haman da je potvrđeno, petak u 16 hFKSzuti je napisao/la: ↑19 mar 2024, 17:10Ima vremena do tekme ali teškoluckystrike je napisao/la: ↑19 mar 2024, 16:35jel' realno očekivati da će se promjeniti termin s Tuzlom?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
haman da je potvrđeno, petak u 16 hFKSzuti je napisao/la: ↑19 mar 2024, 17:10Ima vremena do tekme ali teškoluckystrike je napisao/la: ↑19 mar 2024, 16:35jel' realno očekivati da će se promjeniti termin s Tuzlom?
Zipa termin petak 16h
Denis Mešanović i Luka Gobec, vode se kao pomocni treneri.
Moze, ako BH telecom opet preuzme.
Ma i Sport Klub bi davao bolje termine
Frajer bi cijelom svijetu kontrirao,cijeli svijet da kaze jedno on bi tvrdio nesto drugo,bas tesko bolestan lik,sam sebe mrzi i sam sebi je tezak.AVNOJ je napisao/la: ↑25 mar 2024, 09:57Šta nas boli neka stvar od koga oni prave neke legende, čitava povjest im laž, što zatvaraju oči i okreču glavu od nekih bolnih činjenica samo da bi gradili neke mitove.Evander je napisao/la: ↑25 mar 2024, 07:53Kako mi samo svoje pljujemo, to je cudo jedno.
Sa jedne strane, imas Hadzibegica koji je otisao na jednu beznacajnu ceremoniju, dio saveza i dio drzave koji su priznati i koj su sastavni dio BiH, svidjalo se to nekome ili ne. I radi toga je Hadzibegic izdajnik.
Sa druge strane, imas recimo Skretnicare, koji ce vjecno u nebesa dizati Osima, istog onog koji je zivio i radio u Beogradu dok je harao rat Hrvarskom, dok su se desavali zlocini po Bijeljini, Visegradu, Zvorniku, dok se Sarajevo pod opsadu stavljalo i dok mu je Grbvica izgorila, a on slavio osvjanje kupa sa Partizanom. I ondaOsim je legenda i Skretnicarima i ostatku BiH.
Zato je Hadzibegic "ker", a nekakvi mahalasi su legende sad.
Popljuvali su se Paja Pasic, Hursref, Hadzibegic, popljuvao bi se sigurno i Hase, da je dozivio sadasnja vremena....
Šta sad trebamo se lagti i na lažima stvarati legende i gledati samo ono što nam odgovara, to ja ne želim.
Svaki normalan čovjek vidi da je to bilo orgijanje i veličanje srpstva, dijela BiH koji ne priznaje ništa bosansko i ciljano sistemski uništa sve što ima BiH.
Ako možda i nije znao gdje ide imao je sasvim dovoljno vremena poslje da vidi šta je uradio i da se ogradi od tog.
A i imao je sasvim korektnu ponudu da bude u klubu i kao trener ali namazanko je tražio uhljebljenje u savezu od kojeg očito još nije odustao.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 12:58Frajer bi cijelom svijetu kontrirao,cijeli svijet da kaze jedno on bi tvrdio nesto drugo,bas tesko bolestan lik,sam sebe mrzi i sam sebi je tezak.AVNOJ je napisao/la: ↑25 mar 2024, 09:57Šta nas boli neka stvar od koga oni prave neke legende, čitava povjest im laž, što zatvaraju oči i okreču glavu od nekih bolnih činjenica samo da bi gradili neke mitove.Evander je napisao/la: ↑25 mar 2024, 07:53
Kako mi samo svoje pljujemo, to je cudo jedno.
Sa jedne strane, imas Hadzibegica koji je otisao na jednu beznacajnu ceremoniju, dio saveza i dio drzave koji su priznati i koj su sastavni dio BiH, svidjalo se to nekome ili ne. I radi toga je Hadzibegic izdajnik.
Sa druge strane, imas recimo Skretnicare, koji ce vjecno u nebesa dizati Osima, istog onog koji je zivio i radio u Beogradu dok je harao rat Hrvarskom, dok su se desavali zlocini po Bijeljini, Visegradu, Zvorniku, dok se Sarajevo pod opsadu stavljalo i dok mu je Grbvica izgorila, a on slavio osvjanje kupa sa Partizanom. I ondaOsim je legenda i Skretnicarima i ostatku BiH.
