Sreca pa Guardiola i igraci Barce su psihicki jaki, ne potcjenjuju madrid, kao sto i ja ne podcjenjujem, mozda ponekad kada me isprovocira neki fan, ali kako god! Najveca greska Barce bi bila upravo to, da podcjeni real i da se ponasaju kao da se samo treba pojaviti na tekmi da je dobiju! Eh taj film necete gledati, kazem sreca pa imamo takve igrace, takve licnosti koji ne padaju na to, vec svaku tekmu odraduju na stetu madriđana 100%...
Svakako ni ja ne volim aroganciju, zbog toga nikad ne bih navijao za real, jer je to godinama bio njihov zastitni znak... Tog finala se treba bojati, ali tek toliko da se bude na oprezu jer htjeli priznati ili ne sa druge strane su ipak svjetske zvijezde, kojima treba samo malo prostora da nas kazne...
Zato, odraditi prvenstvo do finala kupa bezprijekorno, uci u to finale mnogo rasterecenije i sa oprezom, a sve bi trebalo biti dobro...
Guardiola mi se mnogo dopada kao covjek,trener,pedagog,psiholog, jer su mu odmjerene izjave, postuje svoje protivnike cak i onda kada je cijela planeta vidjela da su ''razvaljeni'' on se ipak nece arogantno smijati niti praviti od toga neki ''bum'' (susta suprotnost mourinhu) jer sve se vidi, nema potrebe da on bilol sta i kaze!
Sa obje noge je cvrsto na zemlji, ne da ekipi da se opusti, ulijeni, konstantno svoj oprez prenosi na ekipu koja to uzvraca briljantnim pobjedama...
PS. Bolji jesmo od madrida, to je bar svima jasno, ali samo ako damo 100% od sebe ja ne sumnjam u pobjedu!!!
VISCA BARCA!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc