FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za mene Gojak nije super igrač kako mnogi pricaju,jednom kad odete na trening sve ce te vidjeti..ima on dobar udarac sa obje noge to stoji,da je talentovan isto al je sebičan do bola,Roben je mila majka kakav je on po sebičnosti,meni je bolji Amir Hadžiahmetovic samo on nije izvikan kao Amer,Cutahija ce biti strašan golman,a imamo i Vecu tako da je svijetla budućnost pred nama što se tice golmanske pozicije,uglavnom sviđa mi se ova politika kluba što smo se okrenuli našim juniorima,oni su budućnost kluba a kad bi osvojili prvenstvo sa ovim juniorima to bi bila perverzija hahah ..
p.s. protiv sam dovođenja Purica,mislim da nam takav igrač ne treba i da je bolje dati šansu Bajiću..
p.s. protiv sam dovođenja Purica,mislim da nam takav igrač ne treba i da je bolje dati šansu Bajiću..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pogledaj malo statistiku Hajradinovića ove sezone i koje pozicije je igrao. Očigledno smo ga trošili na lijevom beku, a momak je skroz za drugu poziciju. Pogledaj i bit će ti jasno.nusko je napisao/la:Hajradinovic je se probio lijepo za svoje godine i vjerovatno ce ici i daljeMrRiccoli je napisao/la:mnogi su se tako za*ebali... neka Bajic i Kjosevski budu primjer ostalim, kad je vec dobar nema cega da se plasi otici ce negdje dalje poslije Zelje i prodat ce se sigurno, al eto saom da ne bude ko đip, hajradinovic i slicnigio10 je napisao/la:Ide sa mnom u školu pa znam. Danas mi rekao, ne bih ovdje da iznosim razlog
Hajradinovic je sada napravio veliki uspon u formi i igra odlicno.Sto se tice Gojaka,bas sam htio pitat ovih dana sta je s njim i momcima koji su trebali potpisati.Ako je tako,daleko mu kuca od Grbavice bila.Cutahija je super momak jer ga licno poznajem,voli Zelju,ide na utakmice a pored toga odlican golman.Tu je jos i Hadziahmetovic kojeg uzivam gledati,veoma slican Tomicu.Osmankovic i Durakovic au takodje reprezentativci,stoperski par i u Zelji i u reprezentaciji,tako da konacno mozemo imati i stopera iz omladinskog pogona.Bilo ni dobra stvar kad bi se potpisalo s njima,jer definitivno imaju potencijala.Iz juniora mali Memija je strasan igrac,a vec trenira sa prvim timom
Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
Ja te volim, volim Željo..
Ako je isao na tolike probe,ne moze njemu zelja bit da igra u Zelji pred manijacina nema sanse,takvi nam ne trebaju.Nek ga vodaju menadzeri pp klubovima,zavrsit ce ko Dzip.Ustvari ko je on da se njemu tolika paznja posvacuje,necea?vozdra sine ima ko hoce
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Treba nekim zakonom na nivou drzave zabraniti odlaske balavaca iz maticnih klubova. Kao u ex You, ali ne do 27.god nego recimo do 22-23.god. Ako ne, onda bi kub to nekako trebao regulisati. Otjerati sve menadjere koji se motaju oko nasih omladinskih pogona. Koliko je igraca uspijelo u karijeri koji su otisli kao balavci? Dzeko je izuzetak!gio10 je napisao/la:Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
Treba tome stati u kraj pa kako god!!!
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
**** je njih sve Dzeko
Vjerovatno ciljaš na to što su Gredići i Gaojaci porijeklom iz Brodareva (srbijanski dio Sandžaka), na pola puta između Prijepolja i Bijelog Polja. Mislim i da su u rodbinskim odnosima.gio10 je napisao/la:Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
Međutim, ako ciljaš da Gredić utiče na to da mali Gojak ne potpiše za Želju, onda se grdno varaš. Almir Gredić, upravo radi suprotno. U interesu mu je da mali Gojak potpiše za Želju, jer je to u interesu Gojaka, a i Želje. Gojaci i Gredići su, čak, i u bližim rodbinskim odnosima.
