hajmo ovako mati mi je tuzlanka, obje nene tuzlanke (druga se udala za sarajliju), 50% rodbine u tuzli, puno sam vremena proveo u tuzli, ali ovo boldirano jeste razmisljanje koje sam cesto u tuzli vidioultrasstyle_tz je napisao/la: al nije to tema,medjutim uvijek se nadje hajvan kojem smeta Tuzla i tuzlansko pa mu moram odgovorit...i kralju vjeruj mi bolje (kako ti kazes) filijala Zvezde nego da igraca Bosni prodamo
i samo mogu reci da je preferiranje glavnog grada druge drzave sa kojom imamo puno ne rascicenih racuna nasuprot glavnog grada vlastite drzave, premalo receno debilsko i kretensko

sva sreca sto znam da vecinski dio tuzle nema takvo provincisko i lokal "patriotsko" (nigdje patriotizma samo neki glupi inat) misljenje i smatra da je bosna jednako njegova koliko i moja (rodzeni sarajlija iz duge loze sarajlija) ili da je jednako bilo cija iz BiH, jer pojednako smatram svojatanje bosne od samo sarajeva kao samo njihove (narucito onih koji navijaju za FK Sarajevo, a on nema nikakve veze sa KK Bosna) glupo
vidis, smatram valjanim razloge kikanovica koji je otisao u CZ radi daleko izdasnije ponude istog kluba ili prelazak milosevica za skoro iste pare koje mu je nudila Bosna opet u CZ jer je ipak zelio da ga trenira cuveni strucnjak Pesic nego zeleni Abaz, ali to radovanje sto su igraci presli pa i crnom djavolu (da odmah budem jasan CZ ne smatram takvim pogotovu od dolaska velikog prijatelja bosne pesica) nego da su dosli u jedinog BiH predstavnika u regionu opet moram okarekterisat debilskim i kretenskim
i jos jedna cinjenica, navijam za slobodu kada igra sa bilo kim sem sa bosnom