ElWeddo23 je napisao/la:Ma lik je ocito zapostavljen, elche forsira ove spanske igrace. Kada sam pogledao zapisnik samo 3 nisu španci.
Pa znaš šta, to si u pravu. Istina je da Stevanović ne igra dobro, ali da ga baš nema ni na klupi je već previše. A ti Španci i uopšte igrači koji dolaze iz zemalja gdje se govori španski su u stanju da čak i u Engleskoj (npr. Man. City) naprave klan i da jedni druge forsiraju (Silva-Navas-Negredo) a izbjegavaju na terenu surađivati sa strancem (Džeko), kako bi jedni druge gurali u prvih 11. Ako je tako u Engleskoj, šta onda misliš kakve su to tek igrice u samoj Španiji. Ovaj Carles Gil što igra na Stevinoj poziciji je član U21 Španske selekcije, i normalno je da će njega favorizirati ispred Miroslava kako bi mu sačuvao mjesto u repki njihove zemlje. A ovo za izbjegavanje je isto tako, Stevanovića izbjegavaju 55 minuta, a onda na desno krilo uđe Corominas (kojem to čak nije ni prirodna pozicija, a uz to Steva je jedno 10x brži od njega) i oni se baš tada ''slučajno'' sjete da krenu napadati po desnom krilu. Ne branim Stevanovića, on je sam kriv što ne igra kao prije i što nije u prvih 11, ali i budala može skontati da tu ima nekih mutnih igara.
Ne može mi niko dokazati da Stevanović koji je protiv Velsa bacao na guzicu onog istog Bale-a za kojeg je Real platio 100 miliona ne može da se izbori za klupu u Elcheu. Imamo mi nažalost na ovoj temi korisnika koji na nju dolaze samo kada treba pljuvati Stevanovića.