Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Meni isto nije jasno sto ljudi idu bez veze na utakmice.MIslim ako imaju toliko para neka ih daju onim koji ih nemaju(takvih je puna Bosna to znaju svi ili se prave budale).Ici na tekmu reprezentacije i uzvikivati Ciro **** bas si mogu priustiti oni koji nemaju za kruha(ili se ja varam).Kosto Geronimo kaze gore a ja vec x puta ko bi nama ugodio i ko bi sad umjesto Cire vodio repku?Ciro je selektor i treba ga podrzati jer samo kad vidim kako Dzeko trese mreze u BL pa Miske koji je mozak jednog Wolfsburg-a svi ih vole u njemackoj a eto mi "navijaci"nase nam Bosne i Hercegovine pljujemo po Ciri zato sto npr.njih dvojicu zove.Barbarez je uz ovu repku i Vedo ce doci u Genk da navija a mi pljujemo li pljujemo.Nisam siguran sta bi rekli,sta bi se desilo kad bi neko od lidera nase repke odustao, bi li opet Ciro bio kriv?De malo razmislite prije no sto nesto napiseta i posaljete.
protiv cire nemam nista,naprotiv mislim da je izvrstan strucnjak ali je doso u pogresno vrijeme.Ali vjerujte on nije dosao da spasi bh nogomet.brzo smo zaboravili mehu kodru,bolica,barbareza,papca.Svi govore spahic je istinski patriota ali on je prvi se vratio u privatnu reprezentaciju.Svi smo mi imali zamjerku prema salihamidzicu a on je prvi rekao da menadzeri nebi trebali prisustovati na okupljanju reprezentacije,a zna se sta to znaci.pa prema tome ovo je samo gubljenje vremena,i stvaranje iluzije da ide nabolje ali utakmica sa belgijom ce pokazati da samo tonemo sve dublje i dublje...
Neke se stvari non stop okrecu unazad, vi koji pricate protiv Cire sto spominjete savez, nije ovdje rijec o savezu nego o Ciri, savez sa ovakvim ljudima u njemu je nula savez, znaci taj savez je samo na papiru, ali nista nerade da ucine nesto bolje za nasu reprezentaciju i klubove, to smo rijesili i ja znaci nepodrzajem savez, ali podrzajem selektora Miroslava Ciru Blazevica, a vi koji ga nepodrzavate pisite sta hocete to je vasa stvar.
Cro je selektor moje drzave i dok je god selektor ja cu ga podrzavati, bez obzira ako i izgubimo od Belgije.
Po vasem selektor-trener je uvijek kriv, znaci ako sir Alex Ferguson preuzme neki klub iz premijer lige BiH onda taj klub mora igrati u ligi prvaka, ako nebude igrao ligu prvaka odma bi trazili njegovu smijenu.
Ciro i po mom misljenju mozda grijesi, (kazem mozda jer nisam strucan da to ocijenjujem) u vezi nekih nepoziva (poziva) igracima, ali je on taj koji je strucan i on ocijenjuje ko je za poziv a ko ne, sjetite se da su svi dosadasnji selektori pozivale neke nove igrace a nepozivali neke stare igrace iz reprezentacije.
Cro je selektor moje drzave i dok je god selektor ja cu ga podrzavati, bez obzira ako i izgubimo od Belgije.
Po vasem selektor-trener je uvijek kriv, znaci ako sir Alex Ferguson preuzme neki klub iz premijer lige BiH onda taj klub mora igrati u ligi prvaka, ako nebude igrao ligu prvaka odma bi trazili njegovu smijenu.
Ciro i po mom misljenju mozda grijesi, (kazem mozda jer nisam strucan da to ocijenjujem) u vezi nekih nepoziva (poziva) igracima, ali je on taj koji je strucan i on ocijenjuje ko je za poziv a ko ne, sjetite se da su svi dosadasnji selektori pozivale neke nove igrace a nepozivali neke stare igrace iz reprezentacije.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- RođeniMostar
- Kontakt:
Mi imamo reprezentaciju koja bi trebala biti u Evropi vrlo respektabilna,ova repka s ovim igračima može biti među 15 najboljih u Evropi ali ne možemo se plasirati...ko zna do čega li je ?amir je napisao/la:Neke se stvari non stop okrecu unazad, vi koji pricate protiv Cire sto spominjete savez, nije ovdje rijec o savezu nego o Ciri, savez sa ovakvim ljudima u njemu je nula savez, znaci taj savez je samo na papiru, ali nista nerade da ucine nesto bolje za nasu reprezentaciju i klubove, to smo rijesili i ja znaci nepodrzajem savez, ali podrzajem selektora Miroslava Ciru Blazevica, a vi koji ga nepodrzavate pisite sta hocete to je vasa stvar.
Bola on ne zaslužuje biti selektor ni kao ljudsko biće a kamoli kao trener !
