NK Zvijezda Gradačac

zuka_TM
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zuka_TM » 04 feb 2013, 16:12

Jesil bio na utakmici ?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 feb 2013, 16:13

zuka_TM je napisao/la:Jesil bio na utakmici ?
Ne,to ti čuo rezultat.

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 04 feb 2013, 16:15

Da Benjo mi javio,Gradina dala iz penala.I ja cekam nekog da dode da nam napise opsirinije kako je bilo.

ludix
Kontakt:

Post Postao/la ludix » 04 feb 2013, 16:30

Za nas je Milanovic dao goo samo to znam.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2013, 17:25

losa nogometna predstava na neuslovnom terenu.teren je bio prekriven oko 5cm snijega dosta klizavo,tako da se lijepa igra nije mogla vidjeti.oni koji su bili mogli su uzivati u igri sekoube diatte koji je u vise navrata prolazio po 2-3 igraca.iz jedne takve akcije buba je nabacio a milanovic sa 2 metra pogodio gol.gradina je svoj gol dala iz penala koji je napravila nasa odbrana.u prvom poluvremenu zvijezda je bila nesto bolja dok je u drugom i gradina u par navrata imala posjed lopte i mini pritisak...
zvijezda je nastupila u sastavu kovacevic ,husic,bogdanovic,jakovljevic,jahic,savic ,delic,adam,milanovic,diatta i pandza u nastavku su priliku dobili aljukic dzafic a. i adi amar focic
treba istaci da je danas zvijezdina zadnja linija igrala na nivou amaterske trece lige ;)

za zvijezdu nisu nastupili mirkovic,mus,moranjkic,sodic,ponjevic,stanceski,ordagic,djurdjevic,a.halilovic,dzafic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 04 feb 2013, 17:28

kako je odigrao brazilac adam
Zadnja izmjena: N5555, dana/u 04 feb 2013, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 04 feb 2013, 17:28

ako je ovo bila zadnja linija dobro su i prosli husic,bogdanovic,jakovljevic,jahic

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2013, 17:32

N5555 je napisao/la:kako je odigrao brazilac adam
ma neznam sta da ti kazem za njega teren je bio neuslovan nije se moglo pokazati sto se ocekivalo od igraca,po meni nije neki kvalitet koji bi nam donio novu dimenziju u igri.za sada je prosjek a neznam kako ce biti u nastavku.
danas se vjerovatno pravio spisak za pulu i neki i nece imati mjesta u busu koji ostaje da se vidi

Nova sezona nova nafaka

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 04 feb 2013, 17:32

Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2013, 17:36

zuka_TM je napisao/la:Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?
sta reci ekipa je mlada sve vecinom vasa djeca.odbrana je dobra dva visoka stopera dobro su odigrala na beku likic solidan u sredi malo skripi nema lopti prema napadacima.brckalic i turbic su se trudili iako po meni ni popara nije neki napadac koji zna otvorit prostor.po meni treba vam jedan dobar napadac i mozda prednji vezni i dobro ce to biti.sehric nije los samo malo vam fali discipline.neznam sta vam je sa malika smajlovica igrali on jos za vas.mozda bi on mogao biti to rjesenje na prednjem veznom.sve najbolje u nastavku

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 feb 2013, 17:44

astra1922 je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?
sta reci ekipa je mlada sve vecinom vasa djeca.odbrana je dobra dva visoka stopera dobro su odigrala na beku likic solidan u sredi malo skripi nema lopti prema napadacima.brckalic i turbic su se trudili iako po meni ni popara nije neki napadac koji zna otvorit prostor.po meni treba vam jedan dobar napadac i mozda prednji vezni i dobro ce to biti.sehric nije los samo malo vam fali discipline.neznam sta vam je sa malika smajlovica igrali on jos za vas.mozda bi on mogao biti to rjesenje na prednjem veznom.sve najbolje u nastavku
Svi igrači su sa Općine Srebrenik..Mislim da će mo bit jedina ekipa u historije PL koja će igrat bez i jednog igrača sa druge Općine..jedino neznam dal još ima onaj rezevni golman iz Tuzle i onaj Selimović iz Gračanice...
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 feb 2013, 18:18

astra1922 je napisao/la:
Slazem se sa vecinom.. fali nam taj jedan vezni.. a spica imamo, Ordagić Haris koji nije bio tu.. a na mjesto stopera bi trebao doci jos i Dean Širanović koji je bio u Češkoj.

Ova postava danas vam je igrala proslu sezonu, u nas sve novi igraci.. i 2 suta na gol ste uputili.. nista ne mora da znaci prijateljska je.. bilo je i 2-0 na ljeto pa... :D dobar vam je Diatta pravo :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 feb 2013, 18:19

Pitari zadnje 3 sezone sam pogodio ko ce bit prvak,na zalost moju ove godine vi osvajate titulu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 feb 2013, 18:29

Pardon pogresan klub tema je Zvijezda.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 feb 2013, 18:29

Alipasino je napisao/la:Pardon pogresan klub tema je Zvijezda.
hahahaha..

dobar si :D

Mogao si editovati i onaj post :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 04 feb 2013, 18:51

Evo malo opsirniji izvjestaj sa stranice NK Zvijezda
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... gradina-11" onclick="window.open(this.href);return false;

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 04 feb 2013, 18:54

http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... t-zvijezdi" onclick="window.open(this.href);return false;

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 04 feb 2013, 19:10

Bosanski zmaj je napisao/la:OZBILJNO BI TREBALI RAZMISLITI O OSNIVANJU VATERPOLO EKIPE :D
slika

http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... n-treninga" onclick="window.open(this.href);return false;
uzivaju zvijezdasi max
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 feb 2013, 19:52

Mirković produžio vjernost Zvijezdi

slika

Nikola Mirković je novo - staro ime u svlačionici Zvijezde. U skladu sa dogovorom dvije uprave Mirković nastavlja karijeru u Zvijezdi, te je danas produžio vjernost našem Klubu za naredne tri godine.
Mirković je, zbog povrede šake golmana Kovačevića, u jesen prošle godine došao na tromjesečnu pozajmicu iz subotičkog Spartaka, te se u veoma kratkom periodu snašao i svojim kvalitetima i dobrim odbranama osvojio objektivnu gradačačku publiku čime je opravdao epitet pojačanja. Po završetku polusezone vratio se nazad u Spartak gdje je odradio kompletne pripreme sa ekipom u Subotici.
Na obostrano zadovoljstvo poslije dužih pregovora ostvaren je dogovor o nastavku karijere, ovog talentovanog golmana, u našem Klubu, što je po mišljenju i čelnika Spartaka najbolje rješenje u ovom momentu za Mirkovića.
Vjerujemo da će ova "perspektiva" i u narednom periodu pružati partije kao i u prošloj polusezoni, te da će na najbolji mogući način opravdati povjerenje obiju uprava.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 feb 2013, 20:52

Brcko87 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Svi igrači su sa Općine Srebrenik..Mislim da će mo bit jedina ekipa u historije PL koja će igrat bez i jednog igrača sa druge Općine..jedino neznam dal još ima onaj rezevni golman iz Tuzle i onaj Selimović iz Gračanice...
Svaka vam cast na tome da imate ekipu sastavljenu od svoje djece,velika je to stvar i veliko priznanje vasoj omladinskoj skoli.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.