FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Trequartista
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Daj Bože, niko sretniji od mene, s obzirom da se spominje odlazak Hasanovića.
Tačno je neizvjesno s kakvom ćemo ekipom ući na proljeće.
Tačno je neizvjesno s kakvom ćemo ekipom ući na proljeće.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Tu ne može niko ništa da uradi, ti klubovi nemaju ama baš nikakvu pomoć grada. Pravimo svoju dvoranu za koju usput uopšte ne znam šta je i šta se dešava hoće li se otvarati, imamo svoj stadion za sve smo se pobrinuli maltene sami za razliku kona koji imaju podršku grada, korištenje gradskih stadiona i dvorana..TeaM87 je napisao/la:sta mi kao navijaci mozemo uraditi po pitanju dizanja kosarkaskog i rukometaskog kluba, vjerovatno nista, a stvarno je sramota da niko ne vodi racuna o tome
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja eto to sad znaci da je Aco preko noci poceo navijati za Sarajevo.PL BiH -1 je napisao/la:Prema Aci to je nesto najbolje za BH nogomet. A nekad je bio naslov u nasim novinama "BH nogomet je igra u kojoj je sampion uvijek Zeljeznicar."lucif3R666 je napisao/la:Imatel kakav plan B dosao je jarni u suparnika pa imal te kakav odgovor ???
Pa se vi sad kontajte i prokontajte odgovor
Odoh spavati dok je takmicenje jos neregularno.

Covjek radi svoj posao i objektivan je.Kad je Zeljo harao pisao je o tome,a ako je Sarajevo dovelo zvucno ime koje ce podici i kredibilitet ove lige onda to treba pohvaliti i reci istinu.Navijati za Zelju ne znaci mrziti Sarajevo i nastojat popljuvat svaki potez Sarajeva pa cak i ono sto je dobro za ovu cijelu BH ligu.Ne budi opsjednut Sarajevom,i na Olimpikovoj temi si znao biti indolentan

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Iskusan igrač i dobar napadač. Ne bi bilo loše kada bi bila istina.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Hahahaha,bude li istina otkinuću ga sam sebi.Ako Krešo ove sezone odlazio iz Širokog prelazi u Zrinjski 100 %,kad je dolazio u Široki čovjek za skoro pa duplo manju plaću htio da igra u Zrinjskom,ali ga ovi naši glupani nisu htjeli tada.Ovo možete odmah otpisat od ovoga vam 1000000000 % nema ništa jer ni Krešo ovo ne bi uradio prvenstveno zbog svojih Ultrasa jer to mu se u gradu nikad ne bi oprostilo,a i čovjek je na svakoj utakmici Zrinjskog jednostavno pati za Zrinjskim i želi da se vrati ovdjeaS_Roma je napisao/la:dolazi vam kordic

