Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fecox
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Fecox » 30 nov 2013, 18:03

zizu1991 je napisao/la:Mislio sam na kriterijum, ako ne bude igrao, da ne zaslužuje ići na SP. I mene također živo zanima šta je problem, pa ne dobiva adekvatnu priliku za igru u Elche - u.
Normala da je ne zaslužuje,nebudel neki drastičnih promjena na bolje,ne znam ne znam Bogami,ova bi se tema komotno mogla premjestit u one o Svjetskim Misterijama :lol:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 30 nov 2013, 19:36

Atletico rutinski dobio 2-0. E eto mu sad njegovi Marquezi, Perezi, Herrere i ostali španski pe*erčići sa dignutim frizurama što igraju prije Steve. Likovi nemogu za 90 minuta pretrčati onoliko koliko je Stevanović za 50 prošli vikend. I za ovoga što je napisao da ovdje od Steve pravimo vanserijskog igrača, to nije istina, niko ga ne diže u nebesa, ali nema sumnje da on ima mnogo potencijala kojeg za sada nije uspio da pokaže u Španiji. Prelazak u neku ligu poput ruske ili sl. bi po meni bio dobar potez.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 nov 2013, 20:12

On trci al j.ebes tu trku ako nema koristi od nje ko krava sto daje 20l mlijeka pa prospe nogom kantu..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2013, 22:59

zgembo89 je napisao/la:On trci al j.ebes tu trku ako nema koristi od nje ko krava sto daje 20l mlijeka pa prospe nogom kantu..
Ne prosipaj mlijeko uzalud.BTW Stevke je davnih dana dokazao da je simeltanka,samo s vremena na vrijeme neko treba kantu pridrzati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 03 dec 2013, 14:33

Ma lik je ocito zapostavljen, elche forsira ove spanske igrace. Kada sam pogledao zapisnik samo 3 nisu španci.
Bratstvo do groba....

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 03 dec 2013, 15:54

ElWeddo23 je napisao/la:Ma lik je ocito zapostavljen, elche forsira ove spanske igrace. Kada sam pogledao zapisnik samo 3 nisu španci.
Pa znaš šta, to si u pravu. Istina je da Stevanović ne igra dobro, ali da ga baš nema ni na klupi je već previše. A ti Španci i uopšte igrači koji dolaze iz zemalja gdje se govori španski su u stanju da čak i u Engleskoj (npr. Man. City) naprave klan i da jedni druge forsiraju (Silva-Navas-Negredo) a izbjegavaju na terenu surađivati sa strancem (Džeko), kako bi jedni druge gurali u prvih 11. Ako je tako u Engleskoj, šta onda misliš kakve su to tek igrice u samoj Španiji. Ovaj Carles Gil što igra na Stevinoj poziciji je član U21 Španske selekcije, i normalno je da će njega favorizirati ispred Miroslava kako bi mu sačuvao mjesto u repki njihove zemlje. A ovo za izbjegavanje je isto tako, Stevanovića izbjegavaju 55 minuta, a onda na desno krilo uđe Corominas (kojem to čak nije ni prirodna pozicija, a uz to Steva je jedno 10x brži od njega) i oni se baš tada ''slučajno'' sjete da krenu napadati po desnom krilu. Ne branim Stevanovića, on je sam kriv što ne igra kao prije i što nije u prvih 11, ali i budala može skontati da tu ima nekih mutnih igara.
Ne može mi niko dokazati da Stevanović koji je protiv Velsa bacao na guzicu onog istog Bale-a za kojeg je Real platio 100 miliona ne može da se izbori za klupu u Elcheu. Imamo mi nažalost na ovoj temi korisnika koji na nju dolaze samo kada treba pljuvati Stevanovića.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2013, 16:21

Ponovo ni na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 06 dec 2013, 16:24

Virtu4l je napisao/la:Ponovo ni na klupi.
I to još kup utakmica. E sad je propao skroz ... :(
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2013, 16:25

SalePD je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ponovo ni na klupi.
I to još kup utakmica. E sad je propao skroz ... :(
Da, kup utakmica, ali je izgleda izveo najjači sastav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 12 dec 2013, 20:25

Neki mediji u Španiji su pisali kako Stevanović želi da skrati ovu pozajmicu u Elcheu jer želi da ode u neki klub gdje bi redovno igrao, a trener Escriba je izjavio:

