Sta god da je u pitanju on ne zeli da potpise i treba da dobije nogu nek ide tamo gdje misli da ce mu biti bolje,al ne smije da vise zauzima mjesto u prvom timu drugim igracima.MrRiccoli je napisao/la:dok god ne znamo sta je tacno u pitanju, mozemo samo da nagadjamo, a ukoliko zaista ne zeli nego ocekuje neke inostrane angazmane onda vozdra ima druge djece koja jedva cekajuterabajt je napisao/la:Ako nece da potpise njegova era u zeljeznicaru treba da se zavrsi jos DANAS.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Nema se tu šta znati, ostali potpisali, on glumi kralja hoće neki ugovor bolji od ostalih, mi da smo klub kakav treba da budemo, odmah to otjerati pa makar igro u Realu, nosi to što dalje od kuće, vidiš ove osmjehe ove trojice mladića, sretni su što nastavljaju u klubu koji vole, a šta on glumi i taj još jedan, kao uvrijeđene mlade!Ma sikter!MrRiccoli je napisao/la:dok god ne znamo sta je tacno u pitanju, mozemo samo da nagadjamo, a ukoliko zaista ne zeli nego ocekuje neke inostrane angazmane onda vozdra ima druge djece koja jedva cekajuterabajt je napisao/la:Ako nece da potpise njegova era u zeljeznicaru treba da se zavrsi jos DANAS.
Grbavica naš je Hram!!!
pa dobro slazem se s vama, nama mirna dusa znamo da smo ponudili on odbio nek ide onda dalje... ima i bice uvijek Zeljine djece koja su vrijedna potpisa za prvi tim i koja jedva cekaju, a zasto ne pokupiti jos kojeg talenta iz drugih gradova... naravno kad budemo u situaciji da mozemo...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Naravno kao Damira Sadikovića, to bi bilo super!MrRiccoli je napisao/la:pa dobro slazem se s vama, nama mirna dusa znamo da smo ponudili on odbio nek ide onda dalje... ima i bice uvijek Zeljine djece koja su vrijedna potpisa za prvi tim i koja jedva cekaju, a zasto ne pokupiti jos kojeg talenta iz drugih gradova... naravno kad budemo u situaciji da mozemo...
Grbavica naš je Hram!!!
Ja nisam za to da se lomi preko koljena.Rekao je Amar da ce se i sa preostalom dvojicom potpisati, te da su roditelji tražili dodatno vrijeme.Ocekujem da i Adzem ovdje odigra svoju ulogu, jer je on izuzetno zaslužan za nogometno obrazovanje te djece, a u tom uzrastu igraci su jako vezani za trenera. Kad nesta radite sa maloljetnom djecom, situacija je vrlo delikatna, moraju dr uzeti u obzir zelje djece, a sdruge strane imate roditelje koji su vrlo cesto nerealni a ns kraju upravo roditelji odluče.
Zbog toga malog nikako ne treba osudjivati a ne znamo sta se dogadja.
Najveca odskocna daska u PLBiH je Željo, i prije ces iz Želje otici nego iz Dinama. U Dinamu ili Hajduk kad odes neces biti jedini talentovani igrac, nego ce ih biti jos 21 koji ce se boriti za svoje mjesto u 1. timu.
Iskreno se nadam da ce Bajic i Sadikovic otici u neku jaku ligu(Austrija, Belgija, Svica za pocetak...).
Iskreno se nadam da ce Bajic i Sadikovic otici u neku jaku ligu(Austrija, Belgija, Svica za pocetak...).
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Molim?FKZ1921 je napisao/la:Ja nisam za to da se lomi preko koljena.Rekao je Amar da ce se i sa preostalom dvojicom potpisati, te da su roditelji tražili dodatno vrijeme.Ocekujem da i Adzem ovdje odigra svoju ulogu, jer je on izuzetno zaslužan za nogometno obrazovanje te djece, a u tom uzrastu igraci su jako vezani za trenera. Kad nesta radite sa maloljetnom djecom, situacija je vrlo delikatna, moraju dr uzeti u obzir zelje djece, a sdruge strane imate roditelje koji su vrlo cesto nerealni a ns kraju upravo roditelji odluče.

