još koji bod, jer ih je neprolaz u Evropu psihološki šokirao. No, do proljeća se stignu oporaviti... No, dobra serija garantuje zanimljivo prvenstvo, jer se sjećam sezone kad je Inter imao nekih 10 do 15 bodova prednosti i onda ih Roma stisnula i tek su u zadnjem kolu osigurali titulu.
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2010, 20:31

Znam da mnogi od nas nisu zadovoljni sa prikazanim (ja isto), ali da nam je neko prije ove utakmice rekao da ćemo uzeti u hendikepu, svi bi unaprijed potpisali. :D Pa bilo kako, a ovo se može nazvati slatko. :mrgreen:

Ne treba biti puno pametan pa vidjeti koliko Švajni znači za ovu ekipu, pa usudim se reći da je i Kroos nedostajao.
Ottl nije ni za Požarnice, samim njegovim prisustvom mi igramo sa igračem manje.

Dobro, Tymo nije za centarhalfa, ali krpi jebg. Nadajmo se da će ovo biti jedna od zadnjih utakmica na ovoj poziciji.
Lahm je već dugo vremena samo solida, a on ne smije biti to. Od njega se ipak očekuje malo više.
Jeste igrač sa najviše odigranih utakmica, sa malo kikseva i u jednu ruku nezamijenjiv. Ko će njega zamijeniti ako se povredi ili baš totalno padne u formi? Jullich možda?

Muller je njuškalo samo takvo, onoliku snalažljivost u 16-u je imao samo njegov prezimenjak.
Ribery treba podršku, ali se isto tako mora priznati da često bespotrebno gubi lopte. Još je danas imao dovoljno prostora sa ovim trutovima iz Stutgarta, ali nije se baš proslavio.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.