FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dobrinja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dobrinja » 05 dec 2013, 08:29

sto se tice mladih fudbalera namojte unaprijed osudjivati momci su fantasticni i uzivanje ih je gledati posebno Hadziahmetovica koji ima tehniku pregled igre nije sebican a i skroman je.Znam iz pouzdanih izvora da ne zeli nigdje da ide iako je dobio ponudu iz Danske na probu u Bronbi i Kopenhagen ali momak samo zeli da trenira i radi na sebi.Zasto da potpisuju sad sa 16 kada ce ionako ostati u klubu.Pustite momke da treniraju,i da se ne zamaraju ugovorima..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 dec 2013, 08:35

PL BiH -1 je napisao/la:Nekad se isplati ostati budan ovako kasno pa procitati kako igraci "bogatog" kluba otpisuju trecinu DUGA. Zar se duguje igracima u "mocnom, bogatom klubu"? Cekaj ja znam da mi ne mozemo vodu platiti, ali Tan milione istrese a igraci moraju da oprastaju dugove, nidje veze. :lol:

Zasto ovo pisem na Zeljinoj temi? Pa jednostavno jer od cijele lige Sergija Tim dodje ovdje da se nasladjue parama kojih nema. Covjek dao 300.000 MARAKA za kamp. A sta ja uostalom znam, ipak se dugovi moraju oprostiti. A ovdje pisem i zbog Ace sto baca prasinu u oci. Sto nije Aco objavio ovu pozitivnu vijest? Ili ga je rastuzila petarda u mrezi Hajduka? Pozitivne se stvari kaze desavaju kako on kaze.

Sto se Zelje tice, pare od Sehica jos nisu dosle. Presuda je donesena ali Turski savez ih jos nije pritisnuo. Najvjerovatnije da ce lova leci tek nekad u septembru iduce godine da sad ne razvodnjavam zasto. Gojak nije nikako zadovoljan uslovima ugovora i oni su katastrofalni. A jos katastrofalnije je sto se Benji umjesto 2000 maraka daje 700 od kako se povrijedio. Treba i nama neki Malezijac pa da igraci krenu oprastati dugove.
Sta je sa Gojakovim ugovorom? Jel se razlikuje od onog kojeg ima Sadikovic i Zola?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 dec 2013, 08:38

PL BiH -1 je napisao/la:Nekad se isplati ostati budan ovako kasno pa procitati kako igraci "bogatog" kluba otpisuju trecinu DUGA. Zar se duguje igracima u "mocnom, bogatom klubu"? Cekaj ja znam da mi ne mozemo vodu platiti, ali Tan milione istrese a igraci moraju da oprastaju dugove, nidje veze. :lol:

Zasto ovo pisem na Zeljinoj temi? Pa jednostavno jer od cijele lige Sergija Tim dodje ovdje da se nasladjue parama kojih nema. Covjek dao 300.000 MARAKA za kamp. A sta ja uostalom znam, ipak se dugovi moraju oprostiti. A ovdje pisem i zbog Ace sto baca prasinu u oci. Sto nije Aco objavio ovu pozitivnu vijest? Ili ga je rastuzila petarda u mrezi Hajduka? Pozitivne se stvari kaze desavaju kako on kaze.

Sto se Zelje tice, pare od Sehica jos nisu dosle. Presuda je donesena ali Turski savez ih jos nije pritisnuo. Najvjerovatnije da ce lova leci tek nekad u septembru iduce godine da sad ne razvodnjavam zasto. Gojak nije nikako zadovoljan uslovima ugovora i oni su katastrofalni. A jos katastrofalnije je sto se Benji umjesto 2000 maraka daje 700 od kako se povrijedio. Treba i nama neki Malezijac pa da igraci krenu oprastati dugove.

Te pare odoše na dovođenje igraca Borca Srđana Grahovca ;)To mora da se prespavao u kasnim nocnim satima. :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 dec 2013, 09:07

Te pare odoše na dovođenje igraca Borca Srđana Grahovca ;)To mora da se prespavao u kasnim nocnim satima.
Da, potpuno si u pravu, doci ce Grahovac al' samo ako ne nadje bolje rjesenje, kao i Bilbija u 12,05h tako da ce igrati tek slijedece sezone.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 dec 2013, 09:08

England je napisao/la:
Te pare odoše na dovođenje igraca Borca Srđana Grahovca ;)To mora da se prespavao u kasnim nocnim satima.
Da, potpuno si u pravu, doci ce Grahovac al' samo ako ne nadje bolje rjesenje, kao i Bilbija u 12,05h tako da ce igrati tek slijedece sezone.

