Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Bravo Pandza, neka si objasnio. Uvijek treba saslusati i drugu stranu, a ovaj clanak od jutros je pretenciozan i uputio je veliki broj ljudi na pljuvanje prema Njegosu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- zamorano1plus8
- Kontakt:
gdje su misevi 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kako vas nije stid?? Momak ostavljao srce na terenu prošlo ljeto, kitio se bh. zastavom na proslavi titule u Italiji, svi saigrači i kompletan stručni štab stoji iza njega, Musa potvrđuje da je sat vremena s dečkom pričao na tel. prije par dana, dečko JUČE postavio status želeći sreću svojim saigračima i da se ne vraćaju bez medalje, a ovdje se ove kvazipatriJote hvataju za neki plaćeni, zao novinarski članak. Stvarno, kako vas nije stid??
Tačno se osjeti da bi vas većina voljela da zaigra za Srbiju kako bi mogli rekli ''eh eto, znao sam.''
FUJ
Tačno se osjeti da bi vas većina voljela da zaigra za Srbiju kako bi mogli rekli ''eh eto, znao sam.''
FUJ
Pandža majstore.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Malo mi je čudno da igrač pod bolovima može igrati četiri utakmice zaredom i praviti double-double.
Ali treba sačekat i vidjeti šta će biti. Nadam se da Njegoš neće otići za Srbiju, iznevjerio bi onih 50 hiljada ljudi na došeku od prošle godine.
Ali treba sačekat i vidjeti šta će biti. Nadam se da Njegoš neće otići za Srbiju, iznevjerio bi onih 50 hiljada ljudi na došeku od prošle godine.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vec je napisano, u tom uzrastu da je zdrav davao bi po 30-40 poena, minimalni double double mu ne predstavlja problem. Isto kao sto Musi ne predstavlja problem ubaciti 20 kad ima losu noc, a za nekog je to samo san i kad najbolje odigra...Unofficialpage je napisao/la:Malo mi je čudno da igrač pod bolovima može igrati četiri utakmice zaredom i praviti double-double.
@aco Što niste njega pitali? Nego potrčali prvo objaviti vijest kako laže, kako hoće da igra za Srbiju..
Jedva ste dočekali da stavite na stub dijete od 16 godina, umjesto da se prvo informišete iz prve ruke.
Znate kakva smo nacija, da ćemo jedva dočekati da ga poseremo i to ste uradili.
Bravo SS.ba. Imam visoko mišljenje o vama, ali ovo
Jedva ste dočekali da stavite na stub dijete od 16 godina, umjesto da se prvo informišete iz prve ruke.
Znate kakva smo nacija, da ćemo jedva dočekati da ga poseremo i to ste uradili.
Bravo SS.ba. Imam visoko mišljenje o vama, ali ovo

4.10.2009.
maximusdecimus je napisao/la:kad forumasi umisle da su bitni, pa im se neko treba pravdati i objasnjavati svoje postupke. boli vas ona stvar sta ce i gdje ce,hoce li igrati za klub ili ne, samo zapamtite da vi njemu ne trebate, on vama treba...niste marke dali za njegovu karijeru (znam da cete sa pocet pricu kako vi placate porez, blablablabla), a sad ste mu kao vazniji od majke,oca, brata

PeppermintSA je napisao/la:Kako vas nije stid?? Momak ostavljao srce na terenu prošlo ljeto, kitio se bh. zastavom na proslavi titule u Italiji, svi saigrači i kompletan stručni štab stoji iza njega, Musa potvrđuje da je sat vremena s dečkom pričao na tel. prije par dana, dečko JUČE postavio status želeći sreću svojim saigračima i da se ne vraćaju bez medalje, a ovdje se ove kvazipatriJote hvataju za neki plaćeni, zao novinarski članak. Stvarno, kako vas nije stid??
FUJ

i Josip Pandža

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Previše smo se puta opekli , tako da i u jogurt pušemo
, a i frustrrani smo, svi nas je*u gdje god stignu i kako god stignu , a pogotovo "susdjedni" savezi u svim sportovima
Osim Nene i Barbareza (koji su iz drugog sistema) toliko smo se puta razočarali i popišani ostali da sam više izgubio strpljenje za bilo koga. Dok ne obuće ponovo dres Bosne i Hercegovine ja ne vjerujem , dosta sam godina i vjerovao.