Almir Gredić se dokazao na svim poljima u kojima je bio angažiran (fudbal, škola, politika, posao....). Gredić je uspješan čovjek i izgrađena ličnost. Mali Gojak (iliti pak njegovi roditelji, žele najbolje svom sinu) i mislim da će postupiti ispravno. Ispravno će sigurno biti potpis sa Željom - dugoročno. Da li će se odlučiti na drugu opciju, to isključivo zavisi od Gojaka. Koliko će biti dalekovidi? Pitanje je.!?
Ljudska psiha često, od drveća ne vidi šumu. Gojak sam treba da odluči, a da li će to biti ispravan potez - pokazati će vrijeme. Vakat je takav da je sve ubrzano i da svi žele, što prije stići do zacrtanog cilja. U toj utrci ka zacrtanom cilju (novac), mnogi preskaču prepreke, koje bi morali prepješačiti, a ne preskakati.
U svakom slučaju, želim sve najljepše u životu, malom Gojaku, a vrijeme je tu da se ponosi ili kaje zbog svojih odluka.
P.S. Raduje me situacija, koja je zadesila Sarajevo (isključivo iz sportskih razloga). Raduje me, jer ćemo imati bar jednog konkurenta manje za titulu. Znam da ćete postaviti??????? Husrefu Musemiću - dobrom čovjeku i još boljem treneru - želim mnogo zdravlja, sreće i rahatluka u životu.
ŽELJO ŠAMPION!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Treba sve shvatiti, ali ne može se shvatiti ako se krije šta je u pitanju (ne mislim na privatne stvari). Ako je veliki klub nek ide pa nek ganja kao Hodžić ovu neku varijantu, ali ako ide u neke klubove poput Istre (Hajradinović) onda niđe veze. Pogotovo ako ode u Olimpic i sl. Onda fakat ne treba da ima podršku bilo kojeg navijača Želje. Evo npr Hajradinović sad kao igra dobro u SLovačkoj ali to je klub na nivou Želje kvalitetom (možda ima malo bolje uslove ali ovdje sigurno ima neke druge stvari koje ga mogu profilirati kao igrača kao npr pobjednički mentalitet (borba za trofeje) i klub gdje se osjeti pritisak, te evropske tekme što mnogo znači mladom igraču). Isto tako treba gledati kakav je trener tj kod koga može više naučiti. NI DInamo ja ne smatram velikim jer toliko tu ima previranja da rijetki uspjevaju, a od većine se očekuje da postanu igrači jer nisu bezveze dovedeni. Hoću da kažem da mu je lakše u Želji isplivati jer će se dosta više obraćati pažnja nego u DInamu gdje će biti deseti izbor iza svih Mamiećvih igrača. Zbog toga ni Said nije npr puno igrao, a da ne govorim o mnogim bh igračima koji idu gore od Zakarića, Šivšića i sl ko ji su redom bili neki talenti. Treće i najvažnije je da će ga ovdje raja isrpiti jer je naše dijete bez obzira na pritisak. Evo npr. Adilovića su razapinjali za slične promašaje koje sad ima Ara, ali Ara ima podršku i imaće je još dugo.gio10 je napisao/la:Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
Ovo sve govorim jer su ove stvari u njegovoj dobi bitnije nego uzeti lovu koju mu neko nudi. Lova će doći i to mnogo veća ako imaš razvoj kako treba.
-
- Kontakt:
Upravu si i ja msm da je Amir najbolji u toj ekipi i još cjenim lijevog beka Dzuhu a posto vidim da pratis kadete sta misliš o Amaru Plakalu 13-ka igra po stranama i ulazi sa klupe najčešće?
