PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
reci sobu ?
ustvari idem spavat
ustvari idem spavat
Hajde musketar napravi sobu.DaRtAnJaN je napisao/la:hoce neko igrat?
Na kakvog sam sad freaka naletio, Boze sacuvaj. Frajeru ne mozes lopte uzeti, a markira nenormalno dobro. Unaprijed zna tri poteza koja cu uraditi. Bolesno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
A protiv tebe sam igro znaciTrasimaco je napisao/la:Hajde musketar napravi sobu.DaRtAnJaN je napisao/la:hoce neko igrat?![]()
Na kakvog sam sad freaka naletio, Boze sacuvaj. Frajeru ne mozes lopte uzeti, a markira nenormalno dobro. Unaprijed zna tri poteza koja cu uraditi. Bolesno.
e jesi jos tu?Trasimaco je napisao/la:Hajde musketar napravi sobu.DaRtAnJaN je napisao/la:hoce neko igrat?![]()
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- legenda reala
- Kontakt:
Mali Sarajlija jel ih to razvaljuješ ,samo tako nastavi
navijamo za tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hajde neko na brzaka jednu tekmu 
we love United, we do!
Siguran sam da nisi bio ti.Samo F.K.S !! je napisao/la:A protiv tebe sam igro znaci
Ovaj tip je predobar, uz to koristi sve moguce strategije i taktike. Moras bas vrhunski igrati da bi ga pobijedio. Steta sto je otisao, jos bih ja s njim igrao. Volim protivnike koji su bas ocigledno toliko bolji od mene i koji me tjeraju da igram najbolje sto mogu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
jasko_juve
- Kontakt:
hoces sa mnom?DaRtAnJaN je napisao/la:hajde neko na brzaka jednu tekmu
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
moze pravi sobu u #2 eto me :djasko_juve je napisao/la:hoces sa mnom?DaRtAnJaN je napisao/la:hajde neko na brzaka jednu tekmu
we love United, we do!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Da nije S-Y-L-A-R mene je on zadivio kad smo igrali na kraju sam bukvalno samo gledao šta on radi prelijepo je igrao pa sam uživao,a možda se i naučim šta.Ovog SAMO FKS sam dobioTrasimaco je napisao/la:Siguran sam da nisi bio ti.Samo F.K.S !! je napisao/la:A protiv tebe sam igro znaci![]()
Ovaj tip je predobar, uz to koristi sve moguce strategije i taktike. Moras bas vrhunski igrati da bi ga pobijedio. Steta sto je otisao, jos bih ja s njim igrao. Volim protivnike koji su bas ocigledno toliko bolji od mene i koji me tjeraju da igram najbolje sto mogu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ajde lbj revans 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
To vi mislite da sam ja amater ? Pa meni da ne laga nebi mi nista mogli 
- Donnie Darko
- Kontakt:
al ti laga zato stfuSamo F.K.S !! je napisao/la:To vi mislite da sam ja amater ? Pa meni da ne laga nebi mi nista mogli
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
A **** nadam se da nece za par dana
Hajde wolwy ili donnie kako ti draže
europe 2
soba ss.ba
pw ss.ba
gledao sam sad 8. putnika pa sam raspoložen za igru,a i ovo je doba dana kada se najbolje osjećam
europe 2
soba ss.ba
pw ss.ba
gledao sam sad 8. putnika pa sam raspoložen za igru,a i ovo je doba dana kada se najbolje osjećam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hajde ideš li nemam ni ja cijelu noćDonnie Darko je napisao/la:ajde lbj revans
LBJ MVP je napisao/la:Hajde wolwy ili donnie kako ti draže![]()
europe 2
soba ss.ba
pw ss.ba
jedini od forumasa koji me je zadivio je jasko
1:4, 4:2, mada dva gola koja sam primio, to ne primaju ni djeca u vrticu
svaka cast jale
steta sto i ja ne igram ligu 
we love United, we do!
- samir_tm87
- Kontakt:
DaRtAnJaN je napisao/la:jedini od forumasa koji me je zadivio je jasko1:4, 4:2, mada dva gola koja sam primio, to ne primaju ni djeca u vrticu
svaka cast jale
steta sto i ja ne igram ligu
ajde
eu2
ss.ba
ss.ba
za 2 min
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.