13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 nov 2016, 07:17

Fidelis je napisao/la:Nema sreca veze sa gubitkom ova dva boda.
Danima pisem da oni mogu do boda samo ako im ga mi poklonimo i eto ga,poklonili smo.

Dalje,90 posto vas se sad iscudjavate i sokirate kad ste vidjeli koliko smo mi ustvari bolji od Grcke,zar niste danima precjenjivali tu istu Grcku bez ikakve realne osnove.Na zalost niste samo vi nego i igraci,selektor,novinari....

I dali ste im prednost,poklonili ste im prednost zbog tog stava.
Htio sam napisati davno da je Grcka po onome sto sam ja vidio tu negdje sa Estonijom jer su Estonci protiv njih imali bolje sanse i vise od igre ali kontam sto mi to treba da me neki balavac izvrijedja.A veceras smo svi vidjeli da je to tako.

Zasluzeno smo ostali bez dva boda iz ovih i milion drugih razloga.Vadis iz mrtvih protivnika koji nema pojma,bukvalno mu poklanjas,darujes bod.
U pet minuta sudijske nadoknade bar tri puta trcis kontru 4 na 3 i 4 na 2,i umjesto da das drugi gol zabijas se u korner i cuvas lopstu!?
Da ne spominjem promasene sanse da se Grci rijese do 30 minute ove utakmice.

Ćuran je iskljucivo odgovoran za zadnjih 15 minuta ove utakmice a samim tim i za gubitak dva boda.
Nemam zivaca da njega vise komentartisem,najbolje bi bilo njega nogirati u ovoj zimskoj pauzi dok jos drzimo stvari u svojim rukama jer jasno je i budali da i ako se plasiramo u baraz da tamo sa njim garantovano ispadamo.
Bravo za post!!!
Pogotovo on je trebao vidjeti da sudija podlegao pritisku, loše savjeti i loše izmjene. Sve je prosuo. Meša aka ćuran.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 14 nov 2016, 07:18

Kobe Bryant je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kada vodis i igras protiv cigana sa onakvom publikom trebas ih provocirati da se iznerviraju. To se ovako radi i legnes lezis 2 minute pa ustanes i smijes se, a jos si dobio faul.

slika
Upravo, mada je bio više nego očigledan faul nad Zukanovicem pa i Kolasinacem
i pogresno izveden aut prije gola, onako se aut ne izvodi ni u nasim nizim ligama..
Volim te Bosno!!!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 14 nov 2016, 07:21

Edviin je napisao/la:Sta je bilo bilo je, izgubili smo 2 boda na neke glupe poteze, al bode u oci ocito sviranje protiv bosne, razni transpatenti govana za Srebrenicu i ono slavlje pred nasim navijacima... Ja se samo mogu da nadam da kad dodji u zenicu da jih zgazimo ko sto nikad do sad gazeni nisu bili! Niti jim pustit da se jim cuju navijaci nit da mogu loptu da dirni bez zvizduka! Da jih **** u pojam futbala, **** posrana cetniska! Idem u zenicu da gledam tu utakmicu da jim ebem mater pa makar glava platila! Sad smo mi na potezi da se pokaze koji mi to inat silan imamo, silan BOSANSKI!!
J*bi jim mater silni inatdzijo!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 nov 2016, 08:28

U redu je braco kritika, konstruktivna naravno, ali malo spustite loptu na zemlju, pretjerujete, cuj treba selektora mjenjat, koga da mi dovedemo molim vas ??? Glavasa il Nermina Sabica ?? Uozbiljte se molim vas, pisete prvo kako smo prosjecna reprezentacija i limitirana, sta ocekujete da dovedemo Van Gaala ili Pellegrinija mozda da vam za 20 hijada godisnje vode tu istu ?? Pustite Mesu neka zavrsi ovo sto je poceo, igra je bila dobra, momci su se borili kao nikad, i nemate pravo srat bas u toj mjeri, kritika ok ali ovo vec prevazilazi neke realne okvire.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 14 nov 2016, 08:48

DevilsAdvocate je napisao/la:U redu je braco kritika, konstruktivna naravno, ali malo spustite loptu na zemlju, pretjerujete, cuj treba selektora mjenjat, koga da mi dovedemo molim vas ??? Glavasa il Nermina Sabica ?? Uozbiljte se molim vas, pisete prvo kako smo prosjecna reprezentacija i limitirana, sta ocekujete da dovedemo Van Gaala ili Pellegrinija mozda da vam za 20 hijada godisnje vode tu istu ?? Pustite Mesu neka zavrsi ovo sto je poceo, igra je bila dobra, momci su se borili kao nikad, i nemate pravo srat bas u toj mjeri, kritika ok ali ovo vec prevazilazi neke realne okvire.
potpuno si u pravu, da pojedini pljuju po selektoru jos od objave spiska, pa spiska rezevi, pa tokom samih priprema, pa nakon objave pocetnih 11, pa tokom same utakmice, pa nakon nesretno primljenog gola, pa tokom noci i jutra - stvarno sto je previse previse je! Svi mi mozemo analizirati da li bi bilo bolje da je umjesto Vede igrao neki veznjak, da li smo trebali napasti i dok smo vodili, da li je neko trebao biti na vrhu 16erca kad smo primili gol, ali ko nam garantira da bi i tada rezultat bio drugaciji..
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 14 nov 2016, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 nov 2016, 08:49

