Ma bice to ok, mi smo bratski klubovi, mi se brinemo o svom mlađem retardiranom bratu. 0:1 kao plitki potokGuest007 je napisao/la:Kako li ce nas zenicani ugostit burno je bilo zadnji put na tusnju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Za sva desavanja na prosloj utakmici su krivi oni...Tako da ocekujem uzvike protiv Slobode i Tuzle,a sto se tice utakmice 0-2 za nas laganoGuest007 je napisao/la:Kako li ce nas zenicani ugostit burno je bilo zadnji put na tusnju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi igramo da sa sto manje datih golova imamo sto vise bodova.Sariel1987 je napisao/la:upalili se robovi ko sto gledam, gori ja. bolje da ne izgubimo![]()
haj zivjeli

Imamo za napad rjesenje, neka ga, samo da proradi, ici ce za velike pare. kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Prigradski rival je krs od ekipe 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Probisvjet je napisao/la:Mi igramo da sa sto manje datih golova imamo sto vise bodova.Sariel1987 je napisao/la:upalili se robovi ko sto gledam, gori ja. bolje da ne izgubimo![]()
haj zivjeli![]()
Imamo za napad rjesenje, neka ga, samo da proradi, ici ce za velike pare. kuknjava

DRŽAVA TUZLA!!
Jaki smo na lopti i u odbrani al kad kreneš u napad tanko skroz al treba napomenuti da je Sloga igrali defanzivno skoz ljudi 1 šutnuli na gol i to neku feljoku sa 30 m. Jedino iz prekida smo jaki drama 3 kornera 3 šanse. Husejinović je beton ne može mu niko lopte uzeti protiv malo otvorenijih ekipa on bi mogao praviti dar mar.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone
U narednim danima Sloboda bi mogla ostati bez jednog fudbalera s obzirom da je nezadovoljan svojim statusom u ekipi.MakabiTuzla je napisao/la:Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone
Kako smo uspjeli saznati riječ je o Tonyju Livančiću koji nije zadovoljan svojom minutažom i želi napustiti klub.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Stipu bolan supljeSkojevska je napisao/la:U narednim danima Sloboda bi mogla ostati bez jednog fudbalera s obzirom da je nezadovoljan svojim statusom u ekipi.MakabiTuzla je napisao/la:Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone
Kako smo uspjeli saznati riječ je o Tonyju Livančiću koji nije zadovoljan svojom minutažom i želi napustiti klub.

Niko, niko, samo Sloboda
Alispahic i Said su velika razlika. Nadam se kako ce bit nasa najveca pojacanja
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
E jbg, od dolaska mi se svidio. Ne bi smjeli dopustiti to, sjesti, porazgovarati, rijesiti. Mora li kod nas sve kamena sa ramena.Skojevska je napisao/la:U narednim danima Sloboda bi mogla ostati bez jednog fudbalera s obzirom da je nezadovoljan svojim statusom u ekipi.MakabiTuzla je napisao/la:Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone
Nigdje on ne ide.Sad ce igrat u prvih 11 100%MakabiTuzla je napisao/la:E jbg, od dolaska mi se svidio. Ne bi smjeli dopustiti to, sjesti, porazgovarati, rijesiti. Mora li kod nas sve kamena sa ramena.Skojevska je napisao/la:U narednim danima Sloboda bi mogla ostati bez jednog fudbalera s obzirom da je nezadovoljan svojim statusom u ekipi.MakabiTuzla je napisao/la:Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Livancic je sa onim sto je pokazao do sada zasluzio prvih 11.
Sta je sa Azirom je li spreman 100%?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Meni se cini da je spreman, mada je danas naivno reagovao kod jednog ubacivanja. Vjerovatno malo i trema. Ali posmatrao sam na poluvremenu dok se zagrijavao, nema nikakvih fizickih ogranicenja.sviunapad1010 je napisao/la:Livancic je sa onim sto je pokazao do sada zasluzio prvih 11.
tek protiv selje azir staje na golMakabiTuzla je napisao/la:Meni se cini da je spreman, mada je danas naivno reagovao kod jednog ubacivanja. Vjerovatno malo i trema. Ali posmatrao sam na poluvremenu dok se zagrijavao, nema nikakvih fizickih ogranicenja.sviunapad1010 je napisao/la:Livancic je sa onim sto je pokazao do sada zasluzio prvih 11.

fukare
-
- Kontakt:
Sta je ovo ima li zivih 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ima li prijava za Zenicu,ima li nas koliko
Sta bi sa Fukara gledam na FB objavili okupljanje pred generalku protiv Simin Hana nigdje nikoga.
samo Sloboda
Ja mislim da se polako kult navijanja gubi, samim tim kako su Fukare pocele bojkotovati utkamice košarkaša Slobode (nema veze što to nije Dita) ako Tuzlaci daju podršku tom klubu zašto ne bi i Fukare?
Samim tim dolazimo da Fukare postaju djeca, nezrela i gubi se trag onog iskonsog navijanja (Sulje, Šece, Bajre idr...)
A pravi Tuzlaci vracaju istom mjerom bojkotuju njh, navijanje u Tuzli je uvijek pocinjalo iz Mejdana pa se prenosilo dalje ko se sjeca.
Ne mogu da shvatim da isti Suljo, Šeco i ostali su na svakoj tekmi košarkasa, a oni su stvorili fukare, a fukare bojkotuju košarkaski klub, nema logike.
Nego Fukare ako želite opet da budete one stare da udjete u srca Tuzlaka, zna se gdje se trebamo naci, a to je Mejdan...!!!!
Samim tim dolazimo da Fukare postaju djeca, nezrela i gubi se trag onog iskonsog navijanja (Sulje, Šece, Bajre idr...)
A pravi Tuzlaci vracaju istom mjerom bojkotuju njh, navijanje u Tuzli je uvijek pocinjalo iz Mejdana pa se prenosilo dalje ko se sjeca.
Ne mogu da shvatim da isti Suljo, Šeco i ostali su na svakoj tekmi košarkasa, a oni su stvorili fukare, a fukare bojkotuju košarkaski klub, nema logike.
Nego Fukare ako želite opet da budete one stare da udjete u srca Tuzlaka, zna se gdje se trebamo naci, a to je Mejdan...!!!!
bravo majstore, sve recenoSALT je napisao/la:Ja mislim da se polako kult navijanja gubi, samim tim kako su Fukare pocele bojkotovati utkamice košarkaša Slobode (nema veze što to nije Dita) ako Tuzlaci daju podršku tom klubu zašto ne bi i Fukare?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.