NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jesil bio na utakmici ?
Ne,to ti čuo rezultat.zuka_TM je napisao/la:Jesil bio na utakmici ?
Da Benjo mi javio,Gradina dala iz penala.I ja cekam nekog da dode da nam napise opsirinije kako je bilo.
Za nas je Milanovic dao goo samo to znam.
losa nogometna predstava na neuslovnom terenu.teren je bio prekriven oko 5cm snijega dosta klizavo,tako da se lijepa igra nije mogla vidjeti.oni koji su bili mogli su uzivati u igri sekoube diatte koji je u vise navrata prolazio po 2-3 igraca.iz jedne takve akcije buba je nabacio a milanovic sa 2 metra pogodio gol.gradina je svoj gol dala iz penala koji je napravila nasa odbrana.u prvom poluvremenu zvijezda je bila nesto bolja dok je u drugom i gradina u par navrata imala posjed lopte i mini pritisak...
zvijezda je nastupila u sastavu kovacevic ,husic,bogdanovic,jakovljevic,jahic,savic ,delic,adam,milanovic,diatta i pandza u nastavku su priliku dobili aljukic dzafic a. i adi amar focic
treba istaci da je danas zvijezdina zadnja linija igrala na nivou amaterske trece lige
za zvijezdu nisu nastupili mirkovic,mus,moranjkic,sodic,ponjevic,stanceski,ordagic,djurdjevic,a.halilovic,dzafic
zvijezda je nastupila u sastavu kovacevic ,husic,bogdanovic,jakovljevic,jahic,savic ,delic,adam,milanovic,diatta i pandza u nastavku su priliku dobili aljukic dzafic a. i adi amar focic
treba istaci da je danas zvijezdina zadnja linija igrala na nivou amaterske trece lige

za zvijezdu nisu nastupili mirkovic,mus,moranjkic,sodic,ponjevic,stanceski,ordagic,djurdjevic,a.halilovic,dzafic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako je odigrao brazilac adam
Zadnja izmjena: N5555, dana/u 04 feb 2013, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
ako je ovo bila zadnja linija dobro su i prosli husic,bogdanovic,jakovljevic,jahic
ma neznam sta da ti kazem za njega teren je bio neuslovan nije se moglo pokazati sto se ocekivalo od igraca,po meni nije neki kvalitet koji bi nam donio novu dimenziju u igri.za sada je prosjek a neznam kako ce biti u nastavku.N5555 je napisao/la:kako je odigrao brazilac adam
danas se vjerovatno pravio spisak za pulu i neki i nece imati mjesta u busu koji ostaje da se vidi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?
sta reci ekipa je mlada sve vecinom vasa djeca.odbrana je dobra dva visoka stopera dobro su odigrala na beku likic solidan u sredi malo skripi nema lopti prema napadacima.brckalic i turbic su se trudili iako po meni ni popara nije neki napadac koji zna otvorit prostor.po meni treba vam jedan dobar napadac i mozda prednji vezni i dobro ce to biti.sehric nije los samo malo vam fali discipline.neznam sta vam je sa malika smajlovica igrali on jos za vas.mozda bi on mogao biti to rjesenje na prednjem veznom.sve najbolje u nastavkuzuka_TM je napisao/la:Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svi igrači su sa Općine Srebrenik..Mislim da će mo bit jedina ekipa u historije PL koja će igrat bez i jednog igrača sa druge Općine..jedino neznam dal još ima onaj rezevni golman iz Tuzle i onaj Selimović iz Gračanice...astra1922 je napisao/la:sta reci ekipa je mlada sve vecinom vasa djeca.odbrana je dobra dva visoka stopera dobro su odigrala na beku likic solidan u sredi malo skripi nema lopti prema napadacima.brckalic i turbic su se trudili iako po meni ni popara nije neki napadac koji zna otvorit prostor.po meni treba vam jedan dobar napadac i mozda prednji vezni i dobro ce to biti.sehric nije los samo malo vam fali discipline.neznam sta vam je sa malika smajlovica igrali on jos za vas.mozda bi on mogao biti to rjesenje na prednjem veznom.sve najbolje u nastavkuzuka_TM je napisao/la:Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se sa vecinom.. fali nam taj jedan vezni.. a spica imamo, Ordagić Haris koji nije bio tu.. a na mjesto stopera bi trebao doci jos i Dean Širanović koji je bio u Češkoj.astra1922 je napisao/la:sta reci ekipa je mlada sve vecinom vasa djeca.odbrana je dobra dva visoka stopera dobro su odigrala na beku likic solidan u sredi malo skripi nema lopti prema napadacima.brckalic i turbic su se trudili iako po meni ni popara nije neki napadac koji zna otvorit prostor.po meni treba vam jedan dobar napadac i mozda prednji vezni i dobro ce to biti.sehric nije los samo malo vam fali discipline.neznam sta vam je sa malika smajlovica igrali on jos za vas.mozda bi on mogao biti to rjesenje na prednjem veznom.sve najbolje u nastavkuzuka_TM je napisao/la:Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?
Ova postava danas vam je igrala proslu sezonu, u nas sve novi igraci.. i 2 suta na gol ste uputili.. nista ne mora da znaci prijateljska je.. bilo je i 2-0 na ljeto pa...