Begovic: Maestralan, pokazao kvalitet iz Stoke-a. Dvije cudesne odbrane, a kod gola nemocan.
Vranjes: Britak kao uvijek, imao jednu gresku kada mu je Grcko krilo proslo iza ledja, inace u odbrani siguran a u napadu nigdje ga.
Kolasinac: Uz Pjanica ponajbolji, imao na kraju 2 situacije koje nije dobro odradio, ostlao za 10.
Zukanovic: Prekuco odbranu, u zraku, na zemlji vladao suvereno, na kraju izbio onu loptu ali na nogu Grka.
Spahic: Netipicna tekma za njega, bez kiksa, bez incidenta, odlican, par puta je na iskustvo uzeo Grcke napadace.
Jajalo: Mate odlican, ako sam na pocetku tekme sumnjao u njega i Pjanica, odigrao odlicno, pravovremene reakcije u defanzivi, pametan faul za zuti, lijepo kombinovao sa Pjanicem. Najveca greska je sto nije dobro branio prekid gdje smo primili gol, on je morao biti na vrhu 16 a ne u srcu.
Pjanic: doktor, najbolji sinoc bez premca, za najvecu ocjenu je nedostajao pogodak iz ciste situacije i samim tim jedan od krivaca za remi. Sa kakvom lakocom igra to je ljepota za gledati.
Hajrovic: Izet je pokazao Visci sta krilo treba da radi, par puta prosao, ubacio, imao sut u stilu Mesija, ali Izet nema snage, tu je trebao uci Milicevic i probati ici na kontre.
Lulic: Najgori daleko, jak na jeziku, sa loptom na vi, bolje da se uhvati atletike jer bi na duge pruge mogao dobaciti do olimpijade. Sto prije istjerati iz prvih 11, jer da nije Kolasinca iza njega, imali bi vjetrometinu po lijevoj strani. U napadu nikakav, sto dobije zasere, prepadne se, izabere najgore moguce rjesenje. Sta li ce sad prigovoriti selektoru, jezikara, vucibatina.
Vedo: Agresivan, odlicno kombinovao i otvarao prostor za Dzeku, ali ostao nedorecen, u presudnim trenutcima spor u reakcijama, ne moze proci nikoga.
Dzeko: Mogao se proslaviti i nije imao svoju noc, trebao dati bar dva gola jer je imao dosta sansi. Ostalo za 10, borbenost, gradjenje lopte gdje je vjerovatno jedan od najboljih na svijetu

Mesa: Bod bi potpisao prije tekme, a poslije tekme snosi veliku odgovornost za poraz. Neko bi mu trebao reci da u fudbalu imas pravo na 3 izmjene i da ih trebas koristiti kada ti ekipa fizicki padne, a on je imao 3 igraca koja su pala (Vedo, Izet i mrtvi Lulic). Napisao sam na njegovoj temi malo detaljniji post, odlicna priprema za 10, a prilagodba situaciji 0. Napreduje ali sporo, imao je sansu da bez pritiska deremo do kraja nije je iskoristio, pa neka se nosi sa pritiskom kako zna i umije i drugo mjesto MORA osvojiti u ovoj konkurenciji.

Bico, Sunjic, Djuric odradili sto se od njih trazilo posebno Toni koji je skupio par finih intervencija.

Boli onaj pogodak, ali sigurno najvise nase igrace. I oni snose odgovornost za nonsalanciju posebno Pjanic i Dzeko. Hocete na svjetsko, pa uozbiljite se malo momci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 nov 2016, 08:52

Ako je Hrvatskoj oduzet bod zbog svastike na Poljudu onda isto od Fife i Uefe očekujem i u ovom slučaju zbog natpisa o Srebrenici.

Momcima svaka čast šteta zbog šansi Pjanića, Džeke i Vede da je jedna ušla sad bismo slavili. Hebena kurata sreća :x

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 14 nov 2016, 09:05

Kako Grci slave [emoji23]ali dobro razumijem ja njih protiv ovake jake repke uzeti bod u zadnjoj minuti i to kod kuće

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 14 nov 2016, 09:08

Trebamo kolektivno sada fifi pisati da su transparenti na tribinama bili rasistički i da su sa tim nas povredili i prijaviti tužbu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 nov 2016, 09:16

Ono kad uspijes 90 odlicnih minuta usrati u nadoknadi. :facepalm:

Ovo mozemo samo mi.

Ne znam koga bi vise kritikovao igrace ili Mesu. Satrali smo ih u igri i onda sve bacis u vodu. Imali smo otvoren put za borbu za prvo mjesto jbt. Sad je to svakako samo san.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 14 nov 2016, 09:24

Da se Rifat makne iz kuhinje, i da se Grci istrijebe. Amin..