Grbavica naš je Hram!!!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Amir Hadžiahmetović i Amer Gojak će naknadno potpisati ugovore jer su njihovi roditelji tražili dodatno vrijeme.
http://****.ba/vijest/65081#ad-image-0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.ba/vijest/65081#ad-image-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Kako ne kontas ,zar je bitno sta se dogadja i koji je razlog ne potpisivanja. Bilo da su u pitanju sama djeca,njihovi roditelji,menadzeri bitno je to da nije potpisano (ako potpisu super a mislim da hoce amar ce to srediti). Ako ne potpisu oni uzimaju mjesto drugom igracu koji ce mozda potpisati i to nam treba da bude jedino bitno. Ne smije se ponovo desiti da ta djeca igraju kod nas godinama osvajamo sve i svasta na nama steknu ugled i onda odu i sutnu nas nogom.FKZ1921 je napisao/la:Ja nisam za to da se lomi preko koljena.Rekao je Amar da ce se i sa preostalom dvojicom potpisati, te da su roditelji tražili dodatno vrijeme.Ocekujem da i Adzem ovdje odigra svoju ulogu, jer je on izuzetno zaslužan za nogometno obrazovanje te djece, a u tom uzrastu igraci su jako vezani za trenera. Kad nesta radite sa maloljetnom djecom, situacija je vrlo delikatna, moraju dr uzeti u obzir zelje djece, a sdruge strane imate roditelje koji su vrlo cesto nerealni a ns kraju upravo roditelji odluče.

Direktor, šah, paša, sultan, spahija i šef u jednom.
NEK CRKNU DUSMANI MI SMO NAJJAČI

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
- Kontakt:
Nadam se da ce i ostala dvojica potpisati te ugovore, a nekako i vjerujem da hoce. Svi sada vide da se radi na pravi nacin, da nece biti u prvom timu tek tako, vec ce svi dobiti pravu sansu, i kao vrlo mladi igrati ligu i sto je vaznije Evropske utakmice sa Zeljom. Nije niko budala da to sve odbaci, naravno ako neko ima nesto bolje neka ide. Ja mu zelim svu srecu, ipak su to jos uvijek djeca i sanjaju drugacije stvari, svako bi od nas radije uzeo ono bolje. Tako da price o tjeranju iz kluba i sl. treba odmah iskorijeniti, kako god, Zeljo ima sada u prvom timu, ili blizu prvog tima desetak mladica koji su ponikli tu i to je pravi nacin.
Neko je ranije napisao da je Zeljo pobjednik s ovom djecom i ovakvim nacinom rada, volio bih da se komisje ne spominju na ovoj temi jer nema smisla, svakom svacije. Mi imamo svoju djecu u prvom timu, imamo talentovanu djecu, i sto je najbitnije dolazi ih jos i vise. Nema greske u takvom nacinu rada. Mi smo Zeljo, radnicki klub, bez para, s dusom i srcem, klub koji uvijek ispliva kad je najteze i bude jos jaci i trn u oku dusmanima. Pored svega toga mi smo prvi. Ljepota.
Ja sam prvi zelio da se nasa djeca ubacuju u prvi tim, da gledam Aru umjesto Adilovica, da gledamo Bajica i Sadikovica, Zolotic ima 20-ak godina, a vec ga smatram iskusnijim igracem u nasem timu, vec je odigrao relativno mnogo Evropskih utakmica, nista manje od naprimjer Kajkuta kojeg mnogi prizeljkuju ovdje. Nas nacin je pravi nacin i tabela to pokazuje, bilo je tesko, ali ni jednog trenutka nisam prestao vjerovati u ovu djecu, zaostajali smo, gubili bodove, utakmice, ali smo dobijali prave igrace, i ono sto je najvaznije oni mogu biti samo bolji. Tesko ce kod njih doci do nekog zasicenja jos par godina, a samo mogu napredovati, jos jedne pripreme, jos utakmica.
Prije godinu dana je bilo gotovo nezamislivo, a mi cemo sljedece godine u ovo vrijeme imati preko 10 maldih igraca, iz naseg pogona, u prvom timu, pola ce ih sigurno biti u prvoj postavi, tu ne mislim na Zolotica, Aru, Bajica i Sadikovica, oni ce tada biti iskusni prvotimci.
Sada ono mozda i bitnije je ovaj novi ciklus oko kluba. Tu je sada Amar Osim, jedan smo propustili osvajali sve, ali nije bilo ispraceno od uprave, sada idemo sve ponovo, ali sada smo pametniji, iskusniji jer su uglavnom isti ljudi u i oko kluba i naucili su iz prethodnih gresaka. Finansijska stabilizacija je sve blize i pitanje je dana kada ce dobre pare doci u klub. Nas, naravno, to ne treba da zanima. Bitno je da podrzimo Zelju i dalje, da pomognemo ovim momcima, i uvijek trebamo imati na umu da su mnogi od njih jos uvijek djeca, da razmisljaju drugacije, da djeluju drugacije i da im je nasa podrska potrebna, a oni su nam unaprijed to sve vratili ovim prvim mjestom. Sada je hajka sa svih strana, price iz drugih klubova o pojacanjima i nekakvi prepadi, ali mi ako ostanemo svoji, na svom nivou, ne zaboravimo ko smo i sta smo nista nam ne mogu. Ljudi ce se polako vracati na stadion i na proljece ce, nadam se, opet biti lijepo u dolini.
