PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

redbull93
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la redbull93 » 23 avg 2019, 10:40

Tek sad se da vidjeti da zeljo ima para. Mozes misliti koliko plate sudije da ovaj moze sebi dopustiti taj luksuz da ne sudi par utakmica, a mozda i vise.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 23 avg 2019, 11:11

Stroj1946 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:To je ta duhovitost o kojoj sam jučer pisao. :kafa:
Ko bitno vase misljenje :kafa:
Zip je napisao/la::kafa:

Do Maja mjeseca ce imati 50 titula :lol: :lol:

slika
To su ti likovi koji ni ne poznaju historiju svog kluba. Recimo ne zna levat da je Velez bio ispred zeljA na vjecnoj listi bivse Lige. Ima i ovdje kloceva sa one strane koji to ne znaju ili nece da znaju.
Hahahaha pa najžešći su mi ti likovi sa vječnom tabelom kao da je to neko mjerilo? Odlično kad netko pita koliko trofeja imaš reci 2 smo na vječnoj :lol: :lol:

Trenutno je u BiH najbolji klub Željo pa Zrinja sve ostalo su priče za malo djecu. Sad reci još da je prije prvenstvo bilo 20 puta bolje (što je istina donekle) a sad je odron i opet u tom odronu Veleža nigdje!

Velež je klub sa tradicijom i navijačima ali je slično nešto kao Sloboda ... Odbojnika za trofeje :lol: :lol:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 avg 2019, 11:27

UstanikSBII je napisao/la:
Hahahaha pa najžešći su mi ti likovi sa vječnom tabelom kao da je to neko mjerilo? Odlično kad netko pita koliko trofeja imaš reci 2 smo na vječnoj :lol: :lol:

Trenutno je u BiH najbolji klub Željo pa Zrinja sve ostalo su priče za malo djecu. Sad reci još da je prije prvenstvo bilo 20 puta bolje (što je istina donekle) a sad je odron i opet u tom odronu Veleža nigdje!

Velež je klub sa tradicijom i navijačima ali je slično nešto kao Sloboda ... Odbojnika za trofeje :lol: :lol:
Ne igra se fudbal kod nas od 1992 ;) Ne serendaj.

Rece hladno lik da je prvenstvo nekad bilo bolje i to DONEKLE HAHAHAHAHAHAHAHA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Zavrsili smo sa pricom :tokralju:
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 23 avg 2019, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 avg 2019, 11:28

Ustanik speaking facts
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2019, 11:30

Lako se hrvatati na ovoj temi dogovore i usklade. To je to nacionalno jedinstvo koje fali ovim probosanskim klubovima. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 avg 2019, 11:32

O ukusima i velikanima se ne raspravlja!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 avg 2019, 11:34

joker90 je napisao/la:Lako se hrvatati na ovoj temi dogovore i usklade. To je to nacionalno jedinstvo koje fali ovim probosanskim klubovima. :kafa:
Samo je tesko da se ne primjeti kako se kone sa hrvatskom bracom slazu u svemu :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2019, 11:34

UstanikSBII je napisao/la: Trenutno je u BiH najbolji klub Željo pa Zrinja sve ostalo su priče za malo djecu. Sad reci još da je prije prvenstvo bilo 20 puta bolje (što je istina donekle) a sad je odron i opet u tom odronu Veleža nigdje!
E svaka ti čast, ni ja ne bih bolje napisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2019, 11:36

Stroj1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Lako se hrvatati na ovoj temi dogovore i usklade. To je to nacionalno jedinstvo koje fali ovim probosanskim klubovima. :kafa:
Samo je tesko da se ne primjeti kako se kone sa hrvatskom bracom slazu u svemu :kafa:
To im je u amanet ostavio Dimitrije, to ti je ovaj mali Hakala sa slike.. :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 avg 2019, 11:38

Kad pitari pocnu pricat o uvlacenju u dupe,a njima pun pakas zenicana
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2019, 11:41

BosniaBoston je napisao/la:Kad pitari pocnu pricat o uvlacenju u dupe,a njima pun pakas zenicana
To ide na čast zenićanima i tuzlacima, ali jbg, veže ih mržnja prema velikom Željezničaru. :kafa:

A naša veza sa športskim prijateljima iz Širokog Brijega je prava i iskrena. :ljepota:
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 avg 2019, 11:43

BosniaBoston je napisao/la:Kad pitari pocnu pricat o uvlacenju u dupe,a njima pun pakas zenicana
slikaSvi mirno himna pocinje

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 avg 2019, 11:45

samoposteno je napisao/la:
slika
#Punoljetstvo

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 avg 2019, 11:46

BosniaBoston je napisao/la:
slika
Dobro sam kako si ti :lol: :urnebes: tako je i kod Vranjesa :urnebes: leglo govana na sugavici

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2019, 11:47

Pocinje opet.. ajmo sad od radovana do odovica po milioniti put :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 avg 2019, 11:50

Virtu4l je napisao/la:
To ide na čast zenićanima i tuzlacima, ali jbg, veže ih mržnja prema velikom Željezničaru. :kafa:

A naša veza sa športskim prijateljima iz Širokog Brijega je prava i iskrena. :ljepota:
Boli tuzlake qurac i za Zeljom i za Sarajevom.
Ja cu uvijek reci da Zeljo ima najbolje navijace/publiku u drzavi. Da li imaju najbolje pjesme ili nemaju manje mi je bitno, ali su vjerni i brojni uvijek i kod kuce i na strani, a nije da im cvjetaju ruze zadnjih sezona. Svi znate da ja prezirem Zelju radi sudackih navlacenja i protekcija naspram manjih klubova u odnosu na njih, ali sto je fakt, fakt je.

Nego, kakav ono mohikanac kren'o u postu u po Sarajeva,? Indijanac bez majice i onim perkama na glavi u po dana lagano se setka, ja pomislio neko iz RA dosao podici pare iz inostranstva da kupi toljage za tekmu protiv Sarajeva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2019, 11:50

Zip je napisao/la:Pocinje opet.. ajmo sad od radovana do odovica po milioniti put :kafa:
A jbg, ne možeš ti retardiranom liku iz smogograda objasniti neke stvari.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2019, 11:52

Beduin je napisao/la: Nego, kakav ono mohikanac kren'o u postu u po Sarajeva,? Indijanac bez majice i onim perkama na glavi u po dana lagano se setka, ja pomislio neko iz RA dosao podici pare iz inostranstva da kupi toljage za tekmu protiv Sarajeva.
:rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 avg 2019, 11:54

Virtu4l je napisao/la:
Zip je napisao/la:Pocinje opet.. ajmo sad od radovana do odovica po milioniti put :kafa:
Retardiranom lakse nego cetaljima koji svaku domacu utakmicu himnom isprate cetnicku zastavu i nemoj da vredjas retardirane osobe magarac jedan

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 avg 2019, 11:56

Virtu4l je napisao/la:
Retardiranom lakse nego cetaljima koji svaku domacu utakmicu himnom isprate cetnicku zastavu i nemoj da vredjas retardirane osobe magarac jedan
U njegovo ime se ispricavam za vrijedanje retardiranih osoba.Sigurno imaju veci iq od prosjecnog robijasa
#Punoljetstvo

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.