Samo zamijeni pozicije Kolašinca i Salihovića.Papastathopoulos je napisao/la:Kolasinac - lijevi bek
Salihovic - zadnji vezni
Lulic - lijevo krilo
Idem svrsit
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Konačno da imamo pravi dokaz da ce Seo biti Zmaj.Momak je legenda i dokazao je to odabirom reprezentacije za koju ce aBd igrati s dosta uspjeha 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zasto ? Seo u schalkeu igra LB, a sejo u hoff-u cesto igra DMF (box to box) pa zasto da mi izmisljamo toplu voduEdol je napisao/la:Samo zamijeni pozicije Kolašinca i Salihovića.Papastathopoulos je napisao/la:Kolasinac - lijevi bek
Salihovic - zadnji vezni
Lulic - lijevo krilo
Idem svrsit
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nek' neko objasni nama koji se slabije snalazimo u vremenu i prostoru. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bravo Sejo,svaka cast...Jedva cekam da ga vidim u Repki....
SEAD KOLAŠINAC DAO PRISTANAK
Zmajevi su danas dobili strašno pojačanje
Piše: T. H.
Predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić obavio je danas sastanak sa fudbalerom Schalkea Seadom Kolašincem.
Begić je išao u Gelsenkirchen kako bi razgovarao sa Kolašincem oko njegovog nastupa za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u budućnosti.
Na sastanku je prisustvovao i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, koji je doputovao iz Leverkusena, a zaključak je i više nego pozitivan.
Kolašinac je dao pristanak i igrače za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čim se završi papirologija.
Zmajevi su danas dobili strašno pojačanje
Piše: T. H.
Predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić obavio je danas sastanak sa fudbalerom Schalkea Seadom Kolašincem.
Begić je išao u Gelsenkirchen kako bi razgovarao sa Kolašincem oko njegovog nastupa za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u budućnosti.
Na sastanku je prisustvovao i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, koji je doputovao iz Leverkusena, a zaključak je i više nego pozitivan.
Kolašinac je dao pristanak i igrače za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čim se završi papirologija.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- tuzlak1987
- Kontakt:
ajmo sad hejteri koji ste osporavali Seu da se izvinete fino 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Hmm... Ne vidim sta je ovdje drugacije od kako se pocelo pricat da igra za nas.Konzerva je napisao/la: Kolašinac je dao pristanak i igrače za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čim se završi papirologija.
Jedva čekam da ga vidim u dresu repke. On je baš ono što treba ovoj reprezentaciji. Rušit će. 

- Bayern@heart
- Kontakt:
Ramazansko pred Bajramski poklon Begića i Spahića za sve Bosance i Hercegovce 
S nestrpljenjem ga očekujem u reprezentacji

S nestrpljenjem ga očekujem u reprezentacji
odlicna vijest,Kolasinac ce biti veliko pojacanje za BIH kao i Izet Hajrovic i Bicakcic! ta tri igraca su nam prijeko potrebna i s njima cemo biti puno jaci... Kolasinac ce u dresu BIH jos vise napredovati i za koju godinu preci u jos bolji klub iako i sada igra u jako dobrom klubu! samo da se papirologija sto prije sredi i da mu FIFA odobri sportsko drzavljanstvo... dobro dosao Zmaju!
Kakvog smo samo igrači dobili.
Dobrodošao ZMAJU!
Evo dvije nofe fotke od Sea:
svi došli da pogledaju Sea

nije ni čudo što se prepala ova curica kad je iza nje RUŠILAC!

Evo dvije nofe fotke od Sea:

nije ni čudo što se prepala ova curica kad je iza nje RUŠILAC!
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Begic nastavio 'srozavati' ugled NSBiH ponizavajucim potezima... Jos je sad uvukao i kapitena repke...
pa stvarno, ima li ovom 'bezobrazluku' kraja??? dokle cemo mi kao 'respektabilan' savez 'moljakati' djecurliju da igraju za nas???
pa stvarno, ima li ovom 'bezobrazluku' kraja??? dokle cemo mi kao 'respektabilan' savez 'moljakati' djecurliju da igraju za nas???

amho,brate,nije ni tebi lako.amho je napisao/la:Begic nastavio 'srozavati' ugled NSBiH ponizavajucim potezima... Jos je sad uvukao i kapitena repke...
daj i meni malo toga sta trosis svega ti

Ahmo vrati cemo mi Uslju i Dominkovica pa ce oni nakupiti s pijace igraca ili mozda iz restorana Bosna u Sarajevu... Pod uslovom da im se sta ubaci u dzep... kako te samo nije sramota tako nesto napisati... Da smo mi imali ovakav savez mi bi davno bili neko i nesto u fudbalu... Begicu i Spaha svaka cast...
mnogo je drugačije , jer prije nismo ni znali je li početa papirologija , nismo ni znali da li će uopšte igrati za nas , sve su to bili neki lafo intervjui havaza .. sada imamo sve dokaze i mislim , da iznevjeriš predsjednika fudbalskog saveza i kapitena reprezentacije moraš biti pravi šupak , a seo to nije , čim je i obavio ovo sa Begićem .. i Begić je rekao da ide u Sarajevo da ubrza taj postupak dobivanja sve te dokumentacije . uostalom , glavna razlika je što sad ZNAMO da će igrati za nas , a ne da se NADAMO da će igrati za nas . samo je pitanje vremena .ZgemboAdislic je napisao/la:Hmm... Ne vidim sta je ovdje drugacije od kako se pocelo pricat da igra za nas.Konzerva je napisao/la: Kolašinac je dao pristanak i igrače za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čim se završi papirologija.
također , netko je bio rekao u ovoj temi nekad , ako seo ne počne ili potvrdi da je naš do kraja augusta , onda ni nema ništa od njega .. i eto , nije nas iznevjerio

Ni ja isto. Mislim, super, uslikao se sa Spahom i Begićem i ko zna koji put dao verbalne garancije. Jel već predao kakve papire? Il nije imao vremena? Ne znam, valjda sam skeptičan, jer više volim ne vjerovati, pa ne bit u pravu i obradovati se, nego vjerovati svakome kome su puna usta Bosne, pa se razočarati. Ja ništa i nikome ne vjerujem dok ih ne vidim u dresu. Na zvaničnom terminu.ZgemboAdislic je napisao/la:Hmm... Ne vidim sta je ovdje drugacije od kako se pocelo pricat da igra za nas.Konzerva je napisao/la: Kolašinac je dao pristanak i igrače za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čim se završi papirologija.
Eno Seo je vec dobio dres reprezentacije sa brojem 5 

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 18 gostiju.