Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
jarane, imam ovaj dres i zbog toga kažem da je top, kvaliteta odlična .. Laziju je prije sponzor bila Puma, a Macron pravi bolje dresove, pa ti sad vidi .. a Puma ili Macron, zna se ko je veći brendEmir_BIH je napisao/la:Ako ti je ovo top?
Meni bas nije.
ako se ovo odnosilo na moj komentar .. ma generalno, nema veze kakva ja marka ba .. to ako je Nike ili Adidas, mi smo ono nešto, a ako je Legea, qrac palac, mi smo niža klasa da se tako izrazimzizu1991 je napisao/la:Zayebavam se, valjda se moglo po smiley - ima skontat. Nije mi bitna marka dresova, samo da prave kvalitetne.
Baš sam ovo htio da kažem, jednu amatersku reprezentaciju "oblači" nike.Nakamura je napisao/la:jbt kad vidim vcrs spanija-tahiti ovi drugi nikeove dresove nosaju pa vala moramo i mi poradit na tome red je da promijenimo malo ipak smo mi 15. reprezentacija svijeta hahaha![]()
Jest jarane,NIKE sponzor amaterskoj reprezentacija,a znas koliko Tahiti dobija para što nosi njihove dresove? 0 € !THC je napisao/la:Baš sam ovo htio da kažem, jednu amatersku reprezentaciju "oblači" nike.Nakamura je napisao/la:jbt kad vidim vcrs spanija-tahiti ovi drugi nikeove dresove nosaju pa vala moramo i mi poradit na tome red je da promijenimo malo ipak smo mi 15. reprezentacija svijeta hahaha![]()
Pa zato ce mo uvjek izlgledati amaterski a igraci nam nosati vrece na sebi. Jedan Dzeko i Salihovic sa nolikim ramenima moraju da podvuku dva tri puta da bi bili rukavi uz tjelo ista hahah... Od 2014 akoBogda ocekujem novi sponzor. Toliko.sagitarius je napisao/la:Jest jarane,NIKE sponzor amaterskoj reprezentacija,a znas koliko Tahiti dobija para što nosi njihove dresove? 0 € !THC je napisao/la:Baš sam ovo htio da kažem, jednu amatersku reprezentaciju "oblači" nike.Nakamura je napisao/la:jbt kad vidim vcrs spanija-tahiti ovi drugi nikeove dresove nosaju pa vala moramo i mi poradit na tome red je da promijenimo malo ipak smo mi 15. reprezentacija svijeta hahaha![]()
Pa naš savez gleda ko će više para nam ponuditi,nikad nama nece biti ni NIKE ni ADIDAS dok nam npr LEGEA bude više keša davala,isto tako kad istekne ugovor s LEGEAOM savez ce gledati ko ce vise para ponudit,a ako recimo opet (bubam) LEGEA bude više nudila od ADIDASA I NIKE-a,što bi naš savez izabrao ove dvije marke,zato sto su poznatije?Niđe veze,zato pusti se Tahitia,Lihtenstajna,Luxembruga,San Marina sto imaju NIKE odnosno ADIDAS,oni ni eura ne dobijaju od njih.
Bolje to stoji misicnom masom nabijenim fudbalerima nase domovine nego ovom šabanu.zmaj_Bosne je napisao/la:
Da li mislite na ovaj dres? Pa i ne izgleda nešto kada se navuče
BadrHari je napisao/la:Bolje to stoji misicnom masom nabijenim fudbalerima nase domovine nego ovom šabanu.zmaj_Bosne je napisao/la:
Da li mislite na ovaj dres? Pa i ne izgleda nešto kada se navuče![]()