S Hrvatskom osvojio 3.mjesto,to m je jedini uspjeh a znajući kakav je sastav imao to je neuspjeh ali eto...
Problem je što Ćiro podržava Savez,on je s njima u talu AMIRE DRAGI !!!
Probudi se bolan !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
prvo..ciro podrzava savez pa znaci onaj ko podrzava ciru podrzava i savez...jasno ko dan (nemoj sad da pisete da je to isto i Kodro radio jer on nije bio za savez vec i dok je bio selektor bio je protiv saveza)amir je napisao/la:Neke se stvari non stop okrecu unazad, vi koji pricate protiv Cire sto spominjete savez, nije ovdje rijec o savezu nego o Ciri, savez sa ovakvim ljudima u njemu je nula savez, znaci taj savez je samo na papiru, ali nista nerade da ucine nesto bolje za nasu reprezentaciju i klubove, to smo rijesili i ja znaci nepodrzajem savez, ali podrzajem selektora Miroslava Ciru Blazevica, a vi koji ga nepodrzavate pisite sta hocete to je vasa stvar.
drugo...kod cire nije problem u rezultatima...problem je sto on ne radi svoj posao vec ide da gostuje na emisijama (nemam nista protiv tih gostovanja po OBN al kad brate dragi zavrsi svoj poso)
i trece...on nije za cjelovitu BiH sto je mozda i najvaznije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Principatus je napisao/la:Covjece sad me pogodi u mojoj slaboj tacki, ja mislim da cu i ja promjeniti misljenje.pa zna se ko ga podrzava = praznoglavci !
Jer ti mi zvucis kao jedan veoma zrel, pametan covjek, kada si vec tako brzo objasnio da su ljudi drugog misljenja praznoglavci.
fala Bogu! de ti objasni kako nekog nazvati ko porzava covjeka koj je izjavio da BiH nikad nece imati reprezentaciju, da bi bilo dobro da svaki narod ima svoj entitet i sl izjave .. i usput koji igra s velikom slom zvana NK Rijeka i josh izgubi!
kako nazvati te osobe nego upravo tim imenom !
a nas narod je opcepoznat po tome da ne koristi ono sto ima u lubanji ! fala Bogu da ima normalnih ljudi !
I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
sta ste se nadovezali tog sir Alexa Fergusona.ja ne ocekujem od cire da pobijedimo na svjetskom,cak mu ne bi ni zamjerio da se ne kvalifikujemo na to svjetsko,al fazon je da se on TRUDI DA URADI NESTO.ja kad njega kritikujem ne obazirem se na njegove rezultate..amir je napisao/la:Neke se stvari non stop okrecu unazad, vi koji pricate protiv Cire sto spominjete savez, nije ovdje rijec o savezu nego o Ciri, savez sa ovakvim ljudima u njemu je nula savez, znaci taj savez je samo na papiru, ali nista nerade da ucine nesto bolje za nasu reprezentaciju i klubove, to smo rijesili i ja znaci nepodrzajem savez, ali podrzajem selektora Miroslava Ciru Blazevica, a vi koji ga nepodrzavate pisite sta hocete to je vasa stvar.
pa nije valjda uloga selektora da samo slusa savjete drugih i da tako zove igrace.u normalnim reprezentacijama nezamislivo je da selektor ne ode ni na jednu utakmicu,pa da pogleda potencijalne reprezentativce.obisao je sve manifestacije koje su se odrzale u regionu,a nije se udostojio otici ni na jednu utakmicu..zar ja trebam takvog selektora podrzavati
ovo starno nigdje ne vodi ciro sad za sad mora bit selektor on jedini moze zajebat savez a nijedan posten selektor sad da dodze ne bi se dugo zadrzao sa ovim savezom i ovo sto se tice sto je reko da bi bio selektor tog treceg entiteta sta se bezveze mucite oko toga ova jadna drzava se ne moze vise djelit vec je i previse podjeljena.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Evo Ciro gostuje u onoj emisiji "volim nogomet",(Bog zna koji put).
- Principatus
- Kontakt:
@MUFC
Moram reci da nisam nikada vidio taj snimak ili intervju gdje je Blazevic rekao da Bosna nikada nece imati svoju reprezentaciju itd. Ali hajde da sada u smislu diskusije sebi zamislimo da jeste tako.
Sam on je rekao da samo jedan mangup, jedan idiot nije sposoban promjeniti misljenje. To je rekao jos tada kada je Nadarevica izbacio. Znas to je ponovo stvar posmatranja iz razlicitih uglova. Da pojasnim to sto mislim, ti kazes:
-Blazevic je rekao prije nekoliko godina nesto protiv reprezentacije a sad je trenira. Sramota.
Ja kazem:
