Da ste stavili nekog drugog mozda bi i ja stao u red - ovako placipizdu svako moze dobit.Faraon iz Visokog je napisao/la:![]()
p.s. a i ovaj pokusaj pokazuje koliko ste daleko od vrha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Da ste stavili nekog drugog mozda bi i ja stao u red - ovako placipizdu svako moze dobit.Faraon iz Visokog je napisao/la:![]()
Dzaba kad nece biti ni 80 % onaj pravi Higuain*p!p!t@* je napisao/la:A nisam mogao bolju vijest cuti od ove da se Higuain vraca do finala Cope del Rey
Istina, trebace mu malo vremena, ali isplati cekati gaLos_Blanos2 je napisao/la:Dzaba kad nece biti ni 80 % onaj pravi Higuain*p!p!t@* je napisao/la:A nisam mogao bolju vijest cuti od ove da se Higuain vraca do finala Cope del Rey![]()
Trebace dobro da odradi predsezonu 2011/12, nadam se da nece imati problema vise.
Opet pocelo pljuvanje po Benzemi ...*p!p!t@* je napisao/la:Bitno je da se ćaća vraća![]()
Nie on Benzema da mu treba 100 godina da se adaptira,ipak je to Pipita
Moze se on trudit' koliko hoce al' mislim da njega treba stavit' u krajnjoj nuzdi, mnogo bolji je Di Maria od njega, bila bi steta da Angel sjedi na klupi da bi Pedro igrao. A i ovako cini mi se kao spor igrac, mada je u Getafeu razvaljivao....Los_Blanos2 je napisao/la:AS
El Hércules tantea la cesión del madridista Pedro León
Pretende que el Madrid se lo ceda para los últimos once partidos de Liga. Ocuparía la ficha de Tote, lesionado para entre seis y ocho meses
p.LeonHercules
![]()
Leon bi do kraja sezone proveo tj.11 zadnjih tekmi , zauzeo bi mijesto Tote-a, koji se povredio 6-8m OUT.
Stvarno treba Muo dati vise sansu Leonu.
Po madridskim forumima, npr.oni koji prate treninge bijelih svi pisu kako se decko strasno bori na treningu i cude se a svi znamo kakve Mou igrace voli/borce, ima i kvalitet, ali eto nije on igrac koji ima 4,5m godisnje platu pa zato moze da cami na klupi
Opet. Nigdje nisam rekao da nije igrao napadaca, ali sam uvjeren da nije igrao klasicnu spicu. Koliko sam uspio uociti nativna pozicija u formaciji je bila lijevo krilo bas k'o u slucaju Davida Ville. Tj. krilni napadac.Nail for Real je napisao/la:@Winston_Smith, ako si gledao utakmicu onda si mogao primijetiti da Benzema u stvari nije igrao krilo, vec napadaca zajedno sa Adebayorom. Izvlacio se na krilo, istina, ali to isto je radio i Adebayor. Da li je onda Adebayor igrao krilo? Naravno da ne.
Ma nie pljuvanjebparena je napisao/la:Opet pocelo pljuvanje po Benzemi ...*p!p!t@* je napisao/la:Bitno je da se ćaća vraća![]()
Nie on Benzema da mu treba 100 godina da se adaptira,ipak je to Pipita
Pa vise je bilo 4-4-2, nego 4-3-3(u ovoj formaciji Villa igra krilnog napadaca) ili 4-2-3-1, jer se cesto znalo desavati da se Di Maria i Ozil nadju na 10 metara jedan od drugog a da Benzema ceka loptu u napadu. Ponavljam, Benzema se izvlacio na krilo u fazi organizacije napada da bi se kasnije prebacio na napadaca i na tom mjestu bi ostajao dok se akcija ne zavrsi. Na poziciji napadaca. Isto to je radio Adebayor. Dakle, kad pogledas, ni jedan ni drugi nisu samo stajali u napadu i cekali loptu.Winston Smith je napisao/la:Opet. Nigdje nisam rekao da nije igrao napadaca, ali sam uvjeren da nije igrao klasicnu spicu. Koliko sam uspio uociti nativna pozicija u formaciji je bila lijevo krilo bas k'o u slucaju Davida Ville. Tj. krilni napadac.Nail for Real je napisao/la:@Winston_Smith, ako si gledao utakmicu onda si mogao primijetiti da Benzema u stvari nije igrao krilo, vec napadaca zajedno sa Adebayorom. Izvlacio se na krilo, istina, ali to isto je radio i Adebayor. Da li je onda Adebayor igrao krilo? Naravno da ne.
Ako grijesim, u kojoj je onda formaciji igrao Real i ko je igrao na krilima?
Ozil i Maria.Winston Smith je napisao/la:Reprezentativna formacija je ona iz faze odbrane, naravno da igraci ne staje i ne cekaju loptu. Onda ne bi bio fudbal nego sah. Pitao sam ko je igrao onda krila ako su Adebayor i Benzema bili napadacka dvojka u 4-4-2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.