SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Hajmo jos trojica za prvu ligu 

sutra nadam se da cemo poceti sa taktikama
a prva tekma za vikend
Sent from my iPhone using Tapatalk

a prva tekma za vikend

Nisam stigao prije .... sry .... al' eto pozvan si ....nedžad je napisao/la:ok valjda cu na poluvremenu tekme lp moci sklopiti ekipu naravno ako dotle uspije poslati zahtjevsuarez7 je napisao/la:ja sam pogresio kad sam mu poslao spisak napisao nedzaaaaa nisam napisao d...nedžad je napisao/la:ja pozivnicu nisam dobio
koliko vas je dobilo za 2 ligu![]()
uglavnom poslace ti
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Izvinjavam se sto je ovo sastavljanje ekipe dugo trajalo u pola posla mi nestalo struje
I mene zanima kako cemo sa kampovima jel idemo onako kako smo se dogovorili u proslo sezone.

I mene zanima kako cemo sa kampovima jel idemo onako kako smo se dogovorili u proslo sezone.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Haj me podsjeti sta smo pricali u toku prosle sezone ? Ne mogu se sjetiti sta smo "dogovarali" 'Pegi10 je napisao/la:Izvinjavam se sto je ovo sastavljanje ekipe dugo trajalo u pola posla mi nestalo struje![]()

Bila je prica da se kampovi koriste samo u kupovima sad se ne sjecam jel usvojenoarelinho je napisao/la:Haj me podsjeti sta smo pricali u toku prosle sezone ? Ne mogu se sjetiti sta smo "dogovarali" 'Pegi10 je napisao/la:Izvinjavam se sto je ovo sastavljanje ekipe dugo trajalo u pola posla mi nestalo struje![]()

uh patnje oko sastavljanja ekipe ovih 100 000 000 je premalo
eto ipak uspio sam nekako sastaviti najlosiji dio momcadi sigurno mi je Midfielders ( sreda ) a sa ostalim sam zadovoljan

eto ipak uspio sam nekako sastaviti najlosiji dio momcadi sigurno mi je Midfielders ( sreda ) a sa ostalim sam zadovoljan

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ja prvi put cujem to a i ne vidim logikuPegi10 je napisao/la:Bila je prica da se kampovi koriste samo u kupovima sad se ne sjecam jel usvojenoarelinho je napisao/la:Haj me podsjeti sta smo pricali u toku prosle sezone ? Ne mogu se sjetiti sta smo "dogovarali" 'Pegi10 je napisao/la:Izvinjavam se sto je ovo sastavljanje ekipe dugo trajalo u pola posla mi nestalo struje![]()

Mes Que Un Club
Evo dokaza da se o tome pisalo samo sto se nije nista na kraju dogovorilo.EmirGz je napisao/la:Mozda ce biti bezveze prijedlog, al ja sam za to da ligu igramo bez kampiranja, tajni trening se moze korsititi...a eventualno u kupu koristiti kampove.. ko kampira on i dobija u vecini slucajeva, pa da probamo odigrati bez kampa.. ne znam meni je privlacno, n znam za ostalenaravno od slijedece sezone
Ps. cestitam tigre, samo nastavi ne daj im da se opuste haha

* Amar osim *

* Black *

* Foster *

* Forza Zeljo *

* Noke *

* Unofficialpage *

Eto ga :/
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo moje ekipe. Nisam mogao ranije, ima dvoje male djece i hoće gledat crtane 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ko je ostao jos u prvoj ligi da nije napravio tim ?

Znas kako nije problem dva kampa jer svi imaju ta dva kampa pa kad osjete potrebu jbg, ne bi bilo logike da neko ne moze kampom da pokusa da se izvadi iz neke situacije i slicno, problem je u evutalno ovim tiketima ko ima jos dva dodatna kampa gdje dobija prednost u igri.... Ja sam imao prosle sezone tikete da isprobam imao sam 4 kampa iskoristio sam tri i to sva tri kad su protiv mene druge ekipe kampirale nikad nisam imao prednost ali realno ako bi i napravili taj dogovor onda bi samo jos jedan element iz igre izbacili a opet nikad se ne zna hoce li neko lupiti kamp kasnije se pravdati da je zaboavio, nije znao a tebi to na kraju nista ne znaci sto se neko pravi lud jer si ti popusio i onda imas opciju da trpis ili da se i ti pravis lud.Pegi10 je napisao/la:Evo dokaza da se o tome pisalo samo sto se nije nista na kraju dogovorilo.EmirGz je napisao/la:Mozda ce biti bezveze prijedlog, al ja sam za to da ligu igramo bez kampiranja, tajni trening se moze korsititi...a eventualno u kupu koristiti kampove.. ko kampira on i dobija u vecini slucajeva, pa da probamo odigrati bez kampa.. ne znam meni je privlacno, n znam za ostalenaravno od slijedece sezone
Ps. cestitam tigre, samo nastavi ne daj im da se opuste haha
Ja sam licno za kampove ali rado bih pristoa i na igru bez istih ako je to moguce organizovati

Mes Que Un Club
cekamo jos jednog u prvoj ligi

Valjda ce se taj sjetiti da to uradi.Eld0rado je napisao/la:cekamo jos jednog u prvoj ligi![]()

tiketi ostaju...
ove sezone ispadaju tri ekipe
suarez7 je napisao/la:tiketi ostaju...

Hajde reci ovom sto je ostao jedini da se sjeti napraviti ekipu.
nema gaarelinho je napisao/la:suarez7 je napisao/la:tiketi ostaju...
ove sezone ispadaju tri ekipe![]()
![]()
Hajde reci ovom sto je ostao jedini da se sjeti napraviti ekipu.
Last login 21-10-15 19:52

Meni je svejedno, ali zbog ovih sto kupuje tikete bi pustio da ih koriste kad hoce zbog toga sto gube prednost tiketa. Postavio sam ovo pitanje da bude sigurno prije pocetka sezone, da ne bude opet na pola sezone neka guzva i problemiamertiger je napisao/la:Znas kako nije problem dva kampa jer svi imaju ta dva kampa pa kad osjete potrebu jbg, ne bi bilo logike da neko ne moze kampom da pokusa da se izvadi iz neke situacije i slicno, problem je u evutalno ovim tiketima ko ima jos dva dodatna kampa gdje dobija prednost u igri.... Ja sam imao prosle sezone tikete da isprobam imao sam 4 kampa iskoristio sam tri i to sva tri kad su protiv mene druge ekipe kampirale nikad nisam imao prednost ali realno ako bi i napravili taj dogovor onda bi samo jos jedan element iz igre izbacili a opet nikad se ne zna hoce li neko lupiti kamp kasnije se pravdati da je zaboavio, nije znao a tebi to na kraju nista ne znaci sto se neko pravi lud jer si ti popusio i onda imas opciju da trpis ili da se i ti pravis lud.
Ja sam licno za kampove ali rado bih pristoa i na igru bez istih ako je to moguce organizovati

Imam jedan prijedlog da se dogovorimo prije nego pocnemo. Sta mislite da neko prije svakog kola pise analize utakmica, ko je u toj utakmici favorit, zasto je favorit i ostale stvari?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.