Rekonstrukcija stadiona u BiH
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
vjerovatno još u Uefi ima sličnih projekata, oni kroz taj neki program daju besplatno projekte, ako već gradiš gradi kako treba, evo ovaj stadion u St Galenu http://groundhopping.de/stgallen-baselconcordia.htm" onclick="window.open(this.href);return false; je meni idealan za Želju, Sarajevo, Borac, pa čak i Čelik
kosto 500 miliona euratravnicanin je napisao/la:vjerovatno još u Uefi ima sličnih projekata, oni kroz taj neki program daju besplatno projekte, ako već gradiš gradi kako treba, evo ovaj stadion u St Galenu http://groundhopping.de/stgallen-baselconcordia.htm" onclick="window.open(this.href);return false; je meni idealan za Želju, Sarajevo, Borac, pa čak i Čelik

Bosna <3
-
- Kontakt:
jbt toliko?dobro ovdje je sigurno gradnja jeftinija, a dosta stvari se može promjeniti, ali mislio sam na sam oblik stadiona da je idealan za naše klubove i naravno kapacitetpluton je napisao/la:kosto 500 miliona euratravnicanin je napisao/la:vjerovatno još u Uefi ima sličnih projekata, oni kroz taj neki program daju besplatno projekte, ako već gradiš gradi kako treba, evo ovaj stadion u St Galenu http://groundhopping.de/stgallen-baselconcordia.htm" onclick="window.open(this.href);return false; je meni idealan za Želju, Sarajevo, Borac, pa čak i Čelik
-
- Kontakt:
travnicanin je napisao/la:jbt toliko?dobro ovdje je sigurno gradnja jeftinija, a dosta stvari se može promjeniti, ali mislio sam na sam oblik stadiona da je idealan za naše klubove i naravno kapacitetpluton je napisao/la:kosto 500 miliona euratravnicanin je napisao/la:vjerovatno još u Uefi ima sličnih projekata, oni kroz taj neki program daju besplatno projekte, ako već gradiš gradi kako treba, evo ovaj stadion u St Galenu http://groundhopping.de/stgallen-baselconcordia.htm" onclick="window.open(this.href);return false; je meni idealan za Želju, Sarajevo, Borac, pa čak i Čelik
Ma kako mozete tako izmisljati cifre. Jedna arena u Amsterdamu koja je mnogo modernija i veca od ovog stadiona je kostala 96,5 miliona Eura.
Nasi nemaju 2 miliona da naprave jednu tribinu kako treba a vi pricate o "arenama".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Nasi nemaju 2 miliona da naprave jednu tribinu kako treba a vi pricate o "arenama".
ko bolan prica o arenama?
jarane ovaj stadion je kosto 400 miliona franaka,a ako me racunica sluzi 450 miliona eura
budi mi pozdravljen
edit:obrno sam valute

edit:obrno sam valute

Bosna <3
Alianz Arena - 340 mil. €pluton je napisao/la:jarane ovaj stadion je kosto 400 miliona franaka,a ako me racunica sluzi 450 miliona eurabudi mi pozdravljen
St. Gallen - 340 mil. CHF
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
pluton je napisao/la:jarane ovaj stadion je kosto 400 miliona franaka,a ako me racunica sluzi 450 miliona eurabudi mi pozdravljen
Jarane lazu te evo ti link za arenu Amsterdam koja prima 52000 gledalaca i moze se potpuno zatvoriti. Jedan od najmodernijih stadiona na svijetu. Amsterdam ArenA
Amsterdam ArenA.JPG
UEFA Nuvola apps mozilla.pngNuvola apps mozilla.pngNuvola apps mozilla.pngNuvola apps mozilla.pngNuvola apps mozilla.png
Bijnaam De Arena
Plaats Amsterdam, Nederland
Capaciteit 52.960[1]
Bouwjaar 1993-1996
Geopend 14 augustus 1996
Kosten € 96.000.000,-
Bespelers Ajax
Amsterdam Admirals (1996-2007)
Nederlands elftal
Deelnemers Johan Cruijff Schaal
Eerste wedstrijd Ajax - AC Milan (0-3)
Mislim da taj stadio nije mogao da kosta toliko koliko ti kazes.
gospodine seljakovice neki dan si nesto slao na pp u vezi Grbavice, ako mozes i meni bio bih zahvalan
NO PYRO NO PARTY
Stadion u St.Gallenu je kostao 70 miliona €, a cjelokupan projekat koji ukljucuje trzne centre, hotele, infrastrukturu je kosta 340 miliona CHF.
Ovaj podatak mozete provjeriti na zvanicnoj stranici AGF Arene.
Ovaj podatak mozete provjeriti na zvanicnoj stranici AGF Arene.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
poslanoBuu je napisao/la:gospodine seljakovice neki dan si nesto slao na pp u vezi Grbavice, ako mozes i meni bio bih zahvalan

pocasti i menegospodin Seljakovic je napisao/la:poslanoBuu je napisao/la:gospodine seljakovice neki dan si nesto slao na pp u vezi Grbavice, ako mozes i meni bio bih zahvalan
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
nek me jos netko pita i postavit cu ovdje pa nek gledaju, pa 30 ljudi mi poslalo od neki dan na pp da posaljemLudLo 4 je napisao/la:pocasti i menegospodin Seljakovic je napisao/la:poslanoBuu je napisao/la:gospodine seljakovice neki dan si nesto slao na pp u vezi Grbavice, ako mozes i meni bio bih zahvalan

- badblueboylivno
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I mene da vidim o cemu se radi 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
pretjeraste ga, kao da imam dobitne brojeve lota, a ne obicnu maketu kako netko zamislja tribinu Grbvice
ovo se dakle ne gradi, odmah to da naglasim, ovo je samo necija zelja

ono sto najvise upada u oko je krov koji nije u stilu sjevera, al po mom misljenju ovaj je puno ljepsi i kad bi se ovo radilo moglo bi se i na sjeveru krov promjenit koji je ionako star
i meni se ne svidja kako su uradjeni ulazi na tribinu, ovo nije po UEFA-pravilima, sumnjam da su dva ulaza dovoljna za ovoliku tribinu, a i ne izgleda mi uopce lijepo, kad budem imao vremena ja cu to uradit, jer ovo nije moja maketa...napravit cu i ostale tribine u ovom stilu
ovo se dakle ne gradi, odmah to da naglasim, ovo je samo necija zelja

ono sto najvise upada u oko je krov koji nije u stilu sjevera, al po mom misljenju ovaj je puno ljepsi i kad bi se ovo radilo moglo bi se i na sjeveru krov promjenit koji je ionako star
i meni se ne svidja kako su uradjeni ulazi na tribinu, ovo nije po UEFA-pravilima, sumnjam da su dva ulaza dovoljna za ovoliku tribinu, a i ne izgleda mi uopce lijepo, kad budem imao vremena ja cu to uradit, jer ovo nije moja maketa...napravit cu i ostale tribine u ovom stilu

- badblueboylivno
- Kontakt:
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Iskreno - katastrofa.

meni vizuelno lijepo izgleda, al ima mnogo nedostataka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.