Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Ćiro Blažević
Ciro daje podrsku Munibu...to je mnogo doprinjelo nasim mislima da skontamo kakav je to covjek ustvari
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Vidi ih masala ko poljskih miseva.Bob_Rock je napisao/la:Hahahaha sad se sjetih, prije utakmice u Zenici bio je prijedlog da se Ciro proglasi dooktorom necega, a sad ga 8 od 10 ljudi pljuje....Hej Bosno jadna li si hahahaahhaah

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
MaliMemo je napisao/la:a da smo prosli portugal, sad bi bilo Ciro BOG, kralj, ovo ono ...... kako smo mi jadan narod
svima je bio kralj kad je došao ali kad je počeo braniti muniba (pa da bi branio muniba trebaš biti totalno glup, glupan, kreten...itd) počeo je gubiti navijače tj. bio je manje omiljen i sad kad se sve zakuhalo sumnjam da bi neko rekao ćiro majstore, on je kralj, car...itd ili ja griješim pa bi bilo ovih što bi obožavalo blaževića
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
A sto se tice Cirinog iznenadenja pred utakmicu u Zenici,pa ja mislim da je Selma Bajrami trebala da uleti u drugom poluvremenu,ali se Ciro predomislio i ostavio je u svecanoj lozi kod Orica... 

Pa i igraci su svi listom uz Munju bili-raja.
Tako da bi onda trebalo popisati sve odreda

Tako da bi onda trebalo popisati sve odreda

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Osim Papca i Bracaharishp je napisao/la:Pa i igraci su svi listom uz Munju bili-raja.![]()
Tako da bi onda trebalo popisati sve odreda![]()
![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ljudi meni je na vrhu jezika,ja morrammmm bice mi lakseeee:
CIRRRROOOO PPEPEPEPEEPEPEEDDDEEEERRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
CIRRRROOOO PPEPEPEPEEPEPEEDDDEEEERRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!

slazem se.. meni je Ciro bio poprilicno drag i simpatican kao osoba.. al' ovih dana to moje lijepo misljenje o njemu ode u ......rob do bagro je napisao/la:Ciro daje podrsku Munibu...to je mnogo doprinjelo nasim mislima da skontamo kakav je to covjek ustvari
Nadam se da ce doci bolja vremena za nas fudbal i da ce se sve promjeniti..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
mislim da sad nakon ovoga nema niko simpatija prema njemu...ovo je preslo vise svaku granicu...lopov do lopova tako da ne znas ko je gori.Neka ide snima reklamu za mikado cokolad jer to mu najbolje ide hamanLily je napisao/la:slazem se.. meni je Ciro bio poprilicno drag i simpatican kao osoba.. al' ovih dana to moje lijepo misljenje o njemu ode u ......rob do bagro je napisao/la:Ciro daje podrsku Munibu...to je mnogo doprinjelo nasim mislima da skontamo kakav je to covjek ustvari

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Tako je ljudi,hebiga i u meni se nesto prelomilo,nakon svega,ne sto nismo osli na svjetsko...neg jednostavno kad sve sracunas i podijelis...ostaje praznina koja se zove CIIRROOOLily je napisao/la:slazem se.. meni je Ciro bio poprilicno drag i simpatican kao osoba.. al' ovih dana to moje lijepo misljenje o njemu ode u ......rob do bagro je napisao/la:Ciro daje podrsku Munibu...to je mnogo doprinjelo nasim mislima da skontamo kakav je to covjek ustvari
MSLIM DA TREBA DA ODE...
NIkad dok je ova garnitura na vlasti. A nece se nikad ni skinuti tako da mi nikad necemo nista imati. Mi smo takva zemlja, da nam nista ne funkcionise. Ja sam definitvno izgubio i onaj tracak nade, sto sam imao da ce se nekad nesto promjeniti, i da cemo nekad otici na SP ili EP. Ali kako koji dan prolazi posle ovog baraza, sve vise sam ubijedjen da mi NIKAD ama NIKAD za NIKAD necemo nigdje otici. Prije ce i Kosovo otici na SP nego mi.Lily je napisao/la:slazem se.. meni je Ciro bio poprilicno drag i simpatican kao osoba.. al' ovih dana to moje lijepo misljenje o njemu ode u ......rob do bagro je napisao/la:Ciro daje podrsku Munibu...to je mnogo doprinjelo nasim mislima da skontamo kakav je to covjek ustvari
Ko je kriv za to??? Savez jeste, ali mi kao navijaci i kao narod smo najvise krivi, sto smo ovo dopustili.
Ja cu samo reci CIRO ODLAZI I PRODAJI DRUGOME MAGLU...HOCEMO PRAVE LJUDE NA PRAVIM MJESTIMA
- Omerbavarac
- Kontakt:
A nama barza je, a nama baraz je, za rucak sarma je, a nama baraz je.
Voli i Ciro pare, kao i svi mi. Barem je uvjerljiv u izjavama.

