Zvjezdan Misimović

Edo Baajka
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Edo Baajka » 25 nov 2009, 17:59

slika

Gore desno ti pise datum Jarane.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 nov 2009, 18:01

Ja necu branit nikog nije ni Misimovic bas nevin u ovome svemu,,,,,ALI ZA SVE JE KRIV SAVEZ,,,,, nemas saveza,,, selektor prica sta hoce, jer su oni u savezu isti takvi i na kraju igrac poludi, "povredi" se i nece da igra itd!!!! TO NIJE ISPRAVNO!!!!! jer siguran sam da savez radi kako treba imali bi selektora sa karakterom,, i siguran sam da se ni Misimovic nebi bunio na interne kritike, kao da ga Felix.M NIJE KRITIKOVO!!!!! ali ne u javnosti okrivljivati igrace!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 18:01

Edo Baajka je napisao/la:slika

Gore desno ti pise datum Jarane.
e sad vidim moja greska izvinjavam se nisam vidio cijelu sliku

steps
Kontakt:

Post Postao/la steps » 25 nov 2009, 18:02

Dado je napisao/la:Zna li ko gdje ima prenos tekme danas. Na internet-u naravno :D

Imas na http://www.rojadirecta.org/ nekih tridesetak mogucnosti valjda ce bar dvije biti upotrebljive. (Dakle kliknes na link CSKA-Wolfsburg i one se otvore i ti biraš koju ćeš)
Izvinjavam se vrsnim poznavaocima na suviše detalja ali i meni su doskora trebali pa možda ima još poneko ko nije ekspert
P.S. ko nađe siguran i pouzdan kanal neka šalje link kada počne tekma

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 25 nov 2009, 18:06

[quote="smijesni_ste"]ja stvarno cijenim misimovica ko igraca i daleko je naj bolji u nasoj reprezentaciji ali sto se tice povrede ja mu nevjerujem kakve slike i kakvi nalazi gdje se na ovoj slici vidi datum otkud mi znamo da ova slika nije stara 1-2-3 godine...........i ciro ima pravo da kritikuje igrace on je za to i postavljen za selektora dok igrac nesmije kritikovat njega njegovo je da igra i nista vise
slika[/quote

slazem se ,ovdje svi udaraju pricu kako ciro ne valja ,a miske je dobar,u cijeloj ovoj prici nije ni miske dobrica,tako da ne vjerujem ni jednom ni drugom,obadvojica bacaju suplju,pa igralismo i prije i bez cire i bez misketa pa sta ako ih ne bude vise ,i dalje ce se fudbal igrati bez njih dvojice ...i miske se nije udostojio da odma da istinu navidjelo pa nam je ostavio da sve i svasta pomisljamo,a ciro je ipak bio trener i nadam se da ce i ostati i trebalo bi da je njegova zadnja,sutra nam moze doci neki novi trener pa ce se opet neka zvijezdica naci pa ce reci necu da igram ,pa ne moras ako ne prihvatas BIH kao jednu i jedinu drzavu i ne trebas nam ,,,bih u srcu
jedna i jedina bih

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 18:09

vrebac86 je napisao/la:Ja necu branit nikog nije ni Misimovic bas nevin u ovome svemu,,,,,ALI ZA SVE JE KRIV SAVEZ,,,,, nemas saveza,,, selektor prica sta hoce, jer su oni u savezu isti takvi i na kraju igrac poludi, "povredi" se i nece da igra itd!!!! TO NIJE ISPRAVNO!!!!! jer siguran sam da savez radi kako treba imali bi selektora sa karakterom,, i siguran sam da se ni Misimovic nebi bunio na interne kritike, kao da ga Felix.M NIJE KRITIKOVO!!!!! ali ne u javnosti okrivljivati igrace!!!!!
U tome i jeste poenta.
Nemali broj puta pogotovo u jesenjem proslom djelu kad je Wolfsburg igrao vruce hladno.
Magath je znao da ospe paljbu po svima pa i po Misketu.i javno i tajno.
Ali naravno da mu nije smetalo jer su velike pare u ulogu.
Od repke novcano nikakve koristi nema tako naravno da ce tu prije da pukne nego u klubu gdje kruh zaradjuje.
Nista mi gore nema,nego kad igrac zbog jednog covjeka izjavi e sad necu igrati zbog njega.
Nije repka privatna prcija,barem nebi tako trebala da bude.
Kod nas nazalost to jeste. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 nov 2009, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 25 nov 2009, 18:09

