Nije nije, on je pozvan prvi put poslije SP u repku, kad je se sve pocelo raspadati, a i on sam vise nije bio u formi za repku, vrlo brzo ga je i Ren poceo slati po posudbamaMadal je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:59Igrao je Lihtenštajn u Tuzli i Kipar u Zenici, mislim prva da je prije SP a druga odmah nakon SP. Dakle to je u toj njegovoj životnoj formi. U obje očajan bio.legenda reala je napisao/la: ↑25 sep 2021, 21:54On je jedino zasluzio poziv 2014 prije Susica i Hadzica tada, igrao je extra polusezonu za Sošo tada i morao je ici u Brazil, sve poslije toga je tanko, napravio je neke transfere al je igracki padao i nista vise nema dati reprezentaciji
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sanjin Prcić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro si, tek je poslije SP bila ta s Lihtenštajnom. Ja nešto ubjedjen bio da je prije. Ma šta znam nije nam on ni bio igrač koji nam je falio u Brazilu. Da nepošteno nema u CV-u da je sjedio na klupi na SP to stoji. Trebao je dobiti koji poziv više za repreztentaciju ali tanak je on čak i za ovako tanku repku
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Za večeras nemaš komentar?bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 10:01Nova pobjeda sinoc Strazboura, novih 90 minuta Prcica.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
odmoris najboljeg igraca poslije pobjede i skontas da si pojeo banane, fasujes 

Za većeras nemaš novo sranje?MoodyHank je napisao/la: ↑26 sep 2021, 01:35Za večeras nemaš komentar?bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 10:01Nova pobjeda sinoc Strazboura, novih 90 minuta Prcica.![]()
Dovoljno je ono koje su tvoji roditelji napravili ne abortiravši te.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
kolko godine imas ti da ovakve gluposti svaki put moras pisati? Zar nisi do sad pamet sabro?
-
- Kontakt:
On ce tek za 2 godine nadoći.. novi misimovic.. bez njega ce biti nezamisliva repka... dat ce najbolje od sebe u peeiodu od 29 do 32 godine...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Vrancic prcic hadziahmetovic cimirot mogli bi bit u veznom po formi trenutno
-
- Kontakt:
kakva nepravda je gledati lončare i slične pored ovog momka....
Klasa, ono sto je nekad radio Medunjanin to moze raditi Prcic. Strasan tehnicar.
Prcic je iza Krunića i Pjanica naš najboli vezni red, spasio gol u 93 minutu i njegov ubacaj na Stevanovica je donilo pogodak. Dosta više pozivanje od Loncara, Danilovica i još neki anonimusa...
Hvala ti Sanjine. Ovom igrom je po meni zasluzio mjesto na spisku i u buducnosti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Popiso vas Prcko 

- ArtVandelay
- Kontakt:
Predasistenciji se u zube ne gleda... 

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Odličan večeras
Pokazao više za 35 minuta, nego Gojak za 58.
Pokazao više za 35 minuta, nego Gojak za 58.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Steta sto je Petev poceo sa Nalicem i Gojakom jesto Prcica jer vidi se tehnika smirenost odma smo uvezali igru u 2pol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.