Neko je ranije napisao da je Zeljo pobjednik s ovom djecom i ovakvim nacinom rada, volio bih da se komisje ne spominju na ovoj temi jer nema smisla, svakom svacije. Mi imamo svoju djecu u prvom timu, imamo talentovanu djecu, i sto je najbitnije dolazi ih jos i vise. Nema greske u takvom nacinu rada. Mi smo Zeljo, radnicki klub, bez para, s dusom i srcem, klub koji uvijek ispliva kad je najteze i bude jos jaci i trn u oku dusmanima. Pored svega toga mi smo prvi. Ljepota.
Ja sam prvi zelio da se nasa djeca ubacuju u prvi tim, da gledam Aru umjesto Adilovica, da gledamo Bajica i Sadikovica, Zolotic ima 20-ak godina, a vec ga smatram iskusnijim igracem u nasem timu, vec je odigrao relativno mnogo Evropskih utakmica, nista manje od naprimjer Kajkuta kojeg mnogi prizeljkuju ovdje. Nas nacin je pravi nacin i tabela to pokazuje, bilo je tesko, ali ni jednog trenutka nisam prestao vjerovati u ovu djecu, zaostajali smo, gubili bodove, utakmice, ali smo dobijali prave igrace, i ono sto je najvaznije oni mogu biti samo bolji. Tesko ce kod njih doci do nekog zasicenja jos par godina, a samo mogu napredovati, jos jedne pripreme, jos utakmica.
Prije godinu dana je bilo gotovo nezamislivo, a mi cemo sljedece godine u ovo vrijeme imati preko 10 maldih igraca, iz naseg pogona, u prvom timu, pola ce ih sigurno biti u prvoj postavi, tu ne mislim na Zolotica, Aru, Bajica i Sadikovica, oni ce tada biti iskusni prvotimci.
Sada ono mozda i bitnije je ovaj novi ciklus oko kluba. Tu je sada Amar Osim, jedan smo propustili osvajali sve, ali nije bilo ispraceno od uprave, sada idemo sve ponovo, ali sada smo pametniji, iskusniji jer su uglavnom isti ljudi u i oko kluba i naucili su iz prethodnih gresaka. Finansijska stabilizacija je sve blize i pitanje je dana kada ce dobre pare doci u klub. Nas, naravno, to ne treba da zanima. Bitno je da podrzimo Zelju i dalje, da pomognemo ovim momcima, i uvijek trebamo imati na umu da su mnogi od njih jos uvijek djeca, da razmisljaju drugacije, da djeluju drugacije i da im je nasa podrska potrebna, a oni su nam unaprijed to sve vratili ovim prvim mjestom. Sada je hajka sa svih strana, price iz drugih klubova o pojacanjima i nekakvi prepadi, ali mi ako ostanemo svoji, na svom nivou, ne zaboravimo ko smo i sta smo nista nam ne mogu. Ljudi ce se polako vracati na stadion i na proljece ce, nadam se, opet biti lijepo u dolini.
Imaju pravo ne potpisati u svakom slucaju, niko njih nije stvorio, sve se placa, vjeruj. Svako si bira buducnost, moze dobiti i izgubiti igrac, isto onoliko koliko i klub koji malo ponudi, na potpisivanju ugovora se nalaze dvije ravnopravne stranke.mi smo te stvorili, evo ti ugovor, potpiši, nećeš, sikter nezahvalni balavče, ima ko hoće da potpiše
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ne mogu dozvoliti propagandu. Neka pisu po novinama, web portalima sta god hoce. Neka objavljuju imena, igrace, neka masu markama, neka pricaju o kampovima, neka dovode reprezentativce ali neka ne lazu da bi sebi olaksali.
Gdje lazu? Lazu kad kazu da je nama krivo, da smo ljubomorni. Da mi o njima pricamo. A mi samo reagujemo kad nas prozivaju. Jer mi imamo "kamp" mi imamo "akademiju". U nasoj ekipi igra 5 momaka ponikli u nasim SKOLAMA fudbala. Danas si jos trojica potpisala. Znaci mozemo bez polovnjaka srbijanskih. Pored nase djece su na klupi sjedili Borcevi najbolji igraci npr. Stanceski. Za godinu ipo ova tri momka ce igrati u prvoj ekipi, a mozda i druga dvojica.