Ko je Misimovic? Ko je Ćiro? Ko je Munib? Ko je Čolaković i co? Sve to treba potjerati! Sve je to ista bagra! A nikog ne moliti da igra za repku! De opet potpišite pismo da nećete igrati!!! Smijesni ste..svi zajedno..a i ja svama sto kidam zivce..ovim glupostima! Ima li smo mi i većih ljudi i igrača pa nismo nigdje otišl..nista se nije promjenilo!!preko novina se prepucavaju..smijesni ste..sta Miske ima kome opravdavat dal je povrijeđen ili nije?!..besmislneno..(bdw nalazi se ne mogu lažirati?!? Smiješno!)..dok Ćićolina pravi alibi na igracima ( svi znamo ko je Ćiroki)
opet ćemo mi odigrati jednu dvije dobre utakmice..poklopit će se koji rezultat..i zamalo da odemo na EURO 2012..sve se vrti u krug! samo je jedno sigurno..mi smo BOSANCI I HERCEGOVCI!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 nov 2009, 18:10

roki_ze buraz bil ti igrao za repku ciji ti savez zabrani ulazak na stadion da posmatras reprezentaciju koju si ti svojim igrama doveo u baraz ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 18:10

edoox je napisao/la:Ko je Misimovic? Ko je Ćiro? Ko je Munib? Ko je Čolaković i co? Sve to treba potjerati! Sve je to ista bagra! A nikog ne moliti da igra za repku! De opet potpišite pismo da nećete igrati!!! Smijesni ste..svi zajedno..a i ja svama sto kidam zivce..ovim glupostima! Ima li smo mi i većih ljudi i igrača pa nismo nigdje otišl..nista se nije promjenilo!!preko novina se prepucavaju..smijesni ste..sta Miske ima kome opravdavat dal je povrijeđen ili nije?!..besmislneno..(bdw nalazi se ne mogu lažirati?!? Smiješno!)..dok Ćićolina pravi alibi na igracima ( svi znamo ko je Ćiroki)
opet ćemo mi odigrati jednu dvije dobre utakmice..poklopit će se koji rezultat..i zamalo da odemo na EURO 2012..sve se vrti u krug! samo je jedno sigurno..mi smo BOSANCI I HERCEGOVCI!
Ko si ti??? 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 25 nov 2009, 18:11

steps je napisao/la:
Dado je napisao/la:Zna li ko gdje ima prenos tekme danas. Na internet-u naravno :D

Imas na http://www.rojadirecta.org/ nekih tridesetak mogucnosti valjda ce bar dvije biti upotrebljive. (Dakle kliknes na link CSKA-Wolfsburg i one se otvore i ti biraš koju ćeš)
Izvinjavam se vrsnim poznavaocima na suviše detalja ali i meni su doskora trebali pa možda ima još poneko ko nije ekspert
P.S. ko nađe siguran i pouzdan kanal neka šalje link kada počne tekma
evo jos jedan link za vecerasnje utakmice
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football
jedna i jedina bih

aldin mem
Kontakt:

Post Postao/la aldin mem » 25 nov 2009, 18:11

...mislim da Ćiri nakon svega nije mjesto "ovdje",nemojte da vas zaslijepe ćirini govori.Između njega i Misketa ne treba biti dilema. jedan je miske.I pošto je ovo Kodrina repka vratite KODRU...

