BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
šta ne valja? - mnogo toga.
Čim lopta dođe do Hadžića, Spahića ili Šunjića ide pritisak tri igrača Velsa, povratna Begoviću i nabijanje nikome.
Višća probio samo jednom po krilu, Lulić griješio mnogo, Salihović ne može ništa da kreira, Pjanić imao jedan smrtonosni pas i onda nestao.
Hadžić je ovako apsolutno igrač manjka trenutno, dodaje loptu prvom do sebe, niti šta kreativno uradi, a vala niti nešto aman sprečava velške napade.
Dodatni napadač (Džeko ili Hodžić) na poluvremenu je "pod moranje", jer kao što sam predvidio, Vedo samostalno ne može meda na kašiku.
Vels vrlo pametno igra, čekaju svoje prilike, maksimalno koriste najbolje igrače i puka sreća je da nismo fasovali gol.
Meša me je danas razočarao (barem zasad), u njegovoj glavi je vjerovatno to sve puno bolje izgledalo, ali nedostatak hrabrosti (čitaj - jedan napadač i bespotrebni Anel Hadžić) je učinio da na terenu izgledamo kao Albanija protiv Srbije (nešto bi mi kao htjeli, ali nemamo kapaciteta da to ostvarimo).
I da, ako do 60-65 min ne damo gol samo čekam da krene nervoza sa tribina, onda vodstvo Velsa i onda jedan crveni karton kao šlag na tortu.
Haj, barem zasad Izrael ne vodi kući (da ima nešto pozitivno u svemu).
Čim lopta dođe do Hadžića, Spahića ili Šunjića ide pritisak tri igrača Velsa, povratna Begoviću i nabijanje nikome.
Višća probio samo jednom po krilu, Lulić griješio mnogo, Salihović ne može ništa da kreira, Pjanić imao jedan smrtonosni pas i onda nestao.
Hadžić je ovako apsolutno igrač manjka trenutno, dodaje loptu prvom do sebe, niti šta kreativno uradi, a vala niti nešto aman sprečava velške napade.
Dodatni napadač (Džeko ili Hodžić) na poluvremenu je "pod moranje", jer kao što sam predvidio, Vedo samostalno ne može meda na kašiku.
Vels vrlo pametno igra, čekaju svoje prilike, maksimalno koriste najbolje igrače i puka sreća je da nismo fasovali gol.
Meša me je danas razočarao (barem zasad), u njegovoj glavi je vjerovatno to sve puno bolje izgledalo, ali nedostatak hrabrosti (čitaj - jedan napadač i bespotrebni Anel Hadžić) je učinio da na terenu izgledamo kao Albanija protiv Srbije (nešto bi mi kao htjeli, ali nemamo kapaciteta da to ostvarimo).
I da, ako do 60-65 min ne damo gol samo čekam da krene nervoza sa tribina, onda vodstvo Velsa i onda jedan crveni karton kao šlag na tortu.
Haj, barem zasad Izrael ne vodi kući (da ima nešto pozitivno u svemu).
- pravnik1981
- Kontakt:
On Stilica na tribine poslo

Ma on se slomi pokusavajucu ali realno u tom pokusavanju je izgubio 3-4 lopte najmanje..ali da ne pokusava nista za razliku ostalih ne moze se reci..calcio je napisao/la:Otkud vam to da je Lulic slab, neki cak kazu najslabiji? Pa on se makar primjeti na terenu za razliku od nekih.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Yebo vas Hadzic ima ih jos 10 na terenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
------------------------- Begovic ------------------------adoo11 je napisao/la:Ajax je napisao/la:SRECA NEVJEROVATNA da nisu poveli. Odma uvest HODZICA na poluvremenu. Lulic VAN. Mislim da bi cak i Medunjanin bolje odigrao na zadnjem veznom od Hadzica. Bar bi pojacali sredinu i napadali bi a u defanzivi su i jedan i drugi truba. Hajrovic iako totalno van forme bi mogao opet da se proslavi.
Svaka ti je na mjestu, daj Medunjanina na desetku a Pjanica i Salihovica na zadnje vezne.
Hajrovic nek samo puca ybg jedna će uci, Višća nije los al u ovoj utakmici to ne prolazi.
Mujdza ----------- Spahic -- Sunjic ------- Zukanovic
Hajrovic----------- Salihovic -- Pjanic ------- Hodzic
--------------------- Medunjanin ----------------------
------------------------ Ibisevic -------------------------
**** ga kad je Vedo mogao pocinjati utakmice kao lazno desno krilo moze i Hodzic poluvrijeme kao lazno lijevo krilo. Svakako je puno pokretljiviji i solidno glumi tu poziciju. Hadzica van a Salihovica na zadnjeg veznog jer je DUPLO bolji minimalno a ofanzivno troduplo bolji. Visci dat jos 20 - tak minuta i uvesti Hajrovica,
MESA TRGNI SE. NE IDE VISE OVAKO ZIHERASKI !!!!!!!!!!!!!!!