Znaci sve oni sta pricaju i sto bi volili da imaju i na cemu rade mi imamo. Samo nemamo Tana a nismo mi nikad niciju pomoc imali pa smo vazda tamo gdje nam je mjesto.
Zato se ne palite na provokacije.
A sto se tice ovih sto nece odma da potpisu pa ne treba ih kuditi. Svako hoce najbolje svome djetetu ali tesko je biti pametan danas. I nikoga tjerati i nikome ledja ne okretati. Jer svi mogu pricati i para mahati ali klasa se zna, sampion se prepoznaje.
Gdje lazu? Lazu kad kazu da je nama krivo, da smo ljubomorni. Da mi o njima pricamo. A mi samo reagujemo kad nas prozivaju. Jer mi imamo "kamp" mi imamo "akademiju". U nasoj ekipi igra 5 momaka ponikli u nasim SKOLAMA fudbala. Danas si jos trojica potpisala. Znaci mozemo bez polovnjaka srbijanskih. Pored nase djece su na klupi sjedili Borcevi najbolji igraci npr. Stanceski. Za godinu ipo ova tri momka ce igrati u prvoj ekipi, a mozda i druga dvojica.
Znaci sve oni sta pricaju i sto bi volili da imaju i na cemu rade mi imamo. Samo nemamo Tana a nismo mi nikad niciju pomoc imali pa smo vazda tamo gdje nam je mjesto.
Zato se ne palite na provokacije.
A sto se tice ovih sto nece odma da potpisu pa ne treba ih kuditi. Svako hoce najbolje svome djetetu ali tesko je biti pametan danas. I nikoga tjerati i nikome ledja ne okretati. Jer svi mogu pricati i para mahati ali klasa se zna, sampion se prepoznaje.
Zasto bi nam bilo krivo kad imamo ono zbog čega se igra futbal TITULE,al to nekima nije jasno.
- JosipBukal
- Kontakt:
Ja glupe priče, naš sveti cilj je jedan grad = jedan klub = Željo, nešto kao Hajduk ili Dinamo što nam udba nije dala i stvorila vještačku tvorevinu.FKZ1921 je napisao/la:Ko kaže da bez jakog Sarajeva nema jakog Želje?
Njih godinama nigdje, a Željo jak, pa jak.
Ne znam kakva su pravila kada igrac napuni 18god.?? Dali mu se mozmeo jednostavno zahvaliti na suradnji i gotovo ili mu moramo dozvoliti da i dalje sa nama trenira??England je napisao/la:Imaju pravo ne potpisati u svakom slucaju, niko njih nije stvorio, sve se placa, vjeruj. Svako si bira buducnost, moze dobiti i izgubiti igrac, isto onoliko koliko i klub koji malo ponudi, na potpisivanju ugovora se nalaze dvije ravnopravne stranke.mi smo te stvorili, evo ti ugovor, potpiši, nećeš, sikter nezahvalni balavče, ima ko hoće da potpiše
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
@sergejevic svaka čast. Jučer ili prekjučer sam objašnjavao da je ovoj djeci sad sigurno naredne tri godine najbolje u Želji ako budu trenirali sa prvim timom. Nažalost danas mnogi talenti propadaju jer biraju novce umjesto najboljeg mjesta za napredak. DInamo recimo ne može dati ovoj djeci bolje uslove od Želje jer gore je borba između velikog broja talenata od kojih mnogi imaju i vjetar u leđa zbog repke njihove i slično ili što imaju menadžerske ugovore za Mamićem. U takvoj sredini je jako teško uspjeti bez obzira kakv si talenat. Evo pogledajte samo koliko je naših mladih igrača pokupio DInamo i nijedan nije dobio pravu priliku. Sa druge strane klubovi poput Istre ili one ekipe Iz Slovačke gdje je otišao mali Hajradinović imaju isto bolje uslove i daju ti mogućnost da igraš ali nema borbe za trofeje nema evropskih tekmi što u velikoj mjeri formira igrača i njegove mogućnosti diže na veći nivo. Igranje pred publikom, zahtjevnom, isto tako. Šta hoću reći? Ovoj djeci je do neke 20-te godine ovdje najbolje. Poslije toga sve zavisi od situacije od igrača do igrača. Npr Višća je imao super put ali je mana što je ispao u drugu ligu. Sa druge strane Svraku je Željo malo i vratio unazad ali nadam se da Amar neće opet napraviti takve greške i ostaviti u klubu igrače koji su se zasitili a imaju za njih fine ponude mada nam je Svraka valjao sad na kraju polusezone ali isto tako da je ušao u psihičku nestabilnost malo dublje propao bi ko žeton. Željo treba da prodaje igrače na vrhu uspona koji on može dostići u Želji a cijena i ako bude malo lošije od one koju mi tržaimo nije problem.