Molim administraciju da svim forumasima koji krivca vide u Mesi, do daljnjeg udari embargo na pristup forumu a da im ispod nicka, boldiranim slovima bude ispisano "KONFORMISTICKI IDIOT".
Nesretan poraz, ne remi vec poraz. Ne sjecam se kada sam ovo zadnji put rekao, radilo se o klubu ili reprezentaciji, ali to ovaj put defitinitivno jeste.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 nov 2016, 09:41

Nisam ništa slomio u kući, olovku ne računam.

Imao je Spaha onaj ispad kad mu sudija daje žuti a on mu u facu kaže ''Fuck off'' tad sam popizditis reko' ''Konju šuti dati će ti crveni''

Jbg za prolivenim mlijekom se ne plače, moglo je ovako, moglo je onako, trebali smo ih završiti drugim golom i mogli bi oni k.l.incu svirati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 14 nov 2016, 09:43

pinoglavi je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A niko Ognjena da spomene i njegovo nasrtanje na Grke ? :mrgreen:
Samo nek ga pljuju, a s desnog beka ode gore u lijevi cosak i trojica nasih ga cuvaju da ne napravi sranje. Nikad nije igrao ispod 110% u dresu reprezentacije.
**** cetnicko, nema mu halala.

Pljujemo Grke (ili koga vec) zbog detutantne parole, a on na ruci iscrtao konture tvorevine koja je nastala na genocidu u tom gradu.

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 14 nov 2016, 09:48

Za nas je ovaj bod baraz,ali ostaje zal i za ona dva,cisto sto bi se u tom slucaju mogli boriti cak i za prvo mjesto,sto jos uvijek nije iskljuceno,ima jos dosta utakmica.Sudija je bio katastrofa,tesk je igrati kad ti ocigledne stvari ne svira,kao protiv Francuza samo u manjoj mjeri.Steta sto Edin nije imao svoju noc,jer sa onakvim zalaganjem se mozemo nositi i sa puno jacim od Grka.,jer oni nisu toliko losio koliko smo mi bili dobri.Sto se tice Mese i izmjena,uradio je sto bi i mnogi na njegovom mjestu,uveo dodatnog defanzivca i Dzurica da proba primiti koju nabijenu loptu i tako ukrasti malo vremena,ja ne vidim problem tu.Jedino je malo Vedu osakatio,ne pase mu ona pozicija bolje bi se Eedin snasao tu ali sta je tu je

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 nov 2016, 10:00

Jedan od onih meceva gdje si toliko bolji i dominantniji da 3 boda trebas osigurati vec max. do 60-70 min. Grci losi, samo su na ovaj nacin i mogli do boda, ali eto, sta da se radi...
Steta zbog prosuta 2 boda, ali ne sumnjam da ce im se Džeko i drugovi revansirati u Zenici i zasluzeno osigurati baraz!
FrancescoTotti je napisao/la: Onda imamo regularne repke, sto bi neutral rekao prosjecne, to smo mi, Hrvatska, Svicarska,Madjarska.. Reprezentacije koje imaju par tih world class igraca, ali tek toliko da uzdignu tu reprezentaciju iznad onih ispodprosjecnih reprezentacija. Zemalja poput Estonije, Kipra, Moldavije Rumunije itd itd.
Kakva crna Mađarska i world class igraci?! :facepalm: Pa jedan Modrić vrijedi ko svi Mađari zajedno... :mrgreen:
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 14 nov 2016, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 14 nov 2016, 10:02

U 10 i 30 upalite na Kalman radio, tema dana je sinoćnja utakmica.

Zagrantovan smijeh! :D :D :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 nov 2016, 10:38

I na kraju svega procitam izjavu Torosidisa (Pokazali smo nadmoc protiv BiH i trebali smo pobijediti) koja mi zgadi zivot...prateci Romu znao sam da je cojk smotan i glup, ali da je ovoliko glup to nisam mogao vjerovati...

Da igramo.revans za 3 dana ni sekunde ne bih sumnjao u pobjedu...ovako utakmica je tek u junu i svasta se moze desiti do tada (forma, kraj nacionalnih prvenstava, povrede, itd.)
Sinoc gledam utakmicu ponovo, upropastili smo 20 dobrih situacija za gol...samo Dzeko ih je 10 upropastio...
Sinoc je lakse bilo pobijediti nego sto ce to biti u Zenici.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 nov 2016, 10:46

Dugo nismo nekog izdominirali kao sinoc grke..Ovo je trebalo biti zavrseno u prvih 20 min ..Treba i na mozgu raditi a ne samo na trci taktici..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 nov 2016, 10:48

Na Kalmanu tema dana utakmica. :bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 14 nov 2016, 10:50

Da smo zabili jednu od onih kontri ne bi se pricalo osudjenju. Pa i kontra prije njihovog gola imas sansu zavrsiti on ide graditi loptu. ****, amaterski.
UPRAVA NAPOLJE!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron i 22 gosta.