Voli i Ciro pare, kao i svi mi. Barem je uvjerljiv u izjavama.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma nek ide ciro boli me neka stvar al samo mi recite KOGA BI VI ZA SELEKTORA? HALO LJUDI NEMOZE TO BITI SVAKO kao npr barbarez ili kodro tu treba neko sa iskustvom sa nekim znanje a ova 2 nisu vodili pjetlice neke ekipe a ne da vode reprezentaciju. Svaka cast za njihovu igracku karijeru jesu oni legende al oni mogu samo negdje u savezu raditi a kao selektor NIKAD.
ne mozes reci da nikada nece moci biti selektori.. naravno treba iskustva .. i ja mislim za jedno 5-10 godina bit ce odlicni kandidati..A_d_0 je napisao/la:ma nek ide ciro boli me neka stvar al samo mi recite KOGA BI VI ZA SELEKTORA? HALO LJUDI NEMOZE TO BITI SVAKO kao npr barbarez ili kodro tu treba neko sa iskustvom sa nekim znanje a ova 2 nisu vodili pjetlice neke ekipe a ne da vode reprezentaciju. Svaka cast za njihovu igracku karijeru jesu oni legende al oni mogu samo negdje u savezu raditi a kao selektor NIKAD.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- NoName
- Kontakt:
Nama je bitnije da dođe neko iskren i privržen reprezentaciji nego neki stručnjak. A ima mnoštvo primjera da su treneri bez iskustva napravili velike rezultate, možda se i ovima našim posreći.Lily je napisao/la:ne mozes reci da nikada nece moci biti selektori.. naravno treba iskustva .. i ja mislim za jedno 5-10 godina bit ce odlicni kandidati..A_d_0 je napisao/la:ma nek ide ciro boli me neka stvar al samo mi recite KOGA BI VI ZA SELEKTORA? HALO LJUDI NEMOZE TO BITI SVAKO kao npr barbarez ili kodro tu treba neko sa iskustvom sa nekim znanje a ova 2 nisu vodili pjetlice neke ekipe a ne da vode reprezentaciju. Svaka cast za njihovu igracku karijeru jesu oni legende al oni mogu samo negdje u savezu raditi a kao selektor NIKAD.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pepe Guradiola,A_d_0 je napisao/la:ma nek ide ciro boli me neka stvar al samo mi recite KOGA BI VI ZA SELEKTORA? HALO LJUDI NEMOZE TO BITI SVAKO kao npr barbarez ili kodro tu treba neko sa iskustvom sa nekim znanje a ova 2 nisu vodili pjetlice neke ekipe a ne da vode reprezentaciju. Svaka cast za njihovu igracku karijeru jesu oni legende al oni mogu samo negdje u savezu raditi a kao selektor NIKAD.
Leonardo ( tvoj trener)

Maradona
Klinsi
Nemaju ni oni Bog zna sta iskustva, al' opet su treneri, neki vise uspijesniji od drugih.
Znaci, nije sve do iskustva druze. Pozz
slazem se..NoName je napisao/la:Nama je bitnije da dođe neko iskren i privržen reprezentaciji nego neki stručnjak. A ima mnoštvo primjera da su treneri bez iskustva napravili velike rezultate, možda se i ovima našim posreći.Lily je napisao/la:ne mozes reci da nikada nece moci biti selektori.. naravno treba iskustva .. i ja mislim za jedno 5-10 godina bit ce odlicni kandidati..A_d_0 je napisao/la:ma nek ide ciro boli me neka stvar al samo mi recite KOGA BI VI ZA SELEKTORA? HALO LJUDI NEMOZE TO BITI SVAKO kao npr barbarez ili kodro tu treba neko sa iskustvom sa nekim znanje a ova 2 nisu vodili pjetlice neke ekipe a ne da vode reprezentaciju. Svaka cast za njihovu igracku karijeru jesu oni legende al oni mogu samo negdje u savezu raditi a kao selektor NIKAD.
Hiddink je svetinja, jest da ga Slovenci nadmudriše. Ali, kao da bi profesionalci poput gore navedenih ušli u neku suradnju sa našom bandom?
p.s. leonardo nema iskustva, ali ima viziju.
p.s. leonardo nema iskustva, ali ima viziju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- rob do bagro
- Kontakt:
pa sta ako nisu vodili...imas primjer Babbela u stuttgartu,nije frajer nista vodio i onda odjednom postane trener tog kluba...Lily je napisao/la:ne mozes reci da nikada nece moci biti selektori.. naravno treba iskustva .. i ja mislim za jedno 5-10 godina bit ce odlicni kandidati..A_d_0 je napisao/la:ma nek ide ciro boli me neka stvar al samo mi recite KOGA BI VI ZA SELEKTORA? HALO LJUDI NEMOZE TO BITI SVAKO kao npr barbarez ili kodro tu treba neko sa iskustvom sa nekim znanje a ova 2 nisu vodili pjetlice neke ekipe a ne da vode reprezentaciju. Svaka cast za njihovu igracku karijeru jesu oni legende al oni mogu samo negdje u savezu raditi a kao selektor NIKAD.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.