Voli se Gasmin slikati sa kvalitetnim ljudima, samo zna i izlevatiti.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mogao bi Nalic bit kaznjen zbog stajlingatuzlak1987 je napisao/la:
Vako se slikao i sa Asmirom. Sta ce kada Nala ode na kafu u Sgitarius. Treba Nalu upoznati kako i gdje ne treba na kahvu.tuzlak1987 je napisao/la:
Senco je tu samo potrcko koji je postavljen na funkciju od strane ovoga sa slike i koji radi kako ovaj prica, koji dobija para koliko ovaj posalje.tuzlak1987 je napisao/la:Valjda mu upumpa sta para u junu. Ako ovaj dobije neku bolju priliku zbog stagniranja ovdje Senco je tu nebitan, Imamovic ako zeli da se nesto desi u junu moze to ispuniti. Ako se ne desi nista Senad je tu kriv 1%, on je nebitan lik.
Druze znas da nije rijec o kukanju.NKMramor je napisao/la:Kukat vazda bilo najlakše jbg.
Uhvaticsmo mi tih 9 bodova iz 14 kola, ali ja zelim evropu. Blizu nam je i mogli smo se pojacati da to napadnemo. Ali Boze moj, tako nam je kao je. Samo mi je zao sto u oktobru slavimo 100 godina, a nismo se potrudili u januaru. Neka, ovi momci mogu svakako do evrope, jer ni ostali ne odskacu. Treba ima samo pruziti podrsku, pun Tusanj, oni su Sloboda.Sariel1987 je napisao/la:Ma samo opusteno. Bice to sve ok.
Ko sto kaze Nala a u njeg se uzdam jos 6 do 9 bodova i opatanak je osiguran.To je najvaznije
Pa sve sto si rekao sam i ja ranije rekao i slazem se sa tobom. Sve to sto si ri rekao i ja naglasio se vrlo lako mogu sprovesti. A bice, nece njega biti uskoro, pa cemo vidjeti kako pizde ovi sto mrze druge i sebeSariel1987 je napisao/la:Druze ovako i mi mozemo biti u upravi.cekat da kapne iz opstine ili s neba.
Reci da nisam u pravu
Reci jednog lika kojeg je doveo u upravu.reci jednu finansijsku injekciju da nije iz opstine.
Koji krac je onda poso uprave?
Ajde recite da su oni iz.UG nebitni. I da je.sve sto su uradili krac.
A 100 godina ide.i to nijeiduce sezone to je sad.
P.s sam trener ti kaze da za evropu treba vise.kome vjerujete vise treneru il precjedniku???jer njihove price su u koliziji jasno ko dan.samo sto to nala zamota u 2 celofana.
Nismo mogli u Evropsku Uniju ni pod razno. Namjerno smo odustali. Razlog jer bi se povelo pitanje neuslovnog stadiona Tusanj na koji se skamaralo miliona u nista. Sipovi jos nisu pustili ni pelcere, a evo vec ce proljece. Da se ne izadje u Evropsku uniju je taktika, odatle i sastanak Nale i zgradonacelnika. Nemoj zapinjati jer ce se postaviti pitanje neuslovnog Tusnja. A milioni, milioni... odose, nema ih... godine prolaze, samo obecanja ostaju.MakabiTuzla je napisao/la:Uhvaticsmo mi tih 9 bodova iz 14 kola, ali ja zelim evropu. Blizu nam je i mogli smo se pojacati da to napadnemo. Ali Boze moj, tako nam je kao je. Samo mi je zao sto u oktobru slavimo 100 godina, a nismo se potrudili u januaru. Neka, ovi momci mogu svakako do evrope, jer ni ostali ne odskacu. Treba ima samo pruziti podrsku, pun Tusanj, oni su Sloboda.Sariel1987 je napisao/la:Ma samo opusteno. Bice to sve ok.
Ko sto kaze Nala a u njeg se uzdam jos 6 do 9 bodova i opatanak je osiguran.To je najvaznije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.