FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Asistencija Thiaga RAMENOM za Krkica,i on sa 1 metar pogodi u golmana . . 

MVP - Messi-Villa-Pedro
jos jedna u nizu pobjeda...
jako je bitno sto su golove postigli igraci koji rijetko to rade i koji uopste rijetko igraju..ovo se pogotovo odnosi na mladog thiaga i affelaya..
jako je bitno sto su golove postigli igraci koji rijetko to rade i koji uopste rijetko igraju..ovo se pogotovo odnosi na mladog thiaga i affelaya..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
FCB-ove rezerve jače od 1. ekipe RMCF-a 
Sve je dobro prošlo. Ključni igrač su se odmarali, nitko se nije ozlijedio, upisana je nova pobjeda i u finalu smo! Baš mi je drago što su se Thiago i Afellay upisali u strijelce, a Adriano pokazuje da na njega možemo ozbiljno računati.
Bojan - srednja žalost

Sve je dobro prošlo. Ključni igrač su se odmarali, nitko se nije ozlijedio, upisana je nova pobjeda i u finalu smo! Baš mi je drago što su se Thiago i Afellay upisali u strijelce, a Adriano pokazuje da na njega možemo ozbiljno računati.
Bojan - srednja žalost

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Ibrahim A. majstor nad majstorima

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
legenda affelay,nije mu dugo vremena trebalo da se uhoda..Ad0 je napisao/la:Ibrahim A. majstor nad majstorima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
akobogdaDAVID VILLA je napisao/la:legenda affelay,nije mu dugo vremena trebalo da se uhoda..Ad0 je napisao/la:Ibrahim A. majstor nad majstorima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad ce on pocet zabijat golove..ako Bog da...

DRŽAVA ŽELJO!
Sve Messijeve asistencije u Barci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
MVP - Messi-Villa-Pedro
Tamo kod njih na forumu sad se blankos hvali kako je Ronaldo najlosiji nocas medzu frankovcima pa mi nije sad nista jasno. Jednom kazu Ronaldo ravan Messsiju - sad da je najgori.
I zbog toga volim malog zelenog. Konstanta godinama.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
gdje se igra finale kupa, jel zna itko?
ma lupetaju kazu nagledali se toliko titula sad kuliraju hahahhah rekoh sad kulirate i primate petardebparena je napisao/la:Tamo kod njih na forumu sad se blankos hvali kako je Ronaldo najlosiji nocas medzu frankovcima pa mi nije sad nista jasno. Jednom kazu Ronaldo ravan Messsiju - sad da je najgori.I zbog toga volim malog zelenog. Konstanta godinama.

DRŽAVA ŽELJO!
Na Mestaljišampioni je napisao/la:gdje se igra finale kupa, jel zna itko?
copa del rey 2009.godine
mestalla

ove godine ponovo !
mestalla

ove godine ponovo !

