AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jel ovaj Merkel iz primavere prebacen ?
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
jest, jooj jes mi zao sto izadje dinjo :/neko_iz_mase je napisao/la:Jel ovaj Merkel iz primavere prebacen ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma neka,svjesno ga je izbacio, radi ovacija 

Presing Barce u zadnjim minutama, ali držimo se. Messi sada pucao glavom, Roma opet odbranio. Dinjo izašao, ogromne ovacije 98 hiljada navijača, tako to biva kada legende igraju.
Abate mi je najlošiji večeras.
Abate mi je najlošiji večeras.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Flavia pod hitno u Lab na podmlađivanje 

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
sedmi x milana zaredom, četvrti penali zaredom hehe krenulo ih
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
ma ok je jbg nisamo jos izgubili u utakmici(90 min)...al na penalima je ovo ja mislim 2-3 izgubljena...

-RIVALDO-
eto Seedorf-fulo,Pirlo-fulo,Yepes-pogodio,Jankulovski-fulo
Messi-pogodio,Bousquets-fulo,Neki tamo-dao,Bojan-dao i eto MORAMO MI NA **** PENALE POPUSIT

Messi-pogodio,Bousquets-fulo,Neki tamo-dao,Bojan-dao i eto MORAMO MI NA **** PENALE POPUSIT

- tony-mortale
- Kontakt:
jbg ovaj stream što sam gledo puko dok sam našao drugi penali gotovi, al vidim opet loše izvodimo s kreča, al nema veze ,
alegri probao sve igrače, samo pirlo odigrao cijelu utakmicu, vidi se na špica nemamo, boateng će biti pojačanje pravo, kad bi doveli napadača to bi bio sasvim solidan tim
alegri probao sve igrače, samo pirlo odigrao cijelu utakmicu, vidi se na špica nemamo, boateng će biti pojačanje pravo, kad bi doveli napadača to bi bio sasvim solidan tim
Pinto odbranio Seedorfu i Jankulovskom, a i Pirlu. Samo Yepes zabio iz penala.
Pirlo pokušao atraktivno, pa dodao loptu do Pinta
Uostalom, zadovoljan sam. Nismo nešto previše dobro odigrali, ali ovo je dobro za samopouzdanje pred sezonu. Bitno je dobiti Lecce, a Barci dajemo trofej za njihovu legendu. Drago mi je što je Ronaldinho onako dočekan.
Pirlo pokušao atraktivno, pa dodao loptu do Pinta

Uostalom, zadovoljan sam. Nismo nešto previše dobro odigrali, ali ovo je dobro za samopouzdanje pred sezonu. Bitno je dobiti Lecce, a Barci dajemo trofej za njihovu legendu. Drago mi je što je Ronaldinho onako dočekan.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma hebo taj trofej, nije to bitno, al svi su očekivali 4-5 komada barse, tako da je ovo super, a tek posjed lopte, 54-46% pa oni svima naprave 60% minimum tako da je alegri ipak nešto radio s timom i treba ga samo pustiti da radi i daljeMinistaR je napisao/la:Pinto odbranio Seedorfu i Jankulovskom, a i Pirlu. Samo Yepes zabio iz penala.
Pirlo pokušao atraktivno, pa dodao loptu do Pinta![]()
![]()
Iskreno ja sam prezadovoljan. Rijetke su ekipe koji imaju podjednak posjed lopte sa Barcelonom. Jos jednom se dokazalo ono o cemu ja trubim a to je da mi realno pored Pata napadaca drugog NEMAMO. Ibra bi bio idealan al nista od toga. Abate napolje, misljenja sam da Flamini mora biti ispred Ambrossinija. Momak uvijek daje 100%. Daje i Ambrossini al on je malo star bolje forsirat Flaminija. Golmani su nam odlicni. Odbrana dobra uz male korekcije fantasticna. Vezni red isto kao i odbrana dok napad najlosiji jer ona 2 mrtvaca nemogu u Vrbanjusi igrat.
- tony-mortale
- Kontakt:
ko nije vidio pipovo remek djelo evo linka.
Pipo kralj!
"I feel good, my legs are moving, when I have these feelings I am peaceful. It was so nice to score a goal in front of this public, my friends teased me saying that I have reached Gerd Muller ... I am satisfied, my career is like this, if I feel the confidence I give my all."
"I feel good, my legs are moving, when I have these feelings I am peaceful. It was so nice to score a goal in front of this public, my friends teased me saying that I have reached Gerd Muller ... I am satisfied, my career is like this, if I feel the confidence I give my all."
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Kontakt:
Sutra izvlačenje grupa LP, Milan u prvom šeširu, volio bi iz drugog izbjeći Real i Benficu, iz trećeg Tottenham i Bragu, a iz četvrtog eventualno samo Rubin i to zbog daljine i eventualno jake zime kad se bude igralo u gostima, ostali svi jako prolazni, ali "lopta je okrugla" i "danas svako igra fudbal"
Sesir 1:Inter Barcelona Manchester Chelsea Arsenal Bayern Milan Lyon
Sesir 2: Werder Real Roma Shaktar Benfica Valencia Pao Marseille
Sesir 3: Tottenham Ajax Rangers Schalke Basel Braga Copenhagen Spartak M
Sesir 4: Hapoel Twente Rubin Auxerre Cluj Partizan Zilina Bursa

