Šta Čelik u gostima???? Jesil gledao tekmu??? Šta kakiš bolan...Meda niste mogli u Zenici i kao pokradeni bili...E jeste jaki da se vas pokrada! Pišeš gluposti i ovi ti vjeruju...Govorim samo za utakmicu sa Čelikom u Zenici!HercUSrcu je napisao/la:Započeti ću sa apelom koji će vjerojatno naići na zid ali moram to napisati -
Moderatori, lijepo vas molim da nam počistite malo PDF da ovi proleteri ne pišu
svakakve gluposti i vrijeđaju naš klub.
Ako mi to ne radimo kod njih, trebalo bi vrijediti i obrnuto, zar ne?
HŠK Zrinjski Mostar 2013/2014 -
Krenulo je li-la, mnogi nas htjeli poljuljati već na samom početku i baciti nas u borbu za opstanak (da Mario Pandža, na tebe mislim).
Lagano smo počeli loviti formu i dizati se iz kola u kolo, 1 kolo bili i na vrhu ali od kad smo došli u top 4 nismo ga napustili.
Bilo je tu par nesretnih utakmica gdje smo realno zaslužili sva 3 boda ali smo nesretno izgubili bodove - Rudar doma, Vitez u gostima, ili su nam ih uzeli bezobrazno iz ruku - Čelik u gostima, Olimpic doma.
Sve u svemu, polusezonu smo završili na dobroj poziciji ali ipak sa zaostatkom od 5 bodova za Željom.
U kupu smo imali najteži raspored ali smo unakazili Borac i prošli u četvrtfinale.
Na zimskim pripremama se očito dobro radili, unatoč lošem vremenu koje nas je konstantno pratilo.
Moram priznati da ja prvi nisam bio pre optimističan kada je počeo proljetni dio.
Prvenstveno zbog ozljede Brkovića, Đurić se tek pred kraj priprema uključio kao i Nikolić.
A Bekić je prebačen na tribine/klupu zato što nije potpisao novi ugovor.
I onda kreće šou.
Ja sam rekao da želim 9 od 12 u prva 4 kola, tako je i bilo.
A realno, trebalo je biti 10 od 12 jer smo zaslužili bar bod protiv Želje na Grbavici.
U Kupu prošli u polufinale gdje nas čekao za nas ove sezone jako nezgodno Sarajevo (baš nam ne paše ta momčad).
A onda su momci krenulo mljeti sve pred sobom.
Koliko ono uzastopnih pobjeda imamo?
Tu se pokazalo nekoliko stvari jako bitnih -
Pripreme jako dobro odrađene
Igrači su odlično usvojili sve trenerove zamisli
Trener se za svakog protivnika dobro pripremio očitom analizom ukazujući na slabosti i jakosti svakoga posebno.
Imamo par bisera u momčadi - crnov, simeunović, mladi zlatić i po meni srce naše momčadi - muminović.
I naravno Stevo naprijed.
Meni je osobno najdraži dio svaki tjedan bilo vidjeti PDF prognoza kola gdje nas svako kolo bar 70% ljudi podcjenjivalo i govorilo da smo loši, da ćemo lako izgubiti,itd.
Tu sam priznajem guštao jer svaki put nakon tog kola odem pogledati prognoze i lijepo se nasmijem kada vidim da je naš Zrinjski opet upisao 3 boda.
Momčad nam je sastavljena od igrača koji mnogi podcjenjuju. Što zbog neznanja, što zbog glupog načina razmišljanja ili preuveličavanja svojih igrača.
(zato kad vidim onaj PDF naj 11 Premier lige i netko mi npr stavi B.Čolića u ekipu, a momak odigrao 2 utakmice ove sezone, ima puno idiota tu).
Krenimo redom-
Dujković na golu. Iskusan, pokazao u podosta utakmica da je siguran i odličan (npr. Sarajevo u kupu,1.utakmica).
Ponekad znao zaplivati, pogotovo kod centaršuteva, ali to je boljka jako puno golmana.