-
- Kontakt:
Ako je zbog Ultrasa takav da Bog da da ne dođe u Želju, znamo onda kakav je čovjek, ako voli ultrase!Hahahaha,bude li istina otkinuću ga sam sebi.Ako Krešo ove sezone odlazio iz Širokog prelazi u Zrinjski 100 %,kad je dolazio u Široki čovjek za skoro pa duplo manju plaću htio da igra u Zrinjskom,ali ga ovi naši glupani nisu htjeli tada.Ovo možete odmah otpisat od ovoga vam 1000000000 % nema ništa jer ni Krešo ovo ne bi uradio prvenstveno zbog svojih Ultrasa jer to mu se u gradu nikad ne bi oprostilo,a i čovjek je na svakoj utakmici Zrinjskog jednostavno pati za Zrinjskim i želi da se vrati ovdjeuzmite Sharbinija da ga ovi naši ne bi slučajno pokušali kupit
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Naravno da znamo zašto ti mrziš Ultrase,ne zato što su Ultrasi nego zbog njihove Nacionalne pripadnosti (vrlo lako se ovo može isčitat iz tvojih postova) naravno da znamo kakav je čovjek Šokre kad voli svoje ljude,ljude iz svoga grada i ljude sa tribine gdje ima mnogo prijatelja Čovjek je raja prava i evo po tebi Npr: Ja mogu onda slobodno reći da znam kakav je čovjek npr: Zolotić jer voli svoje Manijake ? ako ćeš odgovarat odgovori na PP ne želim da idemo u off.RiverPlate je napisao/la:Ako je zbog Ultrasa takav da Bog da da ne dođe u Želju, znamo onda kakav je čovjek, ako voli ultrase!Hahahaha,bude li istina otkinuću ga sam sebi.Ako Krešo ove sezone odlazio iz Širokog prelazi u Zrinjski 100 %,kad je dolazio u Široki čovjek za skoro pa duplo manju plaću htio da igra u Zrinjskom,ali ga ovi naši glupani nisu htjeli tada.Ovo možete odmah otpisat od ovoga vam 1000000000 % nema ništa jer ni Krešo ovo ne bi uradio prvenstveno zbog svojih Ultrasa jer to mu se u gradu nikad ne bi oprostilo,a i čovjek je na svakoj utakmici Zrinjskog jednostavno pati za Zrinjskim i želi da se vrati ovdjeuzmite Sharbinija da ga ovi naši ne bi slučajno pokušali kupit
-
- Kontakt:
Pa vidi to što su Hrvati zbog toga ih ne mrzim, nego zbog pjevanje pjesme kad igrate protiv nas yebem te Bosno yebem te ja ... i zamisli svi rođeni u toj zemljiNaravno da znamo zašto ti mrziš Ultrase,ne zato što su Ultrasi nego zbog njihove Nacionalne pripadnosti (vrlo lako se ovo može isčitat iz tvojih postova) naravno da znamo kakav je čovjek Šokre kad voli svoje ljude,ljude iz svoga grada i ljude sa tribine gdje ima mnogo prijatelja Čovjek je raja prava i evo po tebi Npr: Ja mogu onda slobodno reći da znam kakav je čovjek npr: Zolotić jer voli svoje Manijake ? ako ćeš odgovarat odgovori na PP ne želim da idemo u off.

Grbavica naš je Hram!!!
*bosanski katolici, osim ako nemaju krvne veze preko graniceRiverPlate je napisao/la:Pa vidi to što su Hrvati zbog toga ih ne mrzim, nego zbog pjevanje pjesme kad igrate protiv nas yebem te Bosno yebem te ja ... i zamisli svi rođeni u toj zemljiNaravno da znamo zašto ti mrziš Ultrase,ne zato što su Ultrasi nego zbog njihove Nacionalne pripadnosti (vrlo lako se ovo može isčitat iz tvojih postova) naravno da znamo kakav je čovjek Šokre kad voli svoje ljude,ljude iz svoga grada i ljude sa tribine gdje ima mnogo prijatelja Čovjek je raja prava i evo po tebi Npr: Ja mogu onda slobodno reći da znam kakav je čovjek npr: Zolotić jer voli svoje Manijake ? ako ćeš odgovarat odgovori na PP ne želim da idemo u off.Normalno da Zolotić voli najbolje navijače u državi Manijake oni ne pjevaju protiv svoje zemlje, ili ako si ti čuo da pjevaju reci mi?

zamisli da zivis od rođenja u Zagrebu i kažeš da si Bosanac, a od hrvata roditelja

usput, pjevamo "je*em te zenicoo"

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
Pjevamo zbog kakvog takvog rivalstva, a oni pjevaju iz mržnje prema zemlji gdje im je upisan matični broj

Grbavica naš je Hram!!!
ma ne kontam ja ta prepucavanja al' hajd jbg
mora se negdje izgleda, mislim da je sve to politika, na fazon "undergrounda"
nego hoće li Željo do Slovenije ili samo do Rovinja?

