NIšta ne pričati za ''pojačanja'' (navodnici zbog Amara)

jer kao što sam neki dan spominjao uvijek neko uleti u priču a najčešće Gracić. Spominjao sam i primjere Salčinović, Hajradinović, sad Pandža itd.
Po mom mišljenu trebaju nam LK (pod obavezno) i LB kao rezerva Kvesi. Ostalo je ok ako svi ostanu i ako se svi oporave plus ova naša djeca što ih DIno spominje.
Što se tiče tekme samo da kažem da nikad sretniji nisam bio. Naša djeca prva bez obzira na sve. Svaka čast i stručnom štabu i Amaru i igračima. O igračima pojedinačno se uglavnom slažem sa većinom jedino bih napomenuo da ovu djecu (mislim na Aru, Baju i Sadikovića) morate shvatiti u smislu nekih neiskusnih grešaka ili malo slabijih duela jer još uvijek nisu zreli za takve stvari ili nisu dovoljno ojačali. Nema to veze sa kvalitetom lige. Sjetite se Džeke. Ko Bambi.
Ara jeste pretjerao par puta ali nije bio nonšalantan u subotu nego mu je Asmir skinuo tri baš dobra pokušaja. Vjerujem da je bio drugi golman da bi bio bar jedan gol.
NA tribinama greška policije i u tome nema rasprave. Pa da dovedeš dvije ulice iz Sarajeva jednu pored druge a da ovi imaju nekih čarki bilo bi frke. Čupanje stolice i štetu svom klubu sam već komentarisao i ponovit ću ova generacija manijaka mi je nadraža što se tiče podrške igračima i transparenata, koreografije i sl. ali baklje, čupanje stolica i izbor pjesama je užas živi mada pjesem u subotu i nisu bile loše sem ove Merlinove i par psovki. Znači Željo i samo Željo i uključiti stare pjesme da bi i druga raja mogla učestvovati u tome.
Što se tiče nastavka moram reći da se nadam tituli ali da ne bih bio razočaran da je ne uzmemo. Prosto ko pasulj kad čujete izjave Amara (da nemamo imperativ), Memića (na pitanje o tituli on kaže pa bar jedan trofej bi bio ok) i sl., zatim konstantne sudijske krađe na našu štetu u ovoj sezoni. Sve mi to upućuje na to da potvrdim svoje mišljenje da je Amar imao neke indicije o sudijama i da je zbog toga otišao prema omladincima i drugim poslovima jer je skontao da je sada najbolji period. Znao je i za loše finansije. Naravno djeca uvijek mogu kiksati zbog gore pomenutog neiskstva. Dino naprotiv nije mogao ništa izgubiti nego samo dobiti kao što i jeste. Također, mnogi pitari mi spominju da će na kraju ipak biti 3:0 za njih ono protiv Borca i ne bi me čudilo. Zbog svega toga mislim da ćemo teško do titule ali joj se nadam a nadu su mi dala ova djeca i odnos igrača, a ova pobjeda mnogo znači zbgo samopouzdanja u derbijima sa Širokim, Zrinjkim, Čelikom. Dovest će i pitari a i ostali sve što mogu a da može napraviti prevagu a mi ćemo teško ikoga sem možda nekih zamjena koji neće donijeti veći kvalitet.
I ne pričajte bezveze o kaznam za utakmice bez publike jer ako vi ovdje budete spominjali da je to ok može se i desiti. Vjerujte da se gledaju reakcije raje. Ono što je bilo nema osnove za kaznu bez gledalaca jer bi onda svaka druga tekma bila takva kazna. Svaki derbi na Grbavici doleti par baklji od Hordi na raju na sjeveru.