Popljuvali su se Paja Pasic, Hursref, Hadzibegic, popljuvao bi se sigurno i Hase, da je dozivio sadasnja vremena....
Šta sad trebamo se lagti i na lažima stvarati legende i gledati samo ono što nam odgovara, to ja ne želim.
Svaki normalan čovjek vidi da je to bilo orgijanje i veličanje srpstva, dijela BiH koji ne priznaje ništa bosansko i ciljano sistemski uništa sve što ima BiH.
Ako možda i nije znao gdje ide imao je sasvim dovoljno vremena poslje da vidi šta je uradio i da se ogradi od tog.
A i imao je sasvim korektnu ponudu da bude u klubu i kao trener ali namazanko je tražio uhljebljenje u savezu od kojeg očito još nije odustao.
Jbg,Mirvicevci su pogazili sve sto je klub Sarajevo znacilo i krasilo. To je in.Evander je napisao/la: ↑25 mar 2024, 07:53Kako mi samo svoje pljujemo, to je cudo jedno.
Lijepo da je i Mirza otkrio ustvari potvrdio istinu o kojoj sam
Zar je moguće da si toliko glup ili ti je možda mržnja prema Ismiru Mirviću oduzela o to malo mozga što si možda imao.Antikloc je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:35Jbg,Mirvicevci su pogazili sve sto je klub Sarajevo znacilo i krasilo. To je in.Evander je napisao/la: ↑25 mar 2024, 07:53Kako mi samo svoje pljujemo, to je cudo jedno.
Hadzija je otisao na fudbalsku proslavu ,organizovanu od regularnog FSRS u nasoj zemlji.isto kao da bi FSKS ,nesto organizovao i dijelio neka priznanja. Ovo priznanje je dosad primio skoro svaki vidjeniji fudbalski radnik u BiH. Pa i Safet Susic Pape. Zaboravio sam i on nije legenda,nego chetnik i kokardas![]()
Fun fact pored Hadzije sjedi Baka i prima isto priznanje i ni rijeci prozivke za Baku,ni ispred Veleza ,ni ispred zrinjskog![]()
Predstavljanje Mircicevog cirkusanja i pranja losih rezultata,kao borbu kluba sa nekim je presmijesno i procitano.
PTSP sam po sebi nije toliko opasan,koliko je opasna mogucnost da napreduje,da se razvije u SCH ili neko drugo psihicko oboljenje. .
Dzaba objasnjavas kada se radi o deluzijonalnim licnostima ili licnosti. Sve vise vjerujem da je ovo sve jedna osoba sa vise nickova koja pati od nekog neuroloskog problema pa osjeca duznost da bude kao relevantna ako zauzme kontra polozaj ili opceprihvaceno stanje.AVNOJ je napisao/la: ↑25 mar 2024, 17:39Zar je moguće da si toliko glup ili ti je možda mržnja prema Ismiru Mirviću oduzela o to malo mozga što si možda imao.Antikloc je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:35Jbg,Mirvicevci su pogazili sve sto je klub Sarajevo znacilo i krasilo. To je in.Evander je napisao/la: ↑25 mar 2024, 07:53
Kako mi samo svoje pljujemo, to je cudo jedno.
Hadzija je otisao na fudbalsku proslavu ,organizovanu od regularnog FSRS u nasoj zemlji.isto kao da bi FSKS ,nesto organizovao i dijelio neka priznanja. Ovo priznanje je dosad primio skoro svaki vidjeniji fudbalski radnik u BiH. Pa i Safet Susic Pape. Zaboravio sam i on nije legenda,nego chetnik i kokardas![]()
Fun fact pored Hadzije sjedi Baka i prima isto priznanje i ni rijeci prozivke za Baku,ni ispred Veleza ,ni ispred zrinjskog![]()
Predstavljanje Mircicevog cirkusanja i pranja losih rezultata,kao borbu kluba sa nekim je presmijesno i procitano.
PTSP sam po sebi nije toliko opasan,koliko je opasna mogucnost da napreduje,da se razvije u SCH ili neko drugo psihicko oboljenje. .
