Teško brate. Nije života mi ništa protiv Tuzle, bio bih i više nego sretan da prođu, ali ovi su drugačija zvijer u odnosu na sve što nam inače dolazi u pretkolima.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Smijesno je da se nije ulozio ozbiljniji novac u ovaj tim. Azmir pokazao da njegove pompezne izjave ne treba uzimati ozbiljno. Neka sreca u nesreci je sto ovaj tim svakako tesko mogu proci, no mislim da TC nece ni u ligi imati zapazeniju ulogu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Fejzić, Mehidić, Čeliković, Šukilović, Nukić, Hrkač, Karjašević, Kuzmanović, Mišić, Mešinović, Smajlagić.
............................FEJZIĆ
........ŠUKILOVIĆ......HRKAČ............ČELIKOVIĆ
NUKIĆ......MIŠIĆ.......KARJAŠEVIĆ.....KUZMANOVIĆ...MEHIDIĆ
..............MEŠINOVIĆ...............SMAJLAGIĆ
............................FEJZIĆ
........ŠUKILOVIĆ......HRKAČ............ČELIKOVIĆ
NUKIĆ......MIŠIĆ.......KARJAŠEVIĆ.....KUZMANOVIĆ...MEHIDIĆ
..............MEŠINOVIĆ...............SMAJLAGIĆ
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 jul 2022, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hrkac i Mesinovic od prve minute
nisam ovo ocekivao nikako..

Nažalost i Jović kao i njegovi prethodnici forsira Mešinovića (da li po naređenju ili po ubjeđenju ne znam) i izgleda i u novoj sezoni ćemo igrati znatan broj utakmica sa 10 igrača što prilično umanjuje šanse za veći uspjeh ekipe.Aristotel555 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 19:14Hrkac i Mesinovic od prve minutenisam ovo ocekivao nikako..
.......................,..1.......X............2
Alkmaar - Tuzla City 1.10...11.0.......19.0
Alkmaar - Tuzla City 1.10...11.0.......19.0
Smajlagić i Mešinović će biti iza lopte.Prva linija odbrane.CityCity je napisao/la: ↑21 jul 2022, 19:40Nažalost i Jović kao i njegovi prethodnici forsira Mešinovića (da li po naređenju ili po ubjeđenju ne znam) i izgleda i u novoj sezoni ćemo igrati znatan broj utakmica sa 10 igrača što prilično umanjuje šanse za veći uspjeh ekipe.Aristotel555 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 19:14Hrkac i Mesinovic od prve minutenisam ovo ocekivao nikako..
Meni nije pravo da ne igra Fereira umjesto Mehidića.
Bilo je za očekivati 3-5-2 formaciju.Ovo je vrlo efikasna defanzivna formacija sa mogućim kontrama.Presing očito nećemo vršiti ,nismo budale.Rasuli bi nas ljudi.
Mešinović nije upotrebljiv ni u jednoj liniji.I meni je logičnije da je u timu Fereira umjesto Mehidića ali očito da Jović ima drugo mišljenje.Sve u svemu od ove utakmice ne treba očekivati čuda.tuzlac je napisao/la: ↑21 jul 2022, 19:49Smajlagić i Mešinović će biti iza lopte.Prva linija odbrane.CityCity je napisao/la: ↑21 jul 2022, 19:40Nažalost i Jović kao i njegovi prethodnici forsira Mešinovića (da li po naređenju ili po ubjeđenju ne znam) i izgleda i u novoj sezoni ćemo igrati znatan broj utakmica sa 10 igrača što prilično umanjuje šanse za veći uspjeh ekipe.Aristotel555 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 19:14Hrkac i Mesinovic od prve minutenisam ovo ocekivao nikako..
Meni nije pravo da ne igra Fereira umjesto Mehidića.
Đe se zdjede onaj Balja ljudi moji ?
Mi ćemo biti prisiljeni mijenjati u drugom poluvremenu.Makar 3 igrača.Fereira,Mendeš,Karić.....CityCity je napisao/la: ↑21 jul 2022, 19:56Mešinović nije upotrebljiv ni u jednoj liniji.I meni je logičnije da je u timu Fereira umjesto Mehidića ali očito da Jović ima drugo mišljenje.Sve u svemu od ove utakmice ne treba očekivati čuda.
-
- Kontakt:
Po meni je Fereira morao poceti a sto se tiče Mesinovica on je igraca manje u svakom smislu i nije mi jasno da ga i Jovica forsira al eto..sretno pa cemo vidjeti na sta ce izaci ovo..
I dok fudbaleri Tuzla sitija s nestrpljenjem očekuju najveći meč u klupskoj istoriji, u redovima AZ Alkmara prvi evropski susret u sezoni dočekuju bez euforije.
