Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

guber90
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la guber90 » 13 dec 2010, 18:08

RKO je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Spaha zavali laktom igraca Bresta,i evo sada gledam emisiju na CANAL + ,Francuski experti vele da bi trebao biti suspendovan zbog tog starta...
Iako je Bosanac volio bih da mu netko polomi nos radi takve igre. Ne da ga onesposobi za repku naravno ali cisto ono da mu malo skrene paznju i da hoda par dan sa maskom.
Mislim da sa svojim malo ulicnim fazonima kvari KULTURNI nivo nasih momaka u repci.
Ajde ba mani se toga,cuj da mu neko polomi nos....cccccc :roll:
Ne, ne, jos je jace sto je ovaj momak uvjeren da nakon loma nosa hodas par dana sa maskom :lol:, pa Olic je zbog te povrede 6 mjeseci "aut", ali ipak ovaj doktor zna da se par dana hoda sa slomljenim nosem i on super bude poslije :lol:.
Jedno je sigurno, Spaha nece djaba nekome spucat niti samar, niti lakat, ima ludi Bosanski temperament, ako ga diras ujeda, a ako ne dobar je ko hljeb.

@Sexmachineboy

Da ti pravo kazem, kada sam vidio sliku, slicno sam reagovao kao ovi doticni, a onda sam vidio onaj clip, pa sam legao od smijeha, ala ga Spaha osramoti posteno :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2010, 18:28

Rodjeni Dubrovcanin,babo mu stopostotni Sandzaklija,mati mu iz Gacka dakle Hercegovka.Gdje tu ti vidis ludi Bosanski temperament. :mrgreen:
Sala,naravno.
Nego nakon onog lakta sto je zavaljao na prosloj tekmi,vrlo lako bi mogao dobiti minimalno dva meca suspenzije.
Vec o tome uveliko raspredaju.
Skinuo ga je lola laktom,ko vazdusnom vrapca,i to vise nego ocigledno namjerno.Sto bi se reklo ,naletio na ceku.
Ali niti je dobio karton,niti je sviran penal posto se desilo u sensaestercu.Sad vise hampu udaraju na sudiju,kako je to mogao predvidjeti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 13 dec 2010, 18:39

[youtube][/youtube]

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 dec 2010, 19:13

@guber90

Hajde posto vidim da si neki advokat Spahicev da me spominjes u dva posta pa da ti odgovorim.

Ljepo sam napisao da netko treba da mu skrene paznju ne bukvalno da mu nos polomi jer ipak ce nam trebati u repci. Nego da ga ono kulturno razvali za 2,3 utakmice da ga malo prizemlji ako si ikada igrao ijedan sport znas o cemu pricam.
Covjek ima neupitan kvalitet ali krkanluk i ulicno ponasanje zraci iz njega i ide mi na neku stvar pa da je nas 100 puta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 dec 2010, 20:33

Uuh koji jak knockout, jednim udarcem. Na ovom ce Sturm da mu pozavidi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 dec 2010, 21:07

kimbo je napisao/la:@guber90

Hajde posto vidim da si neki advokat Spahicev da me spominjes u dva posta pa da ti odgovorim.

Ljepo sam napisao da netko treba da mu skrene paznju ne bukvalno da mu nos polomi jer ipak ce nam trebati u repci. Nego da ga ono kulturno razvali za 2,3 utakmice da ga malo prizemlji ako si ikada igrao ijedan sport znas o cemu pricam.
Covjek ima neupitan kvalitet ali krkanluk i ulicno ponasanje zraci iz njega i ide mi na neku stvar pa da je nas 100 puta.
Ja advokat niciji nisam, pa niti Spahicev, pravo mi ni na siroj listi fakulteta nije bilo kada sam upisivao fax.

Hvala Bogu da sam igrao raznih sportova, ali ja se ne vodim sa tom, klin se klinom izbija. Nisu vala ni Spahu mazili i pazili, samo kada se sjetim nekih utakmica reprezentacije, kakvih su startova imali nad njim, ja sam mislio da covjek nece ustati vise.