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pitari zadnje 3 sezone sam pogodio ko ce bit prvak,na zalost moju ove godine vi osvajate titulu.
Pardon pogresan klub tema je Zvijezda.
-
- Moderator
- Kontakt:
hahahaha..Alipasino je napisao/la:Pardon pogresan klub tema je Zvijezda.
dobar si

Mogao si editovati i onaj post

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Evo malo opsirniji izvjestaj sa stranice NK Zvijezda
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... gradina-11" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... gradina-11" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... t-zvijezdi" onclick="window.open(this.href);return false;
uzivaju zvijezdasi maxBosanski zmaj je napisao/la:OZBILJNO BI TREBALI RAZMISLITI O OSNIVANJU VATERPOLO EKIPE![]()
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... n-treninga" onclick="window.open(this.href);return false;
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
Mirković produžio vjernost Zvijezdi

Nikola Mirković je novo - staro ime u svlačionici Zvijezde. U skladu sa dogovorom dvije uprave Mirković nastavlja karijeru u Zvijezdi, te je danas produžio vjernost našem Klubu za naredne tri godine.
Mirković je, zbog povrede šake golmana Kovačevića, u jesen prošle godine došao na tromjesečnu pozajmicu iz subotičkog Spartaka, te se u veoma kratkom periodu snašao i svojim kvalitetima i dobrim odbranama osvojio objektivnu gradačačku publiku čime je opravdao epitet pojačanja. Po završetku polusezone vratio se nazad u Spartak gdje je odradio kompletne pripreme sa ekipom u Subotici.
Na obostrano zadovoljstvo poslije dužih pregovora ostvaren je dogovor o nastavku karijere, ovog talentovanog golmana, u našem Klubu, što je po mišljenju i čelnika Spartaka najbolje rješenje u ovom momentu za Mirkovića.
Vjerujemo da će ova "perspektiva" i u narednom periodu pružati partije kao i u prošloj polusezoni, te da će na najbolji mogući način opravdati povjerenje obiju uprava.

Nikola Mirković je novo - staro ime u svlačionici Zvijezde. U skladu sa dogovorom dvije uprave Mirković nastavlja karijeru u Zvijezdi, te je danas produžio vjernost našem Klubu za naredne tri godine.
Mirković je, zbog povrede šake golmana Kovačevića, u jesen prošle godine došao na tromjesečnu pozajmicu iz subotičkog Spartaka, te se u veoma kratkom periodu snašao i svojim kvalitetima i dobrim odbranama osvojio objektivnu gradačačku publiku čime je opravdao epitet pojačanja. Po završetku polusezone vratio se nazad u Spartak gdje je odradio kompletne pripreme sa ekipom u Subotici.
Na obostrano zadovoljstvo poslije dužih pregovora ostvaren je dogovor o nastavku karijere, ovog talentovanog golmana, u našem Klubu, što je po mišljenju i čelnika Spartaka najbolje rješenje u ovom momentu za Mirkovića.
Vjerujemo da će ova "perspektiva" i u narednom periodu pružati partije kao i u prošloj polusezoni, te da će na najbolji mogući način opravdati povjerenje obiju uprava.
Svaka vam cast na tome da imate ekipu sastavljenu od svoje djece,velika je to stvar i veliko priznanje vasoj omladinskoj skoli.Brcko87 je napisao/la:Svi igrači su sa Općine Srebrenik..Mislim da će mo bit jedina ekipa u historije PL koja će igrat bez i jednog igrača sa druge Općine..jedino neznam dal još ima onaj rezevni golman iz Tuzle i onaj Selimović iz Gračanice...astra1922 je napisao/la:sta reci ekipa je mlada sve vecinom vasa djeca.odbrana je dobra dva visoka stopera dobro su odigrala na beku likic solidan u sredi malo skripi nema lopti prema napadacima.brckalic i turbic su se trudili iako po meni ni popara nije neki napadac koji zna otvorit prostor.po meni treba vam jedan dobar napadac i mozda prednji vezni i dobro ce to biti.sehric nije los samo malo vam fali discipline.neznam sta vam je sa malika smajlovica igrali on jos za vas.mozda bi on mogao biti to rjesenje na prednjem veznom.sve najbolje u nastavkuzuka_TM je napisao/la:Astra sta mislis o Gradini i ovoj ekipi trenutno mozda je tesko reci nakon jedne utakmice i takvog terena ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.