Pa glupane jedan, ovde niko ne spori tu nagradu šta nas briga, bar mene osobno. Kad već spominješ Safeta on je to dobio kao selektor nogometne reprezentnogometne, bez ikakvog nacionalističkog folklora i promocije velikosrpske ideologije.
Šta je ovaj uradio da dobije tu nagradu, koji su to njegovi uspjesi, koja je to funkcija koja mu daje pravo na bilo kakvu nagradu. U situaciji gdje mu klub u koji se sistemski uništava baš od tih koji su mu dali tu nagradu on bez ikakvog razloga i povoda pristaje da se FK Sarajevo prekao njega ponižava od strane nekoliko srpskih nacinalista i mrzitelja svega bosanskog.
Jedino dobro što si napisao je to da si ovog našeg "legendu" u poredio sa Sliškovićem a taj je već odavno dokazao kakva je ljudska "gromada", propali kockar koji je prodao sve za vlastiti interes tako da izbor njih dvojice istomišljenika i sa potpunu identičnim karakterom ne treba da čudi.
Kad vec nece admin da ih odstrani, onda ih treba ignorisati. Ne odgovarati i dodaj kao gnjavatora i cao. I onda uzivas u konstruktivnoj raspravi sa normalnim navijacima Sarajeva.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 mar 2024, 17:57Dzaba objasnjavas kada se radi o deluzijonalnim licnostima ili licnosti. Sve vise vjerujem da je ovo sve jedna osoba sa vise nickova koja pati od nekog neuroloskog problema pa osjeca duznost da bude kao relevantna ako zauzme kontra polozaj ili opceprihvaceno stanje.AVNOJ je napisao/la: ↑25 mar 2024, 17:39Zar je moguće da si toliko glup ili ti je možda mržnja prema Ismiru Mirviću oduzela o to malo mozga što si možda imao.Antikloc je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:35
Jbg,Mirvicevci su pogazili sve sto je klub Sarajevo znacilo i krasilo. To je in.
Pa glupane jedan, ovde niko ne spori tu nagradu šta nas briga, bar mene osobno. Kad već spominješ Safeta on je to dobio kao selektor nogometne reprezentnogometne, bez ikakvog nacionalističkog folklora i promocije velikosrpske ideologije.
Šta je ovaj uradio da dobije tu nagradu, koji su to njegovi uspjesi, koja je to funkcija koja mu daje pravo na bilo kakvu nagradu. U situaciji gdje mu klub u koji se sistemski uništava baš od tih koji su mu dali tu nagradu on bez ikakvog razloga i povoda pristaje da se FK Sarajevo prekao njega ponižava od strane nekoliko srpskih nacinalista i mrzitelja svega bosanskog.
Jedino dobro što si napisao je to da si ovog našeg "legendu" u poredio sa Sliškovićem a taj je već odavno dokazao kakva je ljudska "gromada", propali kockar koji je prodao sve za vlastiti interes tako da izbor njih dvojice istomišljenika i sa potpunu identičnim karakterom ne treba da čudi.
Necemo komentarisati rad adiministracije ali sto kazes ima opcija da dodamo gnjavatore i rijesen problem. Dosadit ce im kad vide da se vise niko ne prima na jeftine provokacije.pjankesarajevo je napisao/la: ↑25 mar 2024, 18:35Kad vec nece admin da ih odstrani, onda ih treba ignorisati. Ne odgovarati i dodaj kao gnjavatora i cao. I onda uzivas u konstruktivnoj raspravi sa normalnim navijacima Sarajeva.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 mar 2024, 17:57Dzaba objasnjavas kada se radi o deluzijonalnim licnostima ili licnosti. Sve vise vjerujem da je ovo sve jedna osoba sa vise nickova koja pati od nekog neuroloskog problema pa osjeca duznost da bude kao relevantna ako zauzme kontra polozaj ili opceprihvaceno stanje.AVNOJ je napisao/la: ↑25 mar 2024, 17:39
Zar je moguće da si toliko glup ili ti je možda mržnja prema Ismiru Mirviću oduzela o to malo mozga što si možda imao.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Lavcina, riki46, rimljanin90 i 40 gostiju.