Pa dobro,nigdje ne zurimo,bice jos pojacanja. ;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 dec 2013, 09:11

Sigurno da hoce, sa ovim sada sto imate tesko mozete biti drugi kad pogledas raspored, a ovi sto ce doci imaju veliku mogucnost da razocaraju.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 dec 2013, 09:22

Rezime polusezone :"Ne jede pitu ko ima, vec ko je naucio " ;-)
Dobro je vise o malenima na temi šampiona!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 dec 2013, 09:25

Je li dosta više o jufkama na temi Fudbalskog kluba Željezničar?Evo mene prvog ne interesuje da vam dođe Vidal, prenesite to na svoju temu i pišite o pojačanjima, zašto ovdje pišete o vašim pojačanjima, ima li logike?
Grbavica naš je Hram!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 dec 2013, 09:26

SarajlijaTM je napisao/la:Rezime polusezone :"Ne jede pitu ko ima, vec ko je naucio " ;-)
Dobro je vise o malenima na temi šampiona!
Zasto si pitar traktor marke torpedo tetovira na kur.cu umjesto mercedesa , kaze, da ne vozi mercedes stalno po gov.nima.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 dec 2013, 09:51

RiverPlate je napisao/la:Je li dosta više o jufkama na temi Fudbalskog kluba Željezničar?Evo mene prvog ne interesuje da vam dođe Vidal, prenesite to na svoju temu i pišite o pojačanjima, zašto ovdje pišete o vašim pojačanjima, ima li logike?
+1
Ako imaju šta reći o FK Željezničaru, neka pišu slobodno, ovako ne ide.

Zna li neko kad je prozivka?
Ja te volim, volim Željo..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 dec 2013, 09:53

Dino rece 18.01. Samo mi nesto dugo da odmaraju mjesec i po'..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 dec 2013, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 dec 2013, 09:53

gio10 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Je li dosta više o jufkama na temi Fudbalskog kluba Željezničar?Evo mene prvog ne interesuje da vam dođe Vidal, prenesite to na svoju temu i pišite o pojačanjima, zašto ovdje pišete o vašim pojačanjima, ima li logike?
+1
Ako imaju šta reći o FK Željezničaru, neka pišu slobodno, ovako ne ide.

Zna li neko kad je prozivka?
Valjda 18. januara!
Grbavica naš je Hram!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 dec 2013, 09:59

Eto igrači imaju dosta vremena da se odmore i fino pripreme za tešku polusezonu koja nas očekuje.
Sarajevo će biti izuzetno jako, ali mislim da će im proći 2-3 kola dok ne uhvate zalet a to je pogubno. No sviđa mi se to što Sarajevo napreduje, jer bez jakog Sarajeva nema jakog Želje a ni obrnuto.
Ne treba ni Široki otpisati, a ovo ostalo će sve popadati

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 dec 2013, 10:34

Ko kaže da bez jakog Sarajeva nema jakog Želje?
Njih godinama nigdje, a Željo jak, pa jak.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 dec 2013, 10:44

Ali potpuno se slažem da na ovoj temi ne pominjemo Fk Sarajevo.Mi uživamo, mi već odavno imamo ono što oni sad tek pokušavaju. Nema pitrebe za prepucavanjem, naprosto nisu ravnopravni s nama, mi smo šampioni, mi smo lideri i u tekućem prvenstvu, ito sa nasom djecom.Pitanje je kada će, i dali će ikad, osjetiti koliko je to velika stvar.Taj osjecsj kad vidis silno upinjanje na sve strane, pa i gazenje preko nekih stvari, da se postigne neki rezultat, osvoji nešta. A s druge strane,ti to, skoro iz zajebancije , sa djecom iz mahale, presisas. E to je merak, zato su ovi rezultati najsladji i zato toliko uživamo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 dec 2013, 10:45

champions1921 je napisao/la:Dino rece 18.01. Samo mi nesto dugo da odmaraju mjesec i po'..
Pa sezona se nastavlja tek u martu,znaci bice skupa nekih 40 dana,sasvim dovoljno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 dec 2013, 10:55

