Igrač br. 6

brazzo
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la brazzo » 20 sep 2014, 23:28

@bada ovo je kombinacija menadzeskih talova i vapaja za nikad iskoristenim potencijalom.. on je jos uvijek u filmu da je zasluzio bolje ali umjesto sto ocajno pokusava 'na silu' otici u ozbiljniji klub bolje bi mu bilo da sredi renomiranog menadzera i da se usmjeri na teren. Kako god nije on za repku a docekao je opet da mu je brat Stojan opet prvo ime porodice Vranjes
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2014, 23:42

Sabinho je napisao/la:Drug @ajax nisam te ispravljao na takav nacin vec ko prati tu ligu onako malo vise zna ko je tata u toj ligi. Upravo Radovic u najvecoj mjeri cini Legiju tako dobrom. :thumbup:
Pa ko govori o Radovicu. Neka prati ko voli te lige a takvih je jako malo. Znas se ko su potencijalne 10-tke u nasoj reprezentaciji. Taj potencijalan trojac je zakazao protiv poluamatera kakav je Kipar. To je jako los signal druze. Cemu se nadati protiv Belgije pa i Walesa. Ko bi trebao biti 10-tka Tino koji igra sa samo jednom nogom i nema prodora, nemoj me nasmijavati. Ako ti nije Kipar bio upozorenje onda ne znam sta bi trebalo biti. Ta utakmica je bila kao narucena za Tina pa i Prcica. Ali njemu kao debitantu je oprosteno donekle. 9 prvotimaca, domaca publika, Dzeko, Pjanic saigraci. Velik posjed lopte on ih je bukvalno trebao razvaliti. Morao je da grize vise od Dzeke ili Pjanica. I sta bi ?? Skrivao se od lopte i dodavao prvom do sebe. To je jedina istina ma koliko tebi ona ocigledno ne odgovarala. Tino i vjerovatno Prcic nisu ni blizu za prvih 11. A Stilic u ovakvoj reprezentaciji bez Misketa ima itekako mjesta u sadasnjoj formi.

Nego ontopic ne mogu da vjerujem da Ogi nije bio zanimljiv Sarajevu ???? :? :? A mogao se je koristiti i kao bek i kao stoper. Nadam se da nije potpisao dugogodisnji ugovor sa ovim levatima. A znas da sam ja prizivas bas Ogija u Sarajevo zadnjih mjesec dana i to vise puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 sep 2014, 23:47

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Drug @ajax nisam te ispravljao na takav nacin vec ko prati tu ligu onako malo vise zna ko je tata u toj ligi. Upravo Radovic u najvecoj mjeri cini Legiju tako dobrom. :thumbup:
Pa ko govori o Radovicu. Neka prati ko voli te lige a takvih je jako malo. Znas se ko su potencijalne 10-tke u nasoj reprezentaciji. Taj potencijalan trojac je zakazao protiv poluamatera kakav je Kipar. To je jako los signal druze. Cemu se nadati protiv Belgije pa i Walesa. Ko bi trebao biti 10-tka Tino koji igra sa samo jednom nogom i nema prodora, nemoj me nasmijavati. Ako ti nije Kipar bio upozorenje onda ne znam sta bi trebalo biti. Ta utakmica je bila kao narucena za Tina pa i Prcica. Ali njemu kao debitantu je oprosteno donekle. 9 prvotimaca, domaca publika, Dzeko, Pjanic saigraci. Velik posjed lopte on ih je bukvalno trebao razvaliti. Morao je da grize vise od Dzeke ili Pjanica. I sta bi ?? Skrivao se od lopte i dodavao prvom do sebe. To je jedina istina ma koliko tebi ona ocigledno ne odgovarala. Tino i vjerovatno Prcic nisu ni blizu za prvih 11. A Stilic u ovakvoj reprezentaciji bez Misketa ima itekako mjesta u sadasnjoj formi.
Kazem jer si proglasio Stilicem opcenito najboljim igracem lige. A gledaj, i Radovic je rodjen u Trebinju pa hajmo na temu o potencijalnim da ga koji put spomenemo. ;) Sto se tice desetke tu treba kod nas da igra Medunjanin a Stilic da mu bude zamjena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 sep 2014, 23:54