Sto se tice tog djela u kojem ti sudis Spahicu o, parafraziram, krkanluku, seljakluku, ulicnom ponasanju i slicno, prvo svoj post procitaj, pa se zapitaj koliko ti zapravo jesi kompetentna osoba da o tome sudis.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 dec 2010, 22:41

B0SANAC je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ni ovo nikad u životu nisam vidio. Dupli lakat. Apsolutni izum. Sudija očito nije ni skontao šta se desilo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 dec 2010, 23:01

slatki je napisao/la:Prije drugog gola Lyona,Spahic sasvim nepotrebno startuje na Pjanica ito sa ledza i nimalo nijezno.Nekoce reci pa toje u zaru borbe ali ako pazljivo pogledate onda se jasno vidi da Spahic ide da srusi Pjanica.Ostavlja pukotinu u odbrani sto lisac kao stoje Lisandro to koristi.
jel ti to space ne radi ?
You are someone else I am still right here

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2010, 23:30

Sve super Armine, dosta toga korektnog rečeno, ali ovo...
guber90 je napisao/la: Ne, ne, jos je jace sto je ovaj momak uvjeren da nakon loma nosa hodas par dana sa maskom :lol:, pa Olic je zbog te povrede 6 mjeseci "aut"
Nije valjda da si pomislio da Olić zbog prnjoke mora čekati narednu sezonu da zaigra. :shock:
Vom Jäger zum Gejagten

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 14 dec 2010, 07:10

geronimo je napisao/la:Sve super Armine, dosta toga korektnog rečeno, ali ovo...
guber90 je napisao/la: Ne, ne, jos je jace sto je ovaj momak uvjeren da nakon loma nosa hodas par dana sa maskom :lol:, pa Olic je zbog te povrede 6 mjeseci "aut"
Nije valjda da si pomislio da Olić zbog prnjoke mora čekati narednu sezonu da zaigra. :shock:
Dobro znam da ima i neku operaciju, pa pusti da i ja pretjerujem kad drugi mogu :lol:.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 dec 2010, 11:40

Sinoc bio jedan od najboljih u utakmici protiv Lorienta, bio kapiten, i odlično odigrao, mada istina imao je par greškica, odnosno u par navrata se loše postavio, međutim za to ne krivim njega nego neuigranost sa sinoćnjim štoperom koji je bio ispod razine. Dobar je Spaha, samo malo da poradi na temperamentu.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 dec 2010, 13:36

Ništa pogriješio, izbrisao..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 29 dec 2010, 23:30

Spaha pet tekmi suspendovan, izvor nazalost ne mogu da navedem.

Ali ovo je tacan info.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 30 dec 2010, 00:36

kolko ja znam tek je pozvan u januaru pred komisiju, znaci da odluka jos nije donesena od strane te komisije, jedino francuski novinari mogu nesto naslucivat ili predpostavljat al cisto sumnjam da je neki clan komisije cak prije saslusanja rekao nesto o mogucoj kazni..a 5 utakmica je malo previse pa da ga je sakom zvizno za vrijeme prekida puno bi bilo...

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 30 dec 2010, 13:37

Spahić je odličan igrač i u svakom pogledu igra srcem za našu domovinu.
Zadnja utakmica na Koševu protiv Francuza,kada smo već gubili sa 0-2 i krenule su bengalke Spaha je preko mikrofona zamolio navijače da se smire na što su oni burno reagovali,te su krenuli zviždati.Po meni je to bio nelogičan potez od strane navijača,jer Spaha uvijek igra srcem za domovinu i taj mi se gest nije dopao.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 30 dec 2010, 14:04

Znaci i Spaha banovan.Kazne ko da mu je nogu slomio :o

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 30 dec 2010, 14:17

Treba biti realan, opravdana suspenzija!!! "Prljav" potez...

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 30 dec 2010, 14:18

Amarkony je napisao/la:Treba biti realan, opravdana suspenzija!!! "Prljav" potez...
showcross ili taylor dobili meni se cini 3 utakmice kazne sto su slomili nogu eduardu i ramseyu, isto tako ima onaj iz belgije malo dobio, a ovo opravdano pa nije covjeka upucao.. trebao je dobiti 2-3 utakmice kazne koliko se i dobija za crveni karton koji je trebao dobiti..

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 30 dec 2010, 14:22

e2_ze je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:Treba biti realan, opravdana suspenzija!!! "Prljav" potez...
showcross ili taylor dobili meni se cini 3 utakmice kazne sto su slomili nogu eduardu i ramseyu, isto tako ima onaj iz belgije malo dobio, a ovo opravdano pa nije covjeka upucao.. trebao je dobiti 2-3 utakmice kazne koliko se i dobija za crveni karton koji je trebao dobiti..
Drugo je kad ides nekom u noge, a drugo kad ides nekom da razvalis facu i to max. zamahom oba lakta. Daleko je ovo od sporta!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, Hajdeee, jasmin10, Lavcina i 51 gost.