FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakabiTuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 feb 2019, 07:43

Guest007 je napisao/la:Kako li ce nas zenicani ugostit burno je bilo zadnji put na tusnju :njanjanja:
Ma bice to ok, mi smo bratski klubovi, mi se brinemo o svom mlađem retardiranom bratu. 0:1 kao plitki potok
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 feb 2019, 11:10

Guest007 je napisao/la:Kako li ce nas zenicani ugostit burno je bilo zadnji put na tusnju :njanjanja:
Za sva desavanja na prosloj utakmici su krivi oni...Tako da ocekujem uzvike protiv Slobode i Tuzle,a sto se tice utakmice 0-2 za nas lagano
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 feb 2019, 14:51

Sariel1987 je napisao/la:upalili se robovi ko sto gledam, gori ja. bolje da ne izgubimo :lol:
haj zivjeli
Mi igramo da sa sto manje datih golova imamo sto vise bodova. :lol:
Imamo za napad rjesenje, neka ga, samo da proradi, ici ce za velike pare. kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 feb 2019, 16:04

Prigradski rival je krs od ekipe :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 feb 2019, 16:51

Probisvjet je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:upalili se robovi ko sto gledam, gori ja. bolje da ne izgubimo :lol:
haj zivjeli
Mi igramo da sa sto manje datih golova imamo sto vise bodova. :lol:
Imamo za napad rjesenje, neka ga, samo da proradi, ici ce za velike pare. kuknjava
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 feb 2019, 17:40

Jaki smo na lopti i u odbrani al kad kreneš u napad tanko skroz al treba napomenuti da je Sloga igrali defanzivno skoz ljudi 1 šutnuli na gol i to neku feljoku sa 30 m. Jedino iz prekida smo jaki drama 3 kornera 3 šanse. Husejinović je beton ne može mu niko lopte uzeti protiv malo otvorenijih ekipa on bi mogao praviti dar mar.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 feb 2019, 18:25

Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 feb 2019, 19:05

MakabiTuzla je napisao/la:Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone
U narednim danima Sloboda bi mogla ostati bez jednog fudbalera s obzirom da je nezadovoljan svojim statusom u ekipi.

Kako smo uspjeli saznati riječ je o Tonyju Livančiću koji nije zadovoljan svojom minutažom i želi napustiti klub.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 feb 2019, 19:48

Skojevska je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Slazem se za Saida, vidi se da se vratio u formu. Ostalo dobro i solidno, samo Livancica od prve minuta. Mislim da ovaj tim ima glavu i rep, dovoljno za ostatak sezone
U narednim danima Sloboda bi mogla ostati bez jednog fudbalera s obzirom da je nezadovoljan svojim statusom u ekipi.

Kako smo uspjeli saznati riječ je o Tonyju Livančiću koji nije zadovoljan svojom minutažom i želi napustiti klub.
Stipu bolan suplje ;) On moze negdje samo uz obestecenje ako ga klub pusti
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 feb 2019, 19:51

Alispahic i Said su velika razlika. Nadam se kako ce bit nasa najveca pojacanja
Niko, niko, samo Sloboda

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 feb 2019, 20:22

Skojevska je napisao/la:

E jbg, od dolaska mi se svidio. Ne bi smjeli dopustiti to, sjesti, porazgovarati, rijesiti. Mora li kod nas sve kamena sa ramena.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 feb 2019, 20:36

MakabiTuzla je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:

E jbg, od dolaska mi se svidio. Ne bi smjeli dopustiti to, sjesti, porazgovarati, rijesiti. Mora li kod nas sve kamena sa ramena.
Nigdje on ne ide.Sad ce igrat u prvih 11 100%
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 feb 2019, 20:38

Livancic je sa onim sto je pokazao do sada zasluzio prvih 11.
Sta je sa Azirom je li spreman 100%?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 16 feb 2019, 20:40

sviunapad1010 je napisao/la:Livancic je sa onim sto je pokazao do sada zasluzio prvih 11.
Meni se cini da je spreman, mada je danas naivno reagovao kod jednog ubacivanja. Vjerovatno malo i trema. Ali posmatrao sam na poluvremenu dok se zagrijavao, nema nikakvih fizickih ogranicenja.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 16 feb 2019, 21:11

MakabiTuzla je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Livancic je sa onim sto je pokazao do sada zasluzio prvih 11.
Meni se cini da je spreman, mada je danas naivno reagovao kod jednog ubacivanja. Vjerovatno malo i trema. Ali posmatrao sam na poluvremenu dok se zagrijavao, nema nikakvih fizickih ogranicenja.
tek protiv selje azir staje na gol :opaopa: :opaopa: :opaopa:
fukare

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 feb 2019, 21:29

Sta je ovo ima li zivih :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 17 feb 2019, 21:59

Ima li prijava za Zenicu,ima li nas koliko

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 18 feb 2019, 16:02

Sta bi sa Fukara gledam na FB objavili okupljanje pred generalku protiv Simin Hana nigdje nikoga.
samo Sloboda

SALT
Kontakt:

Post Postao/la SALT » 19 feb 2019, 08:44

Ja mislim da se polako kult navijanja gubi, samim tim kako su Fukare pocele bojkotovati utkamice košarkaša Slobode (nema veze što to nije Dita) ako Tuzlaci daju podršku tom klubu zašto ne bi i Fukare?
Samim tim dolazimo da Fukare postaju djeca, nezrela i gubi se trag onog iskonsog navijanja (Sulje, Šece, Bajre idr...)
A pravi Tuzlaci vracaju istom mjerom bojkotuju njh, navijanje u Tuzli je uvijek pocinjalo iz Mejdana pa se prenosilo dalje ko se sjeca.
Ne mogu da shvatim da isti Suljo, Šeco i ostali su na svakoj tekmi košarkasa, a oni su stvorili fukare, a fukare bojkotuju košarkaski klub, nema logike.
Nego Fukare ako želite opet da budete one stare da udjete u srca Tuzlaka, zna se gdje se trebamo naci, a to je Mejdan...!!!!

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 19 feb 2019, 10:36

SALT je napisao/la:Ja mislim da se polako kult navijanja gubi, samim tim kako su Fukare pocele bojkotovati utkamice košarkaša Slobode (nema veze što to nije Dita) ako Tuzlaci daju podršku tom klubu zašto ne bi i Fukare?
Samim tim dolazimo da Fukare postaju djeca, nezrela i gubi se trag onog iskonsog navijanja (Sulje, Šece, Bajre idr...)
A pravi Tuzlaci vracaju istom mjerom bojkotuju njh, navijanje u Tuzli je uvijek pocinjalo iz Mejdana pa se prenosilo dalje ko se sjeca.
Ne mogu da shvatim da isti Suljo, Šeco i ostali su na svakoj tekmi košarkasa, a oni su stvorili fukare, a fukare bojkotuju košarkaski klub, nema logike.
Nego Fukare ako želite opet da budete one stare da udjete u srca Tuzlaka, zna se gdje se trebamo naci, a to je Mejdan...!!!!
bravo majstore, sve receno

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.