Imamo Peru lijevu, dokazan već podosta sezona, kako prema naprijed tako i prema iza.
Mali Zlatić koji je sjajno iskoristio priliku pruženu od strane trenera i pokazao se kao veliki talent.
Anto je meni jako drag igrač, izgleda kao Goofy iz Disneya, ali za igrača njegove konstitucije ima odličnu koordinaciju i tehniku. Još da koncentraciju poveća, biti će odličan.
Aleksić korektan, postao standardan, pouzdan što je jako bitno na odgovornoj poziciji popute njegove.
U srcu momčadi imamo Barišića i Muminovića, dvije radilice bez kojih naša momčad ne bi bila tu gdje jeste.
Povežu zadnju i prednju liniju, odlične rade na destrukciji protivnika, kapa dolje momci.
A naprijed, ne znam tko je bolje odigrao proljetni dio.
Simenuović koji je uvjerljivo najbolje desno krilo lige i taj momak ima lijepu budućnost, samo da malo glavu sredi.
Crnov, naš najbolji pojedinac, usudio bi se reći i cijele sezone. Proljeće je njegovo sa ključnim asistencijama i golovima.
Vučina/Đurić - i jedan i drugi dobri i jako korisni kada su u formi. Imaju taj zadnji pas, znaji i potegnuti iz vana, povezati igru. Lijepo su pokrivali jedan drugog u odsustvu.
Nikolić - lijeva, desna, glava- njemu svejedno! Natrpao se odličnih golova ove polusezone, odlično pojačanje!
Klupa -
Bekić - po meni glup potez što nije produžio ugovor jer će tu više izgubiti nego dobiti dugoročno, ali kad je ulazio, dao je uvijek sve od sebe, to cijenim.
Basara- kada prođe pripreme kak spada mislim da će nam biti pojačanje i pol. I mora postati timski igrač, ali da ima ono nešto kod njega - ima
Stoja - slično kao Basara, treba proći pripreme cijele. Ključan u pobjedi nad širokim. Kad god je ulazio, dao sve od sebe. Kapa dolje.
Pehar - mnogi ga ne voli ali meni je mali drag igrač. Radilica, ne zna puno, ali momak koji uvijek daje 101% i to se mora cijeniti. Samo nastavi mali!
Pezo - nedorečen bih rekao. Ima iskustvo ali je podosta ozlijeđen a kad je igrao valjda zbog neuigranosti je djelovao ponekad nesigurno.
Brković - po meni jedan od najstandardnijih naših pojedinaca u proljetnom dijelu. Čvrst, beskompromisan, dobar centaršut. Šteta što se ozlijedio ali neka bude spreman za sljedeću sezonu.
Stručni stožer -
Kad je došao Karačić prošle godine za Uskrs, ja sam bio jako sretan.
Zašto?
Čovjek je jedan od najboljih trenera na Balkanu, po meni.
Kako živim u Zagrebu već posljednjih 10 godina, intenzivno pratim HNL paralelno sa našom ligom.
Gdje god je bio, njegova momčad osim jako dobrih rezultat je imala ono što svaka dobro vođena momčad mora imati - glavu i rep, smisao u svojoj igri i prije svega - disciplinu!
Mnogi su ga osporavali na početku jer nije krenulo najbolje, ali ja sam vjerovao da će on uspjeti napraviti ono što je zacrtao.
Da li je uspio?
Nije!
Uspio je i više od toga!
Svaka čast Branko!
I sad smo tu gdje jesmo.
Na prvom mjestu. 3 boda ispred Širokog i Želje. 2 kola do kraja.
Da li je sve gotovo?
Nije!
Daleko je od gotovog šta god mnogi ovdje rekli.
Da je sve u našim rukama - jeste!
Sljedeći vikend imamo priliku pred svojim navijačima pokazati zašto smo i više nego zasluženo tu gdje jesmo.
Treba početi već sutra pripremati momčad za utakmicu protiv Mladosti i pobrinuti se da tu uknjižimo 3 boda.
Najbitnija stvar u ovakvim utakmicama je glava, jer kvaliteta koju naša momčad ima je neupitna.
