FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 31 avg 2010, 00:15

Cuspajz je napisao/la: jug 2564 stolice :mrgreen: ,glupko na jugu je najmanji sektor c koji ima 786 stolica a ostali su svi veci za minimalno 100 stolica i kapacitet mu je oko 3300-3400 stolica ,takodzer drago mi je sto si predstavio kapacitet sjevera na 6000 a juga na 3500 na kosevu iako se radi o tribinama koje imaju slicno konfiguraciju i razlikuju se u 350/400 stolica radi skracenog dijela juga kod semafora
Ovakvima poput tebe jednostavno treba zabraniti pristup forumu, sto zbog nekulture u dijalogu sto zbog toga jer si replicirao a nisi naveo niti jedan jedini tacan podatak! Fakat ne kontam kome se ovakvi likovi obracaju??

NEVJEROVATNO :? :shock: :o Ne znam kako im ovo uspijeva, ali fakat :?

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 31 avg 2010, 00:50

Sa borcem igramo u nedelju 12 septembra

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 31 avg 2010, 00:53

Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
A na njoj se nalaze podaci koji nas ovdje interesuju a to jeste broj sjedecih mjesta na Grbavici.
Neko od vas mora imati tu sliku.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 31 avg 2010, 00:56

faba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
A na njoj se nalaze podaci koji nas ovdje interesuju a to jeste broj sjedecih mjesta na Grbavici.
Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadion,sta ima veze koliki je kapacitet

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 00:57

r_emir je napisao/la:
faba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadion
joj ajd ne pocinji te glupe price molim te ...admin brisi ovo zivota ti sad ce se 10 njih nadovezati na ovo ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 31 avg 2010, 00:58

r_emir je napisao/la:
Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadion,sta ima veze koliki je kapacitet
Kakav si ti debil sestre mi.
Ko te dira uopste?
Kapiras li o cemu sam govorio?
Zadnja izmjena: faba, dana/u 31 avg 2010, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 01:01

vjeran1987 je napisao/la:
bar nisu po dvije stolice :D koliko god da ih ima mi slabo kad sjedimo i koliko god da ih ima one su u nasem vlasnistvu,a vi :oops: nego kakva ti je seka aaaa :?
Kod vas ima više stolica nego što imate zuba :lol:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 31 avg 2010, 01:02

Oni vise na nasoj temi zato sto je njihova prica ispricana,the end.Da im ne zamjerimo puno zato sto zele biti dio nase,ipak su oni nasi savremenici i svjedoci preokreta u eri BH fudbala koju kreira nase rukovodstvo kluba i mi sami.Neka dodju,neka nam se dive:-D
KAD JA PODJOH NA KOSEVO...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 31 avg 2010, 01:04

Elektrika je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:
bar nisu po dvije stolice :D koliko god da ih ima mi slabo kad sjedimo i koliko god da ih ima one su u nasem vlasnistvu,a vi :oops: nego kakva ti je seka aaaa :?
Kod vas ima više stolica nego što imate zuba :lol:
pogrijesio si mi nemamo nikako zuba,mi vas zlostavljamo bez zuba :D sta kazes sreco the end aaa,the end vam se priblizava polahko ali sigurno :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 31 avg 2010, 01:09

UPS je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la: jug 2564 stolice :mrgreen: ,glupko na jugu je najmanji sektor c koji ima 786 stolica a ostali su svi veci za minimalno 100 stolica i kapacitet mu je oko 3300-3400 stolica ,takodzer drago mi je sto si predstavio kapacitet sjevera na 6000 a juga na 3500 na kosevu iako se radi o tribinama koje imaju slicno konfiguraciju i razlikuju se u 350/400 stolica radi skracenog dijela juga kod semafora
Ovakvima poput tebe jednostavno treba zabraniti pristup forumu, sto zbog nekulture u dijalogu sto zbog toga jer si replicirao a nisi naveo niti jedan jedini tacan podatak! Fakat ne kontam kome se ovakvi likovi obracaju??