BaDa12 je napisao/la:Meni je Ognjen velika misterija. Čovjek ima potencijal. Ne razumijem kako onda ima ovakvu klupsku karijeru, je li do njegovog ponašanja u klubovima, do menadžera ili do nekog malera? :hmmmmm:
Očito ne razumiješ njegove fudbalske nekvalitete.Momak je ispodprosječan igrač i kao takav nije mogao naći neki iole kvalitetniji klub pa čak i da mu je menadžer Jorge Mendes.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2014, 23:59

Sabinho je napisao/la: Kazem jer si proglasio Stilicem opcenito najboljim igracem lige. A gledaj, i Radovic je rodjen u Trebinju pa hajmo na temu o potencijalnim da ga koji put spomenemo. ;) Sto se tice desetke tu treba kod nas da igra Medunjanin a Stilic da mu bude zamjena.
Slazem se jedini je "problem" sto mi Stilic djeluje puno ofanzivnije i pravi gol igrac a Medunjanin puno vise kao Pjanic neko ciji je primarni zadatak prenjeti loptu iz sredine do napada i da ponekad opuca po golu pa sta bude. A Stilic je puno vise gol igrac. Da je Medunjanin slicnijeg igrackog profila kao Miske ja nikad nebi Stilica ni prizivao jer sam svjestan da Pape ima previse igraca posebno u sredini terena. Posebno sa njegovim nacinom gdje se tesko ispada iz tima sto je opet najvise sam kriv on i niko drugi. Steta zajebao je sam sebe a i sve nas. Trebalo je uvjek da mu igra najboljih 11 igraca i da se ne zovu neki igraci preko reda. To je moglo proci ( da ostatak ekipe to pogura ) a i ocigledno ne mora. Ne slazem se sa mnogima zbog nacina na koji se pljuje Pape ali napravio je puno gresaka mic po mic. Od Slovacke 2x, pa taktike kod Nigerije pa do ovo utakmice i neigranja najboljih 11 igraca i podcjenivanja protivnika ili nedovoljnog motivisanja svojih igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 sep 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2014, 00:01

Saurman je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Meni je Ognjen velika misterija. Čovjek ima potencijal. Ne razumijem kako onda ima ovakvu klupsku karijeru, je li do njegovog ponašanja u klubovima, do menadžera ili do nekog malera? :hmmmmm:
Očito ne razumiješ njegove fudbalske nekvalitete.Momak je ispodprosječan igrač i kao takav nije mogao naći neki iole kvalitetniji klub pa čak i da mu je menadžer Jorge Mendes.
+1

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 sep 2014, 00:07

Saurman je napisao/la:
Nisam se osvrtala na listu klubova i njihov kvalitet, nego na njegov status u bilo kojem klubu u kojem je bio. Već smo to prodiskutovali kasnije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 21 sep 2014, 12:21

Kad se samo sjetim kako su neki ljudi komentarisali kako Vranjes mora igrati ispred Bicakcica i Zukanovica.

Vranjes je igrac odlicnih fizickih predispozicija al je jednostavno glup igrac... Nema konstante u igri... Odigrao je 2-3 odlicne utakmice u reprezentaciji dok je ostatak odigrao ispod prosjeka i ljudi ga pamte po onim utakmicama sto je dobro odigrao i po tim kvalitetima su ga gledali i stavljali u prvi sastav.

Bicakciceva karijera ide od amatera do drugoligasa pa do stabilnog njemackog prvoligasa. Zukanovic od belgijske druge pa prve pa Italije i obojica su napravili karijere zbog partija u klubovima a ne preko reprezentacije i to su uradili zbog kontantnih partija i stalnog napretka iz godinu u godinu.