Ne sumnjam da će stručni stožer sve napraviti da momke pripreme kako spada kako fizički tako i psihički.
I onda se još ponadati da će Željo i Sarajevo odigrati X ili neka i Sarajevo uzme sva 3 boda.
Jer to znači da uz naša 3 boda, službeno slavlje može početi!
Do sada sam si govorio, šta god bude u posljednjih par kola, super je. Osigurali smo Europu, cilj je ostvaren.
Nakon jučerašnje utakmicu i pobjede Veleža, i dalje si ponavljam isto.
Ali da želim titulu - Oooooooo da!
Jedva čekam doći u četvrtak u Mostar. Uživati u svom gradu i isčekivati utakmicu sa Mladosti. Popeti se na tribine BB-a i 90 minuta uživati u utakmici.
Šta god bilo nakon 90minuta ima da svi zapjevamo zajedno našim junacima!
P.S. : mali dodatak svim mostarcima i ljubiteljima našeg kluba -
Pustite ove "dušebrižnike" neka piše šta god žele. To su ljudi koji su isfrustrirani na nekoliko razina i nemaju pametnijeg posla nego nama tu kvariti užitak i moguću titulu.
Gdje su bili i da li su se brinuli kada nam do prije 4 kola nije dosuđen niti jedan penal cijelo prvenstvo? Jedini klub smo bili kojem se nije dosudio niti jedan penal.
Gdje su bili kada su nas pokrali protiv Olimpica i Čelika?
Al najjači su mi ovi koji se žale što im jučer protivnik nije pustio da pobijede! Zamisli, kakav je to mentalni sklop majko mila?! Sram bilo Veleža što su odlučili igrati pošteno.
Kažete mi nismo zaslužili biti prvi? Hvala vam na tom mišljenju, jer to potvrđuje da smo to zaslužili itekako!
Dragi moji iz Mostara, ajmo biti gospoda i lijepo ignorirati sve što ti "dušebrižnici" dođu napisati na naš PDF (osim ako su to neki normalni upisi naravno).
Idemo se kao što smo i cijele sezone, koncentrirati na nas. Mi smo ti koji smo izgurali cijelu sezonu, mi smo ti koji smo na prvom mjestu. Idemo uživati u tome!
Naprijed Zrinjski! I vidimo se svi u subotu!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
::::SAMO ČELIK::::
u zenici nam je iskljucen najbolji igrac radi prigovora i opet vas okrenemo sa igracem manje od 0-1 povedemo 2-1
u 90. minuti nije nam sviran cist penal nad djuricem
zato ste dobili porciju u mostaru
Iskljucen je jer je papak! Što je prigovarao!Zato su ga vasi navijaci odmah i napadali kada je izlazio...Kakav penal u 90. bolan,malo ga dirnuo on kao da ga snajper pogodio...Imali ste sanse u Zenici isto kao mi u Mostaru kada smo popusili 4 komada...Prema tome ne nabrajajte bezze sve i svasta kada NIJE ISTINA! I da je sviran penal onda je to BOD ukraden,a ne kako ovaj navodi 3 boda vam ukradena u Zenici...maxbet100 je napisao/la:u zenici nam je iskljucen najbolji igrac radi prigovora i opet vas okrenemo sa igracem manje od 0-1 povedemo 2-1
koliko moras biti nerealan i poredit utakmicu sa 4 komada u mostaru gdje ste jos bar toliko mogli primiti i izgubljenu utakmicu s igracem manje 3-2 gdje smo zakinuti za penal
dovoljno o tvojoj realnosti
nadajte se europi dok vas i sarajevo ne nakanta kao i mi

jarana vama je kompenzacija za taj"penal" onaj prvi gol u Mostaru koji se prvo ponisti pa prizna to samo moze kod nas ,a do tog gola smo bili sigurno ako ne bolji onda bar ravnopravan protivnikmaxbet100 je napisao/la:u zenici nam je iskljucen najbolji igrac radi prigovora i opet vas okrenemo sa igracem manje od 0-1 povedemo 2-1
protiv olimpika vas najbolji igrac bijase golman protivnicke ekipe slucajno ili ne ostace nepoznanica ,ipak dobra ste momcad i ako se ne opustite protiv Mladosti osvojit cete titulu i ja cu vam na tome s igurno cestitat
