FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zar smo odustali? Ja ne vjerujem. Bolje je ovako, iz drugog plana. Zeljo je najavljivao titulu pa je tu gdje smo i mi.
Niko, niko, samo Sloboda
ma nije niko odustao od Europe samo smo kokuzi pa nemamo za pojacanjakatarakta je napisao/la:Zar smo odustali? Ja ne vjerujem. Bolje je ovako, iz drugog plana. Zeljo je najavljivao titulu pa je tu gdje smo i mi.

Sloboda Tuzla
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne mozemo se mi porediti sa Zeljeznicarom,niti bilo kojim klubom iz vrha (Sarajevo,Zrinjski,Siroki).katarakta je napisao/la:Zar smo odustali? Ja ne vjerujem. Bolje je ovako, iz drugog plana. Zeljo je najavljivao titulu pa je tu gdje smo i mi.
Oni su trenutno tu gdje smo mi ali samo po poziciji na tabeli. ..nebrojene titule i kupove su osvojili ti klubovi...S obzirom da smo globalno "niko i nista"u BiH fudbalu sada smo trebali da iskoristimo situaciju i uhvatimo evropu....da se izdignemo iz kolotecine.
Dobro covjek rece,pola miliona garantovano i jos skoro isto toliko da prodjes samo jedno pretkolo. .
Dvije tri sezone evrope uzastopno dalo bi i finansijski i psihicki snagu za nesto vise (kup titula )...To je taj neki dugorocni plan kojeg mi nikada nemamo.
Ovako smo uprskali opet i umjesto da iskoristimo situaciju i sjajnog trenera dovedemo pojacanja mi cemo nastaviti igrati "nako".
Dabogda me demantovali ali tesko.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Govorim o ovoj sezoni. Ne o prethodnim. Treba utakmicu po utakmicu, sa svakim se potuc. Za pocetak bi bilo odlicno ne izgubit u Zenici i iskoristit njihov remont ekipe, kojem treba vremena da se uigra
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Da,normalno da citam i pisem. Da ti garantujem da ove godine nema nista od izgradnje Tusnja i zavrsetka istocne tribine da stadion postane uslovan za Evropsku uniju. Valjda znam, pa u krugu sam tih politikanosa.fukaratz je napisao/la:matori jel ti citas kakve nebuloze pises? znaci namjerno odusali od Europe da ne uzmemo sigurnih pola miliona KM![]()
Jedini moj cilje je izgradjen Tusanj i jaka Sloboda. Za svakog politicara me zaboli mudo, a svaki ce doboti kritiku za lazna obecanja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ti pises da mi namjerno odustajemo od Europe jer bi neko postavio pitanje neuslovnog stadiona! znaci namjerno odustajemo od 500 hiljada umanjenih za najvise 50 hiljada zbog rentanja stadiona u nekom drugom gradu, samo zato da Jasminu neko ne bi postavio pitanje
evo i ja tebi garantujem da nema nista od Tusnja naredne 3 godine, pa to je opcepoznato
a pazi ne krecem se u politickim krugovima

Sloboda Tuzla
Ne treba kukati treba biti zadovoljan, 100 godina opstanka nije mala stvar 

-
- Kontakt:
Nego, sta je sa ovim kameruncem sto ga neko postavio, sta to znaci?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto onda nisu ulozili u igrace 200.000KM da dobiju 500.000? Zato sto unaprijed misle da to ne mozemo.fukaratz je napisao/la:ti pises da mi namjerno odustajemo od Europe jer bi neko postavio pitanje neuslovnog stadiona! znaci namjerno odustajemo od 500 hiljada umanjenih za najvise 50 hiljada zbog rentanja stadiona u nekom drugom gradu, samo zato da Jasminu neko ne bi postavio pitanjeevo i ja tebi garantujem da nema nista od Tusnja naredne 3 godine, pa to je opcepoznato
a pazi ne krecem se u politickim krugovima
![]()
Oni bi da ne uloze nista, a da dobiju 500.000. Ako to naprave ja im skidam kapu do poda. Najvise mom prijatelju Nali i samo njemu.

P.S.
Sreca je samo sto nam u klub dolazi Gabrijel Garsija Markes.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sehovic nam sudi u Zenici...Jel nam on sudio i proslu utakmicu protiv Celika?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Probisvjet
- Kontakt:
Moja TV Celik - Sloboda u subotu 17:30h
Sretna nam stogosinjica ostajanja u ....,nije lako 100 godina ostajati i ponekad ispasti **** evropsku uniju sto bi rekao kvazi pjesnik iz Islamovaca,vazno je bitisati na škrge!HElo je napisao/la:Ne treba kukati treba biti zadovoljan, 100 godina opstanka nije mala stvar
DRŽAVA TUZLA!!
Idem privatnim arazmanom u Zenicu pa me zanima situacija vezana za karte sektora gdje ce fukare biti smjestene posto cu ocito doci prije njih na stadion....,.
-
- Kontakt:
platices na ulazu 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Iskljucivo protiv radije neka ugase klub.Yebe mi se sto je izbjeglica ali...staragarda je napisao/la:Sta vi slobodasi mislite o suludo bolesnoj ideji da se seosko-podrinjska varalica i naravno izbjeglica ponovo vrati na čelo kluba...jel imate neki stav o tome
Sve dobro sto je uradio svojim postupcima i nekim izjavama je popljuvao.Jednostavno sam zamrzio covjeka i to je to...neka si yebe mater.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
vala ako bi osto Nala i da mu ispuni koju zelju
realno znali smo sutit i na gore stvari
za titulu dao bih dusu i djavolu

za titulu dao bih dusu i djavolu

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:vala ako bi osto Nala i da mu ispuni koju zelju![]()
za titulu dao bih dusu i djavolu![]()
![]()

Ma morali bi se pomiriti stim ne pitamo se nista ali ako misle isto ovako ili ko Azmir sto je prije neka nas ugase odma.
Ima more pitanje oko kluba rijesiti stadiona,yebo vise demagogiju i praznu pricu.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
bio bi mi najdraza podrinjska varalica bi oba mi oka ispala ako lazem
ma lozi nas garda ba

ma lozi nas garda ba

-
- Kontakt:
za titulu nista mi ne bi bilo mrsko ni tesko podnijet.
moje misljenje.nemam ja jos 100 godina fore ba
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja. Daj titulu da dozivimo, a ostalo ko ga hebe. Nismo mi vjecno.Sariel1987 je napisao/la:za titulu nista mi ne bi bilo mrsko ni tesko podnijet.