HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Komunikacija
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Komunikacija » 16 jul 2009, 00:25

Jovicu legendo!!!!!!!!!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 16 jul 2009, 00:32

cestitam na pobjedi a aBd tamo barem 0:0 ili 1:1 da odigrate i idete dalje

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 jul 2009, 00:35

cole-ch je napisao/la:Naslovi dnevne stampe u SLovackoj za cetvrtak: "HSK Zrinjski je mali i smesan tim!"
Izjava Zemana: ...iako je 4:0 za nas, nema opustanja u revansu na nasem terenu, ipak su to sampioni BiH.
Izjava Jovica za ****: Los dan, u gostima idemo po pobedu!!!
Naslov u Dnevnom Avazu: NK Zrinjski porazen, zasluzeno!
Naslov sa Indexa: Blamaza Bosanskog prvaka (NK Zrinjski) pred svojim navijacima!
Naslova sa B92: Partizanova topovska hrana laka i prosecnim slovacima!
Izjava udruge navijaca, prijatelja, obozavalaca, simpatizera, finasijera... HSK Zrinjski: Nadamo se da ce Uefa-a da reaguje!!!

Ja imam informacija da dolazi oko 250 slovackih huligana u Mostar, bice posla za Uefa-a. 8-)
Sretno Mostarci!
Sad mi krivo ,sad mi krivo ... :lol:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 jul 2009, 00:40

Ovo je bila fantazije, čitav dan atmosfera u gradu odlična i na kraju POBJEDA!!!
Samo mi nije jasno kako svi portali prenose da he posjeta 7000 kad se sa slika vidi da je bilo najmanje 9-10 tisuća! Pogledajte samo gornju tribinu,a donja je bila dupke puna. Ono malo praznih mjesta u tampon zoni je ništa koliko je ljudi stajalo gdje su bili ultrasi,a ni stepenice se ne vide.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jul 2009, 00:41

Komunikacija je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Naslovi dnevne stampe u SLovackoj za cetvrtak: "HSK Zrinjski je mali i smesan tim!"
Izjava Zemana: ...iako je 4:0 za nas, nema opustanja u revansu na nasem terenu, ipak su to sampioni BiH.
Izjava Jovica za ****: Los dan, u gostima idemo po pobedu!!!
Naslov u Dnevnom Avazu: NK Zrinjski porazen, zasluzeno!
Naslov sa Indexa: Blamaza Bosanskog prvaka (NK Zrinjski) pred svojim navijacima!
Naslova sa B92: Partizanova topovska hrana laka i prosecnim slovacima!
Izjava udruge navijaca, prijatelja, obozavalaca, simpatizera, finasijera... HSK Zrinjski: Nadamo se da ce Uefa-a da reaguje!!!

Ja imam informacija da dolazi oko 250 slovackih huligana u Mostar, bice posla za Uefa-a. 8-)
Sretno Mostarci!
Sad mi krivo ,sad mi krivo ... :lol:
Bogami je ovaj fulio sve što je napisao. Zrinjskom još jednom čestitke na pobjedi uz želju da i naši ostali predstavnici ostvare dobre rezultate. Zna li neko koliko je bilo navijača na tekmi, vidim atmosfera je bila odlična,
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 jul 2009, 00:47

pa po nekoj procjeni bilo je jedno 9,10 tisuca ljudi,sretno svima sutra ,mislim da siroki i sarajevo ce biti u egalu dok ce slavija dozivit los rezultat.Ultrasi odlicni,navijanje non stop,par baklji u terenu no sta ces nema svatko kucni odgoj,treba naglasit da je zrinjski igrao sa mladicima,Susicem P 18g ,Susice M 19,Zadrom21,Sunjicem 21,Anicic21 POCELI UTAKMICU a jos je tu malo stariji Zurzinov,Stojanovic i Sarac19(USAO SA KLUPE)!Ove godine izgleda opet dobri,samo tako,malo sam sumnjao u mladice ali nema sta ,jOVIC JE sve to idealno sklopio!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 jul 2009, 01:00

Hrabra igra i zasluzena pobeda...sretno i bericetno vam u revansu bilo.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 jul 2009, 01:12

Sta onaj Crnogorac glumi?Zbog cega ode?!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2009, 01:14

Cool video, ovako je bolje nego da ste na stajanju, ovako se sve lijepo vidi. 8-)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 jul 2009, 01:31

@RZ88 Slažem se da je bolje ovako ali zato treba napraviti tribinu na stajanju,a ne da mi prelazimo ovamo. Zamisli da robijaši pređu na zapad jer je bolja tribina i bolje se vidi :D :D

Crnogorac je ispao **** samo tako, očito da je samo mit ta njihova čuvena "čojština" Otišao kralj jer mu nije nitko garantirao mjesto u prvoj postavi, WTF ??!?? Film mu je pukao valjda kad smo doveli još jednog napadača, Dragičevića jer su on i Krešo bili jedini do sada. Neka ide ali u qurac. Samo je sebe majmun zajebo jer je pod ugovorom još 2 godine!

