Bas mi laska to sto mi jedan fudbalski mag i dokazani strucnjak kaze da bi mi Gebels pozavideo na izlaganju,jer cenim da si bio u prvim redovima sala gde je on drzao svoja izlaganja,i sa te strane ti izuzetno hvala.sasagmp je napisao/la:Hvala na lepim recima ja svoje trositi na tebe necu,samo cu reci da bi ti Gebels pozavideo na izlaganju i na demagogiji.
Pominjes Suboticu penal na 17m a sto ne pomenes da je u tom slucaju trebao taj tvoj mentol da dobije crveni?
Gde su ti dokazi za te silne ofsajde,penale,golove dokumentuj rodjace,pusti me price "rekla-kazala" da nisi mozda sa zapada Marakane citao Ceranu sa usta sta je psovao?Stidi se
Sto onaj gospodin sto je snimao celu nadoknadu iza gola(znas ti dobro koji) nije pokazao snimak penala protiv Banata,nego samo izvodjenje?sto kad je cist penal,sto isece taj deo?
Ponovicu jednu nasu parolu "komsije derbi se ne moze kupiti" ,dzaba vam Vujovici i Filipovici kad ga duvate zadnjih par godina redovno u derbiju.Jel i to Tole namesta?

Dalje nije tema o Zvezdi pa necu,ako hoces pp nastavi slobodno,volim da edukujem mlade ljude.
@Nuker nastavlja u starom stilu,pisanjem o Zvezdi na temama gde apsolutno nije potreba za tim,zato ce sada da padne jedno brisanje,nemoj samo da opet kao devojcice kakve idete kod admina da se zalite kako neopravdano brisem i editujem postove zbog toga jer sam klupski obojen.

I da kazete anketa nema smisla a Tole na korak od prvog mesta(ne nisam glasao za njega ako cete to odmah da pomislite),ljudi nebi imali za koga glasati da njega nije tu.