PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Aj sramote
Hahahahaha
Hahahahaha
Veća je sramota ovo na terenu. Providno.....
BTW. Čestitke RA na odličnoj brojci na ovoj domaćoj utakmici.
BTW. Čestitke RA na odličnoj brojci na ovoj domaćoj utakmici.

Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 24 avg 2019, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
volimo mi i vama po tribiceDUPLA je napisao/la:2/1 tovare vjetnamci sa bracom. Pa ce biti u Mostaru kec. Vole braca tri za tri.

Najjaci je ovaj turcin sto vodi Çelik, kaze da smo dobili sve tri utakmice kuci, sad bi prvi bili hahahahahahaha, haj sto su im navijaci nedo Bog nikom, al treneri...
-
- Kontakt:
Kerovi laju, karavane prolaze...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Strasno. Jedva cekam sljedece kolo da im ocitamo lekciju iz navijanja.
Golem si 

Zadnja izmjena: emir79, dana/u 24 avg 2019, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jao Divova,da vam ne bi Bobica i Sabrije,sad bi vjerovatno dozivjeli i rezultatski poraz,kao sto ste ga i na tribinama dozivjeli
lezVe do bagro
-
- Kontakt:
Red Army izurinirao po HZ .
Mozda se to u vasim zatvorenim gej zajednicama zove lizanje.. U normalnom svijetu se to zove druzenje...Tekashi je napisao/la:Red Army, Fukare, Robijasi... svi lizu supak pitarima.UstanikSBII je napisao/la:Koje lizanje Pitara i Veležovaca nevideno u BiH!
Stvarno mi je zao sto ste osakaceni mentalno pa vam je cudno i strasno to sto svi okolo vas traze ljepsi zivot, druze se, uzivaju u sportu..
Steta sto nije ljepse vrijeme pa da komplet jug napune.. prvo oni pa svi nabrojani... a vas ceka vas cosak..

PS Ajd razumijem ovog iz listice i nekako al sta je sa ovim strumfovima.. Ova morzova politika nije u duhu Sarajeva..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Ramovic centrirao s tribine, sto bi rek'o Irfo hahahhahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ponavlja nam se utakmica sa Čelikom i odlazak iz prednosti u poraz i to stvarno počinje da me živcira jer odigraš koliko-toliko dobar meč i onda zasereš sve nekim glupostima...
Ista sranja se ponavljaju kao kad je Ibro bio tu - ali nadam se da će se neke stvari popraviti protiv Radnika i da uzimamo 2.pobjedu kuci akbgd
Ista sranja se ponavljaju kao kad je Ibro bio tu - ali nadam se da će se neke stvari popraviti protiv Radnika i da uzimamo 2.pobjedu kuci akbgd
Mostar u srcu, Velež do groba
Convicts1988 je napisao/la:Red Army izurinirao po HZ .
Hahahaha ziva istina. Mene kao Manijaka sramota
Ljudi potegli iz Mostara jbt.
Ovoliko nas je bilo i u Olovu pa ste pricali 500...700...1000
Hahahahah
Ko vas postuje? Hahahaha
Hahahahah
Ko vas postuje? Hahahaha
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Nema ni Lešinara haman !? :hmmmmbambus je napisao/la:Sta je sa Manijacima ? Nema ih ?
Da nisu Oborci2 .
- BosniaBoston
- Kontakt:
Druzenje u kojem samo vi uzimate kajmak.To se takoder naziva i manipulisanjesimidobar je napisao/la:Mozda se to u vasim zatvorenim gej zajednicama zove lizanje.. U normalnom svijetu se to zove druzenje...Tekashi je napisao/la:Red Army, Fukare, Robijasi... svi lizu supak pitarima.UstanikSBII je napisao/la:Koje lizanje Pitara i Veležovaca nevideno u BiH!
Stvarno mi je zao sto ste osakaceni mentalno pa vam je cudno i strasno to sto svi okolo vas traze ljepsi zivot, druze se, uzivaju u sportu..
Steta sto nije ljepse vrijeme pa da komplet jug napune.. prvo oni pa svi nabrojani... a vas ceka vas cosak..![]()
PS Ajd razumijem ovog iz listice i nekako al sta je sa ovim strumfovima.. Ova morzova politika nije u duhu Sarajeva..
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svi "mrze" Manijake i to nam godi itekako. Kod nas nema lizanja sa ostalim grupama, samo respekt.
Napunite taj sjever, **** vas u usta nesposobna.
Napunite taj sjever, **** vas u usta nesposobna.
Druzenje u kojem samo vi uzimate kajmak.To se takoder naziva i manipulisanje[/quote]BosniaBoston je napisao/la:Mozda se to u vasim zatvorenim gej zajednicama zove lizanje.. U normalnom svijetu se to zove druzenje...simidobar je napisao/la:Red Army, Fukare, Robijasi... svi lizu supak pitarima.UstanikSBII je napisao/la:Koje lizanje Pitara i Veležovaca nevideno u BiH!
Steta sto nije ljepse vrijeme pa da komplet jug napune.. prvo oni pa svi nabrojani... a vas ceka vas cosak..![]()
Jah.. Sta bi pricao da je Velez pobijedio...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.