Kako je moćno bilo kad su prolazila ona dva naša Ganca ,a pola tribine im skandira "mostarski ganci"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jul 2009, 01:34

Čestitke Zrinjskom na pobjedi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 jul 2009, 01:34

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jul 2009, 01:40

Od srca hvala svima koji su čestitali i koji će čestitat! Ovo večeras je trebalo doživit,atmosfera ludilo,lavovi ginuli za svaku loptu na terenu.Slovaci imaju milione,imaju i sudije koje su ponovo za njih natezale ( nisu natezali,ali su bili preblagi prema njima ),ali nemaju ono što mi imamo,srce ko Hum.

**** Vukovića i Antu,koji će nam ****,samo bi kvarili atmosferu u klubu,a i naši juniori su se pokazali ko pravi lavovi!I to je ono na čemu trebaju poradit svi klubovi,ulagat u mlade igrače i davat im priliku.Oni će to srcem na terenu vratit.

Zadro neprepoznatljiv,najbolja utakmica u životu,Žuržinov također,Sušići ko da su odigrali silu europskih utakmica,Krešo dokazao da je naš heroj i da zabija kad god zatreba,Melher skino sve moguće i nemoguće,Jović - trener svih trenera,**** Ćiru,**** Fergusona,šta čovjek iskemija to nisu istine.Ma svi večeras odlični.Za Bratislavu se ne bojim,šta bude bit će...

DRAGANU JOVIĆU ( ovo se piše velikim slovima ) posebne čestitke,dok je Jovića i titula će biti,samo da ostane što duže u Zrinjskom.

Još jednom hvala svima na čestitkama,Horde,Škripari i Sokolovi želim vam sutra puno sreće i na terenu i na tribina,i ne da barem netko prođe nego da svi prođemo,imamo kvalitetu,imamo srce i to je večeras dokazano,jbg nemamo para,al **** pare ovo večeras se ne može kupit.

Za ovo se živi...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jul 2009, 02:09

Eagles je napisao/la:Od srca hvala svima koji su čestitali i koji će čestitat! Ovo večeras je trebalo doživit,atmosfera ludilo,lavovi ginuli za svaku loptu na terenu.Slovaci imaju milione,imaju i sudije koje su ponovo za njih natezale ( nisu natezali,ali su bili preblagi prema njima ),ali nemaju ono što mi imamo,srce ko Hum.

**** Vukovića i Antu,koji će nam ****,samo bi kvarili atmosferu u klubu,a i naši juniori su se pokazali ko pravi lavovi!I to je ono na čemu trebaju poradit svi klubovi,ulagat u mlade igrače i davat im priliku.Oni će to srcem na terenu vratit.

Zadro neprepoznatljiv,najbolja utakmica u životu,Žuržinov također,Sušići ko da su odigrali silu europskih utakmica,Krešo dokazao da je naš heroj i da zabija kad god zatreba,Melher skino sve moguće i nemoguće,Jović - trener svih trenera,**** Ćiru,**** Fergusona,šta čovjek iskemija to nisu istine.Ma svi večeras odlični.Za Bratislavu se ne bojim,šta bude bit će...

DRAGANU JOVIĆU ( ovo se piše velikim slovima ) posebne čestitke,dok je Jovića i titula će biti,samo da ostane što duže u Zrinjskom.

Još jednom hvala svima na čestitkama,Horde,Škripari i Sokolovi želim vam sutra puno sreće i na terenu i na tribina,i ne da barem netko prođe nego da svi prođemo,imamo kvalitetu,imamo srce i to je večeras dokazano,jbg nemamo para,al **** pare ovo večeras se ne može kupit.

Respekt za post. Šta će klubu pare ako nema navijače koji će poginuti za svoj klub. ČESTITKE JOŠ JEDNOM I ŽELJA DA I OSTALI PREDSTAVNICI BIH OSTVARED DOBRE REZULTATE.
Za ovo se živi...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 16 jul 2009, 09:30

svaka cast!
ma samo je potrebno malo drskosti i moze se svako pobijedit....
ako to prodjete dolazi vam neki pravo atraktivan protivnik....pa sretno u bratislavi!

@tekk
Kontakt:

Post Postao/la @tekk » 16 jul 2009, 09:42

Svaka cast na pobjedi!!!Istinski mi je godra zbog naseg fudbala!!!Bravo jos jednom Zrinjski!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 jul 2009, 09:42

i ja se pridruzujem cestitkama...
Volim te Bosno!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2009, 10:20

Marin je napisao/la:@RZ88 Slažem se da je bolje ovako ali zato treba napraviti tribinu na stajanju,a ne da mi prelazimo ovamo. Zamisli da robijaši pređu na zapad jer je bolja tribina i bolje se vidi :D :D

Crnogorac je ispao **** samo tako, očito da je samo mit ta njihova čuvena "čojština" Otišao kralj jer mu nije nitko garantirao mjesto u prvoj postavi, WTF ??!?? Film mu je pukao valjda kad smo doveli još jednog napadača, Dragičevića jer su on i Krešo bili jedini do sada. Neka ide ali u qurac. Samo je sebe majmun zajebo jer je pod ugovorom još 2 godine!

Kako je moćno bilo kad su prolazila ona dva naša Ganca ,a pola tribine im skandira "mostarski ganci"

Heh, ma ko j... tribinu, neka ekipa pobjeđuje. Ionako onaj ko gleda preko videa može da piše šta hoće, takvih ima najviše, to moraš da doživiš. Ja sam samo napisao kako bi bilo estetski hehe.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 16 jul 2009, 11:46

Cestitke na pobjedi.
010 ISN'T JUST A CODE

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.