Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Provjeren info je ovo. Cak ni primeije nisu dobili.Lakoste je napisao/la:Zasto igraci Zeljeznicara vec dva mjeseca nisu primili platu?
Nabijem te na racku narkomanĆiĆu!MocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum gazije
Ja mislim da su se obradovali plavci ovome sto si napisao, inace cesto, da ne kazem, u 100% slucajeva promasis sa informacijomLakoste je napisao/la:Zasto igraci Zeljeznicara vec dva mjeseca nisu primili platu?
Evo cetnika ljudi, treba mu yebati najmilije od do.tikatakaboys je napisao/la:Nabijem te na racku narkomanĆiĆu!MocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum gazije
Samo pravi fejk acc.Rigoletto je napisao/la:Uzivaoce opijata i narkotika treba prevaspitati motkama i strujom
Dečko, jel ti znaš šta je to uopštesamirr je napisao/la:Zanima me razlika u titulama izmedju Zelje i Sarajeva ?
Na kraju će i tebe bagerom tražit.MocMahale444 je napisao/la:Evo cetnika ljudi, treba mu yebati najmilije od do.tikatakaboys je napisao/la:Nabijem te na racku narkomanĆiĆu!MocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum gazije
Kenjam ti se u stau muflone.
Prvaci drzave: 7-6 (ako Želji priznaju onu iz Jugoslavije onda ce biti 8-6)samirr je napisao/la:Zanima me razlika u titulama izmedju Zelje i Sarajeva ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.