Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta bolan pretjerujem. ..To sto ne znamo da li reprogram placa grad,ili klub....To sto ne znamo da li se placaju reklame koje stoje na dresu. . (Normalno bi trebalo ).katarakta je napisao/la:Solinaš pretjeruje oko transparentnosti. U fudbalu je sve manje toga, jer je sve više proljavog novca i sumnjivih ljudi. I sve je (pre)napuhano
Solinaš ga riješio.bhpremierliga12 je napisao/la:Sta bi sa onim likom sto je uvijek pisao batje ce nas *** 0-1 i slicno, nisam ga dugo ovdje vidio? Treba nam njegov post za srecu sutra, bez toga se 3 boda ne uzimaju.
Hinjski prozivaš i vrijeđaš, nemoj glumiti da nije tako. Nismo mi ovdje glupi, kako ti očito misliš, pa da ne vidimo. Uvijek okrenete raspravu van teme, počnete o nekim ličnim problemima da pišete i svašta govorite jedan drugom. Neće vam se tolerisati.MakabiTuzla je napisao/la:Nema smisla brisati postove u kojim nikoga ne vrijedjam. Solinas ima sansu da se kandiduje za predsjednika i ja to podrzavam da vidi kako sve to izgleda. I kako prica, on ce sve popraviti jer detektuje probleme koje mi slijepci ne vidimo. Treba neko kao on da nam otvori oci.
Ali nas dvojica smo rijetko vidjene budale, moras nam malo dati prostoraAerials je napisao/la:Hinjski prozivaš i vrijeđaš, nemoj glumiti da nije tako. Nismo mi ovdje glupi, kako ti očito misliš, pa da ne vidimo. Uvijek okrenete raspravu van teme, počnete o nekim ličnim problemima da pišete i svašta govorite jedan drugom. Neće vam se tolerisati.MakabiTuzla je napisao/la:Nema smisla brisati postove u kojim nikoga ne vrijedjam. Solinas ima sansu da se kandiduje za predsjednika i ja to podrzavam da vidi kako sve to izgleda. I kako prica, on ce sve popraviti jer detektuje probleme koje mi slijepci ne vidimo. Treba neko kao on da nam otvori oci.
Ma Vidovic ce da procepi... trpanje danas i na terenu i na tribinamaAerials je napisao/la:0:1, pravo naše.
Ja sve kontam da ce se Said danas raspojasatiklasik je napisao/la:Ma Vidovic ce da procepi... trpanje danas i na terenu i na tribinamaAerials je napisao/la:0:1, pravo naše.
To znaci da Jasko mora rezervirati BUS za Maocu, a onda pjesice do Islamovca.tuzlak1987 je napisao/la:Prihvatamo ovo ime ali uz uslov da svi kojima se ne svidja Sloboda, sjednu zajedno sa Azmirom u buseve i vrate nazad odakle su dosli te tamo osnuju klub Zvornik City i izdominiraju citavu BIH.HElo je napisao/la:FK OPSTANAK TUZLA, predlazem novo rebrandirano ime za 100-godisnjicu kluba i molim kolege forumase da se očituju po ovom prijedlogu, hvala.
Njonjo priznaj da navijas da izgubimo kako bi ti se ispunilo srce.NjonjoVam je napisao/la:Danas ko plitak potok!Smaja nastavlja svoj ubitačan niz!!Sretno Slobodi!!
Ni lud to ne bih pozelio.Zelim samo da dajzdin nastavi niz pa makar da ga neko napuca loptom a da se ona od njega odbije u gol Čelika.tuzlak1987 je napisao/la:Njonjo priznaj da navijas da izgubimo kako bi ti se ispunilo srce.NjonjoVam je napisao/la:Danas ko plitak potok!Smaja nastavlja svoj ubitačan niz!!Sretno Slobodi!!
Znamo ko ce na Tusanj danas...staragarda je napisao/la:Eo vam predsednika kafeniše u Verdiju....garant će u Zenicu nekad kasnije da gleda klub koji voli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.