Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2013, 00:24

Ovo isto Interova garnitura, samo nalijepljen bh grb i dodana žuta boja. Vidi Stankovića u bh dresu :mrgreen: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jun 2013, 00:29

Emir_BIH je napisao/la:Ako ti je ovo top?

slika

Meni bas nije.
jarane, imam ovaj dres i zbog toga kažem da je top, kvaliteta odlična .. Laziju je prije sponzor bila Puma, a Macron pravi bolje dresove, pa ti sad vidi .. a Puma ili Macron, zna se ko je veći brend

tebi može da se ne sviđa dizajn, kao što se meni jako sviđa, zato sam ga i kupio, al' kvaliten je bitan

recimo, ni meni se ne sviđaju oni dresovi repke što stoje kao vreće na igračima, al' kvalitet je neupitan .. opet ovi sadašnji imaju dobar dizajn, a za Brazil nadam se nečemu specijalnom, nešto posebno za tu priliku .. ovaj plavi gore sa slike je top, da hoće barem biti takvi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jun 2013, 00:34

zizu1991 je napisao/la:Zayebavam se, valjda se moglo po smiley - ima skontat. Nije mi bitna marka dresova, samo da prave kvalitetne.
ako se ovo odnosilo na moj komentar .. ma generalno, nema veze kakva ja marka ba .. to ako je Nike ili Adidas, mi smo ono nešto, a ako je Legea, qrac palac, mi smo niža klasa da se tako izrazim

nema to veze, kvalitet Legea dresova je neupitan, a sad što se tiče dizajna, znaju fulat, kao recimo oni dresovi što su kao vreće na igračima .. opet ponavljam, Puma je bila sponzor Laziju, a sadašnji sponzor Macron pravi bolje dresove .. i ne samo dresove, nego kompletnu opremu Lazija

ja se nadam da će Legea poraditi na dizajnu za Brazil, kao i da će smanjiti brojeve na dresovima :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 18 jun 2013, 00:46

Lazijev dres ruzan? Meni je prekrasan. Jedan od naboljih.

slika

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 18 jun 2013, 00:49

Zasto mislite da je premija imati Adidas ili Nike? Pa to imaju Tahiti i Albanija, a ne samo Brazil i Engleska.
Bas netko obraca pozornost na to. Kao, Tahiti su mi porasli u ocima zbog dresa, nema veze poraz 1:6 :lol:

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 18 jun 2013, 01:09

slika

Po meni najljepsi dres reprezentacije
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jun 2013, 01:20

lijep je taj dres, sigurno najljepši :D mada je i ovaj lijep

slika

NON MOLLARE MAI

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 18 jun 2013, 01:21

aferim

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jun 2013, 01:22

al' meni lično, ovaj je najljepši

slika

NON MOLLARE MAI

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 18 jun 2013, 02:20

Pored ovog novog svidjao mi je se i onaj kad smo igrali protiv francuske

slika

Ako se budete pitali ko je ovaj momcirluk. Ovo je buduci rusliac nase reprezentacije, mislim na Sea. Samo da vas podsjetim.

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 18 jun 2013, 02:26

Bgm ovo nije zdravo više :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jun 2013, 07:44

seu je veća glava

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 20 jun 2013, 22:50

jbt kad vidim vcrs spanija-tahiti ovi drugi nikeove dresove nosaju pa vala moramo i mi poradit na tome red je da promijenimo malo ipak smo mi 15. reprezentacija svijeta hahaha :lol: :lol:

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 20 jun 2013, 23:18

Nakamura je napisao/la:jbt kad vidim vcrs spanija-tahiti ovi drugi nikeove dresove nosaju pa vala moramo i mi poradit na tome red je da promijenimo malo ipak smo mi 15. reprezentacija svijeta hahaha :lol: :lol:
Baš sam ovo htio da kažem, jednu amatersku reprezentaciju "oblači" nike.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 20 jun 2013, 23:48

THC je napisao/la:
Nakamura je napisao/la:jbt kad vidim vcrs spanija-tahiti ovi drugi nikeove dresove nosaju pa vala moramo i mi poradit na tome red je da promijenimo malo ipak smo mi 15. reprezentacija svijeta hahaha :lol: :lol:
Jest jarane,NIKE sponzor amaterskoj reprezentacija,a znas koliko Tahiti dobija para što nosi njihove dresove? 0 € !

