Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Julione i dalje golmancina, respekt njemu i Silvi ovo ostalo ni za satarasa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nema na qrcu meda, da ima pcele bi se okupljale.johnnyyK je napisao/la:nabijem te Brazil na qrac...izbise mi smradovi pare
Hrvatska nece dobit ovakav Mexico. Naprotiv, dobit ce po pichci od ovakvog Mexica.Virtu4l je napisao/la:Hrvatskoj sad trebaju dvije pobjede za prolaz.Elddar je napisao/la:Ko sad ide u osminu iz ove grupe, s obzirom na bod sto meksiko otkide brazilu
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ubio ih mehiko, gg
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Susjedi na aparatima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Brazil i Meksiko idu dalje... Sve ostalo veliko iznenadjenje.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Hrvatska je nayebala. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Po meni utakmica prvenstvo zasad.Nismo vidjeli golove ali nevjerovatan tempo i nevjerovatan MEXICO.Ochoa
Susjedi zao mi je al vi lagano idete ća sto bi se reklo.

Predobra tekma nema šta.

- maximusdecimus
- Kontakt:
vazno je da se sudije drze istog kriterija, za istu stvar nekom sviraju penal, a nekom ne 

Milion faktora treba profesionalnom igraču da se dobro proda. Sreća prije svega, dobar menadžer, sredina u kojoj igra, itd. Samo jedan ili dva igrača donose prevagu među profesionalcima, a kod ostalih su zaista male razlike između njih. Pod ovim profesionalcima, mislim na reprezentativce ovako ozbiljnih reprezentacija.alan_kardec je napisao/la:ne znam jeste li se vi zapitali, ali mene muči jedna misterija.Nekako mogu da shvatim da je Brazil preloš, ali mi nikako nije jasno da kvalitetan golman kakav je Ochoa brani za Ajaccio.
LUHG!
Baš mi žao kroasana 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Remi je najrealniji bio. 1:1. Ali i ovako je posteno.
Ochoa tekma prvenstva do sad.
Brat bratu 3-4 cista gola je spasio
Brat bratu 3-4 cista gola je spasio
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
IronMany je napisao/la:Nema na qrcu meda, da ima pcele bi se okupljale.johnnyyK je napisao/la:nabijem te Brazil na qrac...izbise mi smradovi pare
Hrvatska nece dobit ovakav Mexico. Naprotiv, dobit ce po pichci od ovakvog Mexica.Virtu4l je napisao/la:Hrvatskoj sad trebaju dvije pobjede za prolaz.Elddar je napisao/la:Ko sad ide u osminu iz ove grupe, s obzirom na bod sto meksiko otkide brazilu
Pa vidjet cemo ovog cupavog golmana protiv Mandze.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Bravo Mehikanci
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije nemoguce da komsije prodju ali ce biti yebeno tesko.
Dvije pobjede zaredom i to u zadnjem kolu moraju tuci Meksiko kojeg i bod vodi dalje, gorit ce.
Dvije pobjede zaredom i to u zadnjem kolu moraju tuci Meksiko kojeg i bod vodi dalje, gorit ce.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znaci, sudija Čakir ispao miš mekinjaš kad nije dao prvi žuti Silvi (košenje Marqueza)....uz onaj drugi (košenje Čičarita) Brazil bi ostao sa igracem manje 15 minuta i možda popušio kožnjak.
Los Brazil brate..Jedino Neymar moze nesto,ostali truba..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.