TREBA NAPASTI JER SVAKAKO NERJESENO NIJE DOVOLJNO.
Nadam se da necemo gledati ovu uspavanku jos 25 minuta. Samo ko da vidim Mesa nece nista promjerniti na poluvremenu.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 okt 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
LULIĆU PROMAŠIO SI ZANIMANJE
"We need to suffer. And we need to fight."
Tanko. Nadam se da grijesim, ali Vedo ne moze dati gol do utorka. Takodje mislim da je ovo maximum ove limitirane ekipe.
Igraci stoje daleko jedan od drugog sto olaksava itekako Velsanima da nas zatvore pri svakom pokusaju organizacije nekog napada. Moraju stajati blize i unijeti puno vise energije u igru.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Yeah. Ubacimo debitante, pobjeda zagarantovana.Kumar je napisao/la:Pa ljudi,nama je bitno da pjevaca na silu promovisu u nesto po cijenu baraza..
Sve ih kantom hladne vode ne bil se probudili.

@Ajax se sigurno slaze sa navedenom konstatacijom.
Bem ti kukavičluk. Pa igramo u Zenici jbt. Daj ba Meša pokazi muda. Pa mi igramo sa Begovicem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- hakkaDunne
- Kontakt:
Kumar je napisao/la:Pa ljudi,nama je bitno da pjevaca na silu promovisu u nesto po cijenu baraza..
Koga zovete pjevac?
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje se vrši atentat na Hadžića kad jeste i kad nije najgori.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ubaciti malog Hodzica pa kud puklo, ne moze gore od ovoga. Mozda i Vrancica, nije najsretnije rijesenje, al' neka promjena u sredini mora biti. Nije Hadzic ruku na srce los, ali ne kapiram njegovu ulogu ovdje.
Sredina nam je nepostojeca, krila beskorisna, niko ne smije skupiti muda i krenuti naprijed. Bas bas lose, sreca pa ni ovom Velsu ne gori pod nogama, inace bi nas samljeli. Ovako preko qrca igraju i opet me svaki put prekine kad krenu u kontre.
Sredina nam je nepostojeca, krila beskorisna, niko ne smije skupiti muda i krenuti naprijed. Bas bas lose, sreca pa ni ovom Velsu ne gori pod nogama, inace bi nas samljeli. Ovako preko qrca igraju i opet me svaki put prekine kad krenu u kontre.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Presing na Allena i Richardsa, pa i Daviesa, bi mogao uroditi plodom. Slabi su dosta pod pritiskom. Problem je samo sto mi to ne znamo raditi, nije fazon da se jedan igrac zaleti sam na njih trojicu, sinhronizovano se to treba raditi i tu takodjer moze biti nasa sansa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ja vjerujem da bi medo dosta vise posluzio od ovog hadzica i ako nije igro cec pola godine, jednostavno je klasa za hadzica! Izbaciti hadzica ubaciyi meda, izbacitil lulica ubaciti hodzica i gurnuti salihivica na krilo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovjde samo mogu igrati ovi sa dobrim sutem i trkaci. Na ovakvom terenu nema dodavanja.
To nam je jedina šansa,ovi su očigledno bolji od nasGabrielBatistuta je napisao/la:Dobar je i remi ako zidovi ne uzmu.
Hljumator Ibisevic ubjedljivo najgori... hajd sto se on ovako ne vidi... jbg odsjecen je... nego i kad mu dodaju ne zna primiti lopte, spetlja se, padne i sl..hudnik... jeb.es njuh za gol kad on ne moze doci do gola...
daj hodzica on se bar zna zagraditi, moze proci igraca... uglavnom od ibisa ce biti korisniji u svakom slucaju... kad vec dzeko ne moze...
Hadzicu kad vidis facu jasno ti je da i njemu nije jasno sta radi na terenu... ko u smislu wtf sta cu ja ovdje...
daj hodzica on se bar zna zagraditi, moze proci igraca... uglavnom od ibisa ce biti korisniji u svakom slucaju... kad vec dzeko ne moze...
Hadzicu kad vidis facu jasno ti je da i njemu nije jasno sta radi na terenu... ko u smislu wtf sta cu ja ovdje...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Pa i debitante,zasto da ne? Mislim da losiji ne bi bilicalcio je napisao/la:Yeah. Ubacimo debitante, pobjeda zagarantovana.Kumar je napisao/la:Pa ljudi,nama je bitno da pjevaca na silu promovisu u nesto po cijenu baraza..
@Ajax se sigurno slaze sa navedenom konstatacijom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, GG3, invincible1921, Mostarska i 67 gostiju.