Pa naš savez gleda ko će više para nam ponuditi,nikad nama nece biti ni NIKE ni ADIDAS dok nam npr LEGEA bude više keša davala,isto tako kad istekne ugovor s LEGEAOM savez ce gledati ko ce vise para ponudit,a ako recimo opet (bubam) LEGEA bude više nudila od ADIDASA I NIKE-a,što bi naš savez izabrao ove dvije marke,zato sto su poznatije?Niđe veze,zato pusti se Tahitia,Lihtenstajna,Luxembruga,San Marina sto imaju NIKE odnosno ADIDAS,oni ni eura ne dobijaju od njih.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 jun 2013, 01:13

Gdje su ti silni milioni od Leđee? Kod Ušlje u KPZE?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 jun 2013, 01:16

sagitarius je napisao/la:
THC je napisao/la:
Jest jarane,NIKE sponzor amaterskoj reprezentacija,a znas koliko Tahiti dobija para što nosi njihove dresove? 0 € !

Pa naš savez gleda ko će više para nam ponuditi,nikad nama nece biti ni NIKE ni ADIDAS dok nam npr LEGEA bude više keša davala,isto tako kad istekne ugovor s LEGEAOM savez ce gledati ko ce vise para ponudit,a ako recimo opet (bubam) LEGEA bude više nudila od ADIDASA I NIKE-a,što bi naš savez izabrao ove dvije marke,zato sto su poznatije?Niđe veze,zato pusti se Tahitia,Lihtenstajna,Luxembruga,San Marina sto imaju NIKE odnosno ADIDAS,oni ni eura ne dobijaju od njih.
Pa zato ce mo uvjek izlgledati amaterski a igraci nam nosati vrece na sebi. Jedan Dzeko i Salihovic sa nolikim ramenima moraju da podvuku dva tri puta da bi bili rukavi uz tjelo ista hahah... Od 2014 akoBogda ocekujem novi sponzor. Toliko.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 jun 2013, 01:18

zmaj_Bosne je napisao/la:slika

Da li mislite na ovaj dres? Pa i ne izgleda nešto kada se navuče :D
Bolje to stoji misicnom masom nabijenim fudbalerima nase domovine nego ovom šabanu. :D

Ako se plasiramo dobicemo pozamasnu sumu novca koja ce biti veca nego sto nam je Legea ikad dala i sto ce nam Legea ikad dat'.

Tako da ce biti sasvim sigurno da ce mjesec prije SP ( kad nam istekne ugovor sa zabarima), Nike i Adidas otimati za usluge nasoj repki koja ce tada, nadamo se biti u top 10 drzava svijeta ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 jun 2013, 01:56

BadrHari je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:slika

Da li mislite na ovaj dres? Pa i ne izgleda nešto kada se navuče :D
Bolje to stoji misicnom masom nabijenim fudbalerima nase domovine nego ovom šabanu. :D
slika

:mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 jun 2013, 07:27

daj šta pizdite , kao da dresovi igraju a ne igrači . Kao što netko napisa , baš mi je porastao Tahiti u očima nakon onakvog poraza jer su imali Adidas dresove(ili Nike, šta ja znam) ..
Dresovi drugim reprezentacijama ne predstavljaju nikakav značaj , oni kad vide Džeku oni će se prepast bilo da je u Legei ili Adidasu.. Ti dresovi su bitni samo navijačima ,jer ih kupuju. I naravno , savez će uzimati Legeu jer nude najviše para ..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz i 22 gosta.