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Prvi gol u Mostaru nedavno je opravdano promijenjena odluka. Da je nije promijenio bila bi jos jedna sudacka pogreska.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Karacic kratko i u srz : "U Rimu smo ali tek trebamo vidjeti Papu"
@Herc

@Herc

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Pošto imam vremena da i ja malo raspravljam sa ovim teoretičarima zavjera jer vidim da ih boli pogled na ljestvicu.Niđe veze su vam komentari.tareizo je napisao/la:jarana vama je kompenzacija za taj"penal" onaj prvi gol u Mostaru koji se prvo ponisti pa prizna to samo moze kod nas ,a do tog gola smo bili sigurno ako ne bolji onda bar ravnopravan protivnikmaxbet100 je napisao/la:u zenici nam je iskljucen najbolji igrac radi prigovora i opet vas okrenemo sa igracem manje od 0-1 povedemo 2-1
protiv olimpika vas najbolji igrac bijase golman protivnicke ekipe slucajno ili ne ostace nepoznanica ,ipak dobra ste momcad i ako se ne opustite protiv Mladosti osvojit cete titulu i ja cu vam na tome s igurno cestitat
Što se tiče tekme u Zenici ja sam prvi napao Denija što je reagovao kako je reagovao ali on je čovjek kratkog fitilja koji ne može istrpiti kad ga neko potkrada.Njega je pred 4 sucem žešće faulirao igrač Čelika (bukvalno ga izuo iz kopački ) glavni je pustio prednost i u nastavku mi dajemo gol ali 4 sudac ništa ne signalizira glavnom u vezi prekršaja iako se desio pred njim .Deni traži da pokažu žuti karton igraču čelika ali 4 sudac poziva glavnog i umjesto kartona domaćem igraču traži da pokaže žuti Simeunoviću. Nakon čega je ovaj poludio i desilo se šta se desilo ,tj. gađao ga je kopačkom koju mu je ovaj brutalno odnio sa noge.Što se tiče nedosuđenog penala na Đuriću, pogledajte snimku ,čisto čišćenje po nogama ,a zašto to sudac nije htio vidjeti to je drugo pitanje ali je nisam tada pisao o namještanju ,namjernim sudijskim greškama nego sam napao Simeunovića zbog ponašanja.
Prvi gol Čeliku pod BB?Vrlo jednostavno ,pomoćnik koji je digao zastavicu je mislio da je nakon centaršuta Nikolić dirao loptu i onda bi bilo zaleđe.Na snimci se vidi da nitko ne dira loptu prije golmana Čelika ,što je vidio sudac koji stoji pored gola i odluka je normalno promjenjena i suci su dobili vrlo dobre ocjene za razliku od sudaca koji su sudili u Zenici.
Što se tiče navodnih teorija zavjere i namještanja ja bih mogao postaviti pitanje zašto je Hukić u utakmici sa Željom (3 dana nakon prve tekme sa Širokim) odmarao 6 igrača iz prvog tima a 2 dana nakon uzvrata sa Širokim protiv nas pod BB je odmarao jednog igrača.Možda slučajnost ili možda i ne? Ovakva logika je čista glupost i svak ko imalo prati nogomet vidi da su to samo priče koje tjeraju vodu na jedan mlin.Sedam dana tupite istu priču da će Velež pustit Želji a sada odmah nakon onog vaterpola na Otoci se okrećete na Olimpic i onog jadnog golmana Olimpica koji samo par minuta prije primljenog gola iščupao čistu loptu iz rašlji svog gola.Pa ako je imao namjeru da pusti gol zar mu ne bi lakše bilo da je pustio tu loptu u gol i gotovo.Zar stvarno mislite da se na takav način namještaju tekme?Svaka sumnjiva tekma kod nas je blokirana na kladionicama ,zašto nisu blokirali utakmice u Mostaru i na Otoci?Zato jer je sve bilo regularno i normalno.Ili je možda Zrinjski kupio sve tekme dosada i sve pobjede ostavrio sa 1-0 ,iz nepostojećih penala (čak 2 u 28 kola) i uz pomoć sudaca i "kupljenih" golmana protivničkih ekipa.Ponavljam "Tko gubi ima pravo da se ljuti " ali mogli bar malo dostojanstva sačuvati jer tko zna šta će se desiti u ova dva kola.
