Dabogda pobijedili.najrodjeniji je napisao/la:Tekashi je napisao/la:najrodjeniji je napisao/la:Lijepo je vidjeti forum manijake kako pjene dok se gradska raja pobraćuje
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Je l' ba ono sinoć pisalo gore iznad Solomuna na balkonu "Svi na Koševo" ili se meni učiniloTekashi je napisao/la:Solomun dokrajcio jufkice. Jos se oporavljaju od sinocnje spidare

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- najrodjeniji
- Kontakt:
Al stvarno zar još niste prebolili ona 4 komada, završit će ovo x svakako
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
-
- Kontakt:
"Gracka raja iz Vrapčića"
Drži se Bostona - možda i bude nešto nekad od vas
Mostar u srcu, Velež do groba
Moguce. Bio sam kod centralne banke.Raonffa je napisao/la:Je l' ba ono sinoć pisalo gore iznad Solomuna na balkonu "Svi na Koševo" ili se meni učiniloTekashi je napisao/la:Solomun dokrajcio jufkice. Jos se oporavljaju od sinocnje spidare

- BosniaBoston
- Kontakt:
Blagi prc samoRASanticeva je napisao/la:"Gracka raja iz Vrapčića"
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma i ja sam bio podaleko, i u moru onih nekakvih natpisa, light show-ova, **** materina, meni se učini da piše Svi na Koševo, e reko nećeš Solomune razbojničeTekashi je napisao/la:Moguce. Bio sam kod centralne banke.Raonffa je napisao/la:Je l' ba ono sinoć pisalo gore iznad Solomuna na balkonu "Svi na Koševo" ili se meni učiniloTekashi je napisao/la:Solomun dokrajcio jufkice. Jos se oporavljaju od sinocnje spidare

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- najrodjeniji
- Kontakt:
Mijenjam Bobića za gole slike Džastina Biebera
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Raonffa je napisao/la:Tekashi je napisao/la:
Ma i ja sam bio podaleko, i u moru onih nekakvih natpisa, light show-ova, **** materina, meni se učini da piše Svi na Koševo, e reko nećeš Solomune razbojniče

Salu na stranu... Vrhunski party! Hvala Mladene

- najrodjeniji
- Kontakt:
Najniža, dajem Bobića za sliku obučenog Džastina Biebera
Dabogda ispali iz lige.najrodjeniji je napisao/la:Najniža, dajem Bobića za sliku obučenog Džastina Biebera
Ko se lize sa Manijacima? niko. Manijaci imaju postovanje od Hrvata i Srba jer su ozbiljna navijacka skupina.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 24 avg 2019, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
2/1 tovare vjetnamci sa bracom. Pa ce biti u Mostaru kec. Vole braca tri za tri.
ŽELJEZNIČAR 1921
- najrodjeniji
- Kontakt:
Tekashi je napisao/la:Dabogda ispali iz lige.najrodjeniji je napisao/la:Najniža, dajem Bobića za sliku obučenog Džastina Biebera
Ja vama želim dobro, dabogda zaposlili nekog ko zna ispunit uplatnicu
Opet Pitari sami padaju, a sudija odma svira
Hahahaha, ofirno
dobro vam onaj napisa na fb stranici a.....

Ja vama zelim da osvojite 10 bodova ko kraja sezone.najrodjeniji je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Dabogda ispali iz lige.najrodjeniji je napisao/la:Najniža, dajem Bobića za sliku obučenog Džastina Biebera
Ja vama želim dobro, dabogda zaposlili nekog ko zna ispunit uplatnicu
I yebo majku oni nekog prcaju za posjetu.
Mi smo giganti za vas, giganti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.