- On je nesto rekao protiv reprezentacije a sad je sam trenira. Predivno kako je duh nase reprezentacije snazan, da je neko tako promjenio misljenje, od kritike do direktnog podrzivaca i arhitekte te reprezentacije. Pa gdje veci komplimenat. A da li si kriticar ili podrzivac ja mislim da ipak svako misli: Blazevic to radi sa srcem. U to ne sumnjam.
On sam to zove "labudji pjev", kada labud zapjeva svoju zadnju pjesmu, ta je najljepsa. Kao vec stvarno star covjek on zeli svoju najljepsu i zadnju "pjesmu" da zapjeva sa nasom reprezentacijom. Koji komplimenat. Mislim da je sada dosao i preuzeo jednu funkciju koja stvarno nije zahvalna.
Na jednoj strani se mora snaci sa savezom, udovoljiti ipak navijace koji su protiv saveza, brinuti se oko organizovanja prijateljske igre (u svakoj normalnoj zemlji bi se selektori tom zadatku smijali), gledati da dodje novac, financijska injekcija od sponzora, raditi skauting, odvesti nas na SP. Pa uskoro ce Blazevic morati preuzeti rad doktora ili sta?
Pojedine navijacke grupe uopste nemozes zadovoljiti. Oni su toliko zaludjeni u tu svoju "borbu" da cesto idu u pogresan pravac sa svojim ponasanjem. Evo bas su ga jedni napadali i pljuvali zasto ne vrati Nadarevica. On ga hoce da vrati i sada ga isti napadaju zbog cega krsi svoju rijec. Smijesno. Ja bih takve ljude ignorirao. Toliko za komentar sta su od BHF rekli o njemu poslje Turske @"Zeljo do Smrti". Pa sta me briga ako su rekli? To je njihivo misljenje, ne automaticki moje. Izgleda jeste automaticki tvoje.
Ne postoji formula kako sve mozes tacno uraditi u svom zivotu, ali ja cu ti reci kako ces sigurno biti neuspjesan:
Probaj svakome udovoljiti.
Moram reci da nisam nikada vidio taj snimak ili intervju gdje je Blazevic rekao da Bosna nikada nece imati svoju reprezentaciju itd. Ali hajde da sada u smislu diskusije sebi zamislimo da jeste tako.
Sam on je rekao da samo jedan mangup, jedan idiot nije sposoban promjeniti misljenje. To je rekao jos tada kada je Nadarevica izbacio. Znas to je ponovo stvar posmatranja iz razlicitih uglova. Da pojasnim to sto mislim, ti kazes:
-Blazevic je rekao prije nekoliko godina nesto protiv reprezentacije a sad je trenira. Sramota.
Ja kazem:
- On je nesto rekao protiv reprezentacije a sad je sam trenira. Predivno kako je duh nase reprezentacije snazan, da je neko tako promjenio misljenje, od kritike do direktnog podrzivaca i arhitekte te reprezentacije. Pa gdje veci komplimenat. A da li si kriticar ili podrzivac ja mislim da ipak svako misli: Blazevic to radi sa srcem. U to ne sumnjam.
On sam to zove "labudji pjev", kada labud zapjeva svoju zadnju pjesmu, ta je najljepsa. Kao vec stvarno star covjek on zeli svoju najljepsu i zadnju "pjesmu" da zapjeva sa nasom reprezentacijom. Koji komplimenat. Mislim da je sada dosao i preuzeo jednu funkciju koja stvarno nije zahvalna.
Na jednoj strani se mora snaci sa savezom, udovoljiti ipak navijace koji su protiv saveza, brinuti se oko organizovanja prijateljske igre (u svakoj normalnoj zemlji bi se selektori tom zadatku smijali), gledati da dodje novac, financijska injekcija od sponzora, raditi skauting, odvesti nas na SP. Pa uskoro ce Blazevic morati preuzeti rad doktora ili sta?
Pojedine navijacke grupe uopste nemozes zadovoljiti. Oni su toliko zaludjeni u tu svoju "borbu" da cesto idu u pogresan pravac sa svojim ponasanjem. Evo bas su ga jedni napadali i pljuvali zasto ne vrati Nadarevica. On ga hoce da vrati i sada ga isti napadaju zbog cega krsi svoju rijec. Smijesno. Ja bih takve ljude ignorirao. Toliko za komentar sta su od BHF rekli o njemu poslje Turske @"Zeljo do Smrti". Pa sta me briga ako su rekli? To je njihivo misljenje, ne automaticki moje. Izgleda jeste automaticki tvoje.
Ne postoji formula kako sve mozes tacno uraditi u svom zivotu, ali ja cu ti reci kako ces sigurno biti neuspjesan:
Probaj svakome udovoljiti.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 22 feb 2009, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja ga vise ne zelim podrzavati. Imam mnogo razloga da ih sad ne nabrajam sve. Svi pravi BH navijaci netrebaju da ga podrzavaju. 