Šta ako Željo dobije pitare,zar je to nemoguće u nogometu?Šta ako Uščuplić pred finale kupa bude odmarao 5-6 igrača kao što je Čelik uradio.Pa to je u neku ruku i logično svak gleda svoj interes i jučer je Murinjo odmarao neke igrače (on je doduše i dobio utakmicu ali s rezervnim sastavom i to je normalno).
Da neko ne pomisli da ja sada pišem ovako jer je sad u pitanju moj Zrinjski ,samo bih napomenuo da imate i ovdje a i na drugim temama moje postove gdje sam napisao da nema ništa od tih namještaljki tipa "Željo će dobiti Velež,Borac će dati Rudaru,Travnik će kupiti od Veleža,Slavija od Zvjezde" itd i na kraju šta je bilo od tih navodnih namještaljki.Ništa ,apsolutno ništa ali ove "sveznalice" i "vidovite Džemile" iz kola u kolo znaju unaprijed rezulatet a kad tekme završe pokriju se po ušima.
Evo jedan primjer ,prije par godina na kraju prvenstva pod BB igrali Zrinja i Čelik.Nama ništa nije trebalo ali jeste Čeliku bod.I čitavu utakmicu neki lik iznad nas je pričao kako je to prodato, kako će biti neriješeno i kako on to sve zna unaprijed i stvarno do 85 minute 1-1 i onda Zrinja daje gol za 2-1 i tako završava tekma.Znate koje je bilo objašnjenje tipa iznad nas: "E yebiga ovaj što je dao gol je ušao sa klupe i nitko mu nije rekao da ne smiju zabit gol Čeliku

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
[quote="maxbet100"]koliko moras biti nerealan i poredit utakmicu sa 4 komada u mostaru gdje ste jos bar toliko mogli primiti i izgubljenu utakmicu s igracem manje 3-2 gdje smo zakinuti za penal
[/quote
@Zrinja je potpuno u pravu kod opisa prekrsaja u Zenici... Mozda je hajd i penal bio u 90. kazem mozda,al nije vam uzeto TRI boda nego BOD! To je ogromna razlika! U konstataciji...
@Maxbet mi smo igralu u Mostaru isto kao i VI u Zenici...Samo smo mi popusili 4 komada a vi 3...Doduse i dali ste 2
Mi imamo pravo da se nadamo KUP-u...I nas Sarajevo nece nabiti u 2 utakmice...Nego je Sarajevo nabilo VAS u dvije tekme! Al da ne tusim vise...bilo i proslo...idemo dalje...

@Zrinja je potpuno u pravu kod opisa prekrsaja u Zenici... Mozda je hajd i penal bio u 90. kazem mozda,al nije vam uzeto TRI boda nego BOD! To je ogromna razlika! U konstataciji...
@Maxbet mi smo igralu u Mostaru isto kao i VI u Zenici...Samo smo mi popusili 4 komada a vi 3...Doduse i dali ste 2

Mi imamo pravo da se nadamo KUP-u...I nas Sarajevo nece nabiti u 2 utakmice...Nego je Sarajevo nabilo VAS u dvije tekme! Al da ne tusim vise...bilo i proslo...idemo dalje...