Sesir 1:Inter Barcelona Manchester Chelsea Arsenal Bayern Milan Lyon
Sesir 2: Werder Real Roma Shaktar Benfica Valencia Pao Marseille
Sesir 3: Tottenham Ajax Rangers Schalke Basel Braga Copenhagen Spartak M
Sesir 4: Hapoel Twente Rubin Auxerre Cluj Partizan Zilina Bursa
- tony-mortale
- Kontakt:
noćas sam cijelu noć posvetio AC Milanu,
ibrahimović poslije utakmice na press konferenciji izjavio kako guardiola s njim ne priča već šest mjeseci, a na pitanje o milanu samo je odgovorio da bi volio igrati s ronaldinjom u ekipi, a i prijateljski su se pozdravili na početku iako nikad nisu zajedno igrali, možda ovo i nije baš tako šuplja priša oko ibrakadabre

ibrahimović poslije utakmice na press konferenciji izjavio kako guardiola s njim ne priča već šest mjeseci, a na pitanje o milanu samo je odgovorio da bi volio igrati s ronaldinjom u ekipi, a i prijateljski su se pozdravili na početku iako nikad nisu zajedno igrali, možda ovo i nije baš tako šuplja priša oko ibrakadabre

na koja dva mrtvaca mislis, Boriello i Huntellar...Pipo Inzaghi je i danas najbolji vam napadac, a sto se tice ako dodje vam Ibra bice vatreno docekan na MeazziA_d_0 je napisao/la:Iskreno ja sam prezadovoljan. Rijetke su ekipe koji imaju podjednak posjed lopte sa Barcelonom. Jos jednom se dokazalo ono o cemu ja trubim a to je da mi realno pored Pata napadaca drugog NEMAMO. Ibra bi bio idealan al nista od toga. Abate napolje, misljenja sam da Flamini mora biti ispred Ambrossinija. Momak uvijek daje 100%. Daje i Ambrossini al on je malo star bolje forsirat Flaminija. Golmani su nam odlicni. Odbrana dobra uz male korekcije fantasticna. Vezni red isto kao i odbrana dok napad najlosiji jer ona 2 mrtvaca nemogu u Vrbanjusi igrat.

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Ako se mene pita, ja bih odabrao sljedeću grupu:
1. AC Milan
2. PAOK
3. Basel
4. Partizan (da mogu otići u Bg odgledati tu utakmicu)
1. AC Milan
2. PAOK
3. Basel
4. Partizan (da mogu otići u Bg odgledati tu utakmicu)
According to the reports in Spain, “Ibracadabra” will be a Milan player officially tomorrow.According to leaked from Spain, Zlatan Ibrahimovic would be a Milan player. The agreement between the parties, despite the ritual words, would have been reached in the evening after Gamper trophy. The details of the negotiations are still top secret but could come out of the day today and Friday. Updates to follow.
On je nas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.