Osim Nene i Barbareza (koji su iz drugog sistema) toliko smo se puta razočarali i popišani ostali da sam više izgubio strpljenje za bilo koga. Dok ne obuće ponovo dres Bosne i Hercegovine ja ne vjerujem , dosta sam godina i vjerovao.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
+1Kobe Bryant je napisao/la:Previše smo se puta opekli , tako da i u jogurt pušemo, a i frustrrani smo, svi nas je*u gdje god stignu i kako god stignu , a pogotovo "susdjedni" savezi u svim sportovima
![]()
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Samo zamislis sebe umjesto Njegosa i upitas se sta bi ti uradio,opet ako i zaigra za Srbiju ima moju podrsku samo mislim da bi se golemo zahebo al et u svako slucaju sretno Njegose.
kopirano sa drugog foruma
Slučaj Sikiraš i mogućnosti:
1. Spremnost za takmičenje na visokom nivou!
- Povredu vuče godinu dana i nije igrao ni U18 Euroleague. Ove utakmice u Italiji nisu ni približnog nivoa pripremnog perioda i takmičenja na SP sa reprezentacijom. Odluka kluba, zaprijećeno npr i sl.
2. Odluka o promjeni reprezentacije!
- Danas su toliko menadžeri upleteni u život igrača, da me ništa ne iznenađuje. Moguće je da će sutra možda odabrati Srbiju, ali hajde da hipotetički sagledamo stvari, možda hoće da zaigra i za Italiju? Možda su mu ponuđeni takvi uslovi da komplet familiju zbrine? U oba slučaja? I za Srbiju i za Italiju? Šta bi vi na njegovom mjestu po tom egzistencijalnom pitanju? BiH mu ništa nije dala niti će dati, a vjerovatno mu ovdje na Palama skromno žive.
3. Prijetnje!
- Nemojte isključiti i tu mogućnost, da nije zaprijećeno njegovoj porodici na Palama, da se kloni BiH. Meni da neko zaprijeti, ma **** sve. Eto, baš će javno to reći? I ja bi preskočio odlazak na SP i sve završio u godinu dana da ih sklonim sa mjesta gdje su verbalno, fizički i egzistencialno ugroženi. Nekom na Palama sigurno smeta što Njegoš igra za one iz Teherana?
Ja bih ipak sačekao i ne bih talasao oko toga što on ne igra sada za U17 na SP. Znam 100% da mu nije svejedno i lako, a koji su razlozi, možda za koju godinu i neće biti bitni, ali ako se zatalasa i zakuha, onda može otići u pogrešnom smjeru.
Slučaj Sikiraš i mogućnosti:
1. Spremnost za takmičenje na visokom nivou!
- Povredu vuče godinu dana i nije igrao ni U18 Euroleague. Ove utakmice u Italiji nisu ni približnog nivoa pripremnog perioda i takmičenja na SP sa reprezentacijom. Odluka kluba, zaprijećeno npr i sl.
2. Odluka o promjeni reprezentacije!
- Danas su toliko menadžeri upleteni u život igrača, da me ništa ne iznenađuje. Moguće je da će sutra možda odabrati Srbiju, ali hajde da hipotetički sagledamo stvari, možda hoće da zaigra i za Italiju? Možda su mu ponuđeni takvi uslovi da komplet familiju zbrine? U oba slučaja? I za Srbiju i za Italiju? Šta bi vi na njegovom mjestu po tom egzistencijalnom pitanju? BiH mu ništa nije dala niti će dati, a vjerovatno mu ovdje na Palama skromno žive.
3. Prijetnje!
- Nemojte isključiti i tu mogućnost, da nije zaprijećeno njegovoj porodici na Palama, da se kloni BiH. Meni da neko zaprijeti, ma **** sve. Eto, baš će javno to reći? I ja bi preskočio odlazak na SP i sve završio u godinu dana da ih sklonim sa mjesta gdje su verbalno, fizički i egzistencialno ugroženi. Nekom na Palama sigurno smeta što Njegoš igra za one iz Teherana?
