Bezveze se primaš.

Stoji, ali bi opet bio korisniji od ovih eksperimenata sa krilima na mjestu napadača jer nemate zamjenu za Vlahovića.ali Kean je kljusina koja 14 mjeseci nije nikako gol dala. Ne treba dovoljan argument da se vidi da je za osrednje ekipe. X puta sam pisao da on moze bez problema i pored enormnih limita dati 10-13 golova na fiziku, ali ostaje klocina.
Scammaci je problem glava i voljni momenat, tehničko/taktičko/fizički kvalitet sigurno ima. Za Reteguija je rano reći.Isto tako i Retegui i Scammaca, super su oni dok ne odu iz provincije, niko od njih u velikoj ekipi ne moze meda. Porediti dokazanog igrača u Juventusu i opcenito velikim ekipama i bilo kojeg kloca Genoe/Fiorentine/Atalante pa i Rome i slicnih nema nikakve logike u realnosti.
Lautaru je problem fizičke prirode, prevelik broj utakmica još od početka sezone 22/23, raspao se fizički.Mozda da uporedimo i Keana i sedmog (bijase) igrača u izboru za Balon (Lautara)?
Ali i takav ima jednak broj golova iz igre ko Vlahović i manju minutažu.

Nisam htio pisati odmah poslije derbija da ne budem proglašen hejterom, ali Vlahović ima ozbiljnih psihičkih problema.
Ne mogu se sjetiti situacije da se u derbiju ne slavi gol za izjednačenje, nego uzima lopta ko da igra protiv Venezije pa moraju odmah preokrenuti.
On ko ide nešto dokazati, poprima Lukakuov mentalitet na fazon svi su protiv mene, samo sam ja u pravu.
Najjače od svega lopte idu na aukciju, nema brzog centra.

Dolazi do klupe, uzima vodu i punu bocu iz sve snage baca od pod. Njegov manjak koncentracije i nervoza su vam već odnijele bodove u dva navrata, a sigurno se igrač koji zrači negativnošću loše odražava na ostatak ekipe.
Ugovor koji u Serie A osim Cristiana nije imao nijedan igrač još od Zlatana u primeu, a ističe 2026.
Za 12M po sezoni je sve ispod 30 golova u ligi malo. Vjerujem da se Giuntoli već sprema prevariti nekoga u EPL sljedeće ljeto.
Lautaro je dobio 9M kojih ne vrijedi ako nije u prošlosezonskoj formi.
Palladino došao do Fiorentine sa 3 pozadi, počeo sezonu loše i odmah promijenio na 4, za razliku od većine tvrdoglavih trenera koji bi tjerali svoje dok ne dobiju otkaz.
A Roma nastavlja po starom. Potreban je potpuni remont ekipe.