Pojma neAm.slogauskoplje je napisao/la:duvnjak u travniku?
FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Trebalo bi da je na Ponijerima

Ekspedicija na Ponijerima
U Rudarevoj ekspediciju na Ponijerima nalaze se: Amel Pjanić, Kemal Hadžić, Harun Strika (golmani), Kenan Nemeljaković, Petar Matović, Armin Alagić, Admir Kubat, Semir Kubat, Adis Goralija, Jasmin Čeliković, Amel Hrustanović, Mirza Spahić, Armin Topalović, Mirza Kovač, Saša Prkić, Armin Duvnjak, Zlatan Gafurović, Kenan Helja, Bajro Spahić, Amel Neimarlija, Eldin Murić, Amer Hrustanović i Samir Duro, te fizioterapeut Kirnas Husagić.
#samoRudar #zauvijek
- slogauskoplje
- Kontakt:
"U pregovorima smo još sa Helvidom iz GOŠK-a, te Duvnjakom iz kakanjskog Rudara sa kojima ćemo pokušati dogovoriti saradnju."L' Imperator je napisao/la:Pojma neAm.slogauskoplje je napisao/la:duvnjak u travniku?
Sloga Uskoplje
- L' Imperator
- Kontakt:
Nezz, svasta moze bitislogauskoplje je napisao/la:"U pregovorima smo još sa Helvidom iz GOŠK-a, te Duvnjakom iz kakanjskog Rudara sa kojima ćemo pokušati dogovoriti saradnju."L' Imperator je napisao/la:Pojma neAm.slogauskoplje je napisao/la:duvnjak u travniku?

(do 21.)
#samoRudar #zauvijek
To je to. Moći će Gafurović igrati i malo isturenije. Ma i Bajro će proraditi i zabijati sa dobrim veznim redom, a to u ovom trenutku Rudar ima. Dobar je Bajro igrač, ali vidjećemo hoće li to dokazati na terenu.L' Imperator je napisao/la:On i Gafa ima da dominirajuLjumanM95 je napisao/la:Pa momci ne može to tako, vi bi sve, k'o što bi se reklo i jare i pare.Al' ozbiljno imate razvijen sport, svi klubovi su tu uglavnom na relaciji Prva/Druga liga, a eto odbojkaši igraju u Evropi, što je veliki uspjeh. Ali opet nije to to za one koji vole Rudar.
![]()
Duro je odličan igrač čak i za našu Premijer ligu. Dovoljan dokaz za to jeste da je i u Zrinjskom bio jedan od glavnih igrača. Njegov zadatak je uglavnom da spriječava napade protivnika, ali isto tako da sa nekom dugom loptom pokušati izbaciti napadače, što je vrlo dobro radio u Zrinjskom. Jedino što mu je mana jeste brzina koja nije na nekom zavidnom nivou. Sama činjenica da je nekada nastupao i za reprezentaciju govori dovoljno o njemu, a i njegovi prethodni klubovi. Dakle, biće vam veliko pojačanje, slobodno se može reći najveće u nekoliko zadnjih godina, a i najzvučnije pojačanje u Prvoj ligi ovog prijelaznog roka.
Sve provjerena pojačanja, baš pojačanja u pravom smislu te riječi, može Rudar napraviti puno toga ove sezone u to nema sumnje.Volio bih da dovedu jos jednog napadaca, kvalitetnijeg od Bajre, tek onda bi bili ozbiljan kandidat za PL.
No, shvatam ja vas navijače Rudara, jer ste se zasitili i svih tih "pojačanja" i jurišanja ka Premijer ligi. I sa jačim i boljim ekipama niste ulazili, pa vjerujem da niste puno optimistični ni sada.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- L' Imperator
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:
No, shvatam ja vas navijače Rudara, jer ste se zasitili i svih tih "pojačanja" i jurišanja ka Premijer ligi. I sa jačim i boljim ekipama niste ulazili, pa vjerujem da niste puno optimistični ni sada.

#samoRudar #zauvijek
Zasjedala četvorka: Sve planirano se realizira prema očekivanjima
Operativni tim za upravljanje Fudbalskim klubom Rudar svakodnevno je on-line, a juče su se prvi puta nakon imenovanja, zajedno, javno pojavili u jednom kakanjskom objektu. Dobili smo “paparaco“ fotku pa smo uspostavili kontakt sa „četvorkom“ i evo šta smo saznali

S lijeva na desno: Spahić, Muidža, Jašarspahić i Andrijević
Operativni tim za Upravljanje Fudbaskim klubom Rudar komunicira svakodnevno ali se i sastaje. Neprekidno su on-line. Pored telefonskih razgovara koriste se komunikacijski alati poput sms i mail poruka. Moglo bi se reći u stalnom su zasjedanju ali nisu često za istim stolom. Paparaco kamera KakanjLive portala jučer je zabilježila jedan susret četvorke koju, navijači već nazivaju „OG Lašva“. (Ovo je naziv iz ratne organizacije Trećeg korpusa Armije BiH kojoj su pripadale kakanjske jedinice op.a)
Nakon što smo uspjeli doći do fotografije, pitali smo četvorku i o čemu su razgovarali.
Operativni tim je napravio analizu realiziranih zadataka iz prošle sedmice i zaključio da je interventni novčani paket odrađen, prema dogovoru je riješena igračka kadrovska problematika, kao i obezbjeđivanje uvjeta za pripreme na Ponijerima. Dio važne opreme, a riječ je o nogometnim cipelama - kopačkama je također nabavljen.
Razgovaralo se i novim sponzorima, a apsolvirana je i tema priprema na Jadranu, odnosno u Makarskoj.
Operativni tim za upravljanje Fudbalskim klubom Rudar svakodnevno je on-line, a juče su se prvi puta nakon imenovanja, zajedno, javno pojavili u jednom kakanjskom objektu. Dobili smo “paparaco“ fotku pa smo uspostavili kontakt sa „četvorkom“ i evo šta smo saznali