Vranješ stagnira od Kubana... Njega je reprezentacija iz Kubana prodala u losiji klub, Alaniju koja je bila pred ispadanjem i od tad on nazaduje i svaki sljedeci klub mu je slabiji od proslog.

Godine u kojima je trebao sticati iskustvo i sazrit kao igrac, kao stoper /bek je proveo lutajuci tamo vamo...

Dobar je igrac za rezerve jer moze igrati beka i krilo i jako je borben ali nije za pocetnog sastava

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 21:15

Ognjen pribrani. :urnebes:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 sep 2014, 21:18

Izvinite momci, ali moram:
VanBasten je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Nije Ogi nista losiji fudbaler od Jonsa, Evansa Smalinga ili Rafaela, to ti ja garantujem samo sto momak nema Loby!
Za prvu dvojicu je Jup Stam.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 21:20

:clap: :clap: :clap: Kao i uvijek objektivni Bosanci. :urnebes:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 21:29

Teska srca moram reci da cak ni Dupovac nije nista slabiji od ovoga.
Toliko guran,clan jake reprezentacije,igrao na svjetskom prvenstvu,ima 24 godine i jedva da nadje angazman u klubu ranga Borca iz Banja Luke(edit:ipak Slavije iz Istocnog Sarajeva jer je Borac Bayern za ovaj Pribram).
Ma sigurno je neka greska,Ogi je kvalitet samo ovi iz ovih 300-tinjak evropskih klubova to ne vide.Sta ces kad su coravi kod ociju.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 21 sep 2014, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 21 sep 2014, 21:31

Najebali smo mi sa ovim vranjesima, vrsajevicima i ostalim, postat ćemo kanta za nabijanje Belgiji i Walesu.Jos imamo stručnjaka na klupi zna postaviti taktiku i formaciju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 21:35

Boris Pandža je bolji fudbaler od Vranješa, ;)

Momak se zove i kad nema klub, sve vam je jasno, :kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 sep 2014, 21:36

Neutral je napisao/la:Boris Pandža je bolji fudbaler od Vranješa, ;)

Ali sad ce bit najjace kad Vranjes dobije poziv, a Scuk na primjer ne moze jer igra u slaboj ligi. :rol:

Ali boli Safeta qurac, covjek mrtav hladan kaze da Zukan ne moze dobit poziv jer nije standardan, a ovaj je dobio i kad nije imao klub. Ili kad izvali da su dva boda bolja od tri. Logika Safeta ne zanima. :bih: Ali kako ne postoji jedan novinar da mu kaze "Stani, sta ti govoris covjece dragi? Nema nikakve logike, koga ti lazes? Sta petljas?" Ali taj ne postoji u lijepoj Bosni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 21:37

Novinar: Ognjene, kako se osjecate nakon transfera?
Vranjes: Pribrano.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 21:38

Đeko je bolji od Ronalda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 21:42

Cartman je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Boris Pandža je bolji fudbaler od Vranješa, ;)

Ali sad ce bit najjace kad Vranjes dobije poziv, a Scuk na primjer ne moze jer igra u slaboj ligi. :rol:
Odlično, Pape sam sebe šamara.

Jasmin nije Ognjen, koliko god to ružno zvučalo, tako je.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 21:48

Virtu4l je napisao/la:Đeko je bolji od Ronalda.
Jer... :lol:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 sep 2014, 21:48

Taj Pribram garantovano ceka sudbina sirotog Elazigspora,odnosno ne gine im druga Česka.
A Ogi ce po zavrsetku sezone kategoricno reci da ne zeli igrati u drugoj ligi i napraviti spektakularan transfet u madjarski Kapošvar ali tek mjesec dana po zavrsetku prijelaznog roka.
U medjuvremenu ce igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Dostojanstvo je dostojanstvo.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.