Sto se tice malog Gojaka.Njegov talenat je neupitan.To da li ce postati i veliki fudbaler zavisi od mnogo stvari.Propalo je mnogo i veci talenata od njega.
Po meni Gojakov otac ima prevelike ambicije.Mozda grijesim al tako bar mislim.Maloga sam gledao svake sedmice po 2-3 puta jos dok je imao 9-10 godina.I tada je lutao od Zelje do Novoga Grada pa povovo tako.Cak jedno vrijeme ga je otac vodio u Hadzice da trenira jer nije bijo zadovoljan njegovim statusom a mali imo samo 10-11 godina.
Zaista bi volio da mali uspije dal u Zelji il negdje drugo nije vazno toliko al jedno se mora znati da on voli Zelju koliko i ja volim Obalu Slonovace.
Po meni Gojakov otac ima prevelike ambicije.Mozda grijesim al tako bar mislim.Maloga sam gledao svake sedmice po 2-3 puta jos dok je imao 9-10 godina.I tada je lutao od Zelje do Novoga Grada pa povovo tako.Cak jedno vrijeme ga je otac vodio u Hadzice da trenira jer nije bijo zadovoljan njegovim statusom a mali imo samo 10-11 godina.
Zaista bi volio da mali uspije dal u Zelji il negdje drugo nije vazno toliko al jedno se mora znati da on voli Zelju koliko i ja volim Obalu Slonovace.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Predhodno je bilo nekoliko postova o tome kako mi nemamo razloga bilo kome za bilo sta zavidjeti.Hocu tu pricu podrzati i potencirati je jer je smatram vrlo bitnom.
Dakle,mi smo apsolutni lideri u ovoj drzavi i u ovoj ligi,po svemu po cemu se mjeri uspjeh svkog fudbalskog kluba na svijetu.Ne trebamo sporiti niciju ljubav prema svom klubu,niti zelju da im klub bude bolji.Ali se ne trebamo dovoditi u situaciju da nekome objasnjavamo da je mlijeko bijelo.
Znaci mi vec godinama imamo sve ono za sta se drugi bore da to eventualno imaju u buducnosti.Mozda ce nekad i imati,ali sad nemaju,sad imamo mi.
Pogledajte Amarovu pricu danas na pressu.Kao i obicno,svaka mu zlata vrijedi.
Dakle,mi smo apsolutni lideri u ovoj drzavi i u ovoj ligi,po svemu po cemu se mjeri uspjeh svkog fudbalskog kluba na svijetu.Ne trebamo sporiti niciju ljubav prema svom klubu,niti zelju da im klub bude bolji.Ali se ne trebamo dovoditi u situaciju da nekome objasnjavamo da je mlijeko bijelo.
Znaci mi vec godinama imamo sve ono za sta se drugi bore da to eventualno imaju u buducnosti.Mozda ce nekad i imati,ali sad nemaju,sad imamo mi.
Pogledajte Amarovu pricu danas na pressu.Kao i obicno,svaka mu zlata vrijedi.
+1sergejevic je napisao/la:Nadam se da ce i ostala dvojica potpisati te ugovore, a nekako i vjerujem da hoce. Svi sada vide da se radi na pravi nacin, da nece biti u prvom timu tek tako, vec ce svi dobiti pravu sansu, i kao vrlo mladi igrati ligu i sto je vaznije Evropske utakmice sa Zeljom. Nije niko budala da to sve odbaci, naravno ako neko ima nesto bolje neka ide. Ja mu zelim svu srecu, ipak su to jos uvijek djeca i sanjaju drugacije stvari, svako bi od nas radije uzeo ono bolje. Tako da price o tjeranju iz kluba i sl. treba odmah iskorijeniti, kako god, Zeljo ima sada u prvom timu, ili blizu prvog tima desetak mladica koji su ponikli tu i to je pravi nacin.
Nama nas nacin rada a drugima njihov, pa neka svako bere sto posije.Jednostavno ignorisati balavurdiju i provokatore a Maju ce se sve sumirati kako je ko radio.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.