To samo govori o jačini lige.Sabinho je napisao/la:A Juventus je ocajan a suvereno drzi vrh talijanske lige trecu godinu zaredom??? Kakvi su onda Roma, Lazio u kojima igraju nasi kljucni igraci ako je Juve ocajan???Saurman je napisao/la:Hoćeš reći dovode polovnjake poput Mela i Quaresme/Almeida ili igrače koji su na zalasku karijere.Sabinho je napisao/la: Turska liga nikad jaca, Fener i Galata dovode vrhunske igrace, Besiktas i Trabzon tapkaju za njima... Prosle sezone jedan klub 1/4 finale LP, drugi Europske Lige. Fener izbaci Lazio, bio bolji od B.M., Galata Schalke... Ove sezone Galata izbaci uzastopnog sampiona Italije, i to bez poraza protiv njih u dvije utakmice. Stadioni ispunjeni, sve vise igraca se okrece turskoj a ne npr. ruskoj ligi koja je bila 6.liga Evrope, medjutim mislim da su izgubili taj primat sad od Turaka. Liga je u ogromnom usponu, a Galata postaje standardni clan knock-out faze LP...
Juventus je ove godine bio očajan nije bio u stanju dobiti ni Kopenhagen i Turci su to znali iskoristiti.
Besiktas i Fenerbahce Uefa izbacuje iz Europskih takmičenja zbog namještanja utakmica jel' to taj uspon turske lige.?
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Čuj Turska nikad gora. E svasta ce čovjek i pročitat ovdje.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ima Turska jedan dobar klub i dva tri onako solidna, ostatak je smijesan ali to nije bitno bitna je cinjenica da je Turska liga najgora moguca destinacija za mlade igrace sa potencijalom, ti turci nemaju pojma o fudbalu ne znaju raditi sa igracima, nemali broj igraca je propao tamo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@Sarma - To je isto kad bi rekao da je italijanska liga najjača, s obzirom da Milan igra knock-out fazu LP , a u Serie A su 13. Ne možeš izolovano i ograničeno posmatrati stvari, barem ne bi trebao.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma nek ne ide gdje je onaj majmun trener! Ako nam sjebe i Izeta treba ga zaganjat 
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Romanista10
- Kontakt:
Galatasaray je odlican potez i odlican klub. Samo neka ne potpisuje na 5 godina kao Dzeko za Manchester City.
A sto se tice trenera. Uf da je Dzeki samo Mancini ove godine. On bi ga objerucki prihvatio.
A sto se tice trenera. Uf da je Dzeki samo Mancini ove godine. On bi ga objerucki prihvatio.
Milan nije pokazao bog zna kakvu igru baš kao i Juventus ali je prošao dalje zahvaljujući kardinalnoj greški sudije u Amsterdamu gdje je svirao nepostojeći penal za Milan zbog kojeg je Ajax naposlijetku ispao.Genghis je napisao/la:@Sarma - To je isto kad bi rekao da je italijanska liga najjača, s obzirom da Milan igra knock-out fazu LP , a u Serie A su 13. Ne možeš izolovano i ograničeno posmatrati stvari, barem ne bi trebao.
Ako je neko od italijana zaslužio prolaz to je Napoli.
Inače ako Hajrović ode u Galatu neće napraviti neki bitan napredak u karijeri, to je moje mišljenje.Liga im je izuzetno loša drmaju ih svako malo skandali o namještanju.
U Turskoj ligi ima pravilo o broju stranaca, mislim oko 5 igraca, a traze da bude 4. Neko upuceniji neka napise.
A oni vec imaju veci broj istih, pocevsi od Muslere, pa do Snajdera, Drogbe i Eboea. Ovo sam samo na prvu ovu cetvoricu nabrojao, a ima ih jos.
Izetu je pametnije bilo da se zaputi u neki Njemacki klub, veca mu je mogucnost napredovanja, usavrsavanja i td.
Ja se prvi nadam da za Galatu ovo nije istina.