Dva mjeseca nakon što je Fejenord poražen u finalu Konferencijske lige od Rome (0:1), još jedan holandski klub pokušaće da ostvari zapažen rezultat u najmlađem UEFA klupskom takmičenju.
Holandski mediji upoznali su javnost sa istorijatom Tuzla sitija, aktuelnog vicešampiona BiH, navodeći da se radi o mladom klubu iz Tuzle, koji je grad upola veći od Alkmara, ali da iz njega dolazi mnogo stariji i popularniji klub – Gorki.
Portal “Nos” pokušao je da zainteresuje domaću javnost za večerašnji duel u Alkmaru (20.30 časova), a koliko se bh. fudbal cijeni u Holandiji dovoljno govori podatak da ulaznica za dvoboj AZ-a i Tuzla sitija košta, vjerovali ili ne, svega pola eura!
Tim Paskala Jansena redovni je učesnik na međunarodnoj sceni. Prije dvije godine AZ je igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Dinamo Kijeva, zatim su im rivali u Ligi Evrope bili Napoli i Real Sosijedad, da bi godinu dana kasnije igrali protiv Seltika, što su zaista ugledna evropska imena, pa ne čudi nezainteresovanost za duel sa “malim” klubom iz BiH.
Ipak, ekipa Dragana Jovića uspješno je položila debitantski ispit na međunarodnoj sceni.
U dvomeču je savladan Tre Pene ukupnim rezultatom 8:0 (2:0, 6:0), a nakon duela sa slabašnim klubom iz San Marina, na redu su utakmice protiv mnogo ozbiljnijeg AZ Alkmara, ekipe koja je prošlu sezonu u Holandiji okončala na petom mjestu, piše Mondo.
Dva mjeseca nakon što je Fejenord poražen u finalu Konferencijske lige od Rome (0:1), još jedan holandski klub pokušaće da ostvari zapažen rezultat u najmlađem UEFA klupskom takmičenju.
Holandski mediji upoznali su javnost sa istorijatom Tuzla sitija, aktuelnog vicešampiona BiH, navodeći da se radi o mladom klubu iz Tuzle, koji je grad upola veći od Alkmara, ali da iz njega dolazi mnogo stariji i popularniji klub – Gorki.
Portal “Nos” pokušao je da zainteresuje domaću javnost za večerašnji duel u Alkmaru (20.30 časova), a koliko se bh. fudbal cijeni u Holandiji dovoljno govori podatak da ulaznica za dvoboj AZ-a i Tuzla sitija košta, vjerovali ili ne, svega pola eura!
Tim Paskala Jansena redovni je učesnik na međunarodnoj sceni. Prije dvije godine AZ je igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Dinamo Kijeva, zatim su im rivali u Ligi Evrope bili Napoli i Real Sosijedad, da bi godinu dana kasnije igrali protiv Seltika, što su zaista ugledna evropska imena, pa ne čudi nezainteresovanost za duel sa “malim” klubom iz BiH.
Ipak, ekipa Dragana Jovića uspješno je položila debitantski ispit na međunarodnoj sceni.
U dvomeču je savladan Tre Pene ukupnim rezultatom 8:0 (2:0, 6:0), a nakon duela sa slabašnim klubom iz San Marina, na redu su utakmice protiv mnogo ozbiljnijeg AZ Alkmara, ekipe koja je prošlu sezonu u Holandiji okončala na petom mjestu, piše Mondo.
Sranje, Mesinovic , – ocito Azmir ne moze da se pomiri da je profulao I da je to promasena investicija.
Los sastav – kukavicki, bas suprotno od onog sto su najavljivali.
Los sastav – kukavicki, bas suprotno od onog sto su najavljivali.
-
- Kontakt:
Neko link?
-
- Kontakt:
Večeras na poluvremenu izvesti Nukića i dati mu čiste papire.
Nek ide gdje može, kako ga covjek mangupski okrenu i izbori penal znog njeg.
Od nove godine lik nas je koštao toliko primljenih golova, a učinak skoro nikakav.
Nek ide gdje može, kako ga covjek mangupski okrenu i izbori penal znog njeg.
Od nove godine lik nas je koštao toliko primljenih golova, a učinak skoro nikakav.
-
- Kontakt:
Pa je li moguće da ga svako drzi na beku a covjek promaja teska, a o centarsutu da ne pričam svaka na tribine..napolje Mesinovic i Nukic u igru Fereira i Elouet..
Hoćemo Fereiru,Mendeša,Nargalića,Karića.
Napolje: Mešinović,Mehidić ,Nukić.Izdajnici-petokolonaši.
Napolje: Mešinović,Mehidić ,Nukić.Izdajnici-petokolonaši.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 jul 2022, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.