ser del barça es el millor que hi ha !
Afelaj je sinoc pao ogroman teret sa srca, vidjelo se koliko je sretan zbog gola i sad ce sigurno igrati puno bolje i opustenije, treba jos napomenuti kako su Messi i ostali prvotimci skocili s klupe kad ga Ibi zavukao, sto znaci da je momak izuzetno dobro primljen i da mu sve zele napredak.
Tiago je opet povrdio da je veliki, veliki tralenat i da ce biti igracina, svijetla buducnost je pred njim.
Bojan nazalost tone i tone, katastrofa, jedini igrac koji je ove sezone potpuno razocarao, stvarno uzasan, na kraju sezone odlazak na posudbu mu ne gine, jer ovakav kakav je, mozemo reci da je i Nolito za njega svjetska klasa. Odlazak Bojana i dovodjenje nekog klasicnog spica kakvog-takvog, barem nekog solidnog, bice nam prioritet na ljeto.
Malo zamjerim i Pepu sto ne daju priliku Fontasu da igra u prvom timu, jer objektivno momak zasluzuje priliku i nije neki rizik da ponekad zaigra. Al opet kontam mozda mu ne daje priliku da ne bi izgubio mogucnost igranja u Barci B, jer koliko znam postoje neka pravila koliko igraci iz B tima mogu odigrati utakmica za prvi tim, a da ne izgube pravo igranja u B timu
u svakom slucaju po meni Fontas bi trebao od sledece sezone zajedno sa Tiagom biti clan prvog tima, tako ce nadomjestiti vjerovatni odlazak Milita, moci ce da uci od Puyola, Piquea i Abidala stoperski posao, i jedno dana biti nas stub odbrane.
Tiago je opet povrdio da je veliki, veliki tralenat i da ce biti igracina, svijetla buducnost je pred njim.
Bojan nazalost tone i tone, katastrofa, jedini igrac koji je ove sezone potpuno razocarao, stvarno uzasan, na kraju sezone odlazak na posudbu mu ne gine, jer ovakav kakav je, mozemo reci da je i Nolito za njega svjetska klasa. Odlazak Bojana i dovodjenje nekog klasicnog spica kakvog-takvog, barem nekog solidnog, bice nam prioritet na ljeto.
Malo zamjerim i Pepu sto ne daju priliku Fontasu da igra u prvom timu, jer objektivno momak zasluzuje priliku i nije neki rizik da ponekad zaigra. Al opet kontam mozda mu ne daje priliku da ne bi izgubio mogucnost igranja u Barci B, jer koliko znam postoje neka pravila koliko igraci iz B tima mogu odigrati utakmica za prvi tim, a da ne izgube pravo igranja u B timu
u svakom slucaju po meni Fontas bi trebao od sledece sezone zajedno sa Tiagom biti clan prvog tima, tako ce nadomjestiti vjerovatni odlazak Milita, moci ce da uci od Puyola, Piquea i Abidala stoperski posao, i jedno dana biti nas stub odbrane.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
eto ga opet smo u finalu kupa,samo ovaj put igramo protiv real madrida i sigurno je da nece biti lako,tesko da ce real odigrati onako lose kao zadnji put,ali ima jos dosta do toga samo se nadam da nece biti nekih povreda i sl.
evo jedan video
evo jedan video

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
U aprilu ce biti jako gusto, 5. i 6. se igra cetvrtfinale lige prvaka gdje cemo sigurno i biti, pa onda revansi 12. i 13, to dakle dodje utorak ili srijeda, pa onda u subotu el classico u ligi, pa onda opet el clasico u kupu, bas gusto, nadam se da cemo nakon Arsenala kasnije dobiti nekog lakseg protivnika, da bi se vise mogli skoncetrisati na deranje reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
zar ima laksi od arsenalaRomariooo je napisao/la:U aprilu ce biti jako gusto, 5. i 6. se igra cetvrtfinale lige prvaka gdje cemo sigurno i biti, pa onda revansi 12. i 13, to dakle dodje utorak ili srijeda, pa onda u subotu el classico u ligi, pa onda opet el clasico u kupu, bas gusto, nadam se da cemo nakon Arsenala kasnije dobiti nekog lakseg protivnika, da bi se vise mogli skoncetrisati na deranje reala

Rođen s tobom da budem
bicu objetzivan i reci da nemoze bit tezi protivnik , a etFaraon iz Visokog je napisao/la:zar ima laksi od arsenalaRomariooo je napisao/la:U aprilu ce biti jako gusto, 5. i 6. se igra cetvrtfinale lige prvaka gdje cemo sigurno i biti, pa onda revansi 12. i 13, to dakle dodje utorak ili srijeda, pa onda u subotu el classico u ligi, pa onda opet el clasico u kupu, bas gusto, nadam se da cemo nakon Arsenala kasnije dobiti nekog lakseg protivnika, da bi se vise mogli skoncetrisati na deranje reala![]()
Ova prednost od 7 bodova zlata ce nam da vrijedi kad raspored bude zaheban i gust, jos da dobijemo ove dvije utakmice u ligi prije arsenala, i onda smo kao na konju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
mislim da je najvaznije odrzati kakvu takvu prednost u odnosu na real,barem +3 do el clasica,mada ce sigurno biti jos poneki kiks i jednih i drugih......Romariooo je napisao/la:Ova prednost od 7 bodova zlata ce nam da vrijedi kad raspored bude zaheban i gust, jos da dobijemo ove dvije utakmice u ligi prije arsenala, i onda smo kao na konju
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
5+5+5=15 Znaci jadni Real u aprilu dobija 15 komada 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.