''Vrata mog ureda su uvijek otvorena igračima. Kad bi on igrao, onda bih morao nekog drugog da izbacim iz tima. Znam da nije igrao mnogo. Volio bih da igra više i da ode na Svjetsko prvenstvo. Nemam nikakvu informaciju o tome da bi on želio da ode. Neću nikoga tjerati da ode, ne želim bilo koga da unesrećim''.
Ovo sam pročitao na insidespanishfootball.com

Inače Steve nema ni među pozvanima za sutrašnje gostovanje kod Levantea.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 dec 2013, 23:22

SalePD je napisao/la:Neki mediji u Španiji su pisali kako Stevanović želi da skrati ovu pozajmicu u Elcheu jer želi da ode u neki klub gdje bi redovno igrao, a trener Escriba je izjavio:

''Vrata mog ureda su uvijek otvorena igračima. Kad bi on igrao, onda bih morao nekog drugog da izbacim iz tima. Znam da nije igrao mnogo. Volio bih da igra više i da ode na Svjetsko prvenstvo. Nemam nikakvu informaciju o tome da bi on želio da ode. Neću nikoga tjerati da ode, ne želim bilo koga da unesrećim''.
Ovo sam pročitao na insidespanishfootball.com

Inače Steve nema ni među pozvanima za sutrašnje gostovanje kod Levantea.
Nek gleda da ide iz Spanije. Jos je mlad, znamo da zna igrati. Nek ode u neku slabiju ligu i fino od pocetka.
Ono kako je igrao za U21 i protiv Wales-a da vrati i fino u Brazil.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 13 dec 2013, 01:21

Stevo zibje iz te sugave i cigojnerske Spanije. Idi negdje gdje ces konstantno igrati i gdje ces napredovati pa makar to bila Rusija ili Turska.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 13 dec 2013, 16:55

Stevanovic nikad nije bio kalibar za Seville.. Da je odmah presao u Elche il klub slicnog kalibra dok je bio pun samopouzdanja i svega, ja vjerujem da bi igrao ako ne u prvoj onda bar po pola sata svaku tekmu..

Mada se i on sam nije vjerovatno uklopio u spanjolski stil fudbala a i zivota generalno...

Sad bi mu pozajmica u Vojvodinu opet na zimu bila najbolja opcija ako nista da vrati formu i samopouzdanje.

Ovakav kakav je sad, on ne zasluzuje poziv na SP.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 dec 2013, 17:12

nekako ne vjerujem da je u pitanju to što nema kvalitet, nego mi je nekako još u Sevilli izgledao bojažljivo jer je daleko od kuće, pa ono sam, vjerovatno je pao psihički zbog toga .. možda ima isti problem kao Jesus Navas :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 15 dec 2013, 17:10

Nezadovoljan u Elcheu
Stevanović se u januaru vraća u Sevillu?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/stevano ... llu/120214

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 15 dec 2013, 17:39

JoeCelt je napisao/la:Nezadovoljan u Elcheu
Stevanović se u januaru vraća u Sevillu?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/stevano ... llu/120214

slika
Nek' se vrati u Sevillu, ako mogu neka ga odmah prodaju, otići će ako Bog da u neki klub gdje zaista može igrati i stvari bi se mogle popraviti. Nije to više toliko zbog SP-a, već zbog njegove karijere uopšte. Šteta da propadne.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 dec 2013, 22:08

Nema Steve ni na mapi ccc :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 17 dec 2013, 22:12

Za Stevu je BINGO kad uđe u zapisnik
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Rios

Post Postao/la Rios » 18 dec 2013, 16:49

Steta za ovog momka,ocekivao sam puno od odlaska u Spaniju,posebno od ove posudbe.. :| Nadam se da ce sto prije poceti da igra,pa gdje god to bilo,jer je neosporan kvalitet i jos uvijek dovoljno mlad da napravi neku znacajniju karijeru..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 dec 2013, 17:03

Rios je napisao/la:jos uvijek dovoljno mlad da napravi neku znacajniju karijeru..
sigurno da jeste , i ova tvrdnja bi bila tačna da on igra .. međutim , on sada , u godinama kada je najbitnije da igra , grije tribine , klupu i kojekakva slična mjesta. jedino se bojim da ga to ne 'dokrajči' u igračkom smislu , da zbog toga zapne u nekoj kukuruz ligi i zbog toga i da se ne razvije u kvalitetnog fudbalera ..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Beduin, CAGarfia, Fudo, NerminFatic, Proximic, Skojevska i 64 gosta.