Gore desno ti pise datum Jarane.
e sad vidim moja greska izvinjavam se nisam vidio cijelu slikuEdo Baajka je napisao/la:
Gore desno ti pise datum Jarane.
Dado je napisao/la:Zna li ko gdje ima prenos tekme danas. Na internet-u naravno
U tome i jeste poenta.vrebac86 je napisao/la:Ja necu branit nikog nije ni Misimovic bas nevin u ovome svemu,,,,,ALI ZA SVE JE KRIV SAVEZ,,,,, nemas saveza,,, selektor prica sta hoce, jer su oni u savezu isti takvi i na kraju igrac poludi, "povredi" se i nece da igra itd!!!! TO NIJE ISPRAVNO!!!!! jer siguran sam da savez radi kako treba imali bi selektora sa karakterom,, i siguran sam da se ni Misimovic nebi bunio na interne kritike, kao da ga Felix.M NIJE KRITIKOVO!!!!! ali ne u javnosti okrivljivati igrace!!!!!
Ko si ti???edoox je napisao/la:Ko je Misimovic? Ko je Ćiro? Ko je Munib? Ko je Čolaković i co? Sve to treba potjerati! Sve je to ista bagra! A nikog ne moliti da igra za repku! De opet potpišite pismo da nećete igrati!!! Smijesni ste..svi zajedno..a i ja svama sto kidam zivce..ovim glupostima! Ima li smo mi i većih ljudi i igrača pa nismo nigdje otišl..nista se nije promjenilo!!preko novina se prepucavaju..smijesni ste..sta Miske ima kome opravdavat dal je povrijeđen ili nije?!..besmislneno..(bdw nalazi se ne mogu lažirati?!? Smiješno!)..dok Ćićolina pravi alibi na igracima ( svi znamo ko je Ćiroki)
opet ćemo mi odigrati jednu dvije dobre utakmice..poklopit će se koji rezultat..i zamalo da odemo na EURO 2012..sve se vrti u krug! samo je jedno sigurno..mi smo BOSANCI I HERCEGOVCI!
evo jos jedan link za vecerasnje utakmicesteps je napisao/la:Dado je napisao/la:Zna li ko gdje ima prenos tekme danas. Na internet-u naravno
Imas na http://www.rojadirecta.org/ nekih tridesetak mogucnosti valjda ce bar dvije biti upotrebljive. (Dakle kliknes na link CSKA-Wolfsburg i one se otvore i ti biraš koju ćeš)
Izvinjavam se vrsnim poznavaocima na suviše detalja ali i meni su doskora trebali pa možda ima još poneko ko nije ekspert
P.S. ko nađe siguran i pouzdan kanal neka šalje link kada počne tekma
sto?!rob do bagro je napisao/la:Ko si ti???edoox je napisao/la:Ko je Misimovic? Ko je Ćiro? Ko je Munib? Ko je Čolaković i co? Sve to treba potjerati! Sve je to ista bagra! A nikog ne moliti da igra za repku! De opet potpišite pismo da nećete igrati!!! Smijesni ste..svi zajedno..a i ja svama sto kidam zivce..ovim glupostima! Ima li smo mi i većih ljudi i igrača pa nismo nigdje otišl..nista se nije promjenilo!!preko novina se prepucavaju..smijesni ste..sta Miske ima kome opravdavat dal je povrijeđen ili nije?!..besmislneno..(bdw nalazi se ne mogu lažirati?!? Smiješno!)..dok Ćićolina pravi alibi na igracima ( svi znamo ko je Ćiroki)
opet ćemo mi odigrati jednu dvije dobre utakmice..poklopit će se koji rezultat..i zamalo da odemo na EURO 2012..sve se vrti u krug! samo je jedno sigurno..mi smo BOSANCI I HERCEGOVCI!
a pitas li se ti hoceli kodro da se vrati mi smo njega iznevrjerili ko navijaci a isto tako i ovi svi igracialdin mem je napisao/la:...mislim da Ćiri nakon svega nije mjesto "ovdje",nemojte da vas zaslijepe ćirini govori.Između njega i Misketa ne treba biti dilema. jedan je miske.I pošto je ovo Kodrina repka vratite KODRU...
ma tu si upravu ne bi ni ja igrao ,ali opet se povlaci pitanje zasto mu nisu dali da udje itd ..itd ,ali je u svakom slucaju zasluzio da bude u loziavenija je napisao/la:roki_ze buraz bil ti igrao za repku ciji ti savez zabrani ulazak na stadion da posmatras reprezentaciju koju si ti svojim igrama doveo u baraz ?
Vidim poredis Usketa i co. sa Misimovicem to nije drug jedno te isto...Ne mozes poredit kriminalce sa covjekom koji je puno pmogao ovoj reprezentaciji da dodje do ovog baraza ne samo ove godine,nego i lani je svojim tehnickim sposobnostima pokazivao kvalitete u repci i donosio nam srecuedoox je napisao/la:sto?!rob do bagro je napisao/la:Ko si ti???edoox je napisao/la:Ko je Misimovic? Ko je Ćiro? Ko je Munib? Ko je Čolaković i co? Sve to treba potjerati! Sve je to ista bagra! A nikog ne moliti da igra za repku! De opet potpišite pismo da nećete igrati!!! Smijesni ste..svi zajedno..a i ja svama sto kidam zivce..ovim glupostima! Ima li smo mi i većih ljudi i igrača pa nismo nigdje otišl..nista se nije promjenilo!!preko novina se prepucavaju..smijesni ste..sta Miske ima kome opravdavat dal je povrijeđen ili nije?!..besmislneno..(bdw nalazi se ne mogu lažirati?!? Smiješno!)..dok Ćićolina pravi alibi na igracima ( svi znamo ko je Ćiroki)
Zar nebi Supic isto sa njim.avenija je napisao/la:roki_ze buraz bil ti igrao za repku ciji ti savez zabrani ulazak na stadion da posmatras reprezentaciju koju si ti svojim igrama doveo u baraz ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.