HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Momak je itekakav potencijal potrebne su mu minute, makar da su ga pozajmili branitelju (ionako vam oni dodju ko filijala)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- primasquadra
- Kontakt:
Potreban je i nama drugi golman...
Pa naše komšinice pokazuju znakove buđenja i koliko god to tebi izgledalo čudno ja volim što je tako pa makar nas dobili zadnje kolo (mada će im to biti nemoguća misijaCARSON je napisao/la:Ljudi samo da Vam cestitam Titulu ali ono na cenu Vam najvise zavidim jesu Vase komsije mislio sam da od nasih pitara boljih nema ali Vasi vas bas pocastise Titula i milion od Uefe nadam se da cete ih pozvati na proslavu zasluzili su jer onakva borba i grcevi koji su ih fatali su za respect![]()
![]()

Yebiga moj CARSON da je Amar ponio malo više para možda je i mogao napraviti nešto više , sa onom sićom samo kupio Škaljića ,da je bar imao love i da kupi golmana možda bi željo izvukao nulu

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
zrinja05 je napisao/la:Pa naše komšinice pokazuju znakove buđenja i koliko god to tebi izgledalo čudno ja volim što je tako pa makar nas dobili zadnje kolo (mada će im to biti nemoguća misijaCARSON je napisao/la:Ljudi samo da Vam cestitam Titulu ali ono na cenu Vam najvise zavidim jesu Vase komsije mislio sam da od nasih pitara boljih nema ali Vasi vas bas pocastise Titula i milion od Uefe nadam se da cete ih pozvati na proslavu zasluzili su jer onakva borba i grcevi koji su ih fatali su za respect![]()
![]()
).Dosad smo mi bili daleko ispred njih i ako oni malo živnu to će natjerati i nas da budemo još bolji.
Yebiga moj CARSON da je Amar ponio malo više para možda je i mogao napraviti nešto više , sa onom sićom samo kupio Škaljića ,da je bar imao love i da kupi golmana možda bi željo izvukao nulu![]()
![]()
![]()
.
dobro brate zato ste vi ponijeli dosta za hamzica zato sam i dosao da vam cestitam nego pored svega covjek treba imati dobre komsije a vi ih imate i na tome vam zavidim nadam se da cete ih ispostovati i pozvati na proslavi nista vise
Hvala na čestitkamaCARSON je napisao/la:zrinja05 je napisao/la:Pa naše komšinice pokazuju znakove buđenja i koliko god to tebi izgledalo čudno ja volim što je tako pa makar nas dobili zadnje kolo (mada će im to biti nemoguća misijaCARSON je napisao/la:Ljudi samo da Vam cestitam Titulu ali ono na cenu Vam najvise zavidim jesu Vase komsije mislio sam da od nasih pitara boljih nema ali Vasi vas bas pocastise Titula i milion od Uefe nadam se da cete ih pozvati na proslavu zasluzili su jer onakva borba i grcevi koji su ih fatali su za respect![]()
![]()
).Dosad smo mi bili daleko ispred njih i ako oni malo živnu to će natjerati i nas da budemo još bolji.
Yebiga moj CARSON da je Amar ponio malo više para možda je i mogao napraviti nešto više , sa onom sićom samo kupio Škaljića ,da je bar imao love i da kupi golmana možda bi željo izvukao nulu![]()
![]()
![]()
.
dobro brate zato ste vi ponijeli dosta za hamzica zato sam i dosao da vam cestitam nego pored svega covjek treba imati dobre komsije a vi ih imate i na tome vam zavidim nadam se da cete ih ispostovati i pozvati na proslavi nista vise

Carsone odluci se, sad se ulizujes i cestitas titulu, a nas klub nazivas svinjskim.
Vidim smaras i komsije na njihovoj temi, 'ko vam je kriv kad sami niste sposobni osigurati titulu i ocekujete da vam drugi pustaju...

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Ma lik jos uvijek ne moze podnijeti sto nas je Velez posteno pobjedio i uvalio nam 4 . komada ,ljudi bili bolji,treba im cestitati na postenju i to je to,malo provocira vas,malo njih al eto ...supljaci!
Kakvi ste vi hercegovci garant ste dogovorili po pola pare od Ueffe ako Zrinjski osvoji!
Kakvi ste vi hercegovci garant ste dogovorili po pola pare od Ueffe ako Zrinjski osvoji!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Jesmo ,jesmo.Jos nam UEFA obecala ako budemo dobri zadnje kolozivinaajkula je napisao/la:Ma lik jos uvijek ne moze podnijeti sto nas je Velez posteno pobjedio i uvalio nam 4 . komada ,ljudi bili bolji,treba im cestitati na postenju i to je to,malo provocira vas,malo njih al eto ...supljaci!