S lijeva na desno: Spahić, Muidža, Jašarspahić i Andrijević
Operativni tim za Upravljanje Fudbaskim klubom Rudar komunicira svakodnevno ali se i sastaje. Neprekidno su on-line. Pored telefonskih razgovara koriste se komunikacijski alati poput sms i mail poruka. Moglo bi se reći u stalnom su zasjedanju ali nisu često za istim stolom. Paparaco kamera KakanjLive portala jučer je zabilježila jedan susret četvorke koju, navijači već nazivaju „OG Lašva“. (Ovo je naziv iz ratne organizacije Trećeg korpusa Armije BiH kojoj su pripadale kakanjske jedinice op.a)
Nakon što smo uspjeli doći do fotografije, pitali smo četvorku i o čemu su razgovarali.
Operativni tim je napravio analizu realiziranih zadataka iz prošle sedmice i zaključio da je interventni novčani paket odrađen, prema dogovoru je riješena igračka kadrovska problematika, kao i obezbjeđivanje uvjeta za pripreme na Ponijerima. Dio važne opreme, a riječ je o nogometnim cipelama - kopačkama je također nabavljen.
Razgovaralo se i novim sponzorima, a apsolvirana je i tema priprema na Jadranu, odnosno u Makarskoj.
- L' Imperator
- Kontakt:
Jel ja pročita danas za Samira duru da vam dolazi 

Vrati se na prethodnu stranicu.eminem22 je napisao/la:Jel ja pročita danas za Samira duru da vam dolazi
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
hahhahah, sta sam sve propustio samo na jednoj stranici, hvala ljuman 

- kuman_@mel
- Kontakt:
Sta je sa vama Gusarima? Jeste li aktivni jos uvijek?
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam vidio da ih je početak sezone bilo dosta , u Famosa na gostovanju a i protiv Krajine kući čini mi se ..kuman_@mel je napisao/la:Sta je sa vama Gusarima? Jeste li aktivni jos uvijek?
pa i mene zanima navijatel i sad?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- L' Imperator
- Kontakt:
Povremeno aktivni. Ako se Rudar ukljuci u borbu za Premijer ligu, organizovat cemo se opet.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ja sam vidio da ih je početak sezone bilo dosta , u Famosa na gostovanju a i protiv Krajine kući čini mi se ..kuman_@mel je napisao/la:Sta je sa vama Gusarima? Jeste li aktivni jos uvijek?
#samoRudar #zauvijek
- kuman_@mel
- Kontakt:
Druze klub se bodri, i kada lose igra,uvijek treba biti uz njegaL' Imperator je napisao/la:Povremeno aktivni. Ako se Rudar ukljuci u borbu za Premijer ligu, organizovat cemo se opet.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ja sam vidio da ih je početak sezone bilo dosta , u Famosa na gostovanju a i protiv Krajine kući čini mi se ..kuman_@mel je napisao/la:Sta je sa vama Gusarima? Jeste li aktivni jos uvijek?

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
-
- Moderator
- Kontakt:
Druze klub se bodri, i kada lose igra,uvijek treba biti uz njegakuman_@mel je napisao/la:Povremeno aktivni. Ako se Rudar ukljuci u borbu za Premijer ligu, organizovat cemo se opet.L' Imperator je napisao/la:Ja sam vidio da ih je početak sezone bilo dosta , u Famosa na gostovanju a i protiv Krajine kući čini mi se ..kuman_@mel je napisao/la:Sta je sa vama Gusarima? Jeste li aktivni jos uvijek?

+1

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- L' Imperator
- Kontakt:
Da, ali normalan klubkuman_@mel je napisao/la: Druze klub se bodri, i kada lose igra,uvijek treba biti uz njega

#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
Druze klub se bodri, i kada lose igra,uvijek treba biti uz njegakuman_@mel je napisao/la:Povremeno aktivni. Ako se Rudar ukljuci u borbu za Premijer ligu, organizovat cemo se opet.L' Imperator je napisao/la:Ja sam vidio da ih je početak sezone bilo dosta , u Famosa na gostovanju a i protiv Krajine kući čini mi se ..kuman_@mel je napisao/la:Sta je sa vama Gusarima? Jeste li aktivni jos uvijek?

eto mi neznamo too...jel ima vas ? neznm kakvo je stanje kod vas ? jel bodrite klub ?? mi svakako idemo na tekme ......ii na neki svoj nacin ga bodrimo...a sto se tice navijanja...to sigurno nece izostati kad ljudi iz upravu budu znali sto zele..za sto se nadam da ce biti uskoro...sad sa novim ljudima na ceLu.....
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Gusari sta mi mozete reci o Harisu Berbiću, znam samo da je igrao za U17 i U19 reprezentaciju BiH, da igra na poziciji stopera i da je vase dijete, pa me zanima ima li kvaliteta i gdje se sada nalazi?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- L' Imperator
- Kontakt:
Nije los bioNeRi_K je napisao/la:Gusari sta mi mozete reci o Harisu Berbiću, znam samo da je igrao za U17 i U19 reprezentaciju BiH, da igra na poziciji stopera i da je vase dijete, pa me zanima ima li kvaliteta i gdje se sada nalazi?

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.