Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
Frustrirajuće je jer je šut ispod 30%. Odbrana odlična, i drago mi je što se Beverley napokon vratio. Harden opet istupio kad je najbitnije, zadnjih 6 poena Rocketsa utrpao upravo on.
9-1, a sad na Memphis.
9-1, a sad na Memphis.
pa dobro takve tekme ce se desavat, mora se opet naci nacin da izadjes kao pobjednik, i kad nista ne ide ofanzivno pa ni slobodna bacanja, to je upravo sto smo uradili veceras.Cap17an je napisao/la:Frustrirajuće je jer je šut ispod 30%. Odbrana odlična, i drago mi je što se Beverley napokon vratio. Harden opet istupio kad je najbitnije, zadnjih 6 poena Rocketsa utrpao upravo on.
9-1, a sad na Memphis.
aBd pucat cemo bolje sutra.
Igramo 20 puta bolju odbranu nego prosle godine, bukvalno, nea sanse da bi uzeli ove dvije tekme prosle godine
Kakve gluposti sebi ovaj Papanikolaou dopušta... Fali Dwight.
Harden jednostavno jede kosarku
Šteta što nema reakcije sa druge klupe. Jedan od najboljih momenata.

Zasad dobro prvo poluvrijeme, iako je rezultatski moglo puno bolje (Sacramento ima sigurno oko 70% u drugom poluvremenu). Šteta što su ispustili +20. Vidi se da je intenzitet pao u zadnjih pet minuta druge četvrtine. Generalno, sjajan ball movement, bez puno ofanzivnih greški, i ako se ne varam dosad je bio samo jedan TO. D-Mo igra sjajno, 13 poena, na low postu odličan, par majstorskih asistencija. Ipak, Harden dominira, iako ga ni večeras ne ide trojka.
McHale radi dobar posao u odbrani i bez nekoliko startera.
Zasad problem predstavljaju samo skokovi, ali tu se i očekivalo da će Sacramento biti dominantan, pogotovo u ofanzivnim skokovima.
Drago mi je da Casspi ovako dobro igra.
McHale radi dobar posao u odbrani i bez nekoliko startera.
Zasad problem predstavljaju samo skokovi, ali tu se i očekivalo da će Sacramento biti dominantan, pogotovo u ofanzivnim skokovima.
Drago mi je da Casspi ovako dobro igra.
Trebaće puno team efforta da se u nastavku zaustavi Cousins na postu, a i općenito da drže Kingse ispod visokog postotka šuta. Loš uvod u drugo poluvrijeme, već pet promašenih...
Kakav block Hardena nad Cousinsom
Kakav block Hardena nad Cousinsom
Harden ne moze kosa dati, I polaganja masi
Ali igra dobru odbranu, 3 blocka
Canaan ima vrucu ruku veceras

Ali igra dobru odbranu, 3 blocka
Canaan ima vrucu ruku veceras
CLUTCH je opet prelomi sa ova 4 poena i stealom.
i opet Harden prelomi tekmu i kad slobodna ne moze pogodit 9-30
Ali kad treba tu je
sve ostalo je exxtra samo sut ga nije isao, zadnjih 7 poena dade
Pobjedismo i Kingse
DMO Canaan extra tekme

Ali kad treba tu je

sve ostalo je exxtra samo sut ga nije isao, zadnjih 7 poena dade
Pobjedismo i Kingse

DMO Canaan extra tekme
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 nov 2014, 07:26, ukupno mijenjano 1 put.
Canaan definitivno riješio pitanje pobjednika. Career high za njega, strašna tekma. Dosad najbolje od njega i D-Moa u ovoj sezoni.
odbrana brate, odbranaCap17an je napisao/la:Canaan definitivno riješio pitanje pobjednika. Career high za njega, strašna tekma. Dosad najbolje od njega i D-Moa u ovoj sezoni.
ovo je milina gledati, kad te ne ide ofanzivno, igras dobru odbranu uzimas tekme, mi smo imali strech od 5-6 minuta gdje nismo kosa dali a i dalje vodili 6-7 razlike.
Dosta bolji tim od prosle godine, bez 3 startera igras ovako, ono McHale iako nisam neki njegov fan, svaka cast
DMO extra, Canaan on fire veceras

Još samo par tekmi moramo izgurati bez Supermana, i onda jedva čekam da vidim kako će to izgledati kad se vrate on i Jones. Kao što si rekao, vrhunska odbrana i pobjeda. Dosta slična igra Memphisu.
Harden opet clutch, kad dođe vrijeme da se riješi utakmica on uvijek istupi, uzme loptu i donese pobjedu.
Sad Clippersi, pa Bucksi i onda na Memphis...
Harden opet clutch, kad dođe vrijeme da se riješi utakmica on uvijek istupi, uzme loptu i donese pobjedu.
Ne znam za Dwighta, mozda bude spreman u petakCap17an je napisao/la:Još samo par tekmi moramo izgurati bez Supermana, i onda jedva čekam da vidim kako će to izgledati kad se vrate on i Jones. Kao što si rekao, vrhunska odbrana i pobjeda. Dosta slična igra Memphisu.
ne mogu jarane da vjerujem kakvu odbranu igramo za razliku od prosle godine.

Ofanzivno isto dosta vise lopta kruzi, manje izolacija, nea Dwighta pa forsiraju previse trojku, ali veceras je DMO pruzio extra post igru. Canaan mora dobijati vise minuta.
Ranije su već najavili da Dwight neće igrati, evo stigla i potvrda. Nema ga ni večeras.
edit: D-Mo opet raspoložen za superasistencije
edit: D-Mo opet raspoložen za superasistencije

Ubi nas Blake
Internet mi je katastrofa. 5 sekundi stream radi, 20 ne radi. Šteta, veselio se ovoj utakmici.
Baci kratki izvještaj na poluvremenu o igri ako ti se bude dalo.
Baci kratki izvještaj na poluvremenu o igri ako ti se bude dalo.
Povrijedi se Canaan, **** ga tekma
Eo naso sam ti na forumu Rocketsa HD stream
Izvoli:
http://mursol.moonfruit.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eo naso sam ti na forumu Rocketsa HD stream
Izvoli:
http://mursol.moonfruit.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mah, kakvi, ne rade mi low quality streamovi, kamoli HD. Nešto me internet zeza. Idem leći. Valjda će ovo preokrenuti do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.