a .zamorano je napisao/la:maxbet100 je napisao/la:koliko moras biti nerealan i poredit utakmicu sa 4 komada u mostaru gdje ste jos bar toliko mogli primiti i izgubljenu utakmicu s igracem manje 3-2 gdje smo zakinuti za penal
nadajte se europi dok vas i sarajevo ne nakanta kao i mi[/quote
@Maxbet mi smo igralu u Mostaru isto kao i VI u Zenici...Samo smo mi popusili 4 komada a vi 3...Doduse i dali ste 2![]()
Ma nitko Vam ne brani da se nadate ,ako te baš interesuje ja sam na na PDF-u o kupu BiH napisao svoje osobno mišljenje o finalu i dao sam dosta šansi Čeliku ali to nema veze sa ovim ovdje.To što ti misliš da je nas Sarajevo "nabilo" pokazuje samo da ti nisi gledao ni prvu ni drugu tekmu.Sretno vama u kupu ali šampion je samo jedan i ako Bog da u nedjelju će biti definitivno poznat.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
- primasquadra
- Kontakt:
jedino je zrinjski nabio čelika u prvenstvu i to je to.
- VigorMostarac
- Kontakt:
Zašto pišete da ste šampioni kad još niste,možda budete u subotu 03.05.a možda i nebudete je teorecke šanse sve dok postoje onda postoje.
zamislite situaciju da vam zadnje kolo zatrebaju bodovi.....
VFC THE RELIGION
sučin pritišVigorMostarac je napisao/la:Zašto pišete da ste šampioni kad još niste,možda budete u subotu 03.05.a možda i nebudete je teorecke šanse sve dok postoje onda postoje.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- VigorMostarac
- Kontakt:
Ja ne pritim samo kažem na teorecke šanse.Kevin je napisao/la:sučin pritišVigorMostarac je napisao/la:Zašto pišete da ste šampioni kad još niste,možda budete u subotu 03.05.a možda i nebudete je teorecke šanse sve dok postoje onda postoje.
VFC THE RELIGION
Nitko od nas ne pise da smo sampioni, svi smo cvrsto na zemlji jer znamo da jos nije gotovo i da najvaznije slijedi.VigorMostarac je napisao/la:Zašto pišete da ste šampioni kad još niste,možda budete u subotu 03.05.a možda i nebudete je teorecke šanse sve dok postoje onda postoje.
A ako nam bodovi zatrebaju u zadnjem kolu, nije problem osvojit cemo ih jer ne bi bilo prvi put da slavimo u Vrapcicima

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
teoretskeVigorMostarac je napisao/la:Ja ne pritim samo kažem na teorecke šanse.Kevin je napisao/la:sučin pritišVigorMostarac je napisao/la:Zašto pišete da ste šampioni kad još niste,možda budete u subotu 03.05.a možda i nebudete je teorecke šanse sve dok postoje onda postoje.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- VigorMostarac
- Kontakt:
Ja bih volio da Vam zatrebaju i da morate igrati 100% a ako vam nebude trebalo onda će biti pustili vam ili igrali sa 20%snage.CroCop je napisao/la:Nitko od nas ne pise da smo sampioni, svi smo cvrsto na zemlji jer znamo da jos nije gotovo i da najvaznije slijedi.VigorMostarac je napisao/la:Zašto pišete da ste šampioni kad još niste,možda budete u subotu 03.05.a možda i nebudete je teorecke šanse sve dok postoje onda postoje.
A ako nam bodovi zatrebaju u zadnjem kolu, nije problem osvojit cemo ih jer ne bi bilo prvi put da slavimo u Vrapcicima
Usput što nebi tražili da se prekine zabrana gostujućim navijaćima ipak derbi je derbi a ćuo sam da su Sarajevo i Čelik nešto dogovarali za finale kupa.
VFC THE RELIGION
Mi cemo aBd imat' titulu do zadnjeg kola, ali i sa njom tamo idemo pobijedit. Nista vise ni manje 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sta je sa Nikole Vasilja,gdje je taj momak?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Na klupi,polako ima vremena tek mu je 18 godina,zadnje kolo bili potrebni bodovi ili ne,uzimamo minimalno jedan,ali vjerojatnije sva tri.brazzo je napisao/la:Sta je sa Nikole Vasilja,gdje je taj momak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.