mali began je vec sad formiran igrac i stroj. samo ako ovako nastavi jer mora jos napredovat i ako ga povrede mimoidju pu pu.
ako vec pricamo o toj nekoj nasoj mladosti, igrac po mom ukusu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ko da s djetetom od 2 godine vodim prepisku. kako ces uloziti kad nema vise para od grada a Senad ne daje svoje pareProbisvjet je napisao/la:Zasto onda nisu ulozili u igrace 200.000KM da dobiju 500.000? Zato sto unaprijed misle da to ne mozemo.fukaratz je napisao/la:ti pises da mi namjerno odustajemo od Europe jer bi neko postavio pitanje neuslovnog stadiona! znaci namjerno odustajemo od 500 hiljada umanjenih za najvise 50 hiljada zbog rentanja stadiona u nekom drugom gradu, samo zato da Jasminu neko ne bi postavio pitanjeevo i ja tebi garantujem da nema nista od Tusnja naredne 3 godine, pa to je opcepoznato
a pazi ne krecem se u politickim krugovima
![]()
Oni bi da ne uloze nista, a da dobiju 500.000. Ako to naprave ja im skidam kapu do poda. Najvise mom prijatelju Nali i samo njemu.![]()
P.S.
Sreca je samo sto nam u klub dolazi Gabrijel Garsija Markes.
ma kad se sjetim onog perioda, od euforije do psihicke dubioze, Azmirovih odlazaka, nasih moljakanja, 5 do 12, laznih obecanja, 90% laznih izjava........i na kraju noz u djaleSariel1987 je napisao/la:Sve za titulu ko god je donese i kako god. Ne interesuje me ko je sta je odakle je. Kost benefit, porezne utaje,pranja novca, psovke. Azmir Jasmin Senco Tong Po Zijo Poljo .
Svejedno.
Jednu za dusu.pa onda kako god moze i posteno
Ma kakav Asmir, a ni ovaj Jasminkov nije nista bolji, ako nije i gori. On hoce yebavat matere navijacima Slobode preko FB. Sreca pa nisam navijac, nego bolesnik simpatizer.MakabiTuzla je napisao/la:Ali kako su nekima zaigrala srca za sisoju:) Naravno igrati na pobjedu protiv sestorukih cigana, pa vidite da su retardirani. Samo hrabro.
Prihvatamo ovo ime ali uz uslov da svi kojima se ne svidja Sloboda, sjednu zajedno sa Azmirom u buseve i vrate nazad odakle su dosli te tamo osnuju klub Zvornik City i izdominiraju citavu BIH.HElo je napisao/la:FK OPSTANAK TUZLA, predlazem novo rebrandirano ime za 100-godisnjicu kluba i molim kolege forumase da se očituju po ovom prijedlogu, hvala.
Kako mislis"kome se ne svidja"...tuzlak1987 je napisao/la:Prihvatamo ovo ime ali uz uslov da svi kojima se ne svidja Sloboda, sjednu zajedno sa Azmirom u buseve i vrate nazad odakle su dosli te tamo osnuju klub Zvornik City i izdominiraju citavu BIH.HElo je napisao/la:FK OPSTANAK TUZLA, predlazem novo rebrandirano ime za 100-godisnjicu kluba i molim kolege forumase da se očituju po ovom prijedlogu, hvala.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, schalke i 15 gostiju.