- zivinaajkula
- Kontakt:
Ma nek se samo para vrti! 

sloboda govora i pravda za sve!
-
- Kontakt:
Jel to opet nudite "vezivanje zastava"zrinja05 je napisao/la:Jesmo ,jesmo.Jos nam UEFA obecala ako budemo dobri zadnje kolozivinaajkula je napisao/la:Ma lik jos uvijek ne moze podnijeti sto nas je Velez posteno pobjedio i uvalio nam 4 . komada ,ljudi bili bolji,treba im cestitati na postenju i to je to,malo provocira vas,malo njih al eto ...supljaci!
Kakvi ste vi hercegovci garant ste dogovorili po pola pare od Ueffe ako Zrinjski osvoji!i oni ce nam dati još love za fair play.

ma dajte ljudi,zasto otkrivate interne stvari i nase dogovore c c ckonjicanin01 je napisao/la:Jel to opet nudite "vezivanje zastava"zrinja05 je napisao/la:Jesmo ,jesmo.Jos nam UEFA obecala ako budemo dobri zadnje kolozivinaajkula je napisao/la:Ma lik jos uvijek ne moze podnijeti sto nas je Velez posteno pobjedio i uvalio nam 4 . komada ,ljudi bili bolji,treba im cestitati na postenju i to je to,malo provocira vas,malo njih al eto ...supljaci!
Kakvi ste vi hercegovci garant ste dogovorili po pola pare od Ueffe ako Zrinjski osvoji!i oni ce nam dati još love za fair play.
![]()
![]()

Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
Neka gledaju u zadnjem kolu preko malih ekrana i nek' se uvjere. Ko gubi ima pravo da se ljuti. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ma ponijelo me malo.Nego je li otisao u nogometni savez onaj zajednicki zahtjev "UM 94" i "RA" da se ukine zabrana gostujucim navijacima za zadnje kolo.Navodno je i ovo dogovoreno kad smo vam dali lovu da dobijete Zelju:D:PFafaron je napisao/la:ma dajte ljudi,zasto otkrivate interne stvari i nase dogovore c c ckonjicanin01 je napisao/la:Jel to opet nudite "vezivanje zastava"zrinja05 je napisao/la: Jesmo ,jesmo.Jos nam UEFA obecala ako budemo dobri zadnje koloi oni ce nam dati još love za fair play.
![]()
![]()
Pa dobro, saznaše ljudi sve bez pitanja, za ovo ću šefu da te tužim. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sinoc odrzana Noc Plemica
I jedna za Karacica: Eej Branka, Branka, Brankaaa, reci mi Branka, koga zelis u ligi prvaka 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Pehar sutra dolazi u Mostar tako da ne sumnjam u nasu pobjedu
. Ovo vrijeme yebe sve, al' mora bit dosta ljudi..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
moraju doć bola ovi titula navijači . nesmeta njima kiša
ma svi na stadion !!!

ma svi na stadion !!!
Da iskreno kazem smeta mi to donošenje pehara ,vec se misli osvojili smo ,a 2 kola do kraja. Igraci mozda to shvate lako cemo eno pehara i medalja ,vec smo osvojili. Prelako se shvaća ova Mladost,a i svi vjeruju da Zeljo ne moze dobit. I ja bih volio da osiguramo titulu sutra i ako tako bude bit ce mi drago radi pehara sto je tu
.Steta sto nije sad Velez u gostima pa Mladost kuci 

-
- Kontakt:
Nije do nas,savez je naredio da se pehar donese u Mostar,što je i pravilo,jer imamo šansu osigurati naslov već sutra,tako da pehar mora bit tu.Sutra maksimalno ozbiljno i pobjeda neće doći u pitanje 3:0 dosta,Bare,Deni i Stevo po gol.Cr0nite je napisao/la:Da iskreno kazem smeta mi to donošenje pehara ,vec se misli osvojili smo ,a 2 kola do kraja. Igraci mozda to shvate lako cemo eno pehara i medalja ,vec smo osvojili. Prelako se shvaća ova Mladost,a i svi vjeruju da Zeljo ne moze dobit. I ja bih volio da osiguramo titulu sutra i ako tako bude bit ce mi drago radi pehara sto je tu.Steta sto nije sad Velez u gostima pa Mladost kuci
Nije do nas,savez je naredio da se pehar donese u Mostar,što je i pravilo,jer imamo šansu osigurati naslov već sutra,tako da pehar mora bit tu.Sutra maksimalno ozbiljno i pobjeda neće doći u pitanje 3:0 dosta,Bare,Deni i Stevo po gol.[/quote]
Aha,nisam znao da to tako ide. Samo ozbiljno shvatit i pobjeda nece doc u pitanje. Samo da kisa ne bude padala,al kakvo god vrijeme bilo svi na utakmicu !
Aha,nisam znao da to tako ide. Samo ozbiljno shvatit i pobjeda nece doc u pitanje. Samo da kisa ne bude padala,al kakvo god vrijeme bilo svi na utakmicu !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.