- Principatus
- Kontakt:
Tarik to je absolutno u redu, ostani pri tom misljenju. Nije stvarno bitno da ga svaki navijac podrzava, glavno je: Da ga igraci podrzavaju. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vidjeli smo na facama igraca kako se osjecaju u hotelu pred utakmicu sa rijekom. To sto oni izjavljuju u medijima koji su partneri saveza me uopce ne interesuje. Treba da se igraci javno pobune pa da se tek onda skontaju neke stvari 

nema potpisa
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa i normalno je da ga saraba, vasilic, mikelini i ove ostale igraceine podrzavaju...on ih prodaje preko repke pa sta treba da ga ne podrzavaju...pricas gluposti...Principatus je napisao/la:Tarik to je absolutno u redu, ostani pri tom misljenju. Nije stvarno bitno da ga svaki navijac podrzava, glavno je: Da ga igraci podrzavaju.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trebamo biti realni. Naravno da nece nasi reprezentativci javno govoriti protiv selektora. 

evo ciro gostuje u emisiji volim nogomet na HTV-u 2 i ljudi ga ismikavaju zbog poraza protiv rijeke... 

ma možel to bit sineanlayan je napisao/la:evo ciro gostuje u emisiji volim nogomet na HTV-u 2 i ljudi ga ismikavaju zbog poraza protiv rijeke...

ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
Nije nista, isto kao ni Muzurovic, Musevic, Smajlagic... i sta sad
ciromrzac ( da ti kazem iskreno, ne volim ga ni ja) sad si ti jedan od pametnijih sto to istice!? Dosadiste brate i bogu i narodu sa tim cirinim propustima.
Sva drvlja i kamenje ospite po njemu i zanemarite glavni problem!
Nakon okrsaja sa Belgijom i evt. uspjeha ili neuspjeha svi cemo moci reci ja ili ne za ciru i njegove zasluge sto se tice sportskih desavanja...a ove dublje i glavne probleme oko saveza, niti ti niti ja mozemo rjesiti...
Stoga treba navijati svim srcem u predstojecim utakmicama, kako ce isto i navijati pojedini koji misle da ce bojkotom rijesiti problem, samo se zavaravaju da ce moci likovati uz evt. poraz.
Pa bilo je tih poraza bezbroj do sada pa se nista ne rijesi, pa ako misle da je to put spasa, grdno se varaju.[/quote]
jos si uvijek pametniji od sve dijece

Sva drvlja i kamenje ospite po njemu i zanemarite glavni problem!
Nakon okrsaja sa Belgijom i evt. uspjeha ili neuspjeha svi cemo moci reci ja ili ne za ciru i njegove zasluge sto se tice sportskih desavanja...a ove dublje i glavne probleme oko saveza, niti ti niti ja mozemo rjesiti...
Stoga treba navijati svim srcem u predstojecim utakmicama, kako ce isto i navijati pojedini koji misle da ce bojkotom rijesiti problem, samo se zavaravaju da ce moci likovati uz evt. poraz.
Pa bilo je tih poraza bezbroj do sada pa se nista ne rijesi, pa ako misle da je to put spasa, grdno se varaju.[/quote]
jos si uvijek pametniji od sve dijece

ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
Hajmo malo pozitivnije pred ovaj mec sa Belgijom.Nebitno ko je za i proziv Cire ako smo za BiH dajte da malo podrske damo nasim deckima a samim time i Ciri pa da se ne vade poslije da nemaju ili nisu imali dovoljno podrske.Zato hajmo nase male svadje zaboraviti a ovih 35 dana iskoristiti u nesto pametno tj 100% za nasu repku.Jer misljenja sam da imamo negativnog i previse kako u drzavi tako u savezu i oko repke pa malo optimizma i najvecim protivnicima Cire nebi bilo na odmet.
pa sta je tu tesko..ne vrsi skauting,kofol doveo nekog sponzora,i ne brini nije se on nista plaho brinuo oko prijateljske utakmice.a zar nije pametnije odigrati sa A2 ili U21 timom..manje bi potrosio a vise igraca isprobao..Principatus je napisao/la:@MUFC
a eto meni neko iz familije radi u savezu i bas sam ga u cetvrtak pitao jel ciro lopov,a on ti je meni samo odgovorio pa sta mislis sto smo sa rijekom igrali.. .
bas me interesuje hocel dovesti nadarevica,i otici po papca.il nije to selektorova uloga,mozda doktora..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.