nego hoće li Željo do Slovenije ili samo do Rovinja?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pa pjeva se i u Engleskoj npr "Oh East London is full of shit". Primjer samo jedan, a žive u istom gradu i Čelzijevci i Vesthemovci i Milvolovci.iVar je napisao/la: *bosanski katolici, osim ako nemaju krvne veze preko granice![]()
zamisli da zivis od rođenja u Zagrebu i kažeš da si Bosanac, a od hrvata roditelja:lol
usput, pjevamo "je*em te zenicoo"
Prepucavanja između navijača će uvijek biti.
Sad drugo je seljakluk kad u Tuzli pjevaju na utakmici reprezentacije "Yebem te Sarajevo" a veze nema ništa sa Sarajevom, osim što oni boluju od kompleksa.
Ultrasi su samo jedni u nizu žrtava politike, i ne žele da prihvate ovu zemlju.
Uvijek će mi biti draži oni preko grane, nego ovi "stranci" u mojoj zemlji.
No, da ne odemo u off, Kordić je dobar napadač, baš bi bilo dobro kad bi došao
Ja te volim, volim Željo..
- champions1921
Nemoj molim te pocinjati.. Svake godine se prica o njegovom dolasku.. Kada bi imali 10 milja da mu damo mjesecnu platu mozda bi mogli razmisljati o njemu.. Ovako nema ni teoretske sanse..JosipBukal je napisao/la:Ozbiljno se priča da bi nam Kajkut trebao doći i još kad bi došao jedan stoper titula bi bila sigurna.
Ako Ara ostane nema neke pretjerane potrebe ni dovoditi napadaca s obzirom da ce se Ramic vratiti.. Mislim da nam je prioritet jedan dobar stoper i lijevi bek posto nisam siguran hoce li Kvesa biti 100% spreman a Stanica bih volio vidjeti na desnom krilu a ne da krpi lijevog beka..
Zna li neko hoce li Benjo biti 100% spreman za proljece??
BUDI ŽELJO !!!
Ne palite se ni na kakve "najave"pojacanja.
Dakle Kajkut ne dolazi i ne razmislja se uopće o njemu.Na toj poziciji je Ramic prioritet, uz to se radi da Hodzic ostane, da se tacno definise taj period.O tome se danas treba pricati s tim njegovim menadžerom (neki od delimustafica).
Sto se napada tiče, tu se nebi bježalo od nekog krila, ako sta naleti.I to je to.
Oko golmana sam već pisao, ova sezona ce se zavrsiti sa ovim golmanima, naredne je Vedran prioritet, uz njega jedan iskusan golman i kao treći ce biti Cutahija, koji ce braniti i za juniore.
Prema sadasnjem stanju pivrijedjenih, Benjo i Zola su s početkom proljetnog dijela prvenstva u fulu, za Kvesu je pitanje.
U defanzivi je prioritet lijevi bek, pokusace se to rijesiti, ali i tu je najbliža opcija iz juniorskog pogona.
Dakle Kajkut ne dolazi i ne razmislja se uopće o njemu.Na toj poziciji je Ramic prioritet, uz to se radi da Hodzic ostane, da se tacno definise taj period.O tome se danas treba pricati s tim njegovim menadžerom (neki od delimustafica).
Sto se napada tiče, tu se nebi bježalo od nekog krila, ako sta naleti.I to je to.
Oko golmana sam već pisao, ova sezona ce se zavrsiti sa ovim golmanima, naredne je Vedran prioritet, uz njega jedan iskusan golman i kao treći ce biti Cutahija, koji ce braniti i za juniore.
Prema sadasnjem stanju pivrijedjenih, Benjo i Zola su s početkom proljetnog dijela prvenstva u fulu, za Kvesu je pitanje.
U defanzivi je prioritet lijevi bek, pokusace se to rijesiti, ali i tu je najbliža opcija iz juniorskog pogona.
-
- Kontakt:
Bit ce Benjo spreman 100%, a do kad je igracima pauza?champions1921 je napisao/la:Nemoj molim te pocinjati.. Svake godine se prica o njegovom dolasku.. Kada bi imali 10 milja da mu damo mjesecnu platu mozda bi mogli razmisljati o njemu.. Ovako nema ni teoretske sanse..JosipBukal je napisao/la:Ozbiljno se priča da bi nam Kajkut trebao doći i još kad bi došao jedan stoper titula bi bila sigurna.