Sent from my LT22i using Tapatalk
Sent from my LT22i using Tapatalk
Dosta raje zna sto nece da potpise ugovor... Sam kaze da nece da potpise na 5 god. I da je za njega to robovlasnicki ugovor koji potpisuje sad ko je rekao on ili njegovi roditelji ne znamgio10 je napisao/la:Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
-
- Kontakt:
On sad ne može ni potpisati na 5 godina tako da ti nije dobra info. Sad se potpisuje na tri godine max, a onda kao punoljetan ponovo potpisuješ. Ovo do punoljetstva bi trebao potpisati jer mu nigdje nije bolje nego u Želji ako bude trenirao sa prvim timom, a kad postane punoljetan sve zavisi od ponuda.Alleenn je napisao/la:Dosta raje zna sto nece da potpise ugovor... Sam kaze da nece da potpise na 5 god. I da je za njega to robovlasnicki ugovor koji potpisuje sad ko je rekao on ili njegovi roditelji ne znamgio10 je napisao/la:Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
zaboljisportuBiH je napisao/la:On sad ne može ni potpisati na 5 godina tako da ti nije dobra info. Sad se potpisuje na tri godine max, a onda kao punoljetan ponovo potpisuješ. Ovo do punoljetstva bi trebao potpisati jer mu nigdje nije bolje nego u Želji ako bude trenirao sa prvim timom, a kad postane punoljetan sve zavisi od ponuda.Alleenn je napisao/la:Dosta raje zna sto nece da potpise ugovor... Sam kaze da nece da potpise na 5 god. I da je za njega to robovlasnicki ugovor koji potpisuje sad ko je rekao on ili njegovi roditelji ne znamgio10 je napisao/la:Nemojte tako o Gojaku pisati, razmisljajte malo racionalno. Ako ima iole bolju ponudu vani, naravno da će otići. Prošle godine je bio na probi u Lilleu ali ne znam kakvi su mu rezultati bili. Na ljeto je bio ja mislim u Dinamu iz Zagreba, a vjerujem da opet sad na zimu ide negdje na probu i to koči prilikom potpisa. Ima još jedan razlog ali neću da ga iznosim, previše je privatan.
Mislim da sa 17 godina moze potpisati na 5 god... a sto se tice ovog za robovlasnicki ugovor to je tacno moze ti reci i skolski drug njegov
-
- Kontakt:
Što nije onda mali Sadiković potpisao nego će sada kad napuni 18. Sad se svi ugovori potpisuju do punoljetstva a max tri godine koliko znam (nek me neko ispravi). ISto tako i Gojak do punoljetstva ne može ništa izgubiti. Pa i Džeko je bio tu do punoljetsva u gorim uslovima. Na kraju krajeva uvijek se može staviti klauzula ako neko ponudi npr 300.000 eur da će ga Željo pustiti. Ako misliš da si talenat sigurno će neko dati te pare i uopšte nisi nikakav rob. Na kraju krajeva i VIšća je otišao u odličnu ligu sa 21 god, a tad bi istekao ugovor od pet godina malom jer mu je sad 16.
Nema tu robovlasnickog odnosa.Utvdjeni su propisi a isti su zasnovani na važećim z s konima.U tim odnosima nešto se daje i nešto dobija.Ta mjera, sta se daje i sta dobija definise se ugovorom.
Ne treba prejudicirati i unaprijed optuživati, ja sam pisao, a informacija je iz kluba, da će to biti uredu.
Ne treba prejudicirati i unaprijed optuživati, ja sam pisao, a informacija je iz kluba, da će to biti uredu.
-
- Kontakt:
'Ja sam te godine bio na kraju karijere i bio sam kapiten Željezničara. Odgovorno tvrdim da Yaya Toure nikada nije dolazio u Sarajevo niti je boravio na probi u Želji. Ljudi koji prate fudbal znau da je on te godine prešao iz ukrajinskog Metalurga u redove grčkog velikana Olympiacosa za nekoliko miliona eura, tako da priča da je bio kod nas na probi nema smisla. Zar igrač koji vrijedi toliko novaca da dođe kod nas na probu. Zaista me čudi da novinari koji su to objavljivali nisu upućeni u takve stvari'' izjavio je za RSG direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.
kratko jasno !
kratko jasno !
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Sest hiljada maraka kazne za propuste protiv Borca,ocekivano...
Ja sam posle tekme odmah rekao da ocekujem oko 5 milja maraka kazne
Ja sam posle tekme odmah rekao da ocekujem oko 5 milja maraka kazne
SLOBODA NAVIJAČIMA
Klub kažnjen sa 6.000 KM
http://fkzeljeznicar.ba/klub-kaznjen-sa-6-000-km/7468/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/klub-kaznjen-sa-6-000-km/7468/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Hvala "navijacima" na podršci!ipetm je napisao/la:Klub kažnjen sa 6.000 KM
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
nema na cemu !ZELJOx4xlife je napisao/la:Hvala "navijacima" na podršci!ipetm je napisao/la:Klub kažnjen sa 6.000 KM