Ja bih ipak sačekao i ne bih talasao oko toga što on ne igra sada za U17 na SP. Znam 100% da mu nije svejedno i lako, a koji su razlozi, možda za koju godinu i neće biti bitni, ali ako se zatalasa i zakuha, onda može otići u pogrešnom smjeru.
Jos fascinantnije je kad se tom momku zamjera sto komentarise ovu situaciju, jer Bgt, "sta on zna", samo je par mjeseci prosle godine zivio s tim momkom, zna ga vjerovatno bolje od svih novinarcica i forumasa, al otkud njemu pravo da se mijesa, sta on zna...TikTak je napisao/la:Meni je fascinantno to kad sjecak od 16 ili 17 godina podje komentarisati neku situaciju. I jos on nesto tvrdi. Dragi Dzanana prijvati se lopte i treninga mani se gluposti. Jos si mlad i zelen.
Fascinantnije je kako se ovi forumski politicari poput kobea u sve razumiju i odjedom izlete kada su ovakve stvari u pitanju.TikTak je napisao/la:Meni je fascinantno to kad sjecak od 16 ili 17 godina podje komentarisati neku situaciju. I jos on nesto tvrdi. Dragi Dzanana prijvati se lopte i treninga mani se gluposti. Jos si mlad i zelen.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa vjerujem da vise zna od ovih novinara kojima je samo bitno da nesto napisu, a usput naculi nesto sto bi se moglo desiti, pa haj da pritefterimo bilo ne bilo tacno, ljudi ce citati...Vjerujem da je u kontaktu s njim i mimo ovog vremena kad su pripreme i igre za repku, pa valjda zna sta govori...TikTak je napisao/la:Sta djeca od 16 godina znaju? Bio si u tim godinama i sigurno ti je u mislima bilo samo kako ces drkicu baciti. Sta ako Sikiras bude igrao za Srbiju? Hoce li Musa opet nesto reci. Nije njegovo da se mijesa i komentarise. Koliko se sjecam on se oglasavao i kada je Harun pravio pizdarije s Nurkicem. Jel se oglasio kad se ustanovilo da je Harun uzimao dobru lovu za svoje iskrene suze.JHam je napisao/la:Jos fascinantnije je kad se tom momku zamjera sto komentarise ovu situaciju, jer Bgt, "sta on zna", samo je par mjeseci prosle godine zivio s tim momkom, zna ga vjerovatno bolje od svih novinarcica i forumasa, al otkud njemu pravo da se mijesa, sta on zna...TikTak je napisao/la:Meni je fascinantno to kad sjecak od 16 ili 17 godina podje komentarisati neku situaciju. I jos on nesto tvrdi. Dragi Dzanana prijvati se lopte i treninga mani se gluposti. Jos si mlad i zelen.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kaze- ne krivim ljude koji pokusavaju diskreditovati Njegosa, jer nemaju informacija... Eto u "tvoje vrijeme" nam je sve na dlanu bilo. Joj sto mrzim ovu pricu, opleti odmah po novom Savezu tako mudro i neprimijetno, a kada je u slucaju Nihad Djedovic davao nekakve izjave, i on i Igor, majko mila... i kad na kraju uze drzavljanstvo Njemacke, nemam ja komentara. Jos da je to jedini primjer. Sve bilo idealno, a onda odes na EP bez 3 najbolja igraca.
Imena koja je odabrao Josip Pandža za nastup su sljedeća: Sani Čampara, Adi Alikadić, Emir Bačvić, Džanan Musa, Miladin Vlačić, Lazar Mutić, Vedran Mirković, Srđan Kočić, Amar Barukčija, Drago Cvitanović, Emir Čerkezović i Aljoša Janković.
Jedan grad, jedna ljubav!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.