Ako Ara ostane nema neke pretjerane potrebe ni dovoditi napadaca s obzirom da ce se Ramic vratiti.. Mislim da nam je prioritet jedan dobar stoper i lijevi bek posto nisam siguran hoce li Kvesa biti 100% spreman a Stanica bih volio vidjeti na desnom krilu a ne da krpi lijevog beka..
Zna li neko hoce li Benjo biti 100% spreman za proljece??
-
- Kontakt:
Pustite ove padobrance za pojačanja, lige se jučer završila ovi već imaju insajderske informacije o pojačanjima!Ko dođe do marta bujrum!Više bih volio da Dino povede Gojaka na pripreme, i da se vrate Kveza i Benjo nego nekakav krepali Kordić koji je rezerva u Širokom!
Grbavica naš je Hram!!!
Evo duga je pauza pocela,bice vremena i za pricu o navijacima.Namjerno sam izbjegavao pisati o nacinu navijanja i o tim stvarima,jer prema nekim pravilima ovo nije navijacki forum,uglavnom se pise o klubovima,igracima.Medjutim,svakako da ovaj navijacki segment definitivno mnogo utice na funkcionisanje samog kluba,pa je i neizbjezno pricati na ovu temu,jer je direktno usko povezana.Valter je napisao/la:@Boccaccio volim čitati tvoje postove, pišeš razumno, analitički i optimistički. Ali pišeš uglavnom "pitko" to jest ono što ne izaziva daljnje kontroverze. Ja bih volio da se jednim svojim analitičkim postom osvrneš baš na navijače jer sve ovo lijepo i optimistično što pišeš zbog pojedinaca može da se sruši kao kula od karata.
Iako danas nisam usko involviran u ovu tematiku,sve to posmatram sa jedne druge strane,a bio sam u proslosti prisutan na jugu,kada su bile neke druge starije generacije,pa cak i do onog doba kada se navijacka grupa osnivala,mogla bi se dati jedna dobra usporedba za "nekad i sad".
No,to cu nekom drugom prilikom,kada budem imao vise vremena ,a i kada bude ona tmurna duga pauza uzela maha,pa kada se svakako ispucaju sve teme dolazaka i odlazaka,i kada budemo prazni.
Cinjenica je da je ova grupa omladine koja danas vatreno navija u nekim slucajevima dobrano pomogla,a u nekim slucajevima i jako odmogla klubu,pa i samom segmentu imidza,sto navijaca,sto kluba.Postoje nekada i realni razlozi za to,jer zivimo u specificnom vremenu,ali postoje i totalno neopravdane stvari,tipa trganja i bacanja stolica sa svog stadiona,sto je meni van svake pameti...ima tu zaista dosta za diskutovati,i ja cu to jednog dana da bacim na analizu...no progutacu u ovom trenutku neku svoju ogorcenost vezanu za bacace stolica i pjevace pjesama koje nisu nikada bile u ZELJINOM ambijentu,a pogledacu u hrabrost navijaca koji su za neke varijante bili fantasticni,hrabri,koji su bodrili grlom i dlanovima,dobrim transparentima svog Zelju. I u ovom momentu cu gledati da uzivam u trenutnom rezultatu nasih mladih igraca,koji su uspjeli doci na celo tabele.
Bice vremena o svemu ovome nasiroko pisati,zasto i kako.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Kordic nije neki igrač kajkut je daleko bolji al ni on nije kakav je nekada bio. Ako ara ostane ne bi ja napadača ni dovodio. najvece pojacanje bi bio antolovic i povratak ovih nasih koji su povrijedjeni.
- SarajlijaTM
Kakav kajkut, kakav kordić, oni su smjesni za ovoga sto govori @super
A onaj sto ga je rekao odsjeci, otkinuće i nogu usput ako brki šema upali.
Uglavnom Antolović kako je već receno i jedan strasan napadac, ne za bih, nego za region

A onaj sto ga je rekao odsjeci, otkinuće i nogu usput ako brki šema upali.
Uglavnom Antolović kako je već receno i jedan strasan napadac, ne za bih, nego za region

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.