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 25 nov 2009, 18:12

rob do bagro je napisao/la:
edoox je napisao/la:Ko je Misimovic? Ko je Ćiro? Ko je Munib? Ko je Čolaković i co? Sve to treba potjerati! Sve je to ista bagra! A nikog ne moliti da igra za repku! De opet potpišite pismo da nećete igrati!!! Smijesni ste..svi zajedno..a i ja svama sto kidam zivce..ovim glupostima! Ima li smo mi i većih ljudi i igrača pa nismo nigdje otišl..nista se nije promjenilo!!preko novina se prepucavaju..smijesni ste..sta Miske ima kome opravdavat dal je povrijeđen ili nije?!..besmislneno..(bdw nalazi se ne mogu lažirati?!? Smiješno!)..dok Ćićolina pravi alibi na igracima ( svi znamo ko je Ćiroki)
Ko si ti??? 8-)
sto?! :)

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 18:14

aldin mem je napisao/la:...mislim da Ćiri nakon svega nije mjesto "ovdje",nemojte da vas zaslijepe ćirini govori.Između njega i Misketa ne treba biti dilema. jedan je miske.I pošto je ovo Kodrina repka vratite KODRU...
a pitas li se ti hoceli kodro da se vrati mi smo njega iznevrjerili ko navijaci a isto tako i ovi svi igraci

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 nov 2009, 18:14

Nije Miske zlatan ,nije Miske Spaha i to nam je jasno kao dan....I nemojte taj nalaz uzimat kao nesto vjerodostojno....Pa isli smo u skolu i svi smo trebali opravdanje kad smo kansili ili nismo dosli..Kako smo dolazili do njih,pa svako na svoj nacin...

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 25 nov 2009, 18:15

avenija je napisao/la:roki_ze buraz bil ti igrao za repku ciji ti savez zabrani ulazak na stadion da posmatras reprezentaciju koju si ti svojim igrama doveo u baraz ?
ma tu si upravu ne bi ni ja igrao ,ali opet se povlaci pitanje zasto mu nisu dali da udje itd ..itd ,ali je u svakom slucaju zasluzio da bude u lozi
jedna i jedina bih

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 18:17

edoox je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Ko si ti??? 8-)
sto?! :)
Vidim poredis Usketa i co. sa Misimovicem to nije drug jedno te isto...Ne mozes poredit kriminalce sa covjekom koji je puno pmogao ovoj reprezentaciji da dodje do ovog baraza ne samo ove godine,nego i lani je svojim tehnickim sposobnostima pokazivao kvalitete u repci i donosio nam srecu

zapamti Miske nije Uske,Colakovic,Dominkovic itd...zivio 8-)

SMRT FASIZMU!!!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 25 nov 2009, 18:19

ej u BiH,a i usvijetu, ima hiljade Misimovića, Spahića, igrača i trenera..svega..dajte manite se..svak gleda svoju korist..vjerovatno bi se i ja sutra isto ponasao kao i oni!..Admin(i) zakljucite temu,jer cete vi biti krivi ako se počnem drogirati :D

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 25 nov 2009, 18:22

Ok..nije..slazem se!Mozda nisam bio jasan..ali moze ovako..Hvala Miske..de samo mi daj napismeno..da vise nećeš igrati! :D
SAŠA PAPAC!!!;) Ljudina velika!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 18:23

Mislim da te nece nikad poslusati :lol:

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 18:24

avenija je napisao/la:roki_ze buraz bil ti igrao za repku ciji ti savez zabrani ulazak na stadion da posmatras reprezentaciju koju si ti svojim igrama doveo u baraz ?
Zar nebi Supic isto sa njim.
Da ne idemo daleko u vezi njegovih kvaliteta.
Ali je cinjenica da smo u mecevima protiv Belgije ostali bez golmana.
Svoj posao je obavio sasvim korektno.
Protiv Turske je bio heroj da smo tu tekmu zijanili a zahvaljuci i njemu nismo oprostili bi se i sa barazom i sa svim.
Znaci da je to i njegova zasluga.
Zbog jedne lose utakmice je izgubio kompletno mijesto u repci.
I popljuvan kao da nikad nije branio u repci,to jest kao da je on za sve kriv.
Da li je on nakon toga svega napravio pompu.Nije....
P.S Nemojte mi sad pricu ovaj je zvijezda a ovaj nije.
Govorim o zaslugama u ovim kvalifikacijama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.