Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Bentakurca pocinjem mrziti
Sta je ovaj Bentacur lopti prodo .. ne bi me cudilo da i drugi zuti popije ako ga ne izvede
Kakve cojones ima Dybala. Respect.
Ne igra, opali par samara sefu, sljedecu utakmicu igra.

Ne igra, opali par samara sefu, sljedecu utakmicu igra.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- forza_juve
- Kontakt:
Kokos najzahvalniji igrac, ocekujem jednu utakmicu da obuce rukavice i stane na gol,cisto ono simbolicno

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Napali nas ljudi 
Ali šta radi Pirlo na klupi
Znači ritam i kvalitet u nastavku na nivou BH lige, jadno, ne mogu akciju napraviti, pa bar Arthura da ubaci jer vidi da ova drva u sredini ne mogu loptu 3 sekunde zadržati.
Evo probudio se.

Znači ritam i kvalitet u nastavku na nivou BH lige, jadno, ne mogu akciju napraviti, pa bar Arthura da ubaci jer vidi da ova drva u sredini ne mogu loptu 3 sekunde zadržati.
Evo probudio se.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Evo i Berne, nema brige, idemo po jos jedan gol
Alvarooo za neznalice 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Ljepota od igrača. Ali znaju bolje forumske neznalice.
#MaxOUT
#MaxOUT
- forza_juve
- Kontakt:
Kazem ja kokos najkorisniji igrac heh
Napade ja Moratu a ovaj me popisa, doduse u prvom poluvremenu nije nista uradio osim par pogresnih dodavanja. Mogao bi on kod nas opet biti onaj stari, lezi njemu Juve. Kod Arthura se tacno vidi da zna lik sa loptom kako to opusteno radi i bit ce strasno pojacanje to je sigurno
Napade ja Moratu a ovaj me popisa, doduse u prvom poluvremenu nije nista uradio osim par pogresnih dodavanja. Mogao bi on kod nas opet biti onaj stari, lezi njemu Juve. Kod Arthura se tacno vidi da zna lik sa loptom kako to opusteno radi i bit ce strasno pojacanje to je sigurno
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Arthur svemirski brod. Tačno se postidiš kad vidiš razliku u tretiranju lopte njega i suigrača. Ne mogu se tekme počinjati bez njega. Protiv Barce neka Pirlo ne pomišlja opet na ova 2 kloca ili nam trica ne gine i to bez znoja.
#MaxOUT
#MaxOUT
Pobjeda u gostima nakon koliko?
- forza_juve
- Kontakt:
Ma na prvu vidis kako prima, okrece se, igrat ce on samo dok malo nabije spreme to je sigurno. Otrest cemo mi barcu ko slinu i oni su u kanalu sa onim cirkusantom na klupi.
❤️1946❤️
Ima ovdje materijala Chiesa se moze dobro koristiti, volio bi vidjeti 4-3-3 sa Kulu-Morata-Chiesa gore, Atrhur-Rabiot- Benta sredina, to je u ovom trenutku najbolje, jeste da Dybala tu ne moze, ali neka se mijenja sa Moratom.
Drugo poluvrijeme mnogo bolje, bolja kontrola poslije gola samo bili su nas pred kraj stisli, sreca pa Alvaro rijesiti utakmicu na vrijeme.
Chiesa odlican na lijevom krilu, ide covjek naprijed pokusava, a ne Berna zvani pas za golmana.
Drugo poluvrijeme mnogo bolje, bolja kontrola poslije gola samo bili su nas pred kraj stisli, sreca pa Alvaro rijesiti utakmicu na vrijeme.
Chiesa odlican na lijevom krilu, ide covjek naprijed pokusava, a ne Berna zvani pas za golmana.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.