A oni vec imaju veci broj istih, pocevsi od Muslere, pa do Snajdera, Drogbe i Eboea. Ovo sam samo na prvu ovu cetvoricu nabrojao, a ima ih jos.
Izetu je pametnije bilo da se zaputi u neki Njemacki klub, veca mu je mogucnost napredovanja, usavrsavanja i td.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Izjavio je da nema od toga nista,ostaje u Grashopersu do kraja sezone.romeo je napisao/la: U Turskoj ligi ima pravilo o broju stranaca, mislim oko 5 igraca, a traze da bude 4. Neko upuceniji neka napise.
Pametno od Izeta. Vidi se da momak nije naivan i ne leti za parama. Neka ga u Grasshopersu do kraja sezone. Trenutno vazi za jedan od top 3 igraca te lige i sigurno da ga akoBogda na ljeto ocekuje velike transfer. Samo da ga zdravlje posluzi! Ocekujem transfer u jednu od liga petice. Najvise bi volio Njemacku ili Italiju - za sad... 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma Bundesliga je svakako bolja liga od Serie A. Da ne pricamo o tome kakav potencijal moze pokazati u BL. Najbolja liga za mlade igrace, definitivno.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Romanista10
- Kontakt:
Upravu ste.
- Bundesliga ( prva opcija )
- Seria A ( druga opcija )
- Galatasaray ( treca opcija ).
- Engleska,Francuska, Spanska liga ( zaobic u sirokom luku ).
Bolje mu je otici u npr. Borussiu Mönchengladbach,Mainz pa kasnije prec u Borussiu Dortmund, Bayer Leverkusen.
Ili u Fiorentinu pa prec u Inter, Milan, Juventus nego u Galatu. Sto jest jest.
- Bundesliga ( prva opcija )
- Seria A ( druga opcija )
- Galatasaray ( treca opcija ).
- Engleska,Francuska, Spanska liga ( zaobic u sirokom luku ).
Bolje mu je otici u npr. Borussiu Mönchengladbach,Mainz pa kasnije prec u Borussiu Dortmund, Bayer Leverkusen.
Ili u Fiorentinu pa prec u Inter, Milan, Juventus nego u Galatu. Sto jest jest.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa logicno bi bilo da ostane u Grasphoper gdje ce drzati formu i igrati stalno sto mu je potrebno za svjetsko gdje mu poslije eventualno dobrih utakmica cijena moze izuzetno narasti a uostalom i taj Grashopers to zna zasto bi pustali igraca koji moze na ljeto vrijediit duplo vise nego sada.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
nisam baš najsretniji Galatom, al sta je tu je 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pametan potez izete, ostani u grasshoperu do kraja sezone a onda na ljeto poslije SP fino u bundesligu.
Ostanak je pravi potez.Kad bude vrijeme nabolje da ide u Njemačku ili Englesku.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25477615.asp
Hurriyet pise danas da ce transfer Hajrovica u Galatu u sljedecih par dana biti zavrsena stvar.
Hurriyet pise danas da ce transfer Hajrovica u Galatu u sljedecih par dana biti zavrsena stvar.
kaze Baljic HAjrovic je moderno lijevo krilo onu stabu reprezentacije,a ne zna ni koju poziciju HAjrovic igra nije ni cudo kad ima onu Kurtisaj Arduanu jos vamo dzaba mlati pare..
Slaah presao u LIverpol vjerovatno ce onda HAjrovic u Galatasaray jer je Galata htjela obojicu da kupi..
Pa nezna ni Susic. Ja sam htjeo da placem kad sam vidio da ga Susic stavio kao centralnog igraca. A momak igra lijevo krilo, gdje pruza najbolje partije. A to je samo jedan od bisera naseg selektora. No to je druga prica.zgembo89 je napisao/la:kaze Baljic HAjrovic je moderno lijevo krilo onu stabu reprezentacije,a ne zna ni koju poziciju HAjrovic igra nije ni cudo kad ima onu Kurtisaj Arduanu jos vamo dzaba mlati pare..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.