sve ti je to u par deka, meni se svidja kod xboxa sto se moze modati, skidati pirati i prziti sebi, ali sve se to placa, ako hoces sebi skidati igre sa neta, moras imati odgovarajuce cd-ove (od vertbatima velicine od 8 giga) i dvd drive od LITE ON, te na njega moras nakaciti neki firmware, onda xbox live je bolji od playstation networka ako hoces igrati online, ali ni psn nije los, i onda jos postoji jtag za xbox, znaci omogucuje ti sve igranje pirata, igranje starih igraca sa starog xboxa, igranje igara i sa drugih starih konzola, mogucnost da igras igre preko eksternog hard diska, znaci skines sa neta igru, prebacis je na eksterni hdd, i igras, nista ti vise ne treba, ali onda nemas nikako pristup xbox live, ali naravno i to ces morati platiti da ti to odradi preko 100 km, ali si onda rahatLesnar je napisao/la:Šta mislite je li isplativije kupit ps3 ili xbox,koje su mane i prednosti ?
sto se tice ps3, on ima bolje ekskluzive od xboxa, mozes i sa njim igrati pirate, nakacis 3.55cfw mislim da tako ide i igras, nisam bas siguran, sve u svemu kao sto sam ti rekao, sve je to u par deka, u istim igrama na ps3 i xbox360 neces primjetiti nikakvu razliku, kakav je CoD na Xboxu takav je i na ps3, sve je do tebe sta vise volis, eto i ja se raspisah a mogao sam to u par recenica

ps nije Quaresma, al i on bi ti to sigurno isto rekao