NEVJEROVATNO :? :shock: :o Ne znam kako im ovo uspijeva, ali fakat :?
kao prvo ti jedan od zadnjih koji treba meni govoriti neke stari jer si se u vise navrata dokazao svojim debilizmom protiv veceg sarajevskog kluba ,svaki podatak koji sam naveo je tacan a pogotovo ovaj oko juzne tribinei neznam sta tebe uposte briga na temi fks koliko prima jug na stadionu grbavica

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 31 avg 2010, 01:09

Vjeran, dobro je što nemaš zuba. Ne možeš nas ugristi dok nam pušiš!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 01:10

sjever je napisao/la:Oni vise na nasoj temi zato sto je njihova prica ispricana,the end.Da im ne zamjerimo puno zato sto zele biti dio nase,ipak su oni nasi savremenici i svjedoci preokreta u eri BH fudbala koju kreira nase rukovodstvo kluba i mi sami.Neka dodju,neka nam se dive:-D
KAD JA PODJOH NA KOSEVO...
ja bas sad njihovu temu listaao i nigdjje naseg pposta aa oni ovvdje visee....daljee nebiih da kkomentarisem
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

xcober
Kontakt:

Post Postao/la xcober » 31 avg 2010, 01:14

r_emir je napisao/la:
strasan si, necu rec da ti je prica glupa i da si fulio poentu, pasa moj za razliku od Sarajeva ostali klubovi imaju samo stadion, ;) FK Sarajevo da na livadi igra bilo bi min. 5000 ljudi... ;) ;)

PS stvarno nekontam koji ce ku*ac nekim klubovima stadion, kad ima publike za 20-ak stolica, dodje im stadion ko staklena figurica na regalu, lijepa je al nema svrhe... ;)
Zadnja izmjena: xcober, dana/u 31 avg 2010, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 31 avg 2010, 01:18

xcober je napisao/la:
r_emir je napisao/la:
strasan si, necu rec da ti je prica glupa i da si fulio poentu, pasa moj za razliku od Sarajeva ostali klubovi imaju samo stadion, ;) FK Sarajevo da na livadi igra bilo bi min. 5000 ljudi... ;) ;)
Pa ako sam strašan,treba da se bojis i da ne pricas svasta, niko nista nije rekao za kvalitet FK Sarajeva,riječ je bila o stadionu i kapacitetu stadiona i o provokacijama na račun Željezničara

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 31 avg 2010, 01:45

Mozes doc tako uvijek samo bez obiljezja drugih klubova i salova,nevazno ako nemas horde zla majicu
Zadnja izmjena: benajon, dana/u 31 avg 2010, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 01:58

upalis kompjuter i pravo na temu FKS :D to skoro ni ja neradim :D hahahah

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 02:29

ovo sam morao kopirrati ,pazi ONI dolaze na nasu stranicu da nama OBJASNE neke stvari !
super i onda ovo napisu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Medixon je napisao/la:Molim vas , nemojte pisat po temi od FK Sarajeva , pitari su paraziti koji se hrane nasim postovima. Ja sam otisao sa njihove teme , pokuso sam objasnit neke stvari , al .. ;)

Cuspajz je napisao/la:
brate i ja sam se bio sklonio ali kad mi pocnu upsevi,gigant lagati i izmisljati jace od mene da im odg jer u skoro svakom postu zeljo im se spominje.

Madixon je napisao/la:
komplexi

i sta reci na ovo :D gdje se to mali klub spominje :D OV O JE ZA CIRKUS KOLORADO !

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 02:31

Pa dobro ljudi samo traže pažnju nas znaju da su u podređenom položaju u ovom gradu pa nešto seru. Postali su kao robijaši krenu nešto da prozivaju a u biti su svjesni da nas zaboli za njih realno :lol:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 avg 2010, 02:34

Elektrika je napisao/la:Pa dobro ljudi samo traže pažnju nas znaju da su u podređenom položaju u ovom gradu pa nešto seru. Postali su kao robijaši krenu nešto da prozivaju a u biti su svjesni da nas zaboli za njih realno :lol:
al pazi logike ONI dodju na nasu temu,mi na njihove neidemo,i napisu KOMPLEXI ,.... E TO JE PONASANJE ZA PROCUVANJE DUBOKO

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 31 avg 2010, 02:37

dođu na našu temu da provire šta se to dešava kod svojih komšija :D i onda im se diže pritisak kad vide tebi i hairliji avatar pa se malo uznervoze :lol:

nevjerovatno je to kako su poludili poslije one naše pobjede u banovićima, imat će oni traume od blekića :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 5 gostiju.