FKZ1921 je napisao/la:Ko kaže da bez jakog Sarajeva nema jakog Želje?
Zeljo jeste jak za Sarajevo u nasoj ligi, ali zato kad odemo u Evropu, možemo samo prnuti jer nemamo dobrih konkurenata i jakih utakmica u prvenstvu...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 dec 2013, 10:58

Da imalo gledaš dalje od nosa vidio bi da tvoj "jaki" Željeznicar stagnira (najblaže rečeno) već godinama. Ako ti misliš da je taj tvoj Željo, sada i zadnjih godina JAK, kako bi tek gledao na njega da kupi igrača za jedno 150.000KM ili da prođe neku ekipu u EU takmičenjima?
Da li si svijestan da kod nas u ligi možda jedan ili čak nijedan bek zna centrirati 2 lopte zaredom? Između ostalog, glupo je u ovom momentu pričati o jakim ekipama u našoj premijer ligi, tj nerealno je i smiješno.

Samo se nadam da će sada nakon što mi stanemo na noge i napravimo iskorak (što je neizbiježno jer se radi odlično i temelji za to su postavljeni, još samo krov nam fali a na njemu se uveliko radi) i ostale ekipe krenuti našim stopama i da ćemo uskoro (godina-dvije) imati bar dvije ekipe u grupama Euro Lige. Tad bi možda mogli pričati o jakim ekipama u našoj ligi, a sve do tad...

I prestanite se baviti nama na vašoj temi, pljuvati po klubu i Dini Selimoviću.Jer ocito da ste zaboravili ovaj članak ;)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/direktor ... tom/115491

Imate vi dovoljno svojih problema.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 dec 2013, 11:07

Hordas Doboj je napisao/la:
Da imalo gledaš dalje od nosa vidio bi da tvoj "jaki" Željeznicar stagnira (najblaže rečeno) već godinama. Ako ti misliš da je taj tvoj Željo, sada i zadnjih godina JAK, kako bi tek gledao na njega da kupi igrača za jedno 150.000KM ili da prođe neku ekipu u EU takmičenjima?
Da li si svijestan da kod nas u ligi možda jedan ili čak nijedan bek zna centrirati 2 lopte zaredom? Između ostalog, glupo je u ovom momentu pričati o jakim ekipama u našoj premijer ligi, tj nerealno je i smiješno.

Samo se nadam da će sada nakon što mi stanemo na noge i napravimo iskorak (što je neizbiježno jer se radi odlično i temelji za to su postavljeni, još samo krov nam fali a na njemu se uveliko radi) i ostale ekipe krenuti našim stopama i da ćemo uskoro (godina-dvije) imati bar dvije ekipe u grupama Euro Lige. Tad bi možda mogli pričati o jakim ekipama u našoj ligi, a sve do tad...

I prestanite se baviti nama na vašoj temi, pljuvati po klubu i Dini Selimoviću.Jer ocito da ste zaboravili ovaj članak ;)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/direktor ... tom/115491

Imate vi dovoljno svojih problema.
O temeljima i pljuvanju na temi predvidjenjoj za to.Pusti nas koji nismo gradjevinci da pisemo na temi sampiona o nasem klubu.Dali bi vi i temelje i Dinu a cini mi se i guzice za jednu titulu na kojoj mi stagniramo svake godine!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 dec 2013, 11:24, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 dec 2013, 11:10

bistrikboy je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Dino rece 18.01. Samo mi nesto dugo da odmaraju mjesec i po'..
Pa sezona se nastavlja tek u martu,znaci bice skupa nekih 40 dana,sasvim dovoljno
Nadam se da ce imati neki plan da odrze kakvu takvu fizicku spremu do priprema jer bice im zeznuto ako odu nespremni.. Mislim prvensveno na rizik od povreda jer Amar ce ih dole nagaziti a u situaciji kada nam je igracki kadar ovakav kakav jeste svaka povreda moze ugroziti nase ambicije u nastavku sezone..

@Hordas Doboj
Ako ti nesto nije jasno samo baci pogled na tabelu, pa onda na proslosezonsku, pa onda na onu prije te.. Ako ti opet neke stvari budu nejasne onda fakat imas ozbiljnih problema..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 dec 2013